|
|
#1231 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1234 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie ten Rich Crem to jest taki jak na zdjeciu oka w katalogu ale w tym kaciku po lewej gdzie sie nie rozswietlił od blysku lampy. Mazialam go po nadgarstku i taki kolorek wlasnie dawał. Sliczny jest ![]() Cytat:
jak jej powiedzialam zeby sobie wzieła.
|
||
|
|
|
#1235 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kobity. wreszcie udalo sie zalogowac na wizaz wrrr.. tyle dnii..
szminki tej uzywa moja mama- jest dosc ciemna, brazowa, uzywa jej na jesien .. jak dla mnie calkiem inna od tej na fotkach z makijazem ktory zostal tutaj wklejony. pozdrawiam |
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki kolor ust ma Twoja mama? Bo moja ma bardzo jasne i wszystkie błyszczyki i szminki wychodzą bardzo jasno ...
|
|
#1237 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Raczkowanie
|
witam was kochane! kurde tyle postów do nadrobienie jakies 15 stron. Miałam problemy z netem a do tego jeszcze praca i nie bylo kiedy wejsc i poczytac.
Wybaczcie ale chyba odpuszcze sobie czytanie dzisiaj, jak bede miala chwile to wtedy poczytam. Złozyłam drugie zamówienie z k10 jedna klientka zamowila mi na 50 zl a nie chcialo mi sie isc do COKu to mam na dostawe do domu. Przeczytalam ze wam przychodza wczesniej mam nadzieje ze mi tez przyjdzie termin mam na poniedzialek, Fajnie by bylo jakby przyszla wczesniej! Może ktoś w 2 zdaniach skrócic o czym było pisane, zebym nie musiala nadrabiac tego?? chyba ze juz cos mnie zainteresuje to poczytam. Z góry dziekuje :-*
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
no prosze - wygrałam licytację diamentowego scrubu do stóp (4,99) i żelu oliwkowego (3,99)
Nie było chetnych a ja znalazłam te aukcje na 2 min przed końcem
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Próbki które dają gratis przy zakupach z określonych stron są za 0zł. Mam nadzieję, że to są jakieś produkty przeprosinowe faktycznie, ale że doślą biżuterię. Głównie dla tej biżuterii u mnie klientki zamówiły te kremy.
|
|
|
|
#1241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja nie mogłam ponownie potwierdzić, bo Wizaż siadał zupełnie i nawet odświeżyć strony nie mogłam
|
|
|
|
|
#1242 |
|
Raczkowanie
|
nigdzie niewpadłem!!!! kazdy sie myli. a po drugie to nie bede wam udowadniał bo nie mam ochoty!! na wszystkich tak naskakujecie???? boshhh
|
|
|
|
#1243 |
|
Raczkowanie
|
Witam czy mogę prosic o nr atomizera bo na mojej karcie zamowienia nie ma go wyszczególnionego,czyzby w kat 11 nie mozna byloby go zamowic?
|
|
|
|
#1244 |
|
Raczkowanie
|
Z tymi cieniami to wg mnie jest tak : Rich Cream jest połyskującym beżem, wg mnie troszkę ciemniejszym niż Beige Frost z CT. Napewno nie jest brudnym beżem. W katalogu to jest ten kolor na tym oku w zewnętrznym kąciku.
Bubbles jest jasnym brązem z połyskiem, nie za ciemnym i jego kolor też odpowiada temu oku w zewn. kąciku. Fotki Topaz Edytowane przez Jadis78 Czas edycji: 2007-08-17 o 19:58 Powód: dopisek |
|
|
|
#1245 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Ale już mi Amaretta napisała, że od 24.08 są w COKu produkty w cenach k11
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Łooo a mnie się pomieszały nazwy wód , ja wyrażałam opinie nie o LONDON a PARIS- zapach ciągle się utrzymuje już 3 godz. jestem zaskoczona
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam wodę i Paris i London i uwazam ze Paris zdecywodanie dłużej utrzymuje sie na skórze, jest bardziej słodki ale ładny,London bardzo mi sie podobal w katalogu ale teraz zapach średni, i tez mi sie kojarzy mydłano,nie jestem z niego zadowolona.
|
|
|
|
#1250 |
|
Raczkowanie
|
Hosenka* ewidentnie jesteś w starym TPS... a może ostatnio zmieniałaś okręg??? i stąd te gratisy?
|
|
|
|
#1251 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Paris jest mydlana i bardzo nietrwała, a London słodka i trwalsza. Chyba wam się coś pomyliło
|
|
|
|
|
#1252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edit: Dobrze ze doczytalam o tym atomizerku. Musze go w takim razie jeszcze w 10 zamowic.
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie co ejst z perfumami SUrrender dla niej i z dremlife bliss, nie ma ich w katalogu a mam klientki napalone na nie!!?? Odpiszcie prosze
|
#1254 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1255 |
|
Raczkowanie
|
witam was
![]() tak szybko posty nabiojacie ze nie idzie nadazyc, przegladnelam mniej wiecej a i tak mam pytanko jako nowa, czy ktos moglby mi powiedziec jakie jest demo w kat 12 i 13 i jakies kaciki wspomnien??
|
|
|
|
#1256 |
|
Rozeznanie
|
nowe cienie
A ja mam jeszcze inne pytanie o nowe cienie - do kogoś, kto sam widział.
1. - Czy Sky (Anew Beauty)_ to jest to samo co dawne Blue Sky? Tamten był taki bardzo jasny, prawie szary, o ile pamiętam. I czy Rose to to samo co Quartz? Szkoda by było, gdyby rzeczywiście się tak lepiły, jak ktoś tu wspomniał... 2.I żeby nie zakładać nowego wątku, jeśli ktoś widział (?) pudrowe cienie w kredce cienie Shadowstix. Jest tam jeden, który nazywa się Sky Mist, a na zdjęciu wygląda na jasnopopielaty (?) W ogóle te cienie wyglądają strasznie ciemno na zdjęciu, natomiast na stronie Avonu amerykańskiego są raczej apstelowe... Byłabym wdzięczna za wskazówki... |
|
|
|
#1257 |
|
Raczkowanie
|
Atomizerek nr. 16741
|
|
|
|
#1258 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jaki prezent Cię szykują?? podobno ostatnio modnym prezentem jest separator do stóp |
|
|
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wpadł mi w łapska papierowy katalog 11
![]() .Napewno wezmę Serum na końcówki...cena czyni cuda ; kusi mnie nowy błyszczyk "Multicolor"- Natural Flux ; pewnie wezmę również któregoś "Senseska"; no i obowiązkowo Waniliowy balsam do ust![]() . Wiecie może kiedy obowiązuje kat.11?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

. Cieszy mnie fakt, że zdecydowana większość odcieni jest perłowa, a marudząc mogła bym prosić o fotki jeszcze tego cienia (Washed Khakis)
, taki jakaś mydlany- teraz tzn. po 30 min zapach stał się troszke mniej mydlany, delikatny. Ogólnie mam mieszane uczucia co do tej wody

To dość ważne. Uratowałoby mnie, gdyby pojawił się 24.08.
a ja nie mogłam ponownie potwierdzić, bo Wizaż siadał zupełnie i nawet odświeżyć strony nie mogłam

, ja wyrażałam opinie nie o LONDON a PARIS- zapach ciągle się utrzymuje już 3 godz. jestem zaskoczona