|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Dzieki Dziewczyny
Siacha, moze mamy tego samego lekarza;D |
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Marei uwielbiam takie wózki, jest przepiękny
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
widocznie są jakieś "dodatkowe kryteria" , bo po określeniu warunków napisałam do Tasi, uważam że spełniam wszystko to co zostało napisane , mineły chyba ze 2 albo 3 tyg- nie pamiętam. odpowiedzi dalej nie dostałam- więc widocznie sie nie nadaje. nie mam żalu do nikogo- nie o to chodzi- uważam tylko że to co widnieje w 1 poście nie do końca jest zgodne z prawdą....
![]() gratuluje ![]() byłam na babskim wieczorze, njpierw ploty i ciacho a potem do kina na greya.....nie bede sie wdawać w szczegóły bo niektóre z was sie wybierają jutro z tego co kojarze, ale troche sie czułam jakbym oglądała film disneya w wersji dla dorosłych
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję. A to tylko Bebetto
|
|
|
|
#3605 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za zakupyCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Maluch wszystko nadrobi na pewno!
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Marei ale fajny wóz! Nie wiedziałam, że robią Silvię z ciemnym stelażem. Myślałam, że są tylko białe.
|
#3607 |
|
Zadomowienie
|
Marei potwierdzam opinie innych...wózek bardzo fajny
![]() Mayboy gratki za wizyte już synuś sporo rośnie Super dziewczyny, zakupy już porobiłyście ja też dziś poł dnia straciłam w centrum handlowym i upolowałam na wyprzedażach coś dla siebie, coś dla TŻta, siostrzeńca i mojego Frania ![]() A co do tego katarku do odkurzacza, to też nie myślalam, że można dziecku nosek podłączyć do odkurzacza...nie wiem jak to działa, ale brzmi masakrycznie! |
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się na początku wszystkiego brzydziłam, ale z rozpędu kupiłam fridę robiąc wyprawkę. przy małym katarze dała radę, ale potem był gorszy jakoś w wieku 8-9 m-cy, syn już większy, wyrywał się i nie dawałam rady fridą, pogoniłam tż w nocy do apteki i dopiero dało się zasnąć.. za to na wyjazdy tylko frida, bo jak z odkurzaczem jeździć
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Industria - tasia chyba czesciej siedzi na telefonie wiec nowa wiadomosc jej nie wyskoczy
|
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
haha "tylko"
Industria podejrzewam, że Tassia mogła tego nie zauważyć. Jak tylko się pojawi to jesteś bardzo mile widziana, czekamy na Ciebie
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
|
|
|
|
#3614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie dla mnie nr 1 frida ze względu na uniwersalność, ale prędzej czy później i tak warto będzie kupić katarek, więc jak robi się większe zakupy i jest dobra cena to brałabym oba. |
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
ja fridy nie kupowałam i nie kupię. Mam gruszkę i katarek.
|
#3618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajne zakupy mam identyczny kocyk, strasznie mięciutki jest ;]
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam gruszke i w sumie od czasu kiedy mam fride nigdy jej nie uzylam. Julek się nią lubi bawić jak zmieniam mu pieluche
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam na 8 glukozę i z wynikami prosto do gin :/Dziękuję za komplememty Większość wózków Bebetto ma stelaż w kolorze białym, szarym, czarnym i czarnym z elementami chromowanymi (przy gondoli, jak na zdjęciu). Myśleliśmy też nad holland i jeszcze jednym. Silvia ma jedną z wiekszych gondoli z tej firmy, większą ma Holland, ale Hollamd nie ma do przodu zasuwanego daszka nad gondolą i dlatego Silvia. Ktoś tu jeszcze pisał, że chce Bebetto, ciekawe na który model się zdecyduje
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-02-14 o 00:06 |
|
|
|
|
#3623 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
I znowu miałam zaległości - ja nie wiem jak Wy to robicie ze tyle piszecie!!Marei - bardzo fajny wózek - super!! Co do Fridy, to ja mam i używałam, ale teraz Mała jest juz za silna i się wyrywa. Na szczęście od dłuższego czasu nic jej nie jest i nie muszę jej tym męczyć. W ogóle tutaj tego nie ma - nosek jest czyszczony solą fizjologiczną : należy przekręcić główkę lekko na bok i wlać energicznie sól fizjologiczną w 'górną' dziurkę i wszystko wypływa tą 'dolną'. Też mało fajne dla maluszka, ale tylko takie są zalecenia!! W ogóle to proszę o dopisanie wizyt: 10/03 i 07/04 ![]() Spróbuję teraz zasnąć. .. Może się uda
|
#3624 | ||
|
Zakorzenienie
|
myboy, siacha
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja myślałam, że już jesteś w klubie ![]() Moja siostrzenica uwielbia katarek Strasznie się cieszy z tego, że jej mamuśka wkłada do nosa rurkę i włącza odkurzacz![]() A ma tylko rok
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki, witam się sobotnio i walentynkowo
Muszę się Wam czymś pochwalić. Wczoraj siedzieliśmy z mężem wieczorem i oglądaliśmy tv i nagle dostałam takiego kopniaka, że aż cała podskoczyłam. Tż przestraszył się, bo myślał że coś mnie tak mocno zabolało. Za chwilę sytuacja powtórzyła się dwukrotnie. No to ja bluzka hop do góry, a tam widać gołym okiem jak maleństwo fika!!! Dzidziuś był najpierw przy mojej lewej pachwinie, gdy zawołaliśmy mamę, to załapała się na kopniaki tuż pod pępkiem, a na sam koniec walił po prawej stronie brzucha! Cały czas było wszystko widać... Dla mnie to normalnie szok!!! Ale jestem taka szczęśliwa |
|
|
|
#3626 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Trochę udało mi się pospać, ale nie za długo ![]() Zaraz śniadanie, a potem od razu jedziemy na zakupy i zajmie nam to pewnie cały dzień, bo czeka nas Ikea, Leroy Merlin, Auchan i nie wiem co jeszcze! Miłego dnia!
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bylam wczoraj w carrefour i byl kosz z pajacami po 14 zl. bardzo fajna bawelna. Kupilam dwa
|
|
#3628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
tak po zdjeciach też myślę nad holland albo silvią, ale muszę jeszcze pooglądać w sklepie
![]() Cytat:
hehe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nawet nie wiedziałam że w cerfie takie rzeczy
|
||||
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś jak będę w swoim to popatrzę z ciekawości
wczoraj byłam ale nie zwrociłam uwagi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

napisałaś że dziecko wyrasta z ręczników z kapturkiem, więc wyjaśniłam, że wcale tak nie jest. o co Ci chodzi
)
06.09.2014 

mam identyczny kocyk, strasznie mięciutki jest ;]
- ja nie wiem jak Wy to robicie ze tyle piszecie!!