Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-14, 20:44   #1651
smv
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

Ja właśnie się ogolilam z myślą że może jednak ale król wrócił z psem włączył tv i nie mówi nic więc se Poszlam do drugiego pokoju... Tez zlusterkiem jechałam bo bez to raz po lechtaczce sobie pojechałam ałć
Stary 2015-02-14, 20:45   #1652
DezireOrient
Raczkowanie

Ja w tym moim przypadku chciałabym , by mała siedziała w moim hoteliku jak najdłużej. nie mamy nawet kąta dla niej, tak mnie to boli że nie wyobrażacie sobie!! 😧

DezireOrient jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 20:48   #1653
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
stracilam humor pol godziny przebieralam sie we wszystko co ladne mam w szafie i w co sie mieszcze, i wiecie co..... poplakalam sie i zalozylam z powrotem to co wygodne i duze a chcialam tylko wygladac ladnie dla tz, bo idziemy cos zjesc z jego corka.
mam dosc poszlabym pod koldre sie schowac do konca marca najlepiej
dla TŻ, myślę, i tak wyglądasz pięknie choć Cię rozumiem, ja też ostatnio mam wrażenie, ze nie mam nic ładnego do założenia, bo w nic się nie mieszczę poza kilkoma rzeczami pocieszam się, że już niedługo i może wskoczę w ciuchy sprzed ciąży.

smv, żartujesz, prawda?? spokojnie, to tylko pepsi wątpię, żeby miał zamiar sprawić Ci przykrość. zresztą trzeba było powiedzieć, ze macie wspólnotę majątkową ja swojemu wypaliłam, że chyba się z nim rozwiodę, tylko nie pamiętam czego to dotyczyło

Cytat:
Napisane przez crystal
Lubie rozpieszczac to prawda i to moja wada ale wszystkiego tez nie jestem w stanie kupic z TZ bo to sa duze pieniazki, szczegolnie jak dziecko sobie wymarzy cos co kosztuje majatek wiec niestety ale nasze dzieci wszystkiego miec nie beda ale postaramy sie oczywiscie
cale szczescie potrafimy powiedziec nie , choc za jakis czas i tak to cos kupujemy to jednak dziecko wie ze nie moze miec teraz juz bo chce, i tlumaczymy juz nie raz corce TZ czym sa pieniazki itd.
dziecku od początku trzeba takie rzeczy tłumaczyć teraz wszystko tyle kosztuje przecież, a dzieci nie są nawet tego świadome. ja rozumiem rodziców, którzy naprawdę kupują dzieciom masę fajnych ciuszków, zabawek itp, chcą żeby pociechy miały w życiu jak najlepiej. ale mimo wszystko my zbastujemy, m.in. dlatego, że ja na macierzyńskim dostanę 600zł i tyle, ale nawet później powiemy NIE dla samej zasady. my z TŻtem pochodzimy z rodzin, gdzie się nie przelewało i nie zawsze się dostawało od razu to, o czym człowiek marzył, czasami trzeba było długo czekać albo odkładać kieszonkowe jak się chciało coś extra i na złe nam to nie wyszło. a sama widzę po moim młodszym przyrodnim bracie, że on już był inaczej wychowywany przez ojczyma i jego rodzinę i ma inne podejście do kasy i nie chciałabym u swojego dziecka czegoś takiego. co nie zmienia też faktu, ze jak mam coś komuś kupić to na ogół wyszukam coś naprawdę fajnego, więc myślę, że synek jednak poszkodowany przez życie nie będzie

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal
Nie rozumiem czemu TZ wlasnie tak mysla, ze to zwrot jest przeciez nie powinni tak myslec nie do konca bo jak sie o dziecku mysli to nie w takiej kwestii ze sie cos zwroci no fajnie zwroci sie ale po co od razu tak mowic to nie ladnie brzmi wcale juz TZ raz to powiedzialam ;P u nas z urzedami to jest magia stwierdzam ze gorzej niz w Polsce serio....
ja urzędów nie cierpię. jak mam coś tam załatwić to jestem chora
jak TŻ mi dzisiaj wypalił z tekstem o zwrocie kosztów to nawet się nie zgorszyłam, za to wybuchnęłam takim śmiechem, że aż mnie brzuch rozbolał zwrot kosztów, matko, jak to brzmi

ja właśnie planuję kupić jeszcze jedną taką do karmienia i tą nieszczęsną szmatę porodową, ale nic odpowiedniego nie widzę

Cytat:
Napisane przez antoxa
Wcześniej nie sprawiało mi kłopotu, ale od tygodnia mam obawy, że przyspieszę i boję się
jakby to było takie proste to nie byłoby pewnie tyle ciąż przenoszonych

Cytat:
Napisane przez Rossi
Trochę mi głupio ale co mi tam zapytam, czy do porodu SN macie zamiar wygolić wsio??
jak dam radę oczywiście i się nie zarżnę przy tym...

ha! moje! TŻ wypatrzył, co ostatnio oglądałam i mu się też spodobało to kliknął "kup teraz"

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez DezireOrient Pokaż wiadomość
Ja w tym moim przypadku chciałabym , by mała siedziała w moim hoteliku jak najdłużej. nie mamy nawet kąta dla niej, tak mnie to boli że nie wyobrażacie sobie!! 😧
a to mieszkanko, o którym ostatnio pisałaś, co się macie wprowadzać jakoś 16marca??
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 20:53   #1654
aneta_s13
Rozeznanie

Zagoniony dzień dziś ale chciałam przesłać pozdrowienia walentynkowe miłego wieczoru Dziewczyny!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10959374_1018044928209269_5640617962125543620_n.jpg (143,5 KB, 19 załadowań)
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 20:54   #1655
Michiru
Zakorzenienie

TŻ robi makaron z sosem i warzywami mniaaam! ale będzie uczta za niedługo
Stary 2015-02-14, 20:57   #1656
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
ja też już wszystkiego nie widzę, ale trochę jadę na pamięć sprawdziłam później w lusterku i wyszło naprawdę super
Ja jak jadę na pamięć to zawsze jakieś place zostaną
Stary 2015-02-14, 21:28   #1657
kruszynkaa88
Rozeznanie

Dziewczyny! Nacisnęłam sobie sutka i wyciekła mi biała kropla Może będę mlekodajna Często widzę takie suche jakieś białe kropki, se myślę, a nacisnę, a tu kropeleczka hio hio
aż do mamy zadzwoniłam z nowiną

Bo ja mieć małe cycki i się boję, że mogę nie mieć pokarmu...

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Ja jak jadę na pamięć to zawsze jakieś place zostaną
haha ja golę po omacku, dotykam- pięknie, gładziutko, po kąpieli podchodzę do Tż i pytam czy jest łysa, a ten zawsze jakiegoś "krzaczka" znajdzie i kiedyś z takim niedogolonym krzaczkiem byłam u ginka bo już nie chciało mi się go szukać
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 21:37   #1658
DezireOrient
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
dla TŻ, myślę, i tak wyglądasz pięknie choć Cię rozumiem, ja też ostatnio mam wrażenie, ze nie mam nic ładnego do założenia, bo w nic się nie mieszczę poza kilkoma rzeczami pocieszam się, że już niedługo i może wskoczę w ciuchy sprzed ciąży.

smv, żartujesz, prawda?? spokojnie, to tylko pepsi wątpię, żeby miał zamiar sprawić Ci przykrość. zresztą trzeba było powiedzieć, ze macie wspólnotę majątkową ja swojemu wypaliłam, że chyba się z nim rozwiodę, tylko nie pamiętam czego to dotyczyło

dziecku od początku trzeba takie rzeczy tłumaczyć teraz wszystko tyle kosztuje przecież, a dzieci nie są nawet tego świadome. ja rozumiem rodziców, którzy naprawdę kupują dzieciom masę fajnych ciuszków, zabawek itp, chcą żeby pociechy miały w życiu jak najlepiej. ale mimo wszystko my zbastujemy, m.in. dlatego, że ja na macierzyńskim dostanę 600zł i tyle, ale nawet później powiemy NIE dla samej zasady. my z TŻtem pochodzimy z rodzin, gdzie się nie przelewało i nie zawsze się dostawało od razu to, o czym człowiek marzył, czasami trzeba było długo czekać albo odkładać kieszonkowe jak się chciało coś extra i na złe nam to nie wyszło. a sama widzę po moim młodszym przyrodnim bracie, że on już był inaczej wychowywany przez ojczyma i jego rodzinę i ma inne podejście do kasy i nie chciałabym u swojego dziecka czegoś takiego. co nie zmienia też faktu, ze jak mam coś komuś kupić to na ogół wyszukam coś naprawdę fajnego, więc myślę, że synek jednak poszkodowany przez życie nie będzie

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

jak TŻ mi dzisiaj wypalił z tekstem o zwrocie kosztów to nawet się nie zgorszyłam, za to wybuchnęłam takim śmiechem, że aż mnie brzuch rozbolał zwrot kosztów, matko, jak to brzmi

ja właśnie planuję kupić jeszcze jedną taką do karmienia i tą nieszczęsną szmatę porodową, ale nic odpowiedniego nie widzę

ha! moje! TŻ wypatrzył, co ostatnio oglądałam i mu się też spodobało to kliknął "kup teraz"

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

a to mieszkanko, o którym ostatnio pisałaś, co się macie wprowadzać jakoś 16marca??
To będzie kochana , ale dopiero około 16 marca nie wcześniej. W przyszłym tygodniu idziemy go oglądać. Czyli nic nawet nie zdążymy odświeżyć, po prostu wchodzimy i musimy na szybko szybko urządzać i rozpakować się. Wiecie, to jest bardzo stresujące dla mnie, jeszcze jak czytam, że Wy już wszystko macie gotowe. Tutaj remont skończy się w przyszłym tygodniu, muszę poinformować tą właścicielkę ze zostawiamy to mieszkanie...

Stary 2015-02-14, 21:40   #1659
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Nacisnęłam sobie sutka i wyciekła mi biała kropla Może będę mlekodajna Często widzę takie suche jakieś białe kropki, se myślę, a nacisnę, a tu kropeleczka hio hio

haha ja golę po omacku, dotykam- pięknie, gładziutko, po kąpieli podchodzę do Tż i pytam czy jest łysa, a ten zawsze jakiegoś "krzaczka" znajdzie i kiedyś z takim niedogolonym krzaczkiem byłam u ginka bo już nie chciało mi się go szukać
A ja się boję naduszać Czekam, aż samo poleci

Ja ostatnio zrobiłam podobnie dlatego boje się jak będzie na sali porodowej
Stary 2015-02-14, 21:47   #1660
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość

akurat wielkość cyca na to nie wpływa widzisz, już masz pokarm, więc na pewno nie będzie źle

DezireOrient, zdążycie ze wszystkim, choćby na styk, ale zdążycie
Stary 2015-02-14, 21:51   #1661
asiulek8
Wtajemniczenie

kruszynkaa88 - też mam małe cycochy, ale mi już długo coś leci. Więc też jestem dobrej myśli. Z resztą pooglądałam trochę programów, poczytałam artykułów i popytałam i ich wielkość na prawdę nie ma związku z ilością mleka. Więc już się nie obawiam

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 21:52   #1662
Alunia79
Wtajemniczenie

Dostłam dziewczyny od mojego męża przepiękny bukiet kwiatów, taki artystyczny 3 okazje w jednym. Walentynki, 4 rocznica zaręczyn i urodziny,które mam w poniedziałek

Dziś byliśmy u babci Tża na cieście urodzinowym

Miałm dziś kilka skurczy. I w ogóle strasznie ciężko się czuję, tak jakbym miała lada dzień urodzić. Więc to chyba się zbliża.

SMV jakto po łechtaczce? Rany boskie,aż mnie zabolało.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 21:56   #1663
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Miałm dziś kilka skurczy. I w ogóle strasznie ciężko się czuję, tak jakbym miała lada dzień urodzić. Więc to chyba się zbliża.
zbliża się, zbliża u Ciebie termin jest już tuż tuż.
Stary 2015-02-14, 22:00   #1664
Alunia79
Wtajemniczenie

Dezire piękny komplecik! Też bym taki chciała.
A z kącikiem zdążycie. Mój mąż dopiero tydzień temu się obudził i zasuwa jak mały samochodzik. A teraz jeszcze jak pojawiły się skurcze to już w ogóle. Dziś chce zrobić prawie wszystko

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Przepraszam,komplecik to Michru
Stary 2015-02-14, 22:04   #1665
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
A z kącikiem zdążycie. Mój mąż dopiero tydzień temu się obudził i zasuwa jak mały samochodzik. A teraz jeszcze jak pojawiły się skurcze to już w ogóle. Dziś chce zrobić prawie wszystko

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

kup taki sam, jeszcze 9szt zostało
Stary 2015-02-14, 22:05   #1666
Alunia79
Wtajemniczenie

Nie zamartwiajcie się małymi cycorami. Nie od wielkości zależy wykarmienie.
Stary 2015-02-14, 22:05   #1667
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
kup taki sam, jeszcze 9szt zostało
http://allegro.pl/4cz-polar-posciel-...gn=alluserscro
ta tam!
Stary 2015-02-14, 22:12   #1668
Alunia79
Wtajemniczenie

Michru, a linka możesz podrzucić?

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Dzięki

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

A wiecie,że ja dalej nie mam imienia dla małej. Masakra jakaś.
Stary 2015-02-14, 22:15   #1669
DezireOrient
Raczkowanie

Cytat:
Ale piękny komplet i niedrogi! Moja mama się w nim zakochała i powiedziała że chce taki kupić wnusi

Stary 2015-02-14, 22:19   #1670
crystal25
Zakorzenienie

Wrocilam z tego szalonego Mc Smiecia i ponadrabiam was moj synek wprawia mnie dzis w stan paniki, czulam go moze ledwo dwa razy hmmmmm.... dodam ze TZ zauwazyl ze w tym tygodniu brzuch mi sie obnizyl ja to nie widze takich rzeczy a on zawsze jak cos nowego zobaczy to powie sam.
Czy naprawde malenstwa nie maja juz tyle miejsca na kopanie itd? Widze nie raz na youtube jak maluszki sie w brzuchu ruszaja itd. a ja tego nie mam zdarza sie ze synek szaleje no ale nie az tak kosmicznie jak widze na filmikach.
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 22:19   #1671
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Michru, a linka możesz podrzucić?

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Dzięki

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

jeszcze nie macie imienia?? toż to jedna z pierwszych rzeczy, które wybraliśmy a sądząc po Twoich objawach to dużo czasu nie macie

właśnie ten komplecik nie jest drogi, wygląda na ciepły i jeśli śliczny. aczkolwiek ja miałam go zamówić w marcu zakładając, że jeszcze by był.
Stary 2015-02-14, 22:21   #1672
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
U nas też lamowania dawno nie było. Ale to raczej ja nie chcę, bo mnie potem boli, z resztą ta szyjka się skraca. Niby lekarz nie zakazał no ale...

Postawiłam TŻ przed faktem dokonanym, zarezerwowałam bilet na 50 twarzy greya na godzinę 23.20... Jak nie będzie chciał sama pojadę!!
super pomysl napewno sie skusi , no ale ze zapomnial to bym mu przywalila

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Ja właśnie się ogolilam z myślą że może jednak ale król wrócił z psem włączył tv i nie mówi nic więc se Poszlam do drugiego pokoju... Tez zlusterkiem jechałam bo bez to raz po lechtaczce sobie pojechałam ałć
sama sie za niego bierz i nie czekaj bo sie tylko zdenerwujesz! nie psujcie sobie wieczoru pepsi cola
Stary 2015-02-14, 22:22   #1673
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Wrocilam z tego szalonego Mc Smiecia i ponadrabiam was moj synek wprawia mnie dzis w stan paniki, czulam go moze ledwo dwa razy hmmmmm.... dodam ze TZ zauwazyl ze w tym tygodniu brzuch mi sie obnizyl ja to nie widze takich rzeczy a on zawsze jak cos nowego zobaczy to powie sam.
Czy naprawde malenstwa nie maja juz tyle miejsca na kopanie itd? Widze nie raz na youtube jak maluszki sie w brzuchu ruszaja itd. a ja tego nie mam zdarza sie ze synek szaleje no ale nie az tak kosmicznie jak widze na filmikach.
mój jak nie ma miejsca t kopie gdzie popadnie najwyraźniej, tak jak teraz. dostaję od chyba godziny czy dwóch cały czas w bok, w to samo miejsce i to boli :/
ale też wcale nie szaleje tak, jak na niektórych filmikach jest pokazane, więc nie martw się
Stary 2015-02-14, 22:23   #1674
rona1906
Raczkowanie

Cytat:

Twoj szaleje, a moj sie walentynkowo "relaksuje" z moimi szwagrami przy %. Na moje pytanie kto mnie zawiezie na porodowke jak zaczne rodzic zgodnie stwierdzili, ze jest w domu druga kobieta w ciazy i ona jest trzezwa jakby cos sie dzialo czlowiek chcial pofikac, a tu lipa. Ale niech sie napija, wole zeby w domu wypil niz zeby lazil niewiadomo gdzie przynajmniej mam na niego oko
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-14, 22:28   #1675
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość

Jeśli Cię to pocieszy to ja mam podobnie. Nie raz wywaliłam wszystkie rzeczy z szafy i się rozpłakałam...

przez chwile sie rozmarzylam jak to jestem ubrana w seksownej malej czarnej sukience i w czerwonych obcasach, no i wlosy i tego makijaz i ide sobie z TZ gdzies na randke jak to bylo przed ciaza ;P no i nie te same kg, ale kiedy to bylo..... boze jak mi sie teskni za tym.... a teraz co dresy, wlosy belejakie wogole sie nie ukladaja, kg nie te, w swoje buty nie wchodze bo nogi mi tak spuchly ze masakra..... sapie i dysze jak mam cos podniesc czy zgiac sie zeby cos siegnac..... no to pomarudzilam

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
mój jak nie ma miejsca t kopie gdzie popadnie najwyraźniej, tak jak teraz. dostaję od chyba godziny czy dwóch cały czas w bok, w to samo miejsce i to boli :/
ale też wcale nie szaleje tak, jak na niektórych filmikach jest pokazane, więc nie martw się

czesto piszecie ze kopie w zebra czy w cos a ja nigdy tego nie czulam, jedynie w okolicach pepka czuje jak sie wypina, albo wyciaga na prosto, i to wszystko i sama nie wiem czy mi sie taki leniuszek z niego trafil czy jak.... sa dni ze wogole nie daje znakow ze jest, naprawde dwa do pieciu razy sie wypnie, i tyle a ja sie martwie.
Stary 2015-02-14, 22:33   #1676
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
A chociaż jakieś typy macie?
My, a w sumie ja wybrałam dla córci, jak kiedyś będzie synek to TŻ wybierze, tak się umówiliśmy. Tylko on ma dziwne pomysły czasami. A córci chciałam dać pojedyncze imię, ale TŻ się uparł na drugie więc pozostawiłam mu wolna rękę, ale jeszcze nie wymyślił.

Cytat:
Może jest leniwy
Moja mała właśnie tak szaleje (czasami się śmieję, że ma za życia w brzuszku nadpobudliwość), mam wrażenie że ma stanowczo za dużo miejsca A jak upatrzy sobie jedno miejsce potrafi np. półtorej godziny łomotać biedna mamusię. Moje wnętrzności są na pewno całe w siniakach A co lepsze reaguje takimi kopniakami na głos TŻ

03.03.2015 - Jagódka

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2015-02-14 o 22:35
Stary 2015-02-14, 22:33   #1677
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

sliczny komplecik ja to w swoje pewnie sie nie zmieszcze jak mi tyle kg przybylo.... ale biore sie ostro za siebie nic mi na drodze nie stanie nawet moje zmeczenie przy dziecku o jakim czytam w internecie dam rade
u nas tez zawsze wszystkiego brakowalo, u TZ tak samo, bo u niego duzo rodzenstwa moze stad sie wzielo ze nie chcemy tego dla naszych dzieci nigdy, zeby czuly to co my.... ale wiem tez ze takie rozpieszczanie doprowadza do tego ze dziecko nie wie czym sa pieniadze, i mysli ze moze miec wszystko i dla niego to normalne..... tak napewno u nas nie bedzie, bo my wiemy czym one sa, i czego miec nie moglismy, jednego jestesmy pewni, chcemy dac dzieciom wszystko co mozemy dac, rozpieszczac w pewien sposob tez, ale uczyc zasad, i szacunku do wszystkiego, jak nie, to sciera po glowie ;P i oczywiscie nawet jak wiem ze mozemy to cos dziecku sprawic, to nie raz powiemy ze nie.... bo inaczej sie nie nauczy przeciez
a te szmaty porode to wygladam w nich jakos kosmicznie
Stary 2015-02-14, 22:34   #1678
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
przez chwile sie rozmarzylam jak to jestem ubrana w seksownej malej czarnej sukience i w czerwonych obcasach, no i wlosy i tego makijaz i ide sobie z TZ gdzies na randke jak to bylo przed ciaza ;P no i nie te same kg, ale kiedy to bylo..... boze jak mi sie teskni za tym.... a teraz co dresy, wlosy belejakie wogole sie nie ukladaja, kg nie te, w swoje buty nie wchodze bo nogi mi tak spuchly ze masakra..... sapie i dysze jak mam cos podniesc czy zgiac sie zeby cos siegnac..... no to pomarudzilam

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

czesto piszecie ze kopie w zebra czy w cos a ja nigdy tego nie czulam, jedynie w okolicach pepka czuje jak sie wypina, albo wyciaga na prosto, i to wszystko i sama nie wiem czy mi sie taki leniuszek z niego trafil czy jak.... sa dni ze wogole nie daje znakow ze jest, naprawde dwa do pieciu razy sie wypnie, i tyle a ja sie martwie.
Mój tez jest dziś oporny w ruchach ale w sumie to mu się nie dziwię bo mu zafundowałam niezły wycisk w ciągu dwóch ostatnich dni
Stary 2015-02-14, 22:35   #1679
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
A chociaż jakieś typy macie?
My, a w sumie ja wybrałam dla córci, jak kiedyś będzie synek to TŻ wybierze, tak się umówiliśmy. Tylko on ma dziwne pomysły czasami. A córci chciałam dać pojedyncze imię, ale TŻ się uparł na drugie więc pozostawiłam mu wolna rękę, ale jeszcze nie wymyślił.

Moja mała właśnie tak szaleje, mam wrażenie że ma stanowczo za dużo miejsca A jak upatrzy sobie jedno miejsce potrafi np. półtorej godziny łomotać biedna mamusię. Moje wnętrzności są na pewno całe w siniakach

to znaczy ze moj leniuszkiem jest ciekawe czy po porodzie bedzie taki spokojny mam wrazenie jakby byl tam scisniety i nie mial wogole miejsca i ze ciagle spi Bardzo bym chciala zeby mnie tak kopal wszedzie, przynajmniej bym sie nie martwila
Stary 2015-02-14, 22:36   #1680
asiulek8
Wtajemniczenie

Zbieram się do kina, TŻ też jedzie.

03.03.2015 - Jagódka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości