|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbować do skutku III
Kasiu ty to szlejesz z tymi kreacjami
JA tez bym się chętnie przeszła na wesele
|
#152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj, to super wiadomość. W takim razie masz potwierdzenie. Niezmiernie się cieszę i jeszcze raz gratuluję Dziekujemy za fluidki
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax, Bazylio, Fredziuniu - gratuluję każdej czego innego!!!!!!
ja dzis idę do wróżki... niby nie wierzę w takie rzeczy ale juz raz u niej byłam i powiedziała mi całą prawdę. dziś zabieram ze sobą siostrę, która jest u mnie na wakacjach. wieczorem napiszę co mi wywróżyła. a poprzednia wróżba była taka: - będę miała 2 córeczki - obecnie mieszkam w mieszkaniu tesciowej (i tak dokładnie jest) ale będę miała za 5-7 lat domek pod miastem (i tak właśnie planujemy) - moja mama będzie miała operację (niedawno miała) - cały czas będę z tym samym mężem i między nami zawsze będzie tak jak teraz (czyli ok) - będę miała problemy z zajściem w ciążę (i mam, rok po slubie i nic) to takie ważniejsze, które pamiętam, fakty. staranka na razie udaremnione - ja jestem znowu przeziębiona, więc maż trzyma się ode mnie z daleka (tylko przynowi herbatkę)... a on cierpi na nerki... para cherlaków!! pozdrawiam wszystkie staraczki i slę |
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no więc: Piszę z Kujaw, a dokładnie z Włocławka, mam 25 lat, od prawie 1,5 roku jestem najszczęśliwszą mężatką na tej planecie( zapewne jak każda z was) i chcielibyśmy razem z moim mężulkiem szczęściem tym podzielić się z małą istotką... a raczej przelać je na małego baby ![]() od prawie 3 m-cy nie łykam już anty- za to zastąpiłam je kwasem foliowym ![]() dziś wybieram się do lekarza na badania krwi, moczu i testy alergiczne, no i jak przyjdzie czas urlopu ( a ta wielkopomna chwila nastąpi 28.08) to zaczynamy się starać... dodam, że okoliczności będą sprzyjające, bo będziemy spędzać urlop w Tunezji ach, mój ginekolog uważa, że najlepsze ciąże ( w sensie donoszenia) są z jesieni- najlepiej z września, bo organizm kobiety przesiąknięty jest pozytywną letnią energią w sumie to coś w tym jest...no a mój cykl? przyznam, że dość skomplikowany - od kiedy odstawiłam cilest próbuje się wyregulować - raz 29 raz 42 dni - przyznam,że przy tym 42 dniowym już zamierzałam kupić test - no ale jakoś obeszło się bez niego... tak więc trzymajcie za mnie kciuki! |
|
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj 7 dzień @ jestem wykończona i ledwo żywa, mam nadzieję że jutro już sobie pódzie.
Wiecie co chyba coś całkowicie mi się poprzestawiało, 7 na wizycie na USG był nie pęknięty pęcherzyk, a od wtorku pod mikroskopem obseruję piękne paprocie, i co niby mam owulację Już nic nie rozumiem, czy któraś z was może miała podobnie?
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chłopaki wykonczone bo jedna cała hale przeszlismy i nic w drugiej dopiero pani chciała mi cos wcisnac w czym ja nie czułam sie najlepiej a M sie podobało uparąłm sie i poszłam dalej M był niezadowolony i zrezygnowany a ja podeszłam do sklepu i powiedziałam ze to ta i pani dała m rozmiar komplementów troche usłyszałam i jestem happy
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
suuper Kasiu!
takie chwile poprawiają samopoczucie, prawda?
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Niom i to bardzo zwłaszcza jak wchodzisz do sklepu i nic na ciebie nie ma
a potem trafiasz na jeden drugi kolejny i panie mówia ze mam ładne biodra mam talie no i tylko ze biuscik duzy ale biodra troche wieksze ale znalazłam idealna tylko skrocic ja trzeba bo do samej ziemi jest zapinana na szyji i szal normalnie dla mnie bajka![]() Zreszta ja sie juz tak nie przejmuje rodziłam juz wiec mam prawo miec małe niedoskonałości |
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
To fajniusio Kasiu, że jesteś zadowolona z zakupu kreacji. Chętnie ją zobaczę
Dziekuję za zdjątka kolejne
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Kindzia podoba mi sie Twoj podpis ...
Niunieczek to z kad jestes??? Roxi prosze o zmiane danych 17.08 testowanie po opoznieniu @ i zabkowice pozdrawiam
|
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Jukol
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
Fredzia serdeczne gratulacje
Ostatnio strasznie ciężko jest wejść na wizaż, wyskakują błędy, nie chce się załadować, ale w końcu mi się udało i od razu taka wiadomość, ładnie się rozpoczęła III część wątku oby tak dalej.Jeszcze raz gratulacje Fredziunia |
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
zaraz jadę do lekarza po skierowanie na wszelkie badania... trochę to przeżywam, bo to już taki oficjalny krok do przodu... w poniedziałek badania - na czczo
ciekawa jestem czy u mnie wszystko ok... a póki co życzę wam miłego i przede wszystkim OWOCNEGO weekendu
|
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorotko spokojnie, przynajmniej wszystkiego sie dowiesz. Zresztą wiem jak to jest bo ja taki krok poczyniła miesiąc temu i tez trzęsłam gaciam jak fiks
Teraz własnie mężuś jest w trakcie stosowania się do reguł na badania. Dzisiaj pierwszy dzień a we wtorek pojemniczek i na sygnale tża zawieść plemniczki, żeby zobaczyć czy z nimi wszystko dobrze.Trzymajcie kciuki kobitki. Życzę wszystkim staraczkom miłoego, słonecznego i owocnego weekendu
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
kochane wiem ze bylo to chyba pare razy pisane ale znow zapytam
![]() Po skierowanie na jakie badania moge pojsc poprosic lekarza zeby nic nie placic albo zaplacic mniej??
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Kindzia trzymam
, żeby z plemniorkami Tż było wszystko ok. Pamiętam jak mój jechał na to badanko, strasznie wyluzowany był, zero stresu (to ja się denerwowałam),czego i wam życzę.Nie wiem kobitki kiedy tu zajrzę, bo niestety muszę się położyć do szpitala ( zdrowie mi się sypie -wapniak ze mnie), także życzę wszystkim owocnych staranek w nadchodzących dniach i udanego łykendu.
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
witam
i oczywiscie witam nowe staraczki i zycze jak najszybszego spadku na dolną liste
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkim BARDZO ale to BARDZO - DZIEKUJE za gratulacje
Dopiero teraz wskoczylam na wizaz wczesniej caly czas lezalam , jakas slaba jestem i caly czas spiaca a jutro mam jechac do znajomego na urodziny niewiem jak ja tam wysiedze przy tym stole jak mnie ciagle chce sie spac
|
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu wlasnie sprawdzilam skrzynke zdjecia sa SUPER - dziekuje i czekam na jeszcze
![]() aaa no i udanej zabawy na nastepnym weselu |
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc kochane, dzieki za gratulacje
Bede pracowac przy odprawie paszpotrowo-bagazowej, ale od poniedzialku czeka mnie 2 tygodnie szkolenia. Wiec bede bardzo zajeta i bede miala mniej czasu na wizazowanie Ale glowa teraz zajeta praca, wiec... |
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Jak zwykle przelotem
![]() mialam nosa zeby zajrzec ![]() Niuncio i Eenax gratulacje z calego serca........... Dbajcie o siebie i fasolinki Przegapilam ze Fredziunia tez spadla na dolna liste ![]() Gratuluje bardzo mocno Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2007-08-18 o 18:26 |
|
|
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mnie skontrolujesz rewizja osobista i ten teges![]() Fajnie ze cos ci znaleźli na pewno bedzie jak Dorotka mówi zajmiesz sie praca i szybciutko zafasolkujesz |
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
dawno mnie nie było, aż wstyd
![]() Gratuluje serdecznie naszym trzem paniom zaciążonym! .. |
|
|
|
#180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ta agencja o ktorej wspominalam nie znalazla mi niczego, cufalem trafilam na typowo polska agecje i to od nich ta praca. Generalnie nie wyglada to bardzo kolorowo, bo gwarantuja tylko wrzesien, ale za szkolenie beda placic no i doswiadczenia sie bardzo liczy. Przerazaja mnie godziny, bo pierwsze loty sie zaczynaja o 3 nad ranem. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

JA tez bym się chętnie przeszła na wesele 

Już nic nie rozumiem, czy któraś z was może miała podobnie?
10 luty 2009
chłopaki wykonczone bo jedna cała hale przeszlismy i nic w drugiej dopiero pani chciała mi cos wcisnac w czym ja nie czułam sie najlepiej a M sie podobało

a potem trafiasz na jeden drugi kolejny i panie mówia ze mam ładne biodra mam talie no i tylko ze biuscik duzy ale biodra troche wieksze

, żeby z plemniorkami Tż było wszystko ok. Pamiętam jak mój jechał na to badanko, strasznie wyluzowany był, zero stresu (to ja się denerwowałam),czego i wam życzę.
-wapniak ze mnie), także życzę wszystkim owocnych staranek w nadchodzących dniach i udanego łykendu.