|
|
#3331 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
No to jest klasyka gatunku, wiadomo
Chociaż powiem Ci, że zdarza mi się pierwszą fajkę zapalić po 20stej dopiero ![]() Czy jestem w mylnym błędzie, czy frezje od kilku lat jakoś mało popularne są? Mnie się z dzieciństwem kojarzą (poza gerberami i goździkami ofkors + obligatoryjny asparagus) Irysy są cudne, podobnie lilie my love Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rozumiem
|
|||
|
|
|
#3332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani dresy ani korsy. Taki rockowy każual. Cytat:
Są w sprzedaży, często na zamówienie. Ale są. 2. To podaj model, to może ja się skuszę tudzież nie zgodzę (pierdyliard Zelemerów w rodzinie się przewinęło, wszystkie skończyły marnie) Możliwe też, że masz mniejsze wymagania Rzadziej odkurzasz, etc 3. Nie wiem czy już nie jest otwarty? ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- |
||
|
|
|
#3333 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnia przeprowadzka (1,5 roku temu) mnie ominęła bo akurat miałam kontrole projektu więc tym razem na mnie padło ad 2 Cytat:
Cytat:
![]() ale kciuki za zakup Cytat:
ale fakt że u mnie leży jeszcze mnóstwo śniegu (zwłaszcza w miejscach gdzie słońce słabo dochodzi) no i w nocy mróz jest No więc takie przedwiośnie Cytat:
![]() Znad śniadania
|
|||||
|
|
|
#3334 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Moje zamiłowanie do lilii podziela chyba jeszcze mniej osób - większości kojarzą się pogrzebowo ![]() Cytat:
Lekki, mały i poręczny, ale spisuje się na medal Cytat:
|
|||
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Foch pewnie z powodu powrotu Mielismy w nocy nalot exnietopsza jednego wspollokatora ![]() Mojemu chuopu wyszarpala garsc wlosow, bo nie chcial wpuscic, zieciowi sprzedala dwa liscie, a jego nowej dziewczynie (jednej z kilku ) nakopala...
|
|
#3336 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Ad torebek, to moj nowy nabytek od Primaniego
![]() Upolowalam tez fajne bikery za £5 i plunge'a
|
#3338 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Wtajemniczenie
|
Betty, jaka śliczna torebka
Miłego dnia Baru, znad śniadania dopiero ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Win, zależy do czego chcesz najczęściej nosić torebkę. Granatowa albo szara.
|
|
#3340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No to masz choć jeden powód na tak do powrotu ![]() Nie no podły żart, rozumiem Cytat:
2. ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Poszłam dziś za ciosem i jako i Red posprzątałamw szafach i komodach - oczyszczenie, przeróbka półek, segregacja no cuuuudo Ale podłóg nie ruszam To już nie je przyjemność. Układanie w szafkach nawet miłe jest (Raz na jakiś czas, w przypływie odpowiedniej weny) W międzyczasie dostałam olśnienia remontowego ad kuchnia!!! Zmierzyłam się z faktem, że retro kuchni nowoczesnymi dodatkami nie odmienisz, co najwyżej będzie wyglądać idiotycznie Krzeseł chuopin na razie nie da ruszyć (no ale i tak nic nie znalazłam to dam mu pozór że ustępuję pożyjemy i jemu się znudzą ) I wpadałam na pomysł (niestety nie odwracalny, jak krzesła, ale trudno) rozjaśnienia jadalnej, ciemnej części kuchni - podłoga!!!!! Jasne pamele!!! 2/3 kuchni dzie jest ciąg roboczy ma jasną szklącą się podłogę i ten myk jest genialny (tak, tak sama wymyśliłam ) w sensie robi co miał robić, w ciemnej kuchni, z ciemnymi meblami bosko odbija światło. Zatem zastosuję go w zaułku jadalnym Bardzo wygodne i piękne są te z IKEA, no ale to już trzeba mieć nowoczesne wnętrza. Polecam, kumpela ma i przesiedziałyśmy do rana na nich na niejednej imprezce. Drogie, ale jak ktoś planuje i stać go to w sumie warto. |
||
|
|
|
#3341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lilie są boskie, uwielbiam Moje najukochańsze kwiaty, wygląd, zapach Na równi z boskimi mieczykami, tylko szkoda że mieczyki nie powalają tak zapachem....ale i jedne i drugie tak samo cudne ![]() Frezje są urocze Ale pachną pięknie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3342 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Byliśmy na spacerze i na obiedzie w chińskiej ![]() Niby ciepło ale czuć jeszcze zimowe powietrze, no więc byle do marca
|
||
|
|
|
#3344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle to mam doła, jak najbardziej uzasadnionego, dochodzi do mnie powoli to, czego nie przyjmowałam do wiadomości. Coś co powinnam robić 5 minut, zajmuje mi godzinę. A że sprawa dotyczy nas - udziela mi się też dół wojtkowy. Musi być już ta wiosna, bo zejdę. ![]() Mam nadzieję, że jak się tak skatuję, zdołuję, to tak będę mieć dość - że zrobi się lepiej, co za dziecinada
|
|
#3345 |
|
BAN stały
|
już tym Greyem, atakuje z każdej strony, litooości!
|
|
|
|
#3346 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I ta pamelowa też super - tanio i efektownie.My tymczasem zamówiliśmy drzwi. Poza tym macham znad obżarcia sushi i kawą z bitą śmietaną, ach ta dieta
|
|
|
|
|
#3347 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() I o malwach zapomiałam Mnie tam, ani ziębi ani grzeje ten film, nie zwracam uwagi ![]() . Książkę zaczęlam czytać i po nastym z kolei kocham cię na kilkudziesięciu stronach dalam sobie spokoj. Ale jak się komuś podoba ...no to niech sobie ogląda,czyta,zachwyca się ![]() Jaka pyszna jest owsianka z malinami i bananem ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3349 |
|
Nindżopesz
|
No ba
![]() Przy okazji zaoszczędziłam dziś 300 zł bo przypomniało mi się, że już mam płaszcz wiosenny
|
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeż suszi jest dietetyczne kawa też, bitą śmietaną się brzydzę więc mi nie grozi Najpyszniejsza !! Całe dzieciństwo jadłam z malinami Lepiej jednak odkryć późno niż wcale. Ogólnie malinowe desery są ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3351 | |||
|
BAN stały
|
Tu się nie zgodzę - irysy zdecydowanie piękniejsze
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3353 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Nindżopesz
|
Ad irysów zawsze uważałam je za najpiękniejsze kffiaty a w pracy mnie "uświadomili", że są "pogrzebowe". Bulszit
![]() TŻ ma fazę na powiększanie majątku. Zaczął kombinować jak wykorzystać dopłaty rządowe do mieszkań dla osób do 35tki i jak połączyć to z planowanym ewentualnie rozbiciem kredytów we frankach na kredyt hipoteczny w PLN + konsumpcyjny. Niestety mój wiek pokrzyżował mu plany bo nim opcja kredytowa wejdzie w życie to ja skończę 35 lat ![]() W każdym razie wymyślił, że powinnam kupić od niego mieszkanie już teraz (to jego), rząd dopłaciłby mi 50 tys, on miałby na czysto 30 (a ja długi ha ha...) ale kiszka bo przez pięć lat nie mogłabym go legalnie wynajmować ![]() Potem wymyślił, że powinnam przepisać na niego połowę obecnego mieszkania i wtedy je wykupić (a on byłby żyrantem mieszkania, które sam sprzedaje tia...) ale też się nie opłaca bo jeszcze przez dwa lata rząd pomaga nam spłacać kredyt. Także tego ![]() No i w ogóle planuje posprzedawać kiedyś mieszkania matek i nakupić kawalerek pod wynajem a mnie zwolnić z obowiązku pracy na etat i uczynić "osobą doglądającą" Normalnie czasem się go boję
|
|
|
|
#3355 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przechodzę na pismo obrazkowe
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jeśli to prawda, to bulszit, nikt ich an pogrzeby nie kupuje.2. opcja nr 2 mi się podoba to Cię pobłogosławię jeszcze )
|
|
|
|
|
#3357 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W LO będąc ("opowieści z mchu i paproci" Cytat:
![]() A tak serio - nie czytał ostatnimi czasy poradników jakichś?
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-02-15 o 20:27 |
||
|
|
|
#3358 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
bo bylim dziś między ludźmi i nie było na kim oka zawiesić oprócz onego mauża mego (ale ja mam spaczony gust), po drugie ma łeb do finansów, po czecie mam teraz w pracy materiał do porównań (z opowieści koleżanek, np. jednej maużon każe nosić kolorowe ciuszki bo "czarny jest pogrzebowy" i siłą ciąga ją na zakupy i ubiera) więc dopiero doceniam jak mój mi się w nic nie wtrąca i jeszcze chwali wybory.Ach, normalnie ponowne zauroczenie ![]() Cytat:
2. teraz chyba są popularne na ślubach, to dopiero dziwna sprawa3. tylko do RPG
|
||
|
|
|
#3359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z tym że ja nie czytałam w ogóle, nie mój stajl książkowy mnie tylko dziwi że tak wiele osób pragnęło wybrać się na ten film akurat koniecznie w dniu/dzień po premierze, skoro od miesiąca było wiadomo że będą dzikie tłumy ![]() no ale może lubią Cytat:
![]() może to ta wiosna?
|
|||
|
|
|
#3360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie ![]() Cytat:
2. Dokladnie. I dlatego takie cudne Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Dooobra, mam pytanie. Używa ktoś z Was suszarki do włosow? Daje to coś oprocz tego,ze szybko schną? Podnosi włosy u nasady jak się suszy głową w dol czy co? Rozważam kupno, ale jak ma mi slużyć tylko do suszenia to bez sensu.... |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

Mnie się z dzieciństwem kojarzą (poza gerberami i goździkami ofkors + obligatoryjny asparagus) 

ostatnia przeprowadzka (1,5 roku temu) mnie ominęła bo akurat miałam kontrole projektu więc tym razem na mnie padło
no i się nie mogłam powstrzymać 

Tylko strach je czasem przed sobą przyznać

) w sensie robi co miał robić, w ciemnej kuchni, z ciemnymi meblami bosko odbija światło. Zatem zastosuję go w zaułku jadalnym

już tym Greyem, atakuje z każdej strony, litooości!