Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-16, 13:50   #2491
kordelka85
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII

Powyciagalam to co chce zabrać do szpitala i polozylam na łóżku, dużo tego nie ma. Jeszcze laktator ręczny muszę wygotowac i wrzucić.
Kombinezonu ani spiworka dla dziecka nie biorę, najwyżej maz doniesienia jak zimno będzie.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 13:53   #2492
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Powyciagalam to co chce zabrać do szpitala i polozylam na łóżku, dużo tego nie ma. Jeszcze laktator ręczny muszę wygotowac i wrzucić.
Kombinezonu ani spiworka dla dziecka nie biorę, najwyżej maz doniesienia jak zimno będzie.

własnie laktator!
ja spakuje torbę po wizycie w szpitalu jak sie tam zameldowac pójde przed porodem, bo nie wiem co tam trzeba a na stronei szpitala nie znalazłam zadnej info. mozliwe że jest ale ja nie znalazłam...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 13:53   #2493
gosiak0512
Zakorzenienie

GOSSIP ja miałam 2 pary tych majtów i teraz dokupiłam 2 więc starczy na pewno, wcześniej po prostu przepierałam jak zaplamiłam i owijałam w ręcznik i moment były suche 10 par to jak dla mnie za dużo

MAŁA super wieści o dziadku!

MAJKA ja też po praniu i prasowaniu jeszcze selekcję robiłam i siatkę spakowałam do wyrzutki..

AGNIESZKA ja tak się załatwiłam na "majówkach 2010" byłyśmy powymieniane numerami telefonu żeby informować się która rodzi i do szpitala jedzie, wysyłając sms z porodówki do dziewczyny która miała forum poinformować usłyszałam dźwięk odbieranego smsa na korytarzu rodziłyśmy razem a potem na jednej sali leżałyśmy

KORDELKA ja planuję juz być w domu z małą w święta ale czas pokarze jak wyjdzie

GOCZEK ja takich większych rozmiarów to już nie piorę i w kartonach na strychu leżą, w komodzie mam na gotowo rozm 56/62.. a 68/74 sporo mam popranych i w szufladzie w łóżku piętrowym leżą i tetrą nakryłam bo to te "nowo" kupione więc i uprane od razu więc niech już leżą.. a ubranka prałam kolory w kolorze a białe w białym.. różowe w kolorowym

BLACK dobra agentka..

KOPERCO 200 BELLA?

obiad mam z głowy bo kopytka z wczoraj
a teraz właśnie mi teściowa talerz faworków przyniosła

pokarzę wam jak będzie wyglądał na gotowo mniej więcej kącik Martyny no ubrałam łóżeczko na próbę muszę jeszcze znaleźć uchwyty od stelaża od baldachimu bo zaglądam do kartonu a tam nie ma.. coś mi się wydaje że mąż do czegoś sobie "pożyczył" bo nawet sam się śmiał że się nie zdziwi jak w komórce na coś przyczepione na te łapki do regału.. jak nie znajdzie to kupię nowy i tyle (tak więc baldachim będzie niżej zamontowany niż na zdjęciu).. i mam pytanie.. poradźcie mi bo mam do tego kompletu też zasłonki i się zastanawiam czy nie powiesić jednej przy łóżeczku właśnie a druga po drugiej stronie by była "normalna" i tam też jest nasze łóżko.. jak myślicie? bardzo głupio to będzie wyglądało?
no i fotki Martynkowych ubranek jeszcze pieluchy tetrowe, flanelowe i kocyki zostało mi przełożyć do szuflady w łóżeczku ale to potem bo teraz mam tam przewijak i te pierdoły dla mnie do szpitala.. no i rząd sukieneczek mam u siebie w szafie

no i mąż mnie dziś zdziwił tekstem że ja tak spokojnie sobie siedzę zamiast torbę pakowac bo to już chyba czas co by na wszelki wypadek stała gotowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150216_125644.jpg (30,7 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150216_125702.jpg (37,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150216_130259.jpg (42,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150216_130325.jpg (36,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20150216_130332.jpg (45,2 KB, 32 załadowań)

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 13:55   #2494
kordelka85
BAN stały

Wzielam na rozmiar 50 body i pajac. Na 56 body, pajac, spodnie, sweterek, kurteczke, 4 czapeczki różnej grubości i kocyk.
Stary 2015-02-16, 13:55   #2495
gosiak0512
Zakorzenienie

ja laktatora nie biorę, nawału dostawałam akurat jak do domu szłam więc po prostu w razie co mąż mi dowiezie..

Stary 2015-02-16, 13:55   #2496
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Pomyśl inaczej.... +10 do zaje.bist.ości
Buahaha ŚWIETNE jakoś sobie tłumaczyć trzeba:P
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 13:57   #2497
ametty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
No jasne, bo tylko kiepskie żony sa zdradzane
A co do faceta to tak to jest - facet to ogier i gosć, a dziewczyna ku.. wa Niesprawiedliwe to troche
Idealna żona tak wymęczy swojego faceta, że nie będzie miał już siły jej zdradzać

Gossip, a jak moja mama jedno dziecko urodzila trzy dni po terminie a drugie trochę przed? Wchodzi, że ja urodze na czas
Stary 2015-02-16, 13:58   #2498
kordelka85
BAN stały

Dla siebie to koszula, kapcie, 3 pizamy, szlafrok ciepły, 4 staniki , poszerzacze obwodu do stanika, 4 bluzki do karmienia, 2 bluzy do karmienia, 2 legginsy, 2 alladyby, 10 skarpetek.
Stary 2015-02-16, 13:59   #2499
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość

KOPERCO 200 BELLA?
2 op bella

laktator tez zostaje w domu, najwyzej M dowiezie.
Jak mi się nie chce jechać po Młodego, a to już trzeba zaraz wychodzić, a ja w proszku:P

Edytowane przez Koperco
Czas edycji: 2015-02-16 o 14:01
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 14:00   #2500
kordelka85
BAN stały

Kosmetyki te same co w domu, ręczniki, masc do sutkow i pas poporodowych.
Stary 2015-02-16, 14:02   #2501
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Przekroczyłam dziś magiczne +10kg.. Wiedziałam ze kiedyś to nastąpi:/
Gratki strzału w dziesiątkę!

Cytat:
GOSSIP ja miałam 2 pary tych majtów i teraz dokupiłam 2 więc starczy na pewno, wcześniej po prostu przepierałam jak zaplamiłam i owijałam w ręcznik i moment były suche 10 par to jak dla mnie za dużo

MAŁA super wieści o dziadku!

MAJKA ja też po praniu i prasowaniu jeszcze selekcję robiłam i siatkę spakowałam do wyrzutki..

AGNIESZKA ja tak się załatwiłam na "majówkach 2010" byłyśmy powymieniane numerami telefonu żeby informować się która rodzi i do szpitala jedzie, wysyłając sms z porodówki do dziewczyny która miała forum poinformować usłyszałam dźwięk odbieranego smsa na korytarzu rodziłyśmy razem a potem na jednej sali leżałyśmy

KORDELKA ja planuję juz być w domu z małą w święta ale czas pokarze jak wyjdzie

GOCZEK ja takich większych rozmiarów to już nie piorę i w kartonach na strychu leżą, w komodzie mam na gotowo rozm 56/62.. a 68/74 sporo mam popranych i w szufladzie w łóżku piętrowym leżą i tetrą nakryłam bo to te "nowo" kupione więc i uprane od razu więc niech już leżą.. a ubranka prałam kolory w kolorze a białe w białym.. różowe w kolorowym

BLACK dobra agentka..

KOPERCO 200 BELLA?

obiad mam z głowy bo kopytka z wczoraj
a teraz właśnie mi teściowa talerz faworków przyniosła

pokarzę wam jak będzie wyglądał na gotowo mniej więcej kącik Martyny no ubrałam łóżeczko na próbę muszę jeszcze znaleźć uchwyty od stelaża od baldachimu bo zaglądam do kartonu a tam nie ma.. coś mi się wydaje że mąż do czegoś sobie "pożyczył" bo nawet sam się śmiał że się nie zdziwi jak w komórce na coś przyczepione na te łapki do regału.. jak nie znajdzie to kupię nowy i tyle (tak więc baldachim będzie niżej zamontowany niż na zdjęciu).. i mam pytanie.. poradźcie mi bo mam do tego kompletu też zasłonki i się zastanawiam czy nie powiesić jednej przy łóżeczku właśnie a druga po drugiej stronie by była "normalna" i tam też jest nasze łóżko.. jak myślicie? bardzo głupio to będzie wyglądało?
no i fotki Martynkowych ubranek jeszcze pieluchy tetrowe, flanelowe i kocyki zostało mi przełożyć do szuflady w łóżeczku ale to potem bo teraz mam tam przewijak i te pierdoły dla mnie do szpitala.. no i rząd sukieneczek mam u siebie w szafie

no i mąż mnie dziś zdziwił tekstem że ja tak spokojnie sobie siedzę zamiast torbę pakowac bo to już chyba czas co by na wszelki wypadek stała gotowa
Ja Ci nie pomogę, bo nie kumam o co kaman z tymi zasłonkami
Fajnie, ze kącik gotowy i jaki porządeczek
Dlaczego masz lampkę nad samym łóżeczkiem? Nie bedzie Małej wybudzać?
Stary 2015-02-16, 14:02   #2502
kordelka85
BAN stały

Cytat:
ja laktatora nie biorę, nawału dostawałam akurat jak do domu szłam więc po prostu w razie co mąż mi dowiezie..
Ja wole wziąć, maz to pewnie nie znajdzie, albo nie będzie miał czasu przywieźć bo jednak rodze daleko od domu.
Stary 2015-02-16, 14:03   #2503
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Dla siebie to koszula, kapcie, 3 pizamy, szlafrok ciepły, 4 staniki , poszerzacze obwodu do stanika, 4 bluzki do karmienia, 2 bluzy do karmienia, 2 legginsy, 2 alladyby, 10 skarpetek.

Zamierzasz zostać w szpitalu 2 tyg?
Stary 2015-02-16, 14:10   #2504
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Buahaha ŚWIETNE jakoś sobie tłumaczyć trzeba:P

matko jak patrze na wasze foty to ja jestem w czarnej d....
ubranka niby tylko gotowe ale kącik wcale mam tylko parę kosmatyków do mycia i patyczki do uszu...
tz przyjedzie to musimy sie za to porządnie wziąć bo chcę mieć spokojna głowę....
zostało mi tak:
-wanienka
-materacyk do łóżeczka
-nozyczki do paznokci
-waciki jałowe bo mam ale nie jałowe tylko już otwarte z zestawu 1 pomocy
-spirytus, octanisept (kordelka co tu sie kupuje?)
-pieluchy, chusteczki
i o reszcie nie wiem...

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość

Gossip, a jak moja mama jedno dziecko urodzila trzy dni po terminie a drugie trochę przed? Wchodzi, że ja urodze na czas
hahah to było takie przykładowe....

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-16, 14:11   #2505
Rina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
aaaa i dziś zaczynam 8 miesiąc 31t0d

Cytat:
Witam w 35 tygodniu [COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Szybko tam sprzatnelas!

Ja sie witam w 33 tygodniu

Cytat:
To przygotuj sobie rozmówki w razie awarii, nie wiem, jakieś "dzień dobry, rodzę" "wody mi odeszły" "chciałabym zamówić taksówkę do szpitala, pilnie" itp

Witam się w 35 tyg tak w ogole

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

aa i przyszły mi ciuszki z allegro i też się zawiodłam, bo na aukcji wydawały się b.ładne, niezniszczone, stan też określany był jako bdb a na żywo szału nie robią i wyglądają na mocno używane..
już nie kupię żadnych używek
ale fatalnie nie miła niespodzianka
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
hehe a ja to nigdy nie bawię się w żadne generalne porządki typu porządki wiosenne czy śwateczne
po prostu co jakiś czas coś sobie sprzątam w szafkach itp. bez przymusu
ja też. Osobiście uważam, że wielkie sprzątanie np przed świętami to zbędne zużywanie energii. i tak sprzątam i tak sprzątam, a jak mam chęć to robię po prostu większe porządki i tyle. Nie wiąże się to u mnie z jakimkolwiek okresem świątecznym, wiosennym itp.

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Kochane proszę o kciuki, mama wlasnie dzwoniła ze wujek którego bardzo lubię jest w szpitalu, cos z sercem. Wyniki mu robia, ale podobno slabo... :-(
oj to kciukamy

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
tak wlasnie jest. i ja tez uwazam, ze czasem donbrxze jest od siebie odpoczac, dlatego czasem jak tz ma dzien wolny to jedzie sobie posiedziec u kolegi a ja mam swiety spokoj i on tego potrzebuje i ja. i nie bronie mu tego choc z drugiej str jak juz jest w domu to oczukuje od niego ppukladania, nie jest juz nastolatkiem a i dziecko lada dzien w domu bedzie, wiec nie chce ze wszystkim zostac sama
a jeszcze moj tz to czlowiek muzyka jest, ledwo oczy otworzy to spiewa, muzyka w telefonie na komputerze a ja ubostwiam spokoj, wiec czasem od rana dziala mi na nerwy a on sie dziwi, bo to tylko muzyka
roznica chakarterow i to normalne, dlatego czasem trzeba miec dystans do siebie, do tzta i do hormonow w ciazy
to mi tak działą na nerwy z samego rana- ja jestem typem sowy, jak już wstane to potrzebuję jakiejś godziny, żeby dojść do siebie, nadawać się do życia, a mój M nadal nie potrafi tego pojąć i ledwo co się podniosę, to zaraz zaczyna do mnie gadać albo szykować śniadanie, albo co gorsza nawalać mi naczyniami w kuchni czego szczególnie z samego rana nienawidzę
a poza tym tv- ja tam włączam czasami, jak jest cos co oglądam, czasem są dni, że w ogóle nie włączam. Nat0miast TŻ może mieć włączony od rana do wieczora, jak skończy coś co ogląda to skacze po kanałach, zostawi coś niby interesującego, ale nos ma w tablecie.Grunt, żeby grało

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość

to i ja sie pochwale, ze dzis juz 35tc
[COLOR="Silver"]

my dziś 32w0d!!
wreszcie poodsypiałam i odpoczęłam po akcjach remontowo-zakupowych, zaraz sobie tylko przejadę podłogę w pokoju, wstawię kolejne pranie Młodego, potem musze przemyśleć jak mąż ma powiercić dziury na półki, a jak wróci z zpracy będzie mył okna i powiesi firanki. I koniec.
Czzekamy jeszcze na sygnał od panów od półek do sypialni, ale poza tym już mogę zacząć leżec i odpoczywać
i pozbywać się kataru, bo to g... dalej mnie męczy.

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 14:11   #2506
gossip_girl21
Zakorzenienie

po 38 tyg. zamierzam tańczyć, bzykać się, masowac suty biegac po schodach... wszystko bd robić :P

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-16, 14:13   #2507
kordelka85
BAN stały

Bi
Cytat:
Zamierzasz zostać w szpitalu 2 tyg?
Trudno powiedzieć. Normalnie trzymają 5 dni, ale jak CC to 7-10. JeszcE moja ciąża pod patologiczna podchodzi wiec nie liczne na minimalny pobyt

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:

ubranka niby tylko gotowe ale kącik wcale mam tylko parę kosmatyków do mycia i patyczki do uszu...
tz przyjedzie to musimy sie za to porządnie wziąć bo chcę mieć spokojna głowę....
zostało mi tak:
-wanienka
-materacyk do łóżeczka
-nozyczki do paznokci
-pieluchy, chusteczki
i o reszcie nie wiem...

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Ja mam octanisept.

Edytowane przez kordelka85
Czas edycji: 2015-02-16 o 14:15
Stary 2015-02-16, 14:14   #2508
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
rosi ja słyszałam że to idzie podobnie jak u naszych matek jeśli one sie przeterminowały to my tez możemy... przynajmniej w moim otoczeniu jest tak że sie to sprawdza...
Oooo pasuje mi to ja się urodzilam w 38 a brat w 39 nie mam nic przeciwko

Pani doktor jeszcze nie ma.... spóźni się i nie wiadomo kiefy przyjdzie świetnie. ...
Aaa usg mam dopiero 10 marca

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

I wszystkie wyniki mam super anemi nie ma magnez w normie

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 14:15   #2509
gosiak0512
Zakorzenienie

MAJKA nie będzie raziło bo ona delikatne światło właśnie daję.. już testowaliśmy ja na chłopakach a z zasłonkami chodzi mi o to że mała będzie u nas w pokoju miała kącik i jak masz 2 zasłonki na okno zawieszone to lewą mam przy swoim łóżku a prawą przy małej łóżku ale mam od kompletu pościelowego do łóżeczka też zasłonki i się zastanawiam czy jej tej zasłonki nie powiesić tam tylko czy to głupio nie będzie wyglądało jak jedna będzie taka a druga inna..

KOPERCO ja się tez obudziłam że była 13.06 a o 13.10 młody szkołę kończy

Stary 2015-02-16, 14:16   #2510
rosarioV
Zakorzenienie

Tragedia wyszła polozna i powiedziała że Pani doktor nie wie kiedy bedzie i kazała odwołać część pacjentów... super żadna się nie ruszyła wszystkie siedzą i czekają. Jestem 5 więc zostaje mnie jeszcze powinna przyjąć a jak już to niech przepisza nas na inny termin a nie... no ale mam nerwa

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 14:17   #2511
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

Synek lepiej spał, nie było kupy w nocy a rano była taka bardziej normalna. Matka to się cieszy z fajnych rzeczy co
Siedzimy w domu, zaraz będziemy składać pranie braciszka a później moze wyjdziemy troche na podwórko.

)

My pierworodki tez niebawem będziemy cieszyć się z fajnej kupki

Cytat:
Witam w 35 tygodniu

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

A ja spalam jak zabita, chociaz wstawalam na siku i rennie

Gratulacje

Cytat:
To przygotuj sobie rozmówki w razie awarii, nie wiem, jakieś "dzień dobry, rodzę" "wody mi odeszły" "chciałabym zamówić taksówkę do szpitala, pilnie" itp

Witam się w 35 tyg tak w ogole
Gratulacje

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-16, 14:17   #2512
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość

ale fatalnie nie miła niespodzianka

ja też. Osobiście uważam, że wielkie sprzątanie np przed świętami to zbędne zużywanie energii. i tak sprzątam i tak sprzątam, a jak mam chęć to robię po prostu większe porządki i tyle. Nie wiąże się to u mnie z jakimkolwiek okresem świątecznym, wiosennym itp.

oj to kciukamy

to mi tak działą na nerwy z samego rana- ja jestem typem sowy, jak już wstane to potrzebuję jakiejś godziny, żeby dojść do siebie, nadawać się do życia, a mój M nadal nie potrafi tego pojąć i ledwo co się podniosę, to zaraz zaczyna do mnie gadać albo szykować śniadanie, albo co gorsza nawalać mi naczyniami w kuchni czego szczególnie z samego rana nienawidzę
a poza tym tv- ja tam włączam czasami, jak jest cos co oglądam, czasem są dni, że w ogóle nie włączam. Nat0miast TŻ może mieć włączony od rana do wieczora, jak skończy coś co ogląda to skacze po kanałach, zostawi coś niby interesującego, ale nos ma w tablecie.Grunt, żeby grało

my dziś 32w0d!!
wreszcie poodsypiałam i odpoczęłam po akcjach remontowo-zakupowych, zaraz sobie tylko przejadę podłogę w pokoju, wstawię kolejne pranie Młodego, potem musze przemyśleć jak mąż ma powiercić dziury na półki, a jak wróci z zpracy będzie mył okna i powiesi firanki. I koniec.
Czzekamy jeszcze na sygnał od panów od półek do sypialni, ale poza tym już mogę zacząć leżec i odpoczywać
Rozumiem cie z tym rankiem. Ja tez muszę rano dojrzeć zanim się do czegoś nadam.
Stary 2015-02-16, 14:23   #2513
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

zostało mi tak:
-wanienka
-materacyk do łóżeczka
-nozyczki do paznokci
-pieluchy, chusteczki
i o reszcie nie wiem...

Poproś Tż to Ci z Polski przywiezie część kosmetyków

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
my dziś 32w0d!!
Gratki kolejnego tyg!
Ja ostatnio używam jakis vick do nosa i dobry jest.
Kurcze, okna muszę umyć w pokojach dziecięcych i firanki poprać

Cytat:
Trudno powiedzieć. Normalnie trzymają 5 dni, ale jak CC to 7-10. JeszcE moja ciąża pod patologiczna podchodzi wiec nie liczne na minimalny pobyt
Sporo ubrań bierzesz po prostu

Cytat:
MAJKA nie będzie raziło bo ona delikatne światło właśnie daję.. już testowaliśmy ja na chłopakach a z zasłonkami chodzi mi o to że mała będzie u nas w pokoju miała kącik i jak masz 2 zasłonki na okno zawieszone to lewą mam przy swoim łóżku a prawą przy małej łóżku ale mam od kompletu pościelowego do łóżeczka też zasłonki i się zastanawiam czy jej tej zasłonki nie powiesić tam tylko czy to głupio nie będzie wyglądało jak jedna będzie taka a druga inna..

KOPERCO ja się tez obudziłam że była 13.06 a o 13.10 młody szkołę kończy
ja bym została przy jednym rodzaju zasłon
Stary 2015-02-16, 14:24   #2514
gosiak0512
Zakorzenienie

no i pokarzemy się wam z Martynką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu1.jpg (15,1 KB, 44 załadowań)

Stary 2015-02-16, 14:25   #2515
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Tragedia wyszła polozna i powiedziała że Pani doktor nie wie kiedy bedzie i kazała odwołać część pacjentów... super żadna się nie ruszyła wszystkie siedzą i czekają. Jestem 5 więc zostaje mnie jeszcze powinna przyjąć a jak już to niech przepisza nas na inny termin a nie... no ale mam nerwa

o jaaaa... szczyt szczytów.....

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-16, 14:26   #2516
gosiak0512
Zakorzenienie

ROSI współczuję.. powinni was chociaż poprzepisywać a nie róbta co chceta bo pani nie będzie..

Stary 2015-02-16, 14:28   #2517
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Poproś Tż to Ci z Polski przywiezie część kosmetyków

Gratki kolejnego tyg!
Ja ostatnio używam jakis vick do nosa i dobry jest.
Kurcze, okna muszę umyć w pokojach dziecięcych i firanki poprać

Sporo ubrań bierzesz po prostu

ja bym została przy jednym rodzaju zasłon
No wiem ze dużo, ale jak mi brak nie to TŻ pewnie nie znajdzie i będę w brudnych chodzić. Ale mi odpada sporo innych rzeczy ( podklady, wkladki kajtzxyjne, pampersy, ubrania dla dziecka, kosmetyki dla dziecka) wiec naprawdę moja torba dużą nie bedzie
Stary 2015-02-16, 14:28   #2518
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Współczuję. A swoja drogą Ty nie masz szczęścia do lekarzy, a nie przepraszam - to po prostu polska służba zdrowia

Cytat:

Ładny brzuszek, ale to poparzenie dosyć rozległe :/
Możesz tę skórę smarować czymś na rozstepy?
Stary 2015-02-16, 14:28   #2519
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
dorodny brzunio

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-16, 14:29   #2520
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
U mnie za 8,5 termin i juz wydaje się to niewyobrażalnie szybko dobrze że prawie wszystko mam oprócz wózka wanienki i jakichś pierdôł. Ale jakoś jeszcze nie jestem gotowa. Tak rozmawiałam z koleżankami że to jest tak dziwne że jednego dnia jesteś w ciazy a drugiego już masz dzidziusia i musisz sobie radzić. Tak diametralna zmiana, ciężka do wyobrażenia
Dokładnie, tez nie potrafię sobie tego wyobrazić póki co, że we mnie siedzi taki mały człowieczek
i juz niedługo będzie z nami i będę mogła go zobaczyć

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50263666]ooo LOL, dobre
jaki to chleb Twój mąz taki super upiekł?

też dopiero w niedziele klinęłam zamowienie w gemini.
Pytalam sie dziś na wizycie ginki, czy moge jakiś lekkie ćwiczenia uprawiać, to sie na mnie spojrzała jakoś dziwnie i mówi, ze z ruchu to moge spacerowac, a ćwiczenia to z napinaniem sie wiąza i lepiej nie. Ja tam sie nie napinam za bardzo jak noga i czy ręką macha przecież.
Wy jeszcze ćwiczycie?[/QUOTE]

Ja tam wcale nie ćwiczyłam, jedynie w drugim trymestrze chodziłam na basen trochę, a już od dobrych dwóch miesięcy nie robie nic. I z lenistwa i z powodu skurczy.

Cytat:
SONIA generalne na wiosne a przed porodem to sobie juz daruj moze..

GOSSIP majtow siatkowych baby ono mam 4szt, podkladow canpol 3op po 10szt potem juz podpaski
Jeśli poruszony ten temat, to jeszcze dołączę z pytaniem jakie wymiary bralyscie tych podkładów na łóżko? Czy 60×90 będą ok?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości