|
|
#1561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII
Cholercia, ale ja nie miałam dzisiaj żadnych skurczy ani tym podobnych objawów. To chyba nie czop
A co tam, idę na długi spacer. Już 37 tydzień, więc jak młody chce wyjść na świat to dziś byłby idealny dzień
|
#1562 |
|
Zadomowienie
|
oo właśnie o to mi chodzi, żeby chociaż takiego błędu nie popełnić
|
|
#1563 |
|
Rozeznanie
|
Ale mi narobiłaś ochoty..
|
#1564 |
|
Zadomowienie
|
Cholera... TŻ coś kombinuje, bo właśnie dzwonił jego brat i TŻ kazał mu coś schować w naszej piwnicy i pytał "ile wyszło". Rozmowa co najmniej jakby coś ukrywał
![]() Najgorzej, jak szykuje prezencior, a ja mam dla niego tylko kolację!
|
|
#1565 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
nie odmowilabym cos ty nigdy w zyciu niestety nie ma nie istnieje, o czym sie przekonasz kochana wkrotce ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
to nie tylko kolacja! spojrz co narobilas na ta kolacje to jest mega
|
|||
|
|
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
Jestem i witam sie
Tż w pracy a ja uwieziona bez auta i nix walentynkowego nie uszykuje. Wasi meżczyzni są super, romantyczni ![]() Mój jeszcze ma czas sie wykazac jak wróci a ja bede weczorem na mieście to mam mały plan ![]() Noc oczywiscie nieprzespana. Położyłam sie ok 3. Wstałam ok 9 . Coś tam sie pokreciłam i zasnełam przed tv i wstałam o 14.30 Obiad mam z wczoraj. Ale ochoty na niego nie mam. Zjem bułke z jajem na twardo ![]() Bede na mieście to mama ma dla mnie bigos ![]() Podjechac po niego musze A i jak każdego dnia, zgotowałam gar żarcia dla moich pupili 6 kotków i 1 duży wilczur ![]() Jak to gotuje, w garze to czuje sie jak czarownica mieszająca w wielkim kotleeee czary maryOgólnie brałam prysznic, ale wcześniej rozczesuje włosy przed lustrem i spinki szukałam, i wyszłam z łazienki jej poszukac by upiąc włosy w kucyk i nagle słysze.... bum i trzask w to miejsce co stałam wypadła futryna z drzwi ładnie by mnie obiła i nie daj bożże uderzyła w bebzolek![]() Dobrze,że szukałam tej spinki ![]() I jeszcze ułożyła sie dziwny znak... krzyża... poschizowałam sie
|
|
#1567 |
|
Rozeznanie
|
Zamiast prezenciora wolałabym Twoją kolację. Serio, aż mi ślinka cieknie
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, znalazłam po bardzo okazyjnej cenie
http://allegro.pl/the-rough-guide-to...046196525.html |
|
|
|
#1569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ładnie się TŻ stara A ja bym sobie zjadła chińskie ![]() A jeśli chodzi o śpiworek to jest milusi ![]() Cytat:
Muszę się pochwalić jakie fajne buciki moja mama kupiła dla Ani Fakt, że dopiero gdzieś na roczek, ale na przyszłą wiosnę będą w sam raz Odkupione od znajomej, a były ubrane raptem kilka razy i to jeszcze nie chodziła, więc "siedziały" tylko w wózku. Wyglądają jak nowe - Zary
|
|
#1570 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja też mam tulipany uwielbiam kwiaty w domu Cytat:
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja kocham roze pracowalam przy tulipanach i rozach swojego czasu piekna praca no to od rana cos sie u ciebie szykuje widac!!! ![]() ![]() Nie napisalam konkretnie bo uwierz zadna z was nie chcialaby uslyszec tego jako kobieta w koncowce ciazy..... poprostu TZ jest czasami zbyt szczery, a to jego najwieksza wada niestety..... za to ja mu teraz daje popalic porzadnie, a on niech sie stara bo mi tak szybko nie przejdzie nie dopoki nie urodze naszego synka....
|
|
|
|
|
#1572 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja bym sobie zjadła chińskie ![]() A jeśli chodzi o śpiworek to jest milusi ![]() Ja też mam psa i to nie małego, bo goldena, ale dziecka nie zamierzam izolować. Chciałabym, żeby mała nie bała się zwierzaków. A psinek w końcu zaszczepiony, wykąpany itd. Muszę się pochwalić jakie fajne buciki moja mama kupiła dla Ani Fakt, że dopiero gdzieś na roczek, ale na przyszłą wiosnę będą w sam raz Odkupione od znajomej, a były ubrane raptem kilka razy i to jeszcze nie chodziła, więc "siedziały" tylko w wózku. Wyglądają jak nowe - Zary [/QUOTE]bardzo ładne!
|
|
|
#1573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już bym wrzeczała w niebogłosy i jeszcze w krzyż bym się posrała ze strachu a co do walentynek o ja chyba nic wogle nie przyszykuje, w tym roku mam na to totalną olewke, gdybym codziennie czulosci i milosci nie okazywala to ok, a tak to dzien jak codzien
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet na raty mozna |
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oddaj bigos to mialas duzo szczescia! dobrze ze sie nic nie stalo ja to bym sie darla na cale mieszkanie ze strachu, ja to nawet jak malego pajaka widze to sie dre i TZ przybiega a pozniej sie ze mnie smieje
|
|
|
|
|
#1577 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a swoja droga nie moge sie doczekac az bede mogla robic urodziny synkowi co roku takie magicznie dzieciece wiem matka wariatka ze mnie |
|
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że wyszłaś mówiłam, że cena taka bardzo okazyjna
|
|
|
|
|
#1580 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
co do ochrony dziecka, zgadzam sie nie wolno przesadzac.... ja biegalam calymi dniami na podworku w piaskownicy itd. przychodzilam do domu brudna strasznie i jakos zyje....
a jak widze mojego ojca ze swoja zona, maja 8 letniego syna to wszystkiego zabraniaja, to kapcie zakladac, przegrzewaja go, tego nie..... tamtego nie, bo to bakterie ehhh.... a pozniej sa zdziwieni.... ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam sie walentynkowo. Dostalam kwiatki i moje ukochane Rafaello als ciagle nie czuje smaku wiec musze poczekac z jedzeniem ale chyba jest ciut lepiej z tym przeziebieniem moim ![]() Jedna z moich mamus czerwiec 2013 urodzila w nocy dziewczynke wziela tym razem zzo i mowi ze nie ma porownania a do tego wbrew opinia jej po zzo super przyspieszylo z 5 cm rozwarcia w 3 min miala 9.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1583 |
|
Zadomowienie
|
lesyeux omatkoboska dobrze, że Tobie nic się nie stało.. To musi być znak, że zbliża się poród. Na przykład za miesiąc
Ale wierzę, że można się lekko poschizować. crystal25, żona_marcina, aaakarolina, antoxa dziękuję Wam Dzięki kochane Magnifica extra buciory dla małej
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zzo i mam nadzieje ze mi cos pomoze slyszalam ze nie kazdemu pomaga , ze sa wyjatki wsrod mam, ktore pomimo zzo odczuwaja ogromny bol itd. ![]() rafaello pycha
|
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh mąż właśnie zadzwonił, że jednak musi być w pracy do 21
![]() to chyba idę spać teraz w takim razie
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Halo halo... Jak tam leci? Ja dostałam poduszkę z napisem :dla mojej żony a po drugiej strony kochanie chce więcej i częściej hehe..
A ja pojechałam do marketu chińskiego i kupiłam sexi koszulkę hehe zobaczymy czy będę mieć siłę i ochotę na co nie co. Póki co padam ze zmęczenia byliśmy z psem na spacerze i padam na nos heh. Dziewczynki miłego wieczorka ;*
|
#1588 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
czytam Was ale nie mam weny do pisania, martwię się o tatę, ciągle w szpitalu podejrzewają udar, szybko nie wyjdzie Nawet nie mogę go odwiedzić, jak tylko zaczynam chodzić albo cokolwiek robić brzuchol twardnieje aż się poruszać trudno a jak dojdą ruchy małej bo mam wrażenie, że grzebie mi dosłownie w pochwie a to boooli więc szybciutko do łóżka i przechodzi... (też tak macie???) A na oddziale neurologii jakieś grypsko panuje (a piętro wyżej będę tam właśnie rodzić.. )lesyeux ale miałaś akcję, dobrze, że nic Ci się nie stało. I nie dziwie ci się, że schizujesz, ja pewnie też bym się doszukiwała przepowiedni heh nie martw się żona_marcina mi się dzisiaj sporo śluzu mlecznego wylało ponoć to normalne i może potem czop wyskoczyć także miejmy się na baczności. U mnie 36tc4d byle choć jeszcze do środy Potem wielkie sprzątanie zapuszczonego mieszkania, już nie mogę wytrzymać, że nie mogę się za to zabrać.Magnifica świetne te buciki dla małej ![]() Smv szallllona, będzie się działo zazdraszczam, ja już zapomniałam co to sex czekam do 38tc i może się uda jeszcze zaliczyć jakiś numerekMąż z pracy z bukietem róż przygnał, wziął córę do dziadków mam trochę laby i sobie słucham koncertu Czadomana 'no chodź na kolana..' ostatnie chwile na głośną muzę i to disco polo mnie wzięło kulary:Od tygodnia szukam kocyka, mąż już ze mnie ma ubaw i nie chce słyszeć, że znowu pytam go o zdanie. Chciałam minky ale sporo osób pisze, że poliester, że sztuczny, że lepiej bawełna. No to znalazłam taki i się dalej waham, fajny? Do wyboru różowy albo ecru ![]() Achh i któraś z Was pisała, żeby pokazać co kupiłam, przepraszam za sklerozę, wzięłam taką pakę: http://allegro.pl/super-paka-dla-dzi...057314238.html kurcze, chyba przesadziłam z 56 i 62 ale opłacało się
♥ ♥ ♥ Edytowane przez Rossi Czas edycji: 2015-02-14 o 16:49 |
|
|
|
#1589 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tam żadnej bielizny nie kupowałam, szkoda mi kasy na chwilę ![]() stawiam dzisiaj na sexi nagość Cytat:
zdrówka dla taty, ale lepiej żebyś go nie odwiedzała, teraz to niebezpieczne żeby coś się przyplątał paka z allegro rzeczywiście się opłacało a kocyk bardzo ładny!
|
|
|
#1590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.

Chłopak od małego chowany jako "jedynak". Nic mu nie wolno było, chuchano i dmuchano na niego żeby broń Boże mu się coś nie stało. Jak poszedł na studia i zapoznał życia w akademiku to nabawił się jakiejś bakterii w jelitach 

w to miejsce co stałam wypadła futryna z drzwi 

ja już bym wrzeczała w niebogłosy i jeszcze w krzyż
ja to bym sie darla na cale mieszkanie ze strachu, ja to nawet jak malego pajaka widze to sie dre i TZ przybiega a pozniej sie ze mnie smieje

07.07.2012 
Nawet nie mogę go odwiedzić, jak tylko zaczynam chodzić albo cokolwiek robić brzuchol twardnieje aż się poruszać trudno a jak dojdą ruchy małej bo mam wrażenie, że grzebie mi dosłownie w pochwie a to boooli więc szybciutko do łóżka i przechodzi... (też tak macie???) A na oddziale neurologii jakieś grypsko panuje (a piętro wyżej będę tam właśnie rodzić..
ponoć to normalne i może potem czop wyskoczyć także miejmy się na baczności. U mnie 36tc4d byle choć jeszcze do środy