Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-15, 08:34   #2191
agnes188
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6

Powinni ci wczesniej badanie zlecic jak to druga ciaza ;(eh dawaj znac co dalej

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 09:10   #2192
Malwinka 123
Raczkowanie

Hej, z łóżka się witam. Dopijam herbaty soki z aronii...i walczę z ta wstrętną infekcją. O ile katar i ból gardła w miarę spoko tak na języku zrobił mi się z przodu pypeć i boli. ..opryszczka tak się ujawniła zamiast na wardze? Afta to nie jest.
Malwinka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 09:12   #2193
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Miałam kiepski dzień wczoraj. Faktycznie wyszły mi te przeciwciała i to dużo. Mam się zgłosić do Rudy Śląskiej, bo tam podobno prowadzą takie ciąże. Jadę tam jutro. Na ten zastrzyk z immunoglobuliny jest dla mnie za późno. I nie wiem co teraz. W najgorszym wypadku będą robić transfuzje krwi dzieciaczka. Musze się teraz skonsultować w tej Rudzie co dalej. :-(
Yyyyyy no co Ty gadasz....... ale jak za późno? Który Ty tc? Moja koleżanka miała ten zastrzyk w 30-31tc.....

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Kolacyjka wczoraj super, mieliśmy extra miejsce, jedzonko przepyszne, ciastko czekoladowe z płynną czekoladą w środku zmiotlo mnie z nóg

Przed kolacją zajechalismy do leroy i kupiliśmy meble balkonowe

Jedyne co mnie martwi to słabo dzieć się rusza

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 09:51   #2194
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny,
Miałam kiepski dzień wczoraj. Faktycznie wyszły mi te przeciwciała i to dużo. Mam się zgłosić do Rudy Śląskiej, bo tam podobno prowadzą takie ciąże. Jadę tam jutro. Na ten zastrzyk z immunoglobuliny jest dla mnie za późno. I nie wiem co teraz. W najgorszym wypadku będą robić transfuzje krwi dzieciaczka. Musze się teraz skonsultować w tej Rudzie co dalej. :-(
Trzymam za Was kciuki! W Rudzie rzeczywiście sa fachowcy, będzicie w dobrych rękach.

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość

Kolacyjka wczoraj super, mieliśmy extra miejsce, jedzonko przepyszne, ciastko czekoladowe z płynną czekoladą w środku zmiotlo mnie z nóg

Przed kolacją zajechalismy do leroy i kupiliśmy meble balkonowe

Jedyne co mnie martwi to słabo dzieć się rusza
Trawi te pyszności
Mnie moja dziś skopała bo chyba jej niewygodnie było i musiałam bok zmienić bo normalnie nie mogłam tego wytrzymać, pierwszy raz tak w tej ciąży

Hej
Ja się znów nie wyspałam mimo, że synek przyszedł dopiero po 5.. no ale od tego czasu już nie spał, więc ja czuwałam jednym okiem... małż odsypia nockę a na 13 mamy obiad u moich rodziców, nie chce mi się ruszać tyłka później mają wpaść znajomi z zaproszeniem na chrzest ich synka i jeszcze musimy pojechać do ch bo jestem umówiona w sprawie reklamacji

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 10:32   #2195
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja jestem już po Kościele i herbatce u babuszki Na 13 jedziemy z Tż do restauracji na obiadek, mniami

Nadzieja
zdrówka!

hania
dawaj znać co i jak, trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Kicia jak tam u Ciebie?
Trzymasz sie jakoś?
Ja też choruję na astmę oskrzelową od kilkunastu lat, ale ataki dusznosci mam tylko przy infekcji oraz przy wysiłku fizycznym ... tez martwie sie ze nie dam rady urodzic sn. Czytałam jednak że nie jest to wskazaniem do cesarki.
Skoro chcą Ci ją zrobić to musisz miec naprawde silną tę astmę.
No ale nic, najważniejsze zebys odpoczywala i donosiła maleńką. Wszystko bedzie dobrze

reklama mi sie podobala tego filmu, nie koniecznie na kino bo tam lubie efekty, ale tez chetnie go obejrze
ksiazki mi sie podobaly, sceny seksu pozniej juz byly troche nudnawe ale na poczatku naprawde mi sie podobaly, generalnie cała fabuła tych 3 ksiazek calkiem spoko, ksiazka lekka i przyjemna

mnie tez ostatnio brzuch zaczyna troche twardniec, takie to dziwne uczucie

jak tam wieczorek Santi?
ja caly czas sama wiec dawaj piąteczkę

kochana , podziwiam Cię że dałaś rade w ciąży, ja normalnie mam teraz dziurę w mózgu

Dziewczynki własnie upiekłam chlebek bosze jaki pyszny, zeżarłam 3 kromki i pękam . Częstuję
Dziękuje! Jakoś poszło, bardziej przeraża mnie sesja letnia jak już moja kruszynka będzie ze mną

ruśka
dziękuje

Ale piękny dziś dzień Czuć wiosnę w powietrzu...

Miłej niedzieli!

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 10:45   #2196
moniisia90
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Melduje ze gorączka mi spadła j przespałam cala noc ale nos to mam ochotę sobie uciąć...
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 11:05   #2197
201606011622
Konto usunięte

Nadzieja zdrowka :-*
Hanka bd dobrze kciuki :-*
Monisia zdrowka :-*
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 11:13   #2198
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dziękuję dziewczyny, będę dawała znać co i jak. Teraz najważniejsze jest dla mnie specjalistyczne usg żeby sprawdzić czy córcia jest zdrowa. Narządy wewnętrzne itp. Ale trzymam się, musi być dobrze.
Stary 2015-02-15, 11:14   #2199
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję dziewczyny, będę dawała znać co i jak. Teraz najważniejsze jest dla mnie specjalistyczne usg żeby sprawdzić czy córcia jest zdrowa. Narządy wewnętrzne itp. Ale trzymam się, musi być dobrze.
Nie ma innej opcji :-*
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 11:18   #2200
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Hej,
Dziś ciut lepiej. Ale mała jest uparta i kiepsko się rusza. Jak się do 14 nie rozbudzi to będę musiała to zgłosić.
Mała jest bardzo nisko. Napiera główka na szyjkę. :-( Ciężko mi Was nadrobić na telefonie.
Hania, trzymam kciuki :-*

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 11:32   #2201
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cześć

Ola, Loluska, Dorka dziękuję
Tż wczoraj przy mnie skakał, a dziś jeszcze śpi... Ja też leże zakopana pod kołdrą Zwłoki jak nie ja głowa boli, gardło boli, oczy dalej szczypią, doszedł katar... Rewelacja.
A chciałam dziś iść na główny pochod karnawałowy to sobie poszłam...

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Z góry przepraszam ze nie odnoszę się, za wszystkie trzymam kciuki i wgl... Tymczasem spadam..dalej zdychac. Miłej niedzieli
Stary 2015-02-15, 11:38   #2202
moniisia90
Wtajemniczenie

Baset - będzie dobrze! Najważniejsze że masz opiekę i wiesz co się dzieje moja mała od wczoraj też bardzo niemrawa ale też liczę na to że sie rozrusza i że to tylko przez wczorajsze osłabienie...

Nadzieja - 3maj sie, ostatnio idziemy łeb w łeb :P zdrówka!

Zaczynamy dzis 29 tydzień

Edytowane przez moniisia90
Czas edycji: 2015-02-15 o 11:40
Stary 2015-02-15, 11:42   #2203
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Hej,
Dziś ciut lepiej. Ale mała jest uparta i kiepsko się rusza. Jak się do 14 nie rozbudzi to będę musiała to zgłosić.
Mała jest bardzo nisko. Napiera główka na szyjkę. :-( Ciężko mi Was nadrobić na telefonie.
Ja tez, będzie dobrze.
Stary 2015-02-15, 12:13   #2204
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

xhankax na Godulę jedziesz? ja chcę tam rodzić

Kurczę moja mama zwariowała i ciągle kupuje małemu ciuszki, wiecie fajnie ale w końcu ja nic nie kupię bo za duzi tego będzie

A do tego chyba złapałam jakąś infekcje ;(

No i dla odmiany pokłóciłam się z tż wczoraj a co takie nowe Walentynki
Stary 2015-02-15, 12:18   #2205
ruskaa
Wtajemniczenie

[
Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość

Ruska a nie masz problemów z żołądkiem? mój mąż ma jakiś stan zapalny i coś tam i też czuje ból w klatce piersiowej-ale jest on bardziej piekący... albo Leoś- macica coraz wyżej, wszystko uciska i masz takie bóle a lekarza pytałaś? albo może Myko coś podpowie?[COLOR="Silver"]
no ja już sama nie wiem.. normalnie wyglądam jak wrak nie człowiek
w czwartek na szczęście wizyta

Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
A jak chcesz rodzić? Sn czy CC? Koleżanka w grudniu miała CC na Ujastku więc też się trochę dowiedziałam. Ona była zadowolona, ale od samego początku nie nastawiała się nawet na poród siłami natury. Miała na sali dziewczyny, które rodziły SN i mówi, że z tego co widziała to masakra. Położne miały je gdzieś, ona pomagała im zakładać majtki, bo tak popękały, że ruszyć się nie mogły i tylko siedziały w łazience i wyły z bólu. Więc trochę niefajnie. No i znieczulenie do porodu Sn teoretycznie jest dostępne, praktycznie żadna nie dostała, bo anestezjolog był zajęty, albo go nie było.

Co do Siemiradzkiego - nie mam relacji koleżanek, ale z dni otwartych dowiedziałam się że: znieczulenie podają ci jak chcesz i w ilu dawkach jest potrzebne (płatne 200zł) - anestezjolog jest dostępny 24h na dobę. Byłam w dwóch salach porodowych - bardzo fajny standard. Jedna mniejsza i bez wanny, druga duża z wanną z hydromasażem. Każda z łazienką. Są trzy sale do porodów jednoosobowe (poród rodzinny i sala jednoosobowa - 200zł) i jedna sala darmowa chyba 4-osobowa podzielona parawanami. Byłam też w sali komercyjnej 2-osobowej. Jest ich w sumie 5. Płatne za dobę 140zł. Jest 1 1-osobowa - 350zł za dobę. I 6 sal 4-osobowych darmowych, ale tylko jedna ma swoją łazienkę, reszta ma wspólną na korytarzu. A te komercyjne mają łazienki przy pokojach. Też fajny standard, łóżka na pilota, mebelki do pielęgnacji dziecka - czyli nie trzeba dziecka przebierać na łóżku, tylko na przewijaku, jest wbudowana wanienka itp. Jest szafa, komoda, stolik i krzesła dla gości. Nie trzeba mieć swoich podkładów itp. wszystko zapewnia szpital. Do wzięcia do szpitala jest krótka lista: koszule, figi siateczkowe 3szt, wkładki laktacyjne, przybory toaletowe. Dla dziecka ubranka, pieluszki tetrowe 5szt pieluszki jednorazowe, chusteczki. To wszystko. Laktatory mają do wypożyczenia. System rooming-in. Dziecko cały czas z matką. 2 godziny po porodzie leży na piersi i jest pierwsze karmienie. Kładą nacisk na karmienie piersią. Jest dwóch doradców laktacyjnych. Z innych rzeczy które możesz sobie opłacić to: położna do własnej dyspozycji - 800zł, lekarz do własnej dyspozycji - 1400zł.
Ja tak sobie policzyłam, że brałabym salę 1-os do porodu rodzinnego, znieczulenie i salę 2-os poporodową i zamknęłabym się w 820zł za wszystko

Aaaa i ważne - próbują chronić krocze. Wg statystyk nacinają ok 50% pierworódek. Do zszycia podają znieczulenie miejscowe.
dzięki wielkie na info ja bym chciała sn ale co to wyjdzie !?
ja znowu od znajomych słyszałam, że w ujastku dobra opieka itp
muszę się przejść na dni otwarte

Cytat:
Cześć dziewczyny,
o kurcze... Trzymam na pewno wszystko będzie ok, daj znać jutro co Ci powiedzieli

Cytat:
Hej,
a co mówią lekarze na ułożenie malutkiej ?
Ważne, że jesteś pod dobrą opieką, nic się nie martw a wszystko będzie dobrze

Kurde masakra... ja już coraz gorzej się trzymam, jak było ok ze spaniem i ogólnie tak teraz ciężko mi się śpi..budzę się bo mi niewygodnie, tak źle tak nie dobrze brzuch twardnieje..zebra,mostek no wszystko mnie boli, mega ucisk UMIERAM! piękny stan

dzisiaj mamy obiad u rodziców a tak to nic nie robię tylko leżę bo umrę...

miłej niedzieli

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 12:23   #2206
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Jutro się dowiem więcej, bo w weekend nic nie mówią. A jutro będzie ordynator.
Mała zaczęła się ruszać. Uff....

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-02-15, 12:33   #2207
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
Hej ja dopiero sie wykapalam i leze
Ufff ale wysprzatalam chate az troche przesadzilam
Od meza dostalam mwiaty i alpejskie mleczko tzn czekoladki sa od synka haha

Madelaine ja rozwazam siemieradzki lub ujastek, napiszesz cos wiecej

Monisia zdrowka zycze

I nie wiem co mialam dalej pisac ?

Moj bol, ucisk jest tak jakby w mostku i cale zebra mnie bola co promieniuje do plecow ze az ciezko mi sie oddycha... a najgorsze, ze w zadnej pozycji nie przestaje bolec dopiero po jakims czasie...czy macie tak ?

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Strzalka to hormony, bedzie dobrze
Loluska

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Oj bidulka chora...leż w łóżeczku a Tżcik niech Cię obsługuje masuje, przytula, robi herbatki

Ruska a nie masz problemów z żołądkiem? mój mąż ma jakiś stan zapalny i coś tam i też czuje ból w klatce piersiowej-ale jest on bardziej piekący... albo Leoś- macica coraz wyżej, wszystko uciska i masz takie bóle a lekarza pytałaś? albo może Myko coś podpowie?

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

ooo a ja dziś pierwsza zmartwychwstałam o 6.30 i już nie mam siły spać, bolą mnie oba boki i w brzuchu mi już tak burczało, że aż niedobrze mi
Miłej niedzieli mamusie

Ruska a jak dziś? Ja na podstawie takich objawów to nie powiem nic konkretnego, bo to mało specyficzne. Może być żołądek, a równie dobrze pęcherzyk jeśli to po jedzeniu. Takie same objawy może dawać typowy nerwoból z nerwów międzyżebrowych - jeśli miałaś zmiany odcinka piersiowego kręgosłupa to się nasiliło. Więc nie powiem Ci nic konkretnego.

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Przykro mi trzymam mocno kciuki, Ruda to rzeczywiście najlepsze miejsce na Śląsku. W Warszawie jest jeszcze poradnia konfliktu serologicznego u prof Wielgosia na I klinice WUM. Ale na razie zobacz co Ci powiedzą w Rudzie. Na pewno monitorowanie. A jakie masz stężenie? Co do zastrzyku to oczywiście prawda - nie podaje się w takiej sytuacji.

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Melduje ze gorączka mi spadła j przespałam cala noc ale nos to mam ochotę sobie uciąć...
Najważniejsze ze gorączka spadła. Z katarem da się żyć, choć wiem że ciężko co to za życie a jak coś to w poniedziałek do rodzinnego żeby Cię osłuchał.

Cytat:
Hej,
Dobrze , że lepiej. Zjedz coś i pobudź Malude

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Cześć

Tż wczoraj przy mnie skakał, a dziś jeszcze śpi... Ja też leże zakopana pod kołdrą Zwłoki jak nie ja głowa boli, gardło boli, oczy dalej szczypią, doszedł katar... Rewelacja.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Z góry przepraszam ze nie odnoszę się, za wszystkie trzymam kciuki i wgl... Tymczasem spadam..dalej zdychac. Miłej niedzieli

biedna... wszystkie chore :/ leż leż i odpoczywaj ;*

Cytat:
Baset - będzie dobrze! Najważniejsze że masz opiekę i wiesz co się dzieje moja mała od wczoraj też bardzo niemrawa ale też liczę na to że sie rozrusza i że to tylko przez wczorajsze osłabienie...

Nadzieja - 3maj sie, ostatnio idziemy łeb w łeb :P zdrówka!

Gratki!
Wreszcie jakiś pozytyw

Ja czekam w szpitalu aż skończą Tatę operować...
Stary 2015-02-15, 12:40   #2208
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie, że będzie dobrze!! Trzymamy tu wszystkie mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Cześć

Biednaszybko zdrowiej!

Cytat:

Cytat:

Kurde masakra... ja już coraz gorzej się trzymam, jak było ok ze spaniem i ogólnie tak teraz ciężko mi się śpi..budzę się bo mi niewygodnie, tak źle tak nie dobrze brzuch twardnieje..zebra,mostek no wszystko mnie boli, mega ucisk UMIERAM! piękny stan

dzisiaj mamy obiad u rodziców a tak to nic nie robię tylko leżę bo umrę...

miłej niedzieli
To już ostatni trymestr, dasz radę

U mnie od tamtej akcji, co mnie tak przeczyściło, twardnienia praktycznie ustały Biorę sobie tylko magnez 3x1.
Cytat:
Hej,
Mam nadzieję, że córcia się rozruszała

U nas dziś znowu szaro buro i ponuro. Ja chcę już wiosnę, słońce, mam dosyć tej dołującej pogody

scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 12:45   #2209
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Ruska, jak dla mnie nerwoból ale ciężko wyrokować bez badań.
Scotasia u nas (a jestem u rodziców) jest od 3 dni totalna wiosna, normalnie 7 st i błękit nieba
Stary 2015-02-15, 12:47   #2210
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Nie dodało postu. :-/
Mała się rozruszala.
Myko, czy zaostrzona astma ma wpływ ba skurcze przedwczesne? I skracanie szyjki?

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-02-15, 12:57   #2211
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Nie dodało postu. :-/
Mała się rozruszala.
Myko, czy zaostrzona astma ma wpływ ba skurcze przedwczesne? I skracanie szyjki?
Nie bezpośrednio, ale trochę ma. To po prostu choroba przewlekła wikłająca ciążę, i taka ciąża statystycznie częściej jest "problemowa", ale zwykle tylko przez pewien czas. Nie masz na to wpływu, tak jak Ci pisałam - na lekach "lepszych w ciąży" wcale nie czułaś się lepiej, więc zostały te "mniej lepsze". Skrócona szyjka to wynik skurczy a nie astmy. Na razie masz szybki przyrost masy płodu i wód plodowych, wiec macica reaguje na to niespokojnie. Powinna się uspokoić wkrótce i być juz ok
Stary 2015-02-15, 13:04   #2212
kasienka1985
Zakorzenienie

Cześć
Zdrówka chorowitki!
Baset- trzymaj się
Hanka- trzymam kciuki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 13:43   #2213
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny,
Witam. Mówiłam mężowi o Twoim przypadku. On miał robioną transfuzje krwi po urodzeniu.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 13:46   #2214
mimi_77
Zakorzenienie

Matko dziewczyny, jak Wy sie pochorowalyscie trzymam kciuki za Was i maluszki.

Baset trzymaj sie,wazne ze jestes pod kontrola lekarzy.

Myko trzymam kciuki za Tate

Hanka na pewno z dzidziusiem bedzie wszystko ok!

Ja ide sie uczyc. Jutro pisze zalegly egzamin, prosze trzymajcie kciuki

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 14:19   #2215
moniisia90
Wtajemniczenie

Mimo - będziemy 3mac, w końcu coś trzeba robić w tym łóżku

Chociaż ja dziś wstałam i zrobiłam pomidorową zawsze jak jestem chora to muszę mieć pomidorową

A wiecie co się tżtowi dzis śniło? Że był sobie zabalować z kumplami a ja zaczęłam rodzić! Tak teraz! W 29 tygodniu! Mówi że był przerażony że będziemy mieli wcześniaka i ze jeszcze nic nie gotowe i że mam dbać o nas
Stary 2015-02-15, 14:40   #2216
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze. Miałąś zastrzyk po pierwszej ciązy???

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
Ruska a jak dziś? Ja na podstawie takich objawów to nie powiem nic konkretnego, bo to mało specyficzne. Może być żołądek, a równie dobrze pęcherzyk jeśli to po jedzeniu. Takie same objawy może dawać typowy nerwoból z nerwów międzyżebrowych - jeśli miałaś zmiany odcinka piersiowego kręgosłupa to się nasiliło. Więc nie powiem Ci nic konkretnego.

Przykro mi trzymam mocno kciuki, Ruda to rzeczywiście najlepsze miejsce na Śląsku. W Warszawie jest jeszcze poradnia konfliktu serologicznego u prof Wielgosia na I klinice WUM. Ale na razie zobacz co Ci powiedzą w Rudzie. Na pewno monitorowanie. A jakie masz stężenie? Co do zastrzyku to oczywiście prawda - nie podaje się w takiej sytuacji.

Najważniejsze ze gorączka spadła. Z katarem da się żyć, choć wiem że ciężko co to za życie a jak coś to w poniedziałek do rodzinnego żeby Cię osłuchał.

Dobrze , że lepiej. Zjedz coś i pobudź Malude

biedna... wszystkie chore :/ leż leż i odpoczywaj ;*

Gratki!
Wreszcie jakiś pozytyw

Ja czekam w szpitalu aż skończą Tatę operować...
.

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Matko dziewczyny, jak Wy sie pochorowalyscie trzymam kciuki za Was i maluszki.

Baset trzymaj sie,wazne ze jestes pod kontrola lekarzy.

Myko trzymam kciuki za Tate

Hanka na pewno z dzidziusiem bedzie wszystko ok!

Ja ide sie uczyc. Jutro pisze zalegly egzamin, prosze trzymajcie kciuki
.

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Jutro mam wizytę na szczęście bo wczoraj plamiłam .
Stary 2015-02-15, 15:19   #2217
agnes188
Zakorzenienie

Fistaszek plamilas po stosunku czy bez przyczyny ?

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 15:25   #2218
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
Fistaszek plamilas po stosunku czy bez przyczyny ?
po .
Stary 2015-02-15, 15:39   #2219
maartussss
Zadomowienie

Loluska gratuluję

Dziewczyny duuuuuuzo zdrowia życzę, żeby te wszystkie chorobska i bóle uciekły daleko

Hanka i Baset mocno trzymam

Dzięki za wszystkie kciuki, egzamin zaliczony jeszcze 1 marca zajęcia z dziećmi i 7 marca ostatni egzamin

Ja przez Greya nie przebrnelam, dałam radę tylko 2strony przeczytać, nie dla mnie taki styl pisania. Więc na film też raczej się nie wybiorę, ani nie obejrzę, jakoś mnie nie ciągnie

My wczoraj byliśmy na pizzy, później ciasteczko w cukierni i kino dostałam moje ukochane tulipany i ptasie mleczko :p jak wróciliśmy to mąż wypił na jeden łyk piwo, sok jabłkowy i zjadł pół czekolady, i na tym się skończyły walentynki bo przesiedzial pół wieczoru nad kibelkiem i wymiotowal a ja się śmiałam jak głupek, bo na wlasne życzenie się tak urządził później leżał i zdychal a ja sobie poszłam spać.
Stary 2015-02-15, 15:46   #2220
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
[

To jak o mnie -od piątku Tymek tak się ułożył i tak kopie że boli. żołądek mój ledwie żyje, śpi się nie wygodnie i baaardzo mało, do tego zgaga, na twardnienie brzuch pomógł trochę magnez, ale i tak cionża to piękny stan

Byłam i dziś i wczoraj na szkole rodzenia, bardzo fajnie i jestem bardzo zadowolona, wczoraj było o porodzie i o tym co zabierać do szpitala, dziś ćwiczenia oddechowe i ćwiczenia w ciąży. No i mam w końcu komodę na rzeczy malucha i regał
Także czekam na l4 od marca bo już jestem strasznie zmęczona, to wtedy na spokojnie ruszę z wyprawką, teraz zupełnie nie mam do tego głowy, chyba jakieś przesilenie, i ogólnie odczuwam już teraz bardziej niż kiedyś to że jestem w ciąży
Trzymam kciuki za Was i dzieciaczków, czytam na bieżąco, ale sił czasem brak na pisanie, no po prostu

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości