|
|
#3301 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
|
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza właśnie jest nowa udająca starą. Lubiłam ją, ale krótko. Z nowoczesną byłoby to samo Ja tak mam, pragnę tego czego nie mam, no i często zmienia mi się gust wystrojowy ![]() Nie da sie nic zrobić
|
|
|
|
|
#3303 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
2. ![]() no tak jakby - nie widziałam chyba od jesieni ![]() Cytat:
2.w ogóle nie nawiązywał łączności z publiką w przeciwieństwie do showmana Jewgienija , jeździł dla siebie ,nie dla ludzi Cytat:
wolę nie , a jak każą mu zwrócić 1.no niestety ![]() 2.strasznie , dlatego przestałam w ogóle łyżwiarstwo oglądać , bo co i rusz każdy po kolei chlaps na doophę , żenada . Lepiej na lód w ogóle moim zdaniem nie wyjeżdżać , jak się ma na nim co i rusz leżeć ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Impreza była średnia, dość szybko się zmyłyśmy do domu, nie było baletów do rana i nadal jestem pasztet, bo nic nie wyrwałam ![]() zaraz zasnę na stojąco
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-14 o 09:24 |
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
meble itp nosił szef ze swoim bratem, a ja mniejsze rzeczy + wyciąganie tego z szafek i pakowanie z powrotem
![]() no przecież wiem, jakoś żyję ![]() Cytat:
Znad soczku znowu słońce
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Spod kąpieli i takiej energii że aż nie wiem co mam z nią zrobić?
Tzn energia jest bardziej "twórcza" szukam wciąż czegoś do redekoracji nazwijmy to mieszkania. Bynajmniej nie zamierzam jej marnować na sprzątanie i inne takie. Ach i och cobytu cobytu cobytu. Aaaa i jeszcze buszuję po perfumach - potrzebuję jakiś "nowy" używ/ odlew Ma być słodko i kwiatowo. Podmienili mnie |
|
|
|
#3308 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
spora część społeczeństwa ma już za sobą i żyje
![]() Cytat:
2. dzięki, naprowadziłaś mnie! faktycznie, tam gdzie L4 to jest mniej a tam gdzie np. "grusza" więcej, nie pomyślałam że to wpływa. 3. u mnie też ![]() Cytat:
ciekawe czy podmienili Cię też w kwestiach dekoracyjnych i np. udekorujesz się pluszami w gepardzie centki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
i o 1 w nocy na imprezie zaczynam zasypiać
starość ☠☠☠☠a starość
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Ale festiwal znalazlam http://www.ramblinmanfair.com/ Ad sinupret wyslalam jedna antywalentynke do baru
|
#3311 | |
|
BAN stały
|
Znad zupy warzywnej
Cytat:
![]() ![]() Że co?
|
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3313 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Od 9 rano do 15tej sprzątąłam w szafach, szafeczkach i szufladach, myłam okna, zrobiłam dwa prania, zmieniłam pościel, posprzątąłam na balkonie, wyniosłam trzy siaty śmieci... Potem zasiadłam kupić drzwi i okazało się, że w tym modelu nie mają 60tek, argh. Jedziemy więc jutro do LM dopytać bo producent ogólnie ma. Później mierzyłam wiosenne ciuchy (mieszczę się! ) i tylko nowych perfum mi się nie chce bo się ostatnio obkupiłam.
|
|
|
|
|
#3314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hyhy, nie nie, tylko podzespoły perfumiane i nastrojowe mi podmieniono ![]() Jednak zwyciężyła praktyczność. Pojechaliśmy po ostatnie materiały ociepleniowe na strych - ach romantic , bo stwierdziłam, że w weekend wszelkie Ikea i inne home decor i tak będą zatłoczone, a ja lubię się szlajać w takich miejscach jak jest pustawo. Zatem dowóz materiałów mamy już z głowy, co powinno przyspieszyć finish strychu, a tym samym przyspieszyć położenie podłogi w przedpokoju (jaaaaaaaaaaasność! jasnoooooość wszędzie!) i może doczekamy się na drzwi. Jestem bardziej niż pewna, że będą z nimi problemy, zawsze są, ale dziś mnie nic nie jest w stanie wyprowadzić z równowagi. Cytat:
Tym razem czilałt |
||
|
|
|
#3315 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3316 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Coś jest na rzeczy z tą wiosną
Bez ma pąki (w lutym! ) a ja wyszłam w południe poczytać na balkon jak jutro tak będzie to chyba na jaki spacer pójdę.
|
#3317 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
grrr, nie lubię mojego sklepu, abstynencja dziś odwieszona na kołek bo zobaczyłam dziś piwa browaru pinta
no i się nie mogłam powstrzymać tak więc macham znad piwa i jednoczesnego tłumacczenia hyhy.... i zawieszającej sięe kllawiatury ![]() nie wiem czy sks, raczej kwestia odzwyczajenia od takiego trybu życia omu ![]() Cytat:
gdzie wy wiosnę macie, zimno jak w... zimie pzzecież
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3318 |
|
Nindżopesz
|
1.
2. gdzie Ty masz tę zimę? Myłam dziś okna i zamiatałam na balkonie w podkoszulce i się zgrzałam Może wypij to piwo na rozgrzanie
|
|
|
|
#3319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
2 Toć on rocznik 82 ![]() 3 To po co mi kit wżeniała ![]() :conf used:---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- No to niestety tak się starość zaczyna miałam tak koło 35 tki---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
Coraz mniej sił
|
|
#3320 | |
|
Panaroja
|
snad niczego
Cytat:
pisz sks , to nie wyczaszkuje ![]() no to właśnie czwarty krzyżyk się zbliża dla bezpieczeństwa ![]() most Łazienkowski w Wawie się pali http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informac...ja,157944.html A fogle Drogi Baru poszukuję odkurzacza bo mój chyba zamierza dednąć - coś mu zaczęło warczeć w środku i wypadła mu jakaś ułamana blaszka poszukiwany odkurzacz musi a)wciągać bez kłopotu kocie futra w dużej ilości i wyłysiałe długie włosy ![]() b)mieć łatwo dostępne worki c)mieć różnorakie końcówki i mientko gientko rure ![]() d)nie kosztować fortuny e)być dostępny w handlu krajowym ![]() ktoś coś ? Redzia ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-02-14 o 21:50 |
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
I wewnetrznego nieuzasadnionego fochu... ![]() Do piatku powinno sie wyjasnic, jesli zechce sie ujawnic
|
#3322 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
U mnie jest na chwilę obecną - szron i coś koło 0 stopni Rocznik '82 i czwarty krzyżyk?! CZWARTY?! ![]() Cytat:
A to o nasz SB chodzi? ![]() Edit: wszyscy tynki walą? Dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-02-15 o 01:49 |
||
|
|
|
#3323 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 2. nom, aż żałuję że nie wiedziałam wcześniej, bo mogłyby być klimatyczne foty ![]() 3. z wcześniejszych castingów na odkurzacz świta mi że zelmery bar kupował ![]() Cytat:
2. no właśnie, czwarty by wisiał jakby był rocznik '76 3. przez sekundę skojarzyło mi się z remontem u Rejcz
|
||||
|
|
|
#3324 | ||||
|
BAN stały
|
Znad niczego
Cytat:
Dzisiaj to już w ogóle pięknie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3325 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Który kolor brać drogi Baru? http://byinsomnia.com/erin-bag
ale mam doła, bo jutro znowu do roboty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3326 |
|
BAN stały
|
Ja głosuję za szarym (chociaż granat i czerń też kocham)
--- Kawa i tort bezowy to jednak idealne rozpoczęcie dnia
|
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Kawa i papieros ![]()
|
|
|
|
|
#3328 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Kocham frezje i irysy. Hmm wew foch zawsze ma uzasadnienie Tylko strach je czasem przed sobą przyznać, czasem wolimy nie wiedzieć Cytat:
![]() 2. My walili w styczniu Cytat:
IMO to co Parabel wypisała powinno być drogie, bo żaden z takich do 300 zł nie spełnił tych kryteriów 2. Jeszcze za wcześnie Zbyt świeża rzecz. Właśnie wniosłam kolejne 4 płyty OSD na strych ![]() Cytat:
2. Nesko - foty jeśli jusz, to we albumie, ale nie teraz, bo teraz i tak odpada wszelka odmiana w kuchni, bo koszta ważniejsze stoją w kolejce ( dentysta tomorrow , opony letnie ) No i jak się ten przedpokój zrobi to będę miała zmianę a już kupione wszystko tylko chuopin nie ma czasu robić bo się nie rozdwoi. Także muszę poczekać, a na gwałt się skocze do Ikea i coś może mnie natchnie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-15 o 12:13 |
||||
|
|
|
#3329 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nom, ale nie bardzo miałam wybór
Przeżyłam, jadu nie było ![]() Nie ma nie znam się, smakowało znaczy było dobre
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3330 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na razie myślę nad granatem. Uwiebiam takie bigger torby, chcę własnie dresowy stajl
Nigdy nie byłam fanką sztywnych shopper bag czy korsowych modeli
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

Lubiłam ją, ale krótko.
Ja tak mam, pragnę tego czego nie mam, no i często zmienia mi się gust wystrojowy

) a ja wyszłam w południe poczytać na balkon 

CZWARTY?! 

Tylko strach je czasem przed sobą przyznać, czasem wolimy nie wiedzieć
Zbyt świeża rzecz.