Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-15, 20:20   #1951
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj miałam pieczonego łososia z sosikiem koperkowym i skusiłam się uwaga... na jednego ziemniaka i nie było źle na szczęście

niunia, nie ma co się martwić. Może dzięki tej wadze będzie ciut lżejszy poród. A Młoda nadrobi na mamusinym mleczku

Błaaagam, nie piszcie nic o ciastach, lodach, batonach bo wyliżę cały ekran laptopa tak mi się chcę dzisiaj niemiłosiernie słodkiego

ziemniakow tez nie mozesz na diecie ojej

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
Z tym myciem okien to ściema W ciągu ostatnich dwóch dni umyłam i zmieniłam firanki w 4 dużych oknach i poza zmęczeniem nie odczułam innych bóli

Ehhh właśnie przed chwilką zjadłam pysznego kebaba a na 22 jadę do kina na Grey'a
kebab ale kusisz ;P chociaz jestem po obiadku ;P

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
ojejjjjj zapraszam Was wszystkie na racuchy!! Mam dwa wielkie talerze
Pałaszujemy z Tż

ide , chetnie sie poczestuje racuszkiem
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 20:21   #1952
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
ziemniakow tez nie mozesz na diecie ojej

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

kebab ale kusisz ;P chociaz jestem po obiadku ;P

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

ide , chetnie sie poczestuje racuszkiem
No średnio z tymi ziemniakami

Włączyłam sobie na telefonie kołysanki i położyłam telefon na brzuchu, ale młoda szalała, chyba jej się nie podobało

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 20:23   #1953
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
chcialabym zaczac z taka waga po diecie schudlam do 60, ale pozniej przytylam z powrotem 10 kg, przestalam pracowac, i sie rozleniwilam, no i w ciazy nabralam 16 kg no to masz, zaraz 90 bedzie do porodu Nigdy takiej wagi nie mialam, i nie nawidze na siebie patrzec
Po porodzie będzie motywacja i przy kp dieta jednak przymusowa i więcej ruchy, więc zgubimy te kilogramy na pewno. Nie stresuj się
Ostatnio w "Dzień dobry TVN" była Małgosia Rozenek "perfekcyjna Pani domu" i mówiła, że w każdej ciąży tyła 30 kg i za każdym razem wracała do swojej wagi. Trochę mnie to pocieszyło i zmotywowało

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Niunia dobrze, że pojechalas a może na to rozpoznawanie wód kup sobie paski specjalne w aptece? Będziesz spokojniejsza
A co to za paski? Zaciekawiłaś mnie, bo ja mam wciąż schizę, że to wody mi ciekną...
Stary 2015-02-15, 20:24   #1954
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:

Włączyłam sobie na telefonie kołysanki i położyłam telefon na brzuchu, ale młoda szalała, chyba jej się nie podobało
może woli jakiegoś rammsteina a nie ty jej kołysankami głowe zawracasz

a moja właśnie puściła bąka na wysokości jej pupci takie "puuuK" było, czy to możliwe?
Stary 2015-02-15, 20:30   #1955
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
może woli jakiegoś rammsteina a nie ty jej kołysankami głowe zawracasz

a moja właśnie puściła bąka na wysokości jej pupci takie "puuuK" było, czy to możliwe?
Może, może dzisiaj nie będę testowała mocniejszych piosenek, bo jeszcze przez pępek mi wyjdzie w nocy.

Ja mam czasami takie dziwne dźwięki z brzucha, jakby właśnie ciche bączki, ale nie wiem czy to możliwe Może to moje jelita

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-15, 20:45   #1956
smv
Zakorzenienie

Potwierdzam co mówi Lesyeux - pracuje w szkole i przredszkolu - dzieci są brudne śmierdzące ręce usyfione po pachy w uszach bloto+miodek - generalnie ohyda

Niunia dobrze ze pojechałas na IP i wiesz ze jest ok.

A ja sobie nie mogę miejsca znaleźć - chodzę, kręcę się, leżę, wstaje. Aż mi sie wudaje ryczec chce z niemocy. Nie wiem co to za humor dzisiaj ;/i jeszcze dzisiaj jakoś tak ciekne bardziej niż zwykle.

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2015-02-15 o 20:47
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 20:46   #1957
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Po porodzie będzie motywacja i przy kp dieta jednak przymusowa i więcej ruchy, więc zgubimy te kilogramy na pewno. Nie stresuj się
Ostatnio w "Dzień dobry TVN" była Małgosia Rozenek "perfekcyjna Pani domu" i mówiła, że w każdej ciąży tyła 30 kg i za każdym razem wracała do swojej wagi. Trochę mnie to pocieszyło i zmotywowało

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

A co to za paski? Zaciekawiłaś mnie, bo ja mam wciąż schizę, że to wody mi ciekną...
Nie wiem nic więcej na temat tych paskow, wiem tylko ze coś takiego istnieje musiałabyś w necie poczytać.

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 20:47   #1958
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem nic więcej na temat tych paskow, wiem tylko ze coś takiego istnieje musiałabyś w necie poczytać.
No właśnie mnie zaciekawiłaś i właśnie czytam o tym. Chyba jutro pójdę do apteki. Może będę trochę spokojniejsza
Stary 2015-02-15, 20:50   #1959
smv
Zakorzenienie

A co do wagi dzidziusia ja nawet nie wiem ile Szymek wazy-pierwzzy raz wagę mi mówił lekarz w szpitalu - 1300 w 28tc a teraz w 35 nie wiem nic. Wizyta w piątek wiec się okaże..
Stary 2015-02-15, 20:56   #1960
crystal25
Zakorzenienie

jezuuu ja to chyba z nerwow szybciej urodze wiecie czasami mam ochote sie wyprowadzic i odpoczac

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:

ja bym chciala wrocic do swojej wagi i jeszcze minus 10 kg najlepiej ona to pewnie korzystala z roznych rzeczy drogich, cwiczen dietetykow itd.
Stary 2015-02-15, 20:56   #1961
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
jezuuu ja to chyba z nerwow szybciej urodze wiecie czasami mam ochote sie wyprowadzic i odpoczac
Co sie dzieje?

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 20:57   #1962
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

moj to dzis bardziej ruchliwy tyle dobrego z calego dnia i tez ma swoje ulubione piosenki
Stary 2015-02-15, 20:58   #1963
ojustyna
Zadomowienie

albo mi się wydaje albo my coraz większe nerwuski ewidentnie widoczna końcówka ciąży kiedy już wszystko ciąży

ja dla relaksu oglądałam anie z zielonego wzgórza, ale to mało "edukacyjne" i przestawiłam się za Zawitkowskiego i zastanawiam się kiedy ja dojde do takiej wprawy z maluszkiem
Stary 2015-02-15, 20:59   #1964
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym chciala wrocic do swojej wagi i jeszcze minus 10 kg najlepiej ona to pewnie korzystala z roznych rzeczy drogich, cwiczen dietetykow itd.
Nie stresuj się pomyśl o Theo

Mnie się marzy 55-60 kg i wiem, że jak się zaprę to to osiągnę
Stary 2015-02-15, 21:01   #1965
aaakarolina
Wtajemniczenie

nie było mniechwilę i 6 stron do nadrobienia
już byłam pewna, że ktoś urodził a tu dalej cisza, trzymamy się

Cytat:
Pokaż ten kolor, serio myślałam, że ze srebrna ramą lustra (która chyba masz) będzie bombowo

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

A w ogóle to rozkłada mnie chyba ANGINA
kuruj się! a jak tylko będzie gorzej to do lekarza, bo anginy sama nie zwalczysz

Cytat:
zmiękcza sutki, bo lanolina natłuszcza mocno i nawilża, żeby później jak mała schwyci to żeby nic tam nie popękało
dzięki może zacznę smarować jak nie zapomnę

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Czytam i myśle sobie co ma wspólnego jedzenie parowek z chorobą... Blondynka na maxa
oj tam blondynka, kalafior ciążowy

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
whaaat? a to kazdy szpital pzryjmuje ciężarne z określonych tygodni???????? Normalnie scyzoryk sie w kieszeni otwiera : pala:
a jakby rodziła w 36t to też by nie przyjęli?? dramat jak się tego słucha

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
jestem
byłam na IP , bo miałam na majtkach dużą plamę , myślałam że to wody no ale lekarz mówił że to nie wody.
młoda jest bardzo mała 2577
kto wie jaka jest prawda ... bo co lekarz mnie bada to inaczej w tym szpitalu..
wody są na granicy ale są w normie jeszcze. w środę na ktg mam się zgłosić , a w piątek na usg..
ja już mam dość dziewczyny tego stresu całegoo
ważne, że sprawdzone i wszystko jest ok! a waga nie jest zła, widziałam w innych wątkach, że dziewczyny rodziły zdrowe, silne dzieci poniżej 3 kg, po prostu taka jej uroda.
Ciekawe ile moja ma, dowiem się we wtorek już ale nie sądzę żeby miała więcej...

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
ojejjjjj zapraszam Was wszystkie na racuchy!! Mam dwa wielkie talerze
Pałaszujemy z Tż
aaaa ale kusicie!! ale nie mam jabłek daj przepis to jutro zrobię

idę poleżeć do wanny pospałam 2 godziny, to pewnie nocka będzie ciężka
Stary 2015-02-15, 21:05   #1966
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Co sie dzieje?
wkurza mnie TZ. jak zwykle chodzi o jego corke.... do dawania czekolady to pierwszy jest, a jak nie chce zjesc obiadu to ja jestem ta zla bo jej kaze... bo to juz nie mc donalds, i czekolada..... a do tego widze ze inaczej ona do mnie podchodzi jak juz nie jestem dla niej taka milutka....bo jej cos kaze, albo mowie ze wystarczy ogladania tv, ze moze ksiazke swoja poczytac.... to nic ze ponad pol dnia oglada, i TZ to nie przeszkadza...... mam dosc czasami.... a do tego nie przeszlo mi po ostatnim co powiedzial.... no to se pomarudzilam.....

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Nie stresuj się pomyśl o Theo

Mnie się marzy 55-60 kg i wiem, że jak się zaprę to to osiągnę
mysle mysle, wlasnie leze w sypialni i puszczam jemu muzyczke jego ulubiona bo chyba sie zestresowal przeze mnie
moj cel to 60kg a pozniej jak sie uda wiecej to super, ale wiem ze potrafie zejsc do tej wagi, chociaz po ciazy to nie to samo jak wczesniej , no i zaczne od 90 kg na wadze a nie 70 a to roznica

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
albo mi się wydaje albo my coraz większe nerwuski ewidentnie widoczna końcówka ciąży kiedy już wszystko ciąży

ja dla relaksu oglądałam anie z zielonego wzgórza, ale to mało "edukacyjne" i przestawiłam się za Zawitkowskiego i zastanawiam się kiedy ja dojde do takiej wprawy z maluszkiem

jestem taka nerwowa ze chyba moglabym brac rozwod i sie wyprowadzic
Stary 2015-02-15, 21:10   #1967
asiulek8
Wtajemniczenie

crystal - może w ten sposób próbuje jej jakoś wynagrodzić to, że nie ma go na co dzień??

Ja dzisiaj praktycznie cały dzień leżę, a nogi mam jak balony, takie opuchnięte...

Ja to nie będę pisała ile miałam przed ciążą, bo miałam niedowagę, ale byłoby miło jakbym się chociaż do tej startowej zbliżyła.

03.03.2015 - Jagódka

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2015-02-15 o 21:12
Stary 2015-02-15, 21:11   #1968
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

Uwielbiam Anię z Zielonego Wzgórza

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 21:13   #1969
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Uwielbiam Anię z Zielonego Wzgórza

Ja też!!! Wszystkie części po kilka razy przeczytałam
Stary 2015-02-15, 21:15   #1970
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
crystal - może w ten sposób próbuje jej jakoś wynagrodzić to, że nie ma go na co dzień??

Ja dzisiaj praktycznie cały dzień leżę, a nogi mam jak balony, takie opuchnięte...
pewnie tak, ale ja z tym probuje walczyc zawsze. Jest u nas od piatku, a juz miala lodowisko mc donaldsa, kino, mnostwo slodyczy, typowych cukierkow, batonikow, caly dzien przed tv najlepiej od rana do wieczora, nawet glupie 20 minut w samochodzie to od razu daje jej swoj telefon bo przeciez ona zajecia nie ma.....a mnie to az trzesie..... lubie rozpieszczac ale bez przesady. a najbardziej to denerwuje mnie to ze jesli ja cos zaczynam mowic, to jestem ta zla dla niej tez.... bo widze ze juz nie jest taka radosna np. rozmawiajac ze mna, czy jak ma powiedziec dobranoc, to takie od niechcenia strasznie. a mnie to az boli......
Woda nam sie odklada chyba, bo ja tez wygladam jak balon i to nie tylko w kostkach
Stary 2015-02-15, 21:18   #1971
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
wkurza mnie TZ. jak zwykle chodzi o jego corke.... do dawania czekolady to pierwszy jest, a jak nie chce zjesc obiadu to ja jestem ta zla bo jej kaze... bo to juz nie mc donalds, i czekolada..... a do tego widze ze inaczej ona do mnie podchodzi jak juz nie jestem dla niej taka milutka....bo jej cos kaze, albo mowie ze wystarczy ogladania tv, ze moze ksiazke swoja poczytac.... to nic ze ponad pol dnia oglada, i TZ to nie przeszkadza...... mam dosc czasami.... a do tego nie przeszlo mi po ostatnim co powiedzial.... no to se pomarudzilam..... [COLOR="Silver"]

mysle mysle, wlasnie leze w sypialni i puszczam jemu muzyczke jego ulubiona bo chyba sie zestresowal przeze mnie
moj cel to 60kg a pozniej jak sie uda wiecej to super, ale wiem ze potrafie zejsc do tej wagi, chociaz po ciazy to nie to samo jak wczesniej , no i zaczne od 90 kg na wadze a nie 70 a to roznica [COLOR="Silver"]
A ile córka TŻ ma lat? No niestety jak pozwalamy to jesteśmy najlepsze, a jak się już coś zabrania to obraza. Z nie swoim dzieckiem jest też trudniej, choć pewnie i nasze dzieci pewnie będą kiedyś przechodzić taki czas...

I nie zaczniesz od 90 kg, bo po porodzie jednak coś tam zejdzie i pewnie nie mało. Do tego piszesz, że jesteś spuchnięta, więc jak zejdzie woda to i kilogramy też.
Stary 2015-02-15, 21:24   #1972
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
A ile córka TŻ ma lat? No niestety jak pozwalamy to jesteśmy najlepsze, a jak się już coś zabrania to obraza. Z nie swoim dzieckiem jest też trudniej, choć pewnie i nasze dzieci pewnie będą kiedyś przechodzić taki czas...

I nie zaczniesz od 90 kg, bo po porodzie jednak coś tam zejdzie i pewnie nie mało. Do tego piszesz, że jesteś spuchnięta, więc jak zejdzie woda to i kilogramy też.
no u mnie z tż jest właśnie problem , bo ja gdy mu coś powiem , gdy wchodzi to na jego ambicje to już ma swoje loty... ciężko to zmienić/

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 21:28   #1973
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

9 lat. Czasami to mam ochote sie odsunac od tego wszystkiego, ale TZ to zauwaza i tez jest nie halo.....
Tylko ze jak swojemu powiem to i tak przyjdzie mnie ukochac czy dac buziaka. I nie bedzie obrazania sie na mnie, bo kaze zjesc warzywa, czy mieso, bo to nie czekoladki, a pozatym nie bede w takich ilosciach dziecka karmic slodyczami,
No ja to sobie mysle ze schudne z 5 do 6 kg razem i to wszystko a pozniej zostana mi moje marsy ktore jadlam 9 miesiecy
Stary 2015-02-15, 21:30   #1974
ojustyna
Zadomowienie

kobietki kochane !! o odchudzaniu i kg będziemy rozmawiać po połogu do tego czasu cichoo szaaaa
Stary 2015-02-15, 21:32   #1975
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

ja też nerwuska , a wg jak tż nagina to masakra..

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-15, 21:35   #1976
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Angelika0987 Pokaż wiadomość
<ciach spam>
a to co? komuś się coś popie***liło? tu ciężarówki a nie naagie wdowy!!

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2015-02-15 o 22:22
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 21:38   #1977
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-15, 21:46   #1978
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
9 lat. Czasami to mam ochote sie odsunac od tego wszystkiego, ale TZ to zauwaza i tez jest nie halo.....
Tylko ze jak swojemu powiem to i tak przyjdzie mnie ukochac czy dac buziaka. I nie bedzie obrazania sie na mnie, bo kaze zjesc warzywa, czy mieso, bo to nie czekoladki, a pozatym nie bede w takich ilosciach dziecka karmic slodyczami,
No ja to sobie mysle ze schudne z 5 do 6 kg razem i to wszystko a pozniej zostana mi moje marsy ktore jadlam 9 miesiecy
Bo chyba najgorsze jest to, że macie z TŻ odmienne zdania. Jak on pozwala, a Ty zabraniasz to automatycznie robisz się ta zła. A ona jest za mała, żeby zrozumieć, że Ty nie chcesz dla niej źle. TŻ powinien stanąć po Twojej stronie.

Ja się obawiam, że moje czekolady też tam nie znikną wraz z porodem, ale jeszcze trochę się łudzę

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
kobietki kochane !! o odchudzaniu i kg będziemy rozmawiać po połogu do tego czasu cichoo szaaaa
Ja tam zamierzam się na razie obżerać, a potem się będę martwic

Cytat:

Ale dziewczyna musi być bardzo zdesperowana, bo pisała nawet w wątku o witaminie C

Edytowane przez Magnifica
Czas edycji: 2015-02-15 o 21:52
Magnifica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 21:53   #1979
Michiru
Zakorzenienie

nie chce mi się.... nie mam weny...

nouvelle, zdrówka

nusiekowa, miejsce w szpitalu się znajdzie tylko im się nie pojawiaj za wcześnie, będą musieli Cię przyjąć

ja nie robię ani masażu krocza, ani sutków (sutków to nawet w planach nie mam, o kroczu pewnie zapomnę...). mam ostatnio do tego wszystkiego taki stosunek, ze nawet jakby mi rozstępy zaczęły wychodzić to bym tylko ramionami wzruszyła

Cytat:
Napisane przez DezireOrient
To ja Wam teraz coś powiem. Koleżanka ze SR ma dwa dni gorączkę i dopiero dzisiaj zdecydowała się na wizytę w szpitalu. Z mojej inicjatywy. Pojechała do szpitala w Kłodzku, tam lekarz przywitał ją słowami ze jak nikogo nie ma w gabinecie to się nie wchodzi. A ona zapukala,i chciała zobaczyć czy ktoś jest. Po czym za moment po przedstawieniu sytuacji stwierdził że nie ma ona 37 tygodnia i ma jechać sobie do szpitala w Polanicy Zdroju bo oni nawet jej nie będą badać...A ona ma 36 tygodni Plus tam parę dni. To tak się traktuje pacjentki w ciąży?? Ja jestem w szoku .. już jej napisałam żeby szykowała skargę na tamten szpital, bo ja bym tego nie zostawiła na pewno bez rozgłosu.
jasne, że skargę napisać. co to za różnica czy ona ten 37 tydzień ma skończony czy nie?? co, do końca 36 tygodnia ciąży i dziecka i ogólnie ciężarówki nie uznają czy jak?? już nie przesadzajmy, że 36tc plus kilka dni to byłby znów taki wcześniak, tym bardziej, jak dziewczyna przychodzi z gorączką, a nie bólami porodowymi. powinni się nią zająć.

crystal, Twoje wczorajsze "nie mam co na siebie włożyć, we wszystkim wyglądam brzydko i nieatrakcyjnie" przeszło dziś na mnie jeszcze trochę to już zupełnie w nic się nie wcisnę.

niunia, będzie dobrze mała zdąży dobić do jakieś normalnej wagi, ma jeszcze trochę czasu, a właśnie pod koniec ciąży dzieciaczki najszybciej przybierają na wadzie

Cytat:
Napisane przez crystal
wkurza mnie TZ. jak zwykle chodzi o jego corke.... do dawania czekolady to pierwszy jest, a jak nie chce zjesc obiadu to ja jestem ta zla bo jej kaze... bo to juz nie mc donalds, i czekolada..... a do tego widze ze inaczej ona do mnie podchodzi jak juz nie jestem dla niej taka milutka....bo jej cos kaze, albo mowie ze wystarczy ogladania tv, ze moze ksiazke swoja poczytac.... to nic ze ponad pol dnia oglada, i TZ to nie przeszkadza...... mam dosc czasami.... a do tego nie przeszlo mi po ostatnim co powiedzial.... no to se pomarudzilam.....
nic z tego dobrego nie wyniknie, bo to nie Ty powinnaś wychodzić na tą złą. w końcu to on jest ojcem, powinien postawić granice, bo inaczej jego pociecha wyrośnie na rozkapryszoną pannicę, z którą coraz ciężej będzie się żyło niektórzy rodzice, po rozwodzie, starają się coś dziecku cały czas wynagradzać zamiast wychowywać i chyba Twój TŻ też tak robi. ale w tej sytuacji powinniscie mieć wspólny front przed małą i to nie tylko dla jej dobra, ale i dla dobra waszego związku. dziwię się, ze Twój TŻ tego nie rozumie
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-15, 21:54   #1980
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
no niezły tekst

w ogóle my tu nie chcemy spamów! albo jak klikniesz to komputer złapie wirusa
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości