Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-15, 18:28   #1861
asiulek8
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
no to ladnie polamowaliscie U mnie nie ma lamowania i nie bedzie juz do konca wizyta za 5 dni to wytrzymacie ;P
To ta kara dla TŻ? hehe

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:28   #1862
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Crystal kochana niejedna rodzina bez pomocy rodziców dala rade. Dacie rade i wy

damy damy kochana Tylko TZ raz cos wspomnial ze zawsze mozna opiekunke np. na wieczor wynajac. a ja nie dam takiego maluszka obcej kobiecie, a jak na jeden raz, to sie cenia, i zaplacilibysmy wiecej niz za obiad w restauracji czy za wyjscie na dyskoteke ale napewno wykorzystam moment jak przyjedziemy do mamci mojej to z TZ na noc sobie wyjdziemy, bo oni i tak nie chetnie zawsze wychodza, bo juz w takim wieku lubia w domu siedziec z tego co zauwazylam
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:28   #1863
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
no w takiej sytuacji odpadaja juz jakiekolwiek sporty
kurcze ja nawet na basen juz bym sie bala pojsc, a jak by wody mi odeszly hahahahahahahaha
Ja to z buraczkami lubie, ale buraczkow nie mam a dzis wszystko zamkniete
Ja i bez ciąży na łyżwach poruszałam się jak wieloryb

U mnie markety otwarte, kasza w kuchni jest, ale lenistwo takie, że chyba zrobię po prostu jajka na kolację z majonezem
Stary 2015-02-15, 18:28   #1864
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Nouvelle gaviscon mniammm Mi bardzo smakuje zdrówka życzę!
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze szybko wrócisz do pełni zdrowiarosi:

Nouvelle duzo zdrowka dla Ciebierosi:

Nusiekowa trzymam kciuki za poród w wybranym szpitalu

Dla mnie tez czasami jest abstrakcją, że niedługo powołany nowego członka rodziny Tz czasami zapedza sie planami na wakacje czy cos i tez nie koniecznie uwzględnia w nich obecność niemowlaka jedno jak mu przypomnę to mówi 'rzeczywiście'
Dziękuję, mam nadzieje, ze szybko mi przejdzie rosi:
Cytat:
No są tabletki i spray. Zrób sobie inhalacje woda z solą i ręcznik na głowę
Ehh złożyłam zamówienie u tzta na na ten nasivin w sprayu i tantum verde, zaraz mi przywiezie. a najgorsze jest to, że dzisiaj przyjechaliśmy do teściów, a ja jutro wieczorem musze sama wracać autem do domu, bo tz do pracy już jedzie.

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:29   #1865
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Cześć kochane-melduje sie w dwupaku Widziałam że nikt nie urodził jak mnie nie było od piątku a wysyp miał sie zacząć od 10tego

Ja wczoraj byłam w Oleśnicy obejrzeć porodówke (gdyby we Wro w moim szpitalu nie było miejsca to tam mamy jechać) i powiem wam ,ze mam obawy. warunki lokalowe dużo gorsze od tych w szpitalu na Kaminskiego we Wro.Położna sympatyczna bardzo było,powiedziała co i jak.... ale tylko podtrzymałam swoją decyzje ze rodze na Kamińskiego....jak mnie odeślą to będe siedziała w aucie na parkingu do 9cm Musi być dobrze noooo Więc prosze o wizażowe czary by się dla mnie miejsce znalazło!!!!!

Do mnie co chwila ktoś dzwoni bądz pisze czy to już....czy już urodziłam.....ehhhh nakręcają mnie tylko niepotrzebnie..

czarujemy!!!
Stary 2015-02-15, 18:29   #1866
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Bylam w aquaparku w 3 miesiacu ciazy, zapomnialo mi sie ze jestem w ciazy, no ale to nic no nie? zrobilam niespodzianke i kupilam TZ i sobie bilety do aquaparku fajnie bylo ale sie skonczylo a dzis do TZ mowie, ze teraz to juz nie bedziemy sobie wychodzili jak i kiedy chcemy, tylko jak moja mama, albo tesciu posiedza z maluszkiem to wtedy jedynie sobie pojdziemy, a oni daleko mieszkaja wiec to tez nie takie latwe bedzie
oo witam w klubie też byłam w aquaparku i ubolewałam jedynie nad tym, że do sauny nie moglam wchodzić ale reszta była moja, ogólnie to początek ciąży bardzo aktywny, żagle i taki rejsik dwa tygodnie sobie trwał a upał niesamowity, ale filtr 50, chłodzenie się na środku jeziora i dotrwaliśmy pomimo moich szaleństw
Stary 2015-02-15, 18:29   #1867
DezireOrient
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Mieliśmy iśc na spacer po obiedzie a zamiast tego 3 godz spaliśmy. Mały coś dzisiaj leniwy jest albo w nocy nadrobi.

Masażu krocza nie robie. Może jak olejek dotrze.... Ale chyba mi sie nie chce.

Sutki hartuje myjką pod prysznicem. Trę i szoruję. Sa twarde i odstające. Przy karmieniu córki 1,5 roku ani razu maści nie używałam i nigdy nie popękały.

Oho, królewicz się jednak wyciąga. Też mnie dzisiaj w pi....e kłuje, że aż podskakuje.

Ide pobuszowac na all.
Nam położna ostatnio na SR powiedziała że nie wolno tego robić, mówiliśmy o karmieniu. ja jeż przyznałam ,że jadę ostro z gąbką Ale nie wolno bo to uszkadza kanały mlekowe i gruczoly...więc już nie ruszam

DezireOrient jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:30   #1868
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
A jak Wasi Tż'ci? Mój strasznie panikuje Ostatnio wymyślił żebyśmy zrobili próbę generalną że mam mu jeszcze raz pokazać co i gdzie jest w torbie. No i boi się, że zrobi rozmazane zdjęcia i będzie płakał, a położone będą się śmiały... A jak zapytałam 'co ja mam powiedzieć?!' to mi odpowiedziała, że ja będę robić to co każda kobieta i nie ma co się bać

Moj to niby nie panikuje, ale widze ze jednak w glowie mu cos tam siedzi ze juz termin sie zbliza itd. niby spokojny, byl przy jednym porodzie swojej corki wiec wie co i jak, ale widze ze inny jakis jest i sam nie raz radosnie mi oznajmia ile dni zostalo do konca
Stary 2015-02-15, 18:31   #1869
luzna25
Zadomowienie

nusiekowa
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:31   #1870
Magnifica
Zakorzenienie

Crystal, a u Was w niedzielę wszystko zamknięte?
Stary 2015-02-15, 18:31   #1871
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
To ta kara dla TŻ? hehe

a no Chce mi sie chce i to strasznie ale nie ma i nie bedzie dopoki nie dojde do siebie po porodzie
Stary 2015-02-15, 18:32   #1872
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Moj na spokojnie reaguje.
Przy pierwszym porodzie podszedł tez na luzaka ale jak juz zaczęła sie konkretna akcja to widac było stres i nerwy, szczególnie jak młodemu tetno zaczęło zanikać
nie ma mu się co dziwić! każdego by dopadł stres jakby usłyszał, że tętno zanika. A ja to chyba bym zemdlała od razu
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:32   #1873
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
A czym się leczysz? Bo może coś odgapie
Nic nie robię Piję tylko ciepłe mleko, które pomaga mi i na zgagę i jem cukierki tymiankowe
Cytat:
Czytam i myśle sobie co ma wspólnego jedzenie parowek z chorobą... Blondynka na maxa
ale się uśmiałam
I dziękuję mam nadzieję, że szybko mi przejdzie, samo

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:32   #1874
Anneet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Dziękuję, mam nadzieję, że tata szybko wydobrzeje. Kocyk jest eko bawełniany z jednej części, z drugiej akryl. Minky eh te minky, życia mi nie dają te kocyki szkoda, że oryginalne są aż tak drogie.

Anneet aaaa no chętnie bym dwa wzięła, tylko funduszy brak a jeszcze kilku rzeczy brakuje dla małej. Ecru będzie mi się gryzł z białym wnętrzem gondoli a może ja już wybrzydzam, zostaje jeszcze róż, szkoda, że nie jest bardziej stonowany.
Jakoś przy drugiej córce te wszystkie róże i falbanki omijam szerokim łukiem, wszystko stonowane mi się podoba, szarości, beże, pastele
I łączę się z Tobą w bólu, my zakaz na lamowanie od 3 miesięcy jestem tak wyposzczona, że zdarzył mi się orgazm przez sen, potem brzucho bolał. W szoku byłam normalnie! W życiu nie spotkało mnie coś podobnego..

U nas brak zgody na imię, moje typy figurują w pierwszej piątce więc odpadają a inne jakoś mi nie pasują. Córka do brzuszka mówi Kornelka, mąż chciał Nadię albo Paulinę, chyba jestem jedyna co nie ma wybranego imienia?
Hmm to teraz nie jestem pewna czy ja też tak miałam czy to tylko był sen hehe takie wyposzczone jak po porodach dojdziemy do siebie to chyba dzieci rodzicom podrzucimy a my z chłopów nie zejdziemy Ładne imiona..moja ma być Wiktoria chciałam Milenke albo Lilianę ale mężowi się nie podobają więc Wiki zostaje
Anneet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:33   #1875
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Ja i bez ciąży na łyżwach poruszałam się jak wieloryb

U mnie markety otwarte, kasza w kuchni jest, ale lenistwo takie, że chyba zrobię po prostu jajka na kolację z majonezem

leniuch ja od jajek z daleka sie trzymam a w lidlu moze kup sa gotowe ;P u nas zawsze wszystko zamkniete w niedziele, a czasami to i w sobote albo w poniedzialek ale to juz dana firma decyduje a ja pozniej cos potrzebuje i d.... nie mam gdzie kupic
Stary 2015-02-15, 18:34   #1876
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Tout no właśnie może nie jest tak źle. Jak wybrałam kiedyś kolor do przedpokoju to trzy dni mnie mdliło na jego widok, a goście byli zachwyceni i w sumie jak doszły meble i dodatki to teraz stwierdzam że jest super.

Angina- omg współczuje.
Mój tż jechał dwa dni temu z takim bólem gardła do cito i dostał nakaz płukania gardła wodą z octeniseptem ( chyba pół szkl wody i 3 psiknięcia) Wiec kupiłam i bedzie w razie czego do pepka i na krocze. Już na drugi dzień lepiej sie czuł.

O ble !

Ostatnio niestety obracam sie wsród samych chorych osób. Nie dosc że córka i tż dopiero co wyzdrowieli to wczoraj siora z córka chore na antybiotykach z zapaleniem krtani, katarem i kaszlem przyjechały do rodziców bo im sie w domu nudziło a wiedziały, że ja bede.
W sumie mam ten octenisept w domu, może bym sobie jutro taka plukanke zrobiła (dziś śpimy u tesciow). Tego się nie połyka, wiec chyba w ciąży można a co do obracania się w chorym towarzystwie, to u mnie nie lepiej- ja obracam się w zawszawionym siostrzeniec z przedszkola przytargal takie cuda, ale na szczęście szybko zauważyliśmy i na nikogo nie przeszło.

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:35   #1877
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
leniuch ja od jajek z daleka sie trzymam a w lidlu moze kup sa gotowe ;P u nas zawsze wszystko zamkniete w niedziele, a czasami to i w sobote albo w poniedzialek ale to juz dana firma decyduje ala: a ja pozniej cos potrzebuje i d.... nie mam gdzie kupic
Jak dobrze ze mam rzut beretem centrum handlowe z wielkim supermarketem i tesco 24h. Jak cos brakuje zawsze mozna skoczyc.

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-15, 18:36   #1878
ojustyna
Zadomowienie

dziewczyny mam pytanie odnośnie laktatorów bo u mnie czarna rozpacz dzisiaj, z godzine ryczałam że ch**owy kupiła, że jakoś słabo zasysa
mam ten mini electric medeli i dzisiaj pierwszy raz sobie przyłożyłam żeby zobaczyć czy lejek dobry itp itd i jakie to uczucie i stwierdziłam że jakoś tak "leciutko" zasysa, że ani nie boli ani nic aż TŻ na sobie przetestował i sami już nie wiemy czy on taki jest czy zepsuty czy co, niby to nie dokurzacz ale skąd mam wiedzieć jak powinien działać?? z tego wszystkiego oczywiście ryczałam w niebogłosy, że jakaś pipa mnie oszukała i sprzedała zepsuty i wogle jakoś tak dziwnie buczy ten akumulatorek
Stary 2015-02-15, 18:36   #1879
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
oo witam w klubie też byłam w aquaparku i ubolewałam jedynie nad tym, że do sauny nie moglam wchodzić ale reszta była moja, ogólnie to początek ciąży bardzo aktywny, żagle i taki rejsik dwa tygodnie sobie trwał a upał niesamowity, ale filtr 50, chłodzenie się na środku jeziora i dotrwaliśmy pomimo moich szaleństw
ja to jak saune zobaczylam, to az mnie zabolalo taka wielka byla, tak cieplutko tam bylo, i nie moglam tam wejsc ja to ostatnie wakacje zle wspominam bo wymiotowalam wszedzie gdzie sie dalo, a od zapachow to az mi sie slabo robilo
Stary 2015-02-15, 18:38   #1880
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie mam ten octenisept w domu, może bym sobie jutro taka plukanke zrobiła (dziś śpimy u tesciow). Tego się nie połyka, wiec chyba w ciąży można a co do obracania się w chorym towarzystwie, to u mnie nie lepiej- ja obracam się w zawszawionym siostrzeniec z przedszkola przytargal takie cuda, ale na szczęście szybko zauważyliśmy i na nikogo nie przeszło.
Wszy?? Jeszcze jakiś czas temu myślałam, że juz dzieciaki nie przynoszą ich ze szkoły ale znajoma mówiła, że niestety w przedszkolach są nadal czesto spotykane

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:38   #1881
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Crystal, a u Was w niedzielę wszystko zamknięte?
niestety jak pisalam jak sa prywatne firmy to i w poniedzialek zamykaja albo soboty, dwa dni sa zamkniete, niedziela zawsze a pozniej do wyboru raz rodzinke wyciagnelam na zwiedzanie wszyscy sie glodni zrobili, a zapomnialam ze wszystko zamkniete w niedziele
Stary 2015-02-15, 18:40   #1882
tout-petit-fille
Zadomowienie

Eh nooo miałam właśnie pospać,bo zaczął mi się napinać brzuch i ćmiło boleśnie podbrzusze. Uszykowałam sobie milusie posłanie, TŻ drapał po pleckach, ale mała tak mi wariowała w brzuchu i miałam taaaaaaaaaaaaaaką zgagę, że nie można było zasnąć.

Wstałam więc, ogarnęłam kuchnię, wypiłam szklankę ciepłego mleka i mała oczywiście zasnęła. A ja się rozbudziłam
Dobrze, że we wtorek idziemy na wizytę, bo ciekawa jestem co tam się u mnie dzieje, skoro coraz częściej odczuwam bóle.

Cytat:
Pokaż ten kolor, serio myślałam, że ze srebrna ramą lustra (która chyba masz) będzie bombowo

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

A w ogóle to rozkłada mnie chyba ANGINA
TŻ pomalował tylko część jednego narożnika i od razu stwierdziliśmy, że to nie to. Wzięłam nie ten odcień, za bardzo niebieski. Ten na zdjęciu jest wpadający w fiolet.... Jutro jadę po nową, więc znów będę stać przy mieszalniku i wybierać odcień.. A do tej co mam, dokupię najwyżej jakiś bardzo ciemny szary barwnik i pobawię się w mieszanie. Może wymalujemy wtedy łazienkę teściom

Płucz gardło wodą z solą i na zmianę zaparzonym majerankiem.
Na pewno nie zaszkodzi, a daj Bóg pomoże

Cytat:
Ja nie robie masazu krocza, jakos nam sie nie chce

Mi mala tak samo na pipcie dzisiaj straaaasznie naciska, jakby mi kilka igielek od srodka wbijala. Wali glowka, ze chce pewnie wyjsc
Ja wcześniej zamiast tych igiełek czułam jakby bąbelki, przez dobre 2-2,5 miesiąca. Teraz rzeczywiście przeobraziło się to w igiełki

Cytat:
A jak Wasi Tż'ci? Mój strasznie panikuje Ostatnio wymyślił żebyśmy zrobili próbę generalną że mam mu jeszcze raz pokazać co i gdzie jest w torbie. No i boi się, że zrobi rozmazane zdjęcia i będzie płakał, a położone będą się śmiały... A jak zapytałam 'co ja mam powiedzieć?!' to mi odpowiedziała, że ja będę robić to co każda kobieta i nie ma co się bać
Buehehhee!!! Dobre!
Brechtamy z TŻ z tekstu

Mój jeszcze na spokojnie, poza wyskokami typu dziś w nocy i jego "o boze!!! o boże!!!" gdy myślał, że mi odeszły wody, a ja akurat spuszczałam wodę w kibelku

Cytat:
no w takiej sytuacji odpadaja juz jakiekolwiek sporty
kurcze ja nawet na basen juz bym sie bala pojsc, a jak by wody mi odeszly hahahahahahahaha
Ja to z buraczkami lubie, ale buraczkow nie mam a dzis wszystko zamkniete
Bardzo chętnie Tobie oddam buraczki. Dziś kupiłam bo myślałam, że zjem sobie tak bez niczego, ale chyba się na dziś nie przydadzą

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:40   #1883
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
ja to jak saune zobaczylam, to az mnie zabolalo taka wielka byla, tak cieplutko tam bylo, i nie moglam tam wejsc ja to ostatnie wakacje zle wspominam bo wymiotowalam wszedzie gdzie sie dalo, a od zapachow to az mi sie slabo robilo
o współczuje, u mnie mdłości tylko z rana były, zapachy to do dzisiaj noc wrażliwy, ale za to przez calusieńką ciąże humorki, jestem jak pierd***lnięta
np. dziś żeby ryczeć tyle z powodu plastikowego badziewia zwanego laktatorem>?
Stary 2015-02-15, 18:40   #1884
asiulek8
Wtajemniczenie

Ja tez juz myslalam ze wszy to przeszlosc w tych czasach. U mojej szefowej w ciagu dwoch miesiecy corka miala. Najpierw z o obozu przywiozla, a potem z wycieczki szkolnej. Syf musial byc w poscieli pewnie...

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-15, 18:41   #1885
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dobrze ze mam rzut beretem centrum handlowe z wielkim supermarketem i tesco 24h. Jak cos brakuje zawsze mozna skoczyc.
brakuje mi tutaj takiego tesco co otwarte w nocy lubialam po drugiej zmianie isc na zakupy do tesco w Polsce
Stary 2015-02-15, 18:43   #1886
DezireOrient
Raczkowanie

To ja Wam teraz coś powiem. Koleżanka ze SR ma dwa dni gorączkę i dopiero dzisiaj zdecydowała się na wizytę w szpitalu. Z mojej inicjatywy. Pojechała do szpitala w Kłodzku, tam lekarz przywitał ją słowami ze jak nikogo nie ma w gabinecie to się nie wchodzi. A ona zapukala,i chciała zobaczyć czy ktoś jest. Po czym za moment po przedstawieniu sytuacji stwierdził że nie ma ona 37 tygodnia i ma jechać sobie do szpitala w Polanicy Zdroju bo oni nawet jej nie będą badać...A ona ma 36 tygodni Plus tam parę dni. To tak się traktuje pacjentki w ciąży?? Ja jestem w szoku .. już jej napisałam żeby szykowała skargę na tamten szpital, bo ja bym tego nie zostawiła na pewno bez rozgłosu.

DezireOrient jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:43   #1887
Hottie07
Zakorzenienie

nusiekowa niech moc wizażu będzie z Tobą

nouvelle2 kuruj się kochanie u mnie dookoła angina panuje, w domu siedzę , bo nie ma kogo odwiedzić - wszyscy własnie na anginę chorzy - nie daj się

crystal25 tak mi się spodobał ten Twój śpiworek co Ci mama kupiła, że udało mi się na all kupić taki za 25 zł z przesyłką
Stary 2015-02-15, 18:43   #1888
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
A ten nasivin to jest jakiś spray? Kojarzę jakaś reklamę nasivin soft, to jest to?
Takie małe psikadełko. Ja córce podbieram jak mam katar.

Cytat:
Niech nagrywa kamerą.

Cytat:
Napisane przez DezireOrient Pokaż wiadomość
Nam położna ostatnio na SR powiedziała że nie wolno tego robić, mówiliśmy o karmieniu. ja jeż przyznałam ,że jadę ostro z gąbką Ale nie wolno bo to uszkadza kanały mlekowe i gruczoly...więc już nie ruszam
????
Póki co mleko wyciskam bez problemu, wiec chyba nic nie uszkodziłam. A czy pomogło pkaże sie przy karmieniu

Wczoraj stwierdziłam, że chyba musze sie zabrac za mycie okien żeby urodzić ale jednak doszłam do wniosku, że bardziej sprawiedliwie bedzie jak tż umyje okna- a ja urodze.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 18:46   #1889
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
o współczuje, u mnie mdłości tylko z rana były, zapachy to do dzisiaj noc wrażliwy, ale za to przez calusieńką ciąże humorki, jestem jak pierd***lnięta
np. dziś żeby ryczeć tyle z powodu plastikowego badziewia zwanego laktatorem>?

ja ostatnio moglabym siedziec i codziennie ryczec bez powodu nie wiem skad za co i po co ale tak czuje ale moze ten laktator dobry jest taki ma byc? napisz do Mon9 ona ma z medeli i korzysta
teraz tez mam wymioty i te zapachy no ale juz nie tak jak na poczatku cale szczescie, bo wtedy to nawet do sklepu nie moglam wejsc i wymiotowalam nawet wieczorami

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
nusiekowa niech moc wizażu będzie z Tobą

nouvelle2 kuruj się kochanie u mnie dookoła angina panuje, w domu siedzę , bo nie ma kogo odwiedzić - wszyscy własnie na anginę chorzy - nie daj się

crystal25 tak mi się spodobał ten Twój śpiworek co Ci mama kupiła, że udało mi się na all kupić taki za 25 zł z przesyłką

super bardzo mi sie on podoba, taki mieciutki pluszaczek materialowy
Stary 2015-02-15, 18:47   #1890
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:

Wczoraj stwierdziłam, że chyba musze sie zabrac za mycie okien żeby urodzić ale jednak doszłam do wniosku, że bardziej sprawiedliwie bedzie jak tż umyje okna- a ja urodze.
Podzial obowiazkow musi byc

03.03.2015 - Jagódka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości