|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 38 - nasz sezon!
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Rozeznanie
|
Tak. Sala kamera fotograf orkiestra barman ci sami. Dodatkowo dostaliśmy rabat 600 zł od orkiestry :d we wtorek spisujemy protokół. Wszystkie papiery mamy przygotowane. Cieszę się bardzo, w kwietniu nie będę mieć jeszcze brzuszka wiec w suknie się zmieszcze. Cała rodzina się cieszy i jyz od razu większość potwierdziła przybycie mimo że ślub będzie w piątek. Teraz tak dużo osób nie może zajść w ciążę wiec nie wiem dlaczego niektóre dziewczyny tu tak nie miło piszą...
|
|
#2674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale nie zakładałabym, że w kwietniu brzuszka nie będzie widać, z tym różnie bywa Jeszcze raz gratuluję, dbaj o siebie i o dzieciątko. My się chcemy starać po ślubie
|
|
|
|
|
|
#2675 | |||||||||||
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
hejo! zaczyna mnie przytykać, znaczy głos wysiada. jak się teraz pochoruję to strzelę sobie w łeb! od czwartku mam urlop. z rana badania (muszę koniecznie już!!!), w sobotę jadę do Lublina mierzyć suknie, a we wtorek mam wizytę u lekarza i muszę zanieść wyniki
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem czy bym spróbowała ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
czeeeść Kochana Żonko! Gratuluję bardzo się cieszę, że wszystko udało się znakomicie ![]() Cytat:
Cytat:
my dajemy mamie (mojej, bo tylko ją mamy) kosz kwiatów i jakiś osobisty drobiazg z grawerem. jakąś biżuterię. no zobaczymy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
zazdroszczę opanowania. mąż tak się zestresował, że zapomniał która to prawa, a która lewa? ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Sabonka, gratulacje. Cieszcie się Waszym szczęściem, głupie komentarze zawsze się trafią. Ale to przed Wami wielki cud!
|
|
#2677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() i prosze o podrzucenie pierwszego czytania (znaczy skąd go wzieliście bo to był list do koryntian tak ? tylko które wersety ) bo było super i zamierzam podkraść
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stresu faktycznie nie było A teraz uciekam bo ekipa się budzi |
|
|
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o moj komentarz, nie mial byc niemily. Jesli tak zostal odebrany, to przepraszam.
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Dotuniek Gratulacje, czekam na troszkę szerszy opis wesela
![]() Sabonka Gratuluje
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2683 | |
|
nibyżona
|
Cytat:
![]() super sie wydaje po tym malym opisie ![]() Sabonka gratulacje i super, ze udalo sie wszystko przestawic! ![]() zaraz jedziemy zawiezc ostatnie zaproszenie, szkoda, ze dzis tak nie ladnie jak wczoraj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co nie pamięta teraz, ale przypomnij za kilka dni to sprawdzę bo braliśmy prosto z lekcjonarza ślubnego
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Konto usunięte
|
Sabonka, to nie byl negatywny komentarz, tylko ostatnio wysyp to sobie żartujemy czy to specjalnie czy jak to się dzieje... Ja to mysle ze dziewczyny walczą z niżem demograficznym.
Ale powiem Wam ze jakbym miała cos przełożyć to bym chyba na zawał zeszla dlatego dla Ciebie i chowanny szacun![]() Smieszka, mnie tż caly czas namawia. A jak się upije troszkę i przychodzą znajomi którzy sa w 5miesiacu to juz w ogole sie niemożliwy staje tłumaczę sobie ze to przez tą różnice wieku A wczorajsze skrzydełka i sos z powidłami....dziewczyny.. .. Mmmm polecam
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
witam się i ja ![]() Było super ekstra, pięknie! Lepiej nie mogliśmy sobie wymarzyć!
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
dotuniek witam Zonkę~
![]() Oh jest i Ania ![]() Szczescia dla Was kochane ![]() a my...idziemy na rolki a pozniej jest kolo nas restaurant day ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Gratuluje kolejnego przyszłego dzieciątka!! ![]() bezstresowych przygotowan.. istapp ja mialam w listopadzie na maj zmieniac i wydawalo sie NIEMOZLIWE i na wielkiej spinie.. a co dopiero teraz na kwiecien
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Ania i Dotuniek gratulacje! Fajnie, że już jesteście żonkami
|
|
|
|
|
#2690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekamy na szczegóły
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A u mnie Tż dzwonił z pytaniem czy wiem jaki dzień dziaisj ![]() okazało się że pół roku do ślubu
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
było niestatndrdowe i to było super
|
|
#2696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też będę wyczekiwać informacji. Aby tylko nie umknęło.
|
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
gdzieś tam pewnie będzie
![]() Cytat:
kochana, wiem że to głupie...ale pamiętasz o czym? bo próbuje je znaleźć ale mi nie idzie |
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Mam chwilkę to mogę Wam napisać relację
![]() Na trzynastą idziemy na Grey'a ![]() Relacja: Wszystko zaczęło się o 7 rano. TŻ wstał, pojechał po naszą świadkową i zawiózł ją do fryzjera, a ja wypiłam herbatkę, przegryzłam kanapkę i poleciałam też do fryzjera. Najpierw fryzjerka uczesała świadkową, zeszło jej bardzo długo bo ma bardzo niesforne włosy i nie chciały współpracować ze wsuwkami. Potem usiadłam ja, jak zawsze oddałam się w ręce mojej ukochanej fryzjerki i znowu nie pożałowałam ![]() Po fryzjerze koło 11 wróciłyśmy do domu. Ja wzięłam się za skończenie gyrosa bo w piątek zdołałam tylko usmażyć mięsko a w tym czasie przyjechał nasz świadek, pojechali z TŻ na myjnie umyć samochód i do fryzjera. Jak skończyłam robić sałatkę usiadłam do makijażu. Świadkowa zrobiła mi przepiękny makijaż oczu, resztę już skończyłam sama, bardzo podobał mi się efekt końcowy Chłopaki wrócili i była już 13. Zaczęłam lekko panikować. Jak zobaczyłam naszego świadka od razu wyciągnęłam obrączki i kazałam mu pilnować ![]() 13.30 zaczęliśmy się ubierać. Najpierw ubrała się świadkowa, potem ja, a na końcu chłopaki. Mieliśmy problem z zapięciem muszki TŻ. Strasznie się namęczyliśmy ale udało się. W między czasie pocykaliśmy jeszcze trochę fotek. 14.20 wyszliśmy z domu. Ogólnie jak szliśmy do samochodu to bardzo dużo ludzi kręciło się koło bloku i każdy się przyglądał nam ![]() Zajechaliśmy pod urząd o 14.35. Już była prawie cała rodzina TŻ, moi podjechali 14.40, potem zaczęli się zbierać znajomi. Przyjechała nasza fotograf i weszliśmy do urzędu bo mi było mega zimno a świadkowa się uparła i nie założyła kurtki, była w samym żakiecie. Jak wchodziliśmy jedna para wychodziła już z urzędu a druga wchodziła do sali ślubów. Przyszła pani urzędniczka, wzięła nasze dowody a w między czasie porobiliśmy parę zdjęć. Ogólnie paparazzi było chyba z 10 osób, bałam się żeby nie przeszkadzali fotograf w zdjęciach ale jakoś daliśmy radę. Najpierw zdjęcia ze świadkami, potem z rodzicami i jeszcze z chrzestnymi TŻ (moich chrzestnych nie było). Niestety babcia bardzo źle się czuła i nie dała rady. Na ślubie była ale nie stanęła z nami do zdjęcia. I jak staliśmy tak pod tymi drzwiami wyszła para i do nas wyszedł jakiś pan i zapytał czy chcemy dodatkową oprawę muzyczną za 50zł, podziękowaliśmy. O 15 otworzyły się drzwi do sali i pani nas zaprosiła. Weszliśmy do marsza, usadziła nas ładnie i przyszła druga pani bardzo elegancko ubrana. Przywitała się z nami i wzięła obrączki od świadka. Nie mógł biedny otworzyć ten piekielnego pudełka, ręce mu się trzęsły ![]() Potem pani urzędniczka zaczęła przemowę. Bardzo ładnie jej to wyszło i przeszliśmy do przysięgi. Zaczynałam ja, patrzyłam na TŻ, uśmiechałam się od ucha do ucha i powtarzałam słowa za urzędniczką, po prostu nie mogłam się przestać uśmiechać. Potem mówił TŻ, bardzo głośno i wyraźnie. Nikt z nas się nie pomylił. Po przysiędze było buzi Wszyscy bili nam brawo a w tle słyszałam głośny szloch ![]() Potem nałożyliśmy sobie obrączki, TŻ nie mógł mi wcisnąć mojej na palec bo strasznie mi się spociły ręce Potem pani jeszcze zapytała jakie nazwisko przyjmuję i przeszliśmy do podpisów. Świadkowa nie mogła się podpisać tak jej się ręka trzęsła Potem pani wręczyła akt ślubu świadkowi i wyszliśmy z sali. Już następna para czekała. Zeszliśmy na dół i zaczęły się życzenia ![]() Większość życzyła nam takie słońca w życiu jak wczoraj świeciło na niebie Goście dopisali Było naprawdę cudownie, całe życzenia nie płakałam tylko znowu nie mogłam przestać się uśmiechać ![]() Dostaliśmy: mikfrofalówkę, ekstres do kawy, stolik to jedzenia w łóżku, bilety do kina, bilety do teatru i trochę wina Z kwiatów tylko dwie białe róże, przepiękne! ![]() O 15:40 byliśmy już w samochodzie do domu. Przyjechaliśmy, zjedliśmy obiad i zaczęliśmy się pakować na wieczór. Potem pojechaliśmy do Game Baru, mieliśmy super lożę, dużą, wygodną. 23 gości, świetnie się bawiliśmy. Poszło strasznie dużo alkoholu... Świadkowie nam lekko popłynęli ale wybacza się Też im się coś od życia należy Koszulki zrobiły furorę. Byliśmy w domu o 3 nad ranem ![]() Zmykam do tego kina, strasznie długo mi zeszło z napisaniem tego nie spodziewałam się Wrzucam parę fotek, nie zamazuję twarzy, jak wrócę usunę
03.10.2015 żonka 26.04.2017 mamusia ❤ 02.08.2018 mamusia ❤ Edytowane przez ania9o Czas edycji: 2015-02-15 o 15:58 |
|
|
|
|
#2699 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

dla obrączek

i tekst "my wife..to ja mam Ci to gdzieś przypiąć po przysiędze?"
Więc pewnie jakiś taki komplet zamówię

) bo było super i zamierzam podkraść