Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-15, 12:26   #2911
Kiriko
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cześć dziewczyny! Jakiś czas temu udzielałam się w tym wątku, ale potem pewne życiowe zawirowania odciągnęły mnie od internetu, więc wszystko mi umknęło... Pamiętam, że czytacie blogi i zawsze byłyście bardzo chętne do pomocy - dlatego mam drobną prośbę. Piszę licencjat na temat wizerunku blogera w Polsce i chciałabym Was prosić o wypełnienie krótkiej ankiety. Będę wdzięczna za każdy wypełniony kwestionariusz - potrzebuję tylko 5 osób! Wypełnienie ankiety nie zajmie więcej niż 7 minut, a możecie mi naprawdę pomóc Bardzo, bardzo proszę!

[edit] BADANIE ZAKOŃCZONE, bardzo wszystkim dziękuję

Edytowane przez Kiriko
Czas edycji: 2015-02-15 o 20:02
Kiriko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 16:20   #2912
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Kochane, w połowie maja jadę z TŻ na długi weekend do Karpacza (mam nadzieję, że pogoda będzie ładna!). Nigdy nie byłam w Karpaczu (ogólnie totalnie nie znam polskich gór ) w związku z tym bywalczynie Karpacza proszę o namiary na jakieś fajne miejsca/knajpki/może odnowę biologiczną? Mamy już nocleg
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:32   #2913
Olcia
Zakorzenienie

Dziewczyny... kupilam taką kamizelkę - zostawić?

http://cdn9.lbstatic.nu/files/looks/...jpg?1410473177
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 19:11   #2914
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

Jaka Ty jesteś śliczna i te nogi Ale kamizelka średnio mi się podoba, trochę wisi, wygląda na za dużą. No chyba, że taka ma być
Cytat:
Napisane przez Kiriko Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Jakiś czas temu udzielałam się w tym wątku, ale potem pewne życiowe zawirowania odciągnęły mnie od internetu, więc wszystko mi umknęło... Pamiętam, że czytacie blogi i zawsze byłyście bardzo chętne do pomocy - dlatego mam drobną prośbę. Piszę licencjat na temat wizerunku blogera w Polsce i chciałabym Was prosić o wypełnienie krótkiej ankiety: https://joanna29.typeform.com/to/nv3mGD. Będę wdzięczna za każdy wypełniony kwestionariusz - potrzebuję tylko 5 osób! Wypełnienie ankiety nie zajmie więcej niż 7 minut, a możecie mi naprawdę pomóc Bardzo, bardzo proszę!

[edit] Jesteście super! Brakuje mi jeszcze tylko 1 osoby i moje badanie będzie zakończone!

5? Co tak mało u mnie bez 100 to nie mam co pisać
w każdym razie wypełniłam

Dziewczyny, sprzedaję kolejną partię ciuchów i mam wątpliwości tylko do co dwóch rzeczy:

1. asymetryczna bluzka z RI - tylko na imprezę, wiadomo
2. koszula z Amisu

Zostawić czy nie? Tylko szczerze

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BeFunky_DSCN4972.jpg.jpg (89,2 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BeFunky_DSCN5015.jpg.jpg (108,7 KB, 115 załadowań)

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-02-15 o 19:13
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 19:17   #2915
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Jaka Ty jesteś śliczna i te nogi Ale kamizelka średnio mi się podoba, trochę wisi, wygląda na za dużą. No chyba, że taka ma być

Dziewczyny, sprzedaję kolejną partię ciuchów i mam wątpliwości tylko do co dwóch rzeczy:

2. koszula z Amisu

To nie ja!!
no one były tylko w rozmiarze M, nie wiem czy to na pewno ta, ale z Zary - 299 kosztowały pierwotnie
Stary 2015-02-15, 19:24   #2916
201604251028
Konto usunięte

Cytat:

2. koszula z Amisu

Sprzedałabym obie rzeczy
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 19:25   #2917
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:

2. koszula z Amisu

ja bym się pozbyła, ale nie kieruj się tym co inni sądzą bo to Ty masz w tym chodzić. Pierwsze pytania dlaczego masz wątpliwości? bo to jest kluczowe.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 19:43   #2918
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:

To zależy jak ty w niej wyglądasz.
Generalnie to bardzo mi się podoba.
Stary 2015-02-15, 19:46   #2919
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Sprzedałabym obie rzeczy
zdecydowanie
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 20:00   #2920
Kiriko
Raczkowanie

Cytat:

2. koszula z Amisu

Dziękuję wam dziewczyny za każdą wypełnioną ankietę. Dobiłam dzięki wam do upragnionej setki respondentów. Bardzo niewiele mi brakowało, a obskoczyłam już wszystkich znajomych i wtedy pomyślałam o was Dziękuję, jesteście super!
Kiriko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 20:49   #2921
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

Zostaw
Stary 2015-02-15, 20:49   #2922
Ciemna163
Kociara

Cytat:
To nie ja!!
no one były tylko w rozmiarze M, nie wiem czy to na pewno ta, ale z Zary - 299 kosztowały pierwotnie
ups, to sorki

Cytat:
Napisane przez yonce Pokaż wiadomość
Sprzedałabym obie rzeczy
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;50258111]zdecydowanie [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
ja bym się pozbyła, ale nie kieruj się tym co inni sądzą bo to Ty masz w tym chodzić. Pierwsze pytania dlaczego masz wątpliwości? bo to jest kluczowe.
dzięki za rady
a co do wątpliwości - koszulę nosiłam do czarnych rurek (baaardzo często, lubiłam ją), ale teraz ich nie noszę, bo przytyłam (nie chciałam poszerzyć spodni, bo były dość drogie, ale z drugiej strony już chodzę na siłkę i zrzucam to co przybyło, więc pewnie niedługo się w nie wbiję ). A top to samo - pasuje mi tylko do czarnych rurek :/

Cytat:
Napisane przez Kiriko Pokaż wiadomość
Dziękuję wam dziewczyny za każdą wypełnioną ankietę. Dobiłam dzięki wam do upragnionej setki respondentów. Bardzo niewiele mi brakowało, a obskoczyłam już wszystkich znajomych i wtedy pomyślałam o was Dziękuję, jesteście super!

aaa, to już wiem skąd ta piątka Zdziwiłam się, że tak mało

Stary 2015-02-15, 20:59   #2923
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Hmmm całkiem fajna, zostaw

Cytat:

2. koszula z Amisu

Pozbyłabym się obu rzeczy
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 21:15   #2924
Konto usunięte

Cytat:

6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 22:28   #2925
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
To zależy jak ty w niej wyglądasz.
Generalnie to bardzo mi się podoba.
Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Zostaw
Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Hmmm całkiem fajna, zostaw
Dzięki potrzebowałam Waszej opinii, bo mi się ona sama w sobie podoba, podobała już kilka miesięcy temu jak była za 299, ale jakieś tam wątpliwości się czasem pojawiają
Znalazłam jej katalogowe zdjęcia, wygląda na nich średnio
Ogólnie jest duża, w podobnym stylu do tych z załącznika

Ciemna, mnie się ta koszula nawet podoba, jeśli ją bardzo lubisz i będziesz jeszcze nosić to zostaw sobie natomiast top nie w moim stylu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kamizelka zara2.jpg (136,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kamizelka zara1.jpg (61,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a37f355653c85fc5_Rachel_Zoe_in_fur_vest.jpg (128,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fur-vest.jpg (92,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ella-moss-pebble-arabella-faux-fur-vest-product-1-2177723-865634813_large_flex.jpg (45,8 KB, 15 załadowań)
Stary 2015-02-15, 22:29   #2926
Olcia
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;50259564][/QUOTE]
Stary 2015-02-15, 23:12   #2927
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

a mi się nie podoba powyższa kamizelka - jestem na NIE
tak samo obie powyższe bluzki - też won!
nie zlinczujcie mnie
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 23:37   #2928
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
a mi się nie podoba powyższa kamizelka - jestem na NIE
tak samo obie powyższe bluzki - też won!
nie zlinczujcie mnie

każdy ma prawo do swojego zdania
Żałuję, że nie zrobili ich trochę mniejszych albo z podziałem na rozmiary, bo jest milutka, wydaje się ciepła, ma kieszenie... no generalnie taką chciałam mieć.
Stary 2015-02-16, 00:55   #2929
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:

5? Co tak mało u mnie bez 100 to nie mam co pisać w każdym razie wypełniłam

2. koszula z Amisu

Ja bym się pożegnała z tymi bluzkami

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:

Mnie się podoba
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 08:02   #2930
sskers
batonik

Cytat:
Oddać i to jak najszybciej

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 09:30   #2931
Ag4
AGA :)

Cytat:

Ja bym oddała i poszukała mniejszej, jakoś lepiej leżącej.
Wiem, że to nie Ty, ale ogólnie ona taka duża się wydaje

Cytat:

2. koszula z Amisu

Oddać!

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 19:55   #2932
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
Ku Waszej refleksji

https://www.youtube.com/watch?v=8Yqru5UXWGY

Wczoraj jadąc autem wpadła mi w ucho stara piosenka No Doubt. Przyszłam do domu, odpaliłam Youtube i się przeraziłam. Boże jak Gwen Stefani wtedy wstrętnie wyglądała a dziewczyny ją kopiowały! To był rok 2000. Nie zestarzały się tylko KLASYCZNE buty sportowe, które Gwen zakłada kiedy idzie skopać swojego ex Te włosy, te wyskubane brwi, te paskudne spodnie! Gwen bardzo się wyrobiła i teraz wygląda sto razy lepiej.

Morał z tej historii - klasyka zawsze wygrywa i za 15 lat nie będzie obciachu przy oglądaniu starych zdjęć.
Niezłe smaczki! Pewnie za 10 lat też będziemy wspominać obecne czasy z uśmiechem

Cytat:
Kochane, w połowie maja jadę z TŻ na długi weekend do Karpacza (mam nadzieję, że pogoda będzie ładna!). Nigdy nie byłam w Karpaczu (ogólnie totalnie nie znam polskich gór ) w związku z tym bywalczynie Karpacza proszę o namiary na jakieś fajne miejsca/knajpki/może odnowę biologiczną? Mamy już nocleg
Jako, że pochodzę z tych stron to mogę co nie co podpowiedzieć. Mi osobiście Karpacz się nie podoba, może dlatego, że są to moje okolice i znam wszystko od podszewki.
Jest dużo kiczu, tandety, ale to chyba normalne w Polsce. Warto pochodzić po skałkach (Pielgrzymy, Słoneczniki), Park Narodowy jest bardzo ładny, a szlaków jest dużo. Można wjechać wyciągiem pod samą Śnieżkę i tam pochodzić po górach od strony Czeskiej.
Miasteczko samo w sobie nie oferuje nic ciekawego poza zjeżdzalnią "Kolorowa". Chodzi się albo w górę, albo schodzi w dół, więc spacer może być męczący, zależnie od kondycji.
Polecam pojechać do Szklarskiej Poręby i wjechać wyciągiem na Szrenicę (jest pięknie a trasa dość długa).

Hoteli z dostępem do SPA w Karpaczu jest zatrzęsienie, Sandra, Relaks, GOŁĘBIEWSKI . Polecam jedynie Artusa, bo tam nie ma takiej masówki, spa i baseny są w porządku, a po relaksie można dość dobrze zjeść (polecam lody z wiśniami na ciepło).
Z lokalami gastronomicznymi jest bardzo słabo. Jedzenie jest na niskim poziomie pod względem jakości, świeżości i pomysłowości, przeważa smażanina, fast food, wnętrza raczej odpychające. Jedzenie w Gołębiewskim odradzam. Drogo i naprawdę nic ciekawego.
To co mogę polecić:
nowa kawiarnia Pstro Cafe
czekoladziarnia Mont Blanc
cukiernia Krzysztoszek z 40 letnią tradycją, chociaż lokal bardzo skromny. Rolada Karkonoska i tort bezowy są przepyszne!

restauracja Papateria, kuchnia jakby francuska, lokal nie zachwyca wnętrzem, ale jedzenie smaczne, polecam szczególnie carpaccio i tatara z pstrąga.

obok Papaterii jest Mama Mia, ponoć mają pyszny krem z pomidorów. Kuchnia włoska.

U Ducha Gór - tradycyjna kuchnia polska, od wielu lat wszyscy się zachwycają tym miejscem.

Ten region słynie z hodowli ryb, więc polecam spróbować pstrąga "u Wieloryba" (trasa Jelenia Góra-Karpacz), karp w "Siedlisku pstrąga" jest też dobry.

W ramach rozrywki można się wybrać na kręgle do Sandry czy do Gołębiewskiego. Na basen polecam Artusa, Pałac Wojanów albo Pałac Staniszów (tam można tez zjeść coś bardziej wykwintnego). Niedawno otwarty Pałac Dębowy też polecam zobaczyć bo tereny są piękne.

Wszystko jest w promieniu 20-30 km. Sam Karpacz na długi weekend to raczej za mało i można się tam wynudzić, dlatego polecam podjechać sobie gdzieś dalej.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz śmiało.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 22:04   #2933
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Niezłe smaczki! Pewnie za 10 lat też będziemy wspominać obecne czasy z uśmiechem

Jako, że pochodzę z tych stron to mogę co nie co podpowiedzieć. Mi osobiście Karpacz się nie podoba, może dlatego, że są to moje okolice i znam wszystko od podszewki.
Jest dużo kiczu, tandety, ale to chyba normalne w Polsce. Warto pochodzić po skałkach (Pielgrzymy, Słoneczniki), Park Narodowy jest bardzo ładny, a szlaków jest dużo. Można wjechać wyciągiem pod samą Śnieżkę i tam pochodzić po górach od strony Czeskiej.
Miasteczko samo w sobie nie oferuje nic ciekawego poza zjeżdzalnią "Kolorowa". Chodzi się albo w górę, albo schodzi w dół, więc spacer może być męczący, zależnie od kondycji.
Polecam pojechać do Szklarskiej Poręby i wjechać wyciągiem na Szrenicę (jest pięknie a trasa dość długa).

Hoteli z dostępem do SPA w Karpaczu jest zatrzęsienie, Sandra, Relaks, GOŁĘBIEWSKI . Polecam jedynie Artusa, bo tam nie ma takiej masówki, spa i baseny są w porządku, a po relaksie można dość dobrze zjeść (polecam lody z wiśniami na ciepło).
Z lokalami gastronomicznymi jest bardzo słabo. Jedzenie jest na niskim poziomie pod względem jakości, świeżości i pomysłowości, przeważa smażanina, fast food, wnętrza raczej odpychające. Jedzenie w Gołębiewskim odradzam. Drogo i naprawdę nic ciekawego.
To co mogę polecić:
nowa kawiarnia Pstro Cafe
czekoladziarnia Mont Blanc
cukiernia Krzysztoszek z 40 letnią tradycją, chociaż lokal bardzo skromny. Rolada Karkonoska i tort bezowy są przepyszne!

restauracja Papateria, kuchnia jakby francuska, lokal nie zachwyca wnętrzem, ale jedzenie smaczne, polecam szczególnie carpaccio i tatara z pstrąga.

obok Papaterii jest Mama Mia, ponoć mają pyszny krem z pomidorów. Kuchnia włoska.

U Ducha Gór - tradycyjna kuchnia polska, od wielu lat wszyscy się zachwycają tym miejscem.

Ten region słynie z hodowli ryb, więc polecam spróbować pstrąga "u Wieloryba" (trasa Jelenia Góra-Karpacz), karp w "Siedlisku pstrąga" jest też dobry.

W ramach rozrywki można się wybrać na kręgle do Sandry czy do Gołębiewskiego. Na basen polecam Artusa, Pałac Wojanów albo Pałac Staniszów (tam można tez zjeść coś bardziej wykwintnego). Niedawno otwarty Pałac Dębowy też polecam zobaczyć bo tereny są piękne.

Wszystko jest w promieniu 20-30 km. Sam Karpacz na długi weekend to raczej za mało i można się tam wynudzić, dlatego polecam podjechać sobie gdzieś dalej.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz śmiało.
Dziękuję za wyczerpującą opinię, jestem bardzo wdzięczna, pozapisuję sobie

A tak na marginesie - właśnie zaczęłam ferie anginą. Mam 39 stopni gorączki, kaszlę jak gruźlik i czekam na 24 żeby wziąć antybiotyk

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2015-02-16 o 22:32
Stary 2015-02-16, 22:40   #2934
user_k
Zakorzenienie

mm111, ja byłam w Karpaczu kilkanaście lat i mi się nie podobało. Ale nie chciałam nic pisać bo wiele się mogło zmienić przez ten czas, ale jak czytam Twój opis to widzę że jednak nie.
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 22:50   #2935
carpaibex
Zakorzenienie

No cóż, nie przekreślam, skoro jeszcze nie widziałam Może mi się akurat spodoba. Mamy w Karpaczu znajomych, którzy prowadzą obiekty typu hotele, apartamenty, na pewno też nam coś polecą
Stary 2015-02-16, 22:56   #2936
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję za wyczerpującą opinię, jestem bardzo wdzięczna, pozapisuję sobie

A tak na marginesie - właśnie zaczęłam ferie anginą. Mam 39 stopni gorączki, kaszlę jak gruźlik i czekam na 24 żeby wziąć antybiotyk
Zdrówka W razie czego pytaj śmiało, chętnie pomogę

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
mm111, ja byłam w Karpaczu kilkanaście lat i mi się nie podobało. Ale nie chciałam nic pisać bo wiele się mogło zmienić przez ten czas, ale jak czytam Twój opis to widzę że jednak nie.
Nie wiem co jest gorsze to, że nie ma porządnego lokalu, hotelu, czy wyciągu, stoków, atrakcji? Chyba wszystko do kupy. Pobudowali wielkie hotelo-molochy, z których turyści nawet nie wychodzą, bo po co? Większości nie interesują piesze wycieczki. O tym może świadczyć częsty brak przygotowania do takich eskapad. A potem Panią w sandałkach trzeba ściągać helikopterem. Tereny są naprawdę ładne, tylko zimy brak. Porządnego śniegu było może z pół miesiąca. W Jakuszycach i Szklarskiej lepiej. Tam nie ma takiej masówki i stoki lepsze. Ludzi ciągnie do Gołębiewskiego, bo tam są i sklepy, baseny, jakieś atrakcje, a to że budynek zupełnie nie pasuje stylem do otoczenia to nikogo nie obchodzi. Tak buduje się większość hoteli. Brakuje parkingów, jakichś takich "miejscówek" do których chętnie by się wracało. Jeżdzę tam czasem w niedzielę do dwóch wyżej wymienionych kawiarni, bo naprawdę mają dobre ciacho, i nadziwić się nie mogę, jak można było tak zepsuć to miasto. Turyści snują się z góry na dół, między Biedronką a Białym Jarem, po drodze zatrzymując się na oscypka czy golonkę, tudzież lody. Latem jest parada Harley'ów, która przyciąga sporo ludzi, ale to tyle z atrakcji miasta. Wstyd i hańba wg. mnie.
Stary 2015-02-16, 23:08   #2937
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Zdrówka W razie czego pytaj śmiało, chętnie pomogę

Nie wiem co jest gorsze to, że nie ma porządnego lokalu, hotelu, czy wyciągu, stoków, atrakcji? Chyba wszystko do kupy. Pobudowali wielkie hotelo-molochy, z których turyści nawet nie wychodzą, bo po co? Większości nie interesują piesze wycieczki. O tym może świadczyć częsty brak przygotowania do takich eskapad. A potem Panią w sandałkach trzeba ściągać helikopterem. Tereny są naprawdę ładne, tylko zimy brak. Porządnego śniegu było może z pół miesiąca. W Jakuszycach i Szklarskiej lepiej. Tam nie ma takiej masówki i stoki lepsze. Ludzi ciągnie do Gołębiewskiego, bo tam są i sklepy, baseny, jakieś atrakcje, a to że budynek zupełnie nie pasuje stylem do otoczenia to nikogo nie obchodzi. Tak buduje się większość hoteli. Brakuje parkingów, jakichś takich "miejscówek" do których chętnie by się wracało. Jeżdzę tam czasem w niedzielę do dwóch wyżej wymienionych kawiarni, bo naprawdę mają dobre ciacho, i nadziwić się nie mogę, jak można było tak zepsuć to miasto. Turyści snują się z góry na dół, między Biedronką a Białym Jarem, po drodze zatrzymując się na oscypka czy golonkę, tudzież lody. Latem jest parada Harley'ów, która przyciąga sporo ludzi, ale to tyle z atrakcji miasta. Wstyd i hańba wg. mnie.

Byłam z tatą w ferie zimowe, on się przygotował i zorganizował mi czas. Dużo spacerowaliśmy, byliśmy w Parku Narodowym. Rzeczywiście w Karpaczu się idzie z góry albo pod górę. A jedliśmy w naszym pensjonacie, był dość kameralny i kuchnia na plus. I całe szczęście bo na mieście niewiele było do zjedzenia. I co chwilę stragany ze sztucznymi, kolorowymi włosami nie chciałabym tam wrócić. Chyba, że ktoś jedzie z grupą znajomych, ale chyba i na imprezę nie ma gdzie wieczorem wyjść? Miasto ma potencjał, ale skoro przez tyle lat nikt niczego nie zrobił to pewnie długo się to nie zmieni.
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 00:39   #2938
Ciemna163
Kociara

Właśnie wystawiłam ponad 70 ciuchów na All... Uff, pierwszy raz w życiu zostawiłam tylko rzeczy, które noszę (no mercy dla "fajne, ale tylko do spódnicy x). Polecam, super uczucie Niestety na Vinted nie można zrobić zestawu, a poza tym, już nie mogę patrzeć na te ubrania, chcę się pozbyć wszystkiego na raz,a nie po jednej sztuce.
Póki co jestem zadowolona ze swojej szafy, brakuje mi tylko... czapki Tzn. mam jakąś, ale jest akrylowa, z zeszłego roku. Kupiłam taką na Zalando https://www.zalando.pl/pieces-effy-c...1e00i-q00.html , jest baaardzo ciepła, ale za mała, będę ją zwracać (a brałam M/L po opiniach). Widziałyście coś podobnego? Chciałabym taką lekko włochatą właśnie, o dobrym składzie i bez większego czubka/smerfowego kształtu.
Oczywiście uzupełniać szafę o klasyki dobrej jakości, ale póki co mogę śmiało powiedzieć, że mam się w co ubrać A jak u Was?

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-02-17 o 00:43
Stary 2015-02-17, 00:45   #2939
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie wystawiłam ponad 70 ciuchów na All... Uff, pierwszy raz w życiu zostawiłam tylko rzeczy, które noszę (no mercy dla "fajne, ale tylko do spódnicy x). Polecam, super uczucie Niestety na Vinted nie można zrobić zestawu, a poza tym, już nie mogę patrzeć na te ubrania, chcę się pozbyć wszystkiego na raz,a nie po jednej sztuce.
Póki co jestem zadowolona ze swojej szafy, brakuje mi tylko... czapki Tzn. mam jakąś, ale jest akrylowa, z zeszłego roku. Oczywiście będę ją uzupełniać o klasyki dobrej jakości, ale póki co mogę śmiało powiedzieć, że mam się w co ubrać A jak u Was?
ostatnia paka licytuje się na allegro
potwierdzam świetne uczucie, a jeszcze lepsze będzie pewnie jak będę te ciuchy pakować do wysyłki
potrzebuję kilku rzeczy, ale mam się w co ubrać, więc mogą poczekać, póki co zmieniam nadal wystrój mieszkania do którego mnie natchnęłaś jakiś czas temu i odkładam na wyjazd majowy
Stary 2015-02-17, 08:52   #2940
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Byłam z tatą w ferie zimowe, on się przygotował i zorganizował mi czas. Dużo spacerowaliśmy, byliśmy w Parku Narodowym. Rzeczywiście w Karpaczu się idzie z góry albo pod górę. A jedliśmy w naszym pensjonacie, był dość kameralny i kuchnia na plus. I całe szczęście bo na mieście niewiele było do zjedzenia. I co chwilę stragany ze sztucznymi, kolorowymi włosami nie chciałabym tam wrócić. Chyba, że ktoś jedzie z grupą znajomych, ale chyba i na imprezę nie ma gdzie wieczorem wyjść? Miasto ma potencjał, ale skoro przez tyle lat nikt niczego nie zrobił to pewnie długo się to nie zmieni.
Góry same w sobie zawsze się obronią, jeśli tylko ktoś ma ochotę i jest przygotowany na piesze wycieczki. W szkole podstawowej i gimnazjum chodziłam co weekend, z grupą. Bardzo mile to wspominam.
Z grupą znajomych można przyjechać, wynająć domek, ale bawić się raczej nie ma gdzie. W Gołębiewkim wstęp dla mężczyzn kosztuje 50 zł i wiadomo jaka jest klientela, kilka innych miejsc to po prostu spelunki. Pewnie nic się w tym względzie nie zmieni. Słyszałam, że w Zakopanem wcale nie jest lepiej.

Cytat:
Póki co jestem zadowolona ze swojej szafy, brakuje mi tylko... czapki Tzn. mam jakąś, ale jest akrylowa, z zeszłego roku. Kupiłam taką na Zalando https://www.zalando.pl/pieces-effy-c...1e00i-q00.html , jest baaardzo ciepła, ale za mała, będę ją zwracać (a brałam M/L po opiniach). Widziałyście coś podobnego? Chciałabym taką lekko włochatą właśnie, o dobrym składzie i bez większego czubka/smerfowego kształtu.
Oczywiście uzupełniać szafę o klasyki dobrej jakości, ale póki co mogę śmiało powiedzieć, że mam się w co ubrać A jak u Was?
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;50278003]ostatnia paka licytuje się na allegro
potwierdzam świetne uczucie, a jeszcze lepsze będzie pewnie jak będę te ciuchy pakować do wysyłki
potrzebuję kilku rzeczy, ale mam się w co ubrać, więc mogą poczekać, póki co zmieniam nadal wystrój mieszkania do którego mnie natchnęłaś jakiś czas temu i odkładam na wyjazd majowy [/QUOTE]
Ja też wystawiam na allegro. Dużo roboty z tym, ale chyba warto
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości