|
|
#2251 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Dziewczyny jeśli krwawicie to na ip, nie ma żartów...
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
buu, wczoraj miałam studniówkę i przegapiłam
![]() 99 days to go
|
#2253 |
|
404 Not Found
|
Nam na szkole rodzenia mówili, że każde krwawienie w ciąży nie jest normalne i trzeba to sprawdzić.
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziu...
Mam dziś studniówkę. Zapomniałam. :-o
|
#2256 |
|
Zadomowienie
|
Eeeej to ja też dziś 100dniowka
![]() bo ja przecież ten sam termin co Baset
|
|
#2257 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za szybkie zdrowienie u reszty chorujących dziewczyn. Gratuluję 100-dniówek i 99-dniówek ![]() U mnie nadal kiepski humor...jakaś taka nostalgia... |
||||
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hehe gratki
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Weron usmiechnij sie . Wiadomo kazda smierc niesie za siba smutek ale trzeba sie trzymac dobrych wspomnien. W tym roku co byl zmarl mi tata. Kolega, i pare innych osob z rodziny. Takze wiem co to znaczy stracic kogos na kim zalezalo nam w mniejszym badz wiekszym stopniu |
||
|
|
|
#2259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Gratuluję 100 dniowek ![]() Chorasy ***Nadzieja*** wracajcie do żywych. Łączę się w bólu. ..my to się przez łączą zarażamy czy co...? dzięki za info o Siemiradzkim ja też w Krk rodzę.Po seksach robi się twardy brzuch mi też i tak macica obtacza biednego Synka i mu ciasno robi. Czytałam dzisiaj wątek dziewczyn o zespole Hellp. .. co One przeżyły. ...koszmar. Wniosek jak jest nadciśnienie, ból w okolicach wątroby, wymioty nudności trzeba sprawdzić próby watrobowe, ratować dziecko. Wyciagnelam z szafy ciśnieniomierz, który dawno temu dal mi Dziadek, będę mierzyć. Gotuję udziec z indyka na galaretkę. Częstuję. Edytowane przez Malwinka 123 Czas edycji: 2015-02-15 o 21:46 |
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję dzisiejszych studniówek!
Obiad w restauracji bardzo się udał, później był krótki spacer a popołudniu pojechałam z koleżankami na greya. Odczucia mam mieszane, nie spodziewałam się mocniejszych scen łóżkowych niż były, gra aktorki bardzo mi się podobała mimo że nie byłam do niej przekonana, ale sam film w sumie nudny. Ziewałam i myślałam o łóżku <3 Tak więc dobrej nocy
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także ciśnienie jest bardzo ważne. A ja mimo tych problemów miałam miły dzień. Mąż zabrał nas na obiad do restauracji, potem pojechaliśmy odprężyć się do jaskini solnej, a na końcu do siostry na herbatkę. Dopiero niedawno wróciliśmy, nawet nie mieliśmy czasu myśleć o jutrzejszym dniu. Zaraz kąpiel i do łóżka z książką. Dobranoc
|
|
|
#2262 |
|
Wtajemniczenie
|
za 100dniówki ![]() mały się dzisiaj nie wiele rusza..chociaż teraz zaczął fikać. 2x miałam dziś boegunkę a przy tym taki chwilowy kujący ból brzucha.... czytałam, że biegunkę w ciąży trzeba szybko zgłosić lekarzowi ![]() z jednej strony dobrze, że mnie przeczyściło, bo ogólnie mam zaparcia...tzn teraz już 1x dziennie się załatwiam ale jakbym miała zatwardzenie aż tu nagle biegunka ![]() no i wyczytałam, że śluz w kale też jest niebezpieczny a mam cały czas dopiero w czwartek wizyta...
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
Ależ nam się choroba rozpanoszyła po wątku ! Dziewczyny wracajcie do zdrowia szybciutko
![]() Fistaszek - mój lekarz mówił, że z każdym plamieniem w ciąży, które nie było jednorazowym przypadkiem lepiej na IP. No, ale on tez taki przewrażliwiony jak ja. Mam nadzieję, że wszystko dobrze i kciuki za jutrzejszą wizytę. Baset - dobrze, że mała sie rozruszała. Cały czas o was myślę. Kurcze... człowiek tyle musi czasami się nastresować dla tej małej istotki. xhanka - mam nadzieję, że dobrze się Tobą w Rudzie zaopiekują... A lekarz faktycznie strasznie późno Cię skierował na te przeciwciała. Aż sprawdziłam w karcie ciąży i badanie miałam w 13 TC. A u mnie ciąża pierwsza i nie ma zagrożenia konfliktem. Teraz dostałam skierowanie na powtórne badanie w 29tc. Chyba, że te pierwsze przeciwciała wyszły ujemne, że nie wykryto, a dopiero przy powtórce teraz Ci coś wyszło. Tak czy siak trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się ułożyło Nie takie rzeczy medycyna widziała ![]() Ruska - z tą biegunką nie tyle chodzi o sam fakt luźnego stolca, a o to, że jak to taka biegunka w pełnej krasie sorry za dosłowność "dupą sikam pół dnia", to może dojść do niebezpiecznego odwodnienia i osłabienia groźnego i dla matki i dla dziecka. Więc myślę, że jak to byly takie dwa wypadki to nie masz się co martwić, choć lekarzowi warto zgłosić. ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- A mi się włączył zimowy śpioch... Ciągle bym spała i spała Wyniki dobre, żelazo w normie morfologia ok, cukier ok, tarczyca zdrowa jak dzwon. Więc moim powodem jest ciąża:PNo i może fakt, że ja lubiiieeeee spać Od zawsze jestem śpiochem.Moja mała kruszyna też się dziś rozruszała. Wczoraj matka prawie zawał, bo NIC na nią nie działało ! Ani jedzenie, ani leżenie na wznak, ani na lewym boku, ani głaskanie ani pukanie. Ot zaledwie kilka delikatnych ruchów w ciągu dnia i ja już trochę spanikowana. Dziś dokazywała cały dzień w miarę regularnie z wieczornym okopaniem rączki tatusia włącznie Więc jest ok.Za to chyba wypłaszczyła się na żołądku... Totalnie nie mam apetytu
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko donieść, że żyje... Byle jak, bo obolała od tego leżenia i druga cegiełka dołożona przeziębieniem.... Ale chyba będę żyć... Dziś się wygrzalam, wyleżałam i jest mi jakby lepiej. Chociaż i tak jeszcze mega osłabienie czuje... I ten katar
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Idę sobie zrobić jedzenie i zaraz wrzuce co wygrałam .
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laski, zycze Wam wszystkim mnostwo zdrowia!
Ide powtorze material i na 12 na zaliczenie...
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Moses...item3f46b4eb46 http://allegro.pl/show_item.php?item=5078970877 Tu jakby ktoś chciał licytacja http://allegro.pl/walek-dla-niemowla...tml?source=mlt http://allegro.pl/show_item.php?item=5072237035 |
|
|
|
|
#2268 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny.
Agnes sama dużo przeżyłaś w zeszłym roku. Przykro mi z powodu śmierci taty... Ale się dziewczyny rozchorowałyście- może dobrze, że nie mogę wychodzić, bo przynajmniej infekcji nie łapię. A teraz podobno jakieś najgorsze choróbska krążą. Uważajcie na siebie. Fistaszek jak tam dzisiaj plamienia? Poka co kupiłaś ![]() Baset jak się trzymasz w szpitalu? Jak szyjka? |
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Czekam na wizytę. Ale obstawiam że prędko nie wyjdę. Co u Was?
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
Mimi trzymam kciuki
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Co z szyjka nie wiem, dopiero mam mieć badana. Przez.weekend nic nie robili. Dostaje cały czas luteine i nie mogę wstawać.
|
#2272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zastanawiam się nad takimi wałeczkami-jakby co kupię po porodzie. Zobaczę czy będą mi potrzebne.---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Pewnie już wszystko Cię boli od tego leżenia. |
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam tak za pierwszym razem i teraz też. Choć za pierwszym to chodziłam w pół zgieta i ratowało mnie tylko leżenie na plecach :/ mogłaś też się przeforsować i dlatego boli.A jak dzisiaj? Masz to plamienie dalej? I ja ominelam swoją 100dniówkę chyba wczoraj była. Dzieć się słabo ruszał przez dwa dni, ale dzisiaj nadrabia. Oglądaliśmy wczoraj "poradnik pozytywnego myślenia" i bardzo fajny film wg nas, jeśli któraś nie oglądała to polecam
|
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakładam, że to było po stosunku. Zapytam dziś o szyjke.---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Ja tak napraawde dzięki mężowi nie jadę na IP on jest bardzo opanowany co pochwaliła moja ginekolog, która twierdzi, że jeżeli nie ma krwawienia jak przy okresie tylko krew pojawia się na papierze tio połozyc się i obserwowac bo w szpitalu nic innego nie zrobią chyba, że do wizyty jest daleko to dzwonic. |
|
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2276 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny jadę do ZUS-u zawieźć L4. Do później. |
||
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Było tak miło a teraz znowu będe się bała
![]() .
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Mimi powodzenia
Baset niech potrzymaja aby dobrze bylo ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Weron a czemu sama wozisz l4 do zusu a nie do pracodawcy ? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

klask i:

głowa boli, gardło boli, oczy dalej szczypią, doszedł katar... Rewelacja.
.

arty:

a przy tym taki chwilowy kujący ból brzucha.... czytałam, że biegunkę w ciąży trzeba szybko zgłosić lekarzowi
Wyniki dobre, żelazo w normie morfologia ok, cukier ok, tarczyca zdrowa jak dzwon. Więc moim powodem jest ciąża:P
.
.
zakładam, że to było po stosunku. Zapytam dziś o szyjke.