|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
Masz lustrzankę czy aparat cyfrowy? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Otako, ta różowa
http://www.alleceny.pl/static/images...a161e937d4.jpg ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Pilatesowe sesje też sobie czasami robię. |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Bell jak często robisz sobie cheat day i jak on zazwyczaj wygląda?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
Bell
![]() Dobra jest ta pianka? Z Biedry? Dziękuję dziewczyny ![]() ![]() ![]() Śliczny pierścionek, Miki ![]() My myślimy nad obrączkami, ale dostaliśmy od rodziców Tż obrączki i będziemy przerabiać, dołożymy złota i coś się wymyśli, ale chcę klasyczne, bez dodatków żadnych. Wczoraj miałam bardzo kiepski dzień. Pokłóciłam się z mamą, pół dnia przeryczałam, w nocy spać nie mogłam, jestem nie do życia dzisiaj. Jeszcze pogoda średnia, bo pochmurnie i wieje dość mocno. Sprzedaję laktator i marynarkę, także ten teges ![]() ![]() Celestynku będzie tylko lepiej ![]()
#2885 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;50257842]Masz lustrzankę czy aparat cyfrowy? ![]() Ja dawno temu ćwiczyłam pilates. Miło wspominam te czasy ![]() Cyfrowy - Sony HX1 ![]() Cytat:
![]() ![]() Ojj ![]() U mnie słonecznie, może wybierzemy się na spacer. Też muszę sprzedać sporo rzeczy, pewnie zrobię wyprzedaż na blogu, bo tak najlepiej szło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam tragiczne paznokcie. Już nie wiem co z nimi robić, strasznie mi się rozdwajają. Jaki nosisz rozmiar marynarki? ![]() U mnie walentynki bardzo udane, byliśmy na koncercie z Tżem a później mieliśmy cały dom dla siebie ![]() ![]() I dostałam seksowną koszulkę, która tak spłaszcza mi cycki, że ich nie mam ![]() Sprzątam kuchnię, wyrzucam wszystko co mnie wkurza. Też macie mase przeterminowanych przypraw, leków itp? Czy tylko u mnie w tomu ciągle tak jest ![]() ![]() A ja właśnie słyszałam pozytywne opinie o Greyu. Tj jeśli podchodzisz do tego z luzem i nie masz górnolotnych wymagań to ponoć jest okej ![]()
Kto Ci powiedział, że jestem kobietą? Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem ![]() 28.05.12 podcięcie końcówek 12.07.12 podcięcie końcówek Tż- Towarzysz Życia ![]() Edytowane przez Krasko1 Czas edycji: 2015-02-16 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Rozeznanie
|
Zgłaszam: Z Hebe na maila dostają co po niektóre olejek Kneipp do wypróbowania
![]() Ja wczoraj byłam na Greyu. Powiem tak : ten kto czytał książkę czuł niedosyt i trochę nudne w pewnych chwilach było. Mojemu TŻ. w ogóle nie przypadł do gustu. Powiedział mi że z ledwością nie zasnął ![]() ![]() Edytowane przez Leili Czas edycji: 2015-02-16 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Zagłębiam się w minimalizm i choć jestem dwie nocki do tyłu, mam ochotę zrobić porządek w szafie
![]()
#2892 | |
Zakorzenienie
|
piękny pierścionek i paznokcie
![]() Cytat:
![]() Oo zapomniałam o tej taśmie. Ciekawe czy jeszcze ją znajdę jutro ![]() Widziałyście nowy kallos wiśniowy ![]()
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Wy jeszcze egzaminy zdajecie, a ja dzisiaj rozpoczęłam drugi semestr...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
U mnie od czwartku nowy.
#2896 |
Zakorzenienie
|
https://www.google.pl/search?q=bersh...ml%3B590%3B756 Bershka, rozmiar S
![]() ![]() Parole dziękuję ![]() Miki ja wystawiam na tablicy nowe niekiedy, piękne rzeczy małej i nic ![]() ![]() My się wybieramy z Tż na Greya w tygodniu, różne opinie słyszałam, ale sama się chcę przekonać. No dziewczyny brawo za kolejny semestr ![]()
#2897 |
Zakorzenienie
|
Jak koleżanka nie weźmie to mogę być druga w kolejce o ile wymiary sie będą zgadzały.
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Ja miałam się moich wyzbywać, ale kurcze, na uch miejsce trzeba będzie nowe kupić a marynarki są takie drogie :/. A moje nie są zniszczone. I przemyślałam, spróbuję je u krawcowej zmniejszyć, ciekawe ile kasują za takie coś. Ale na pewno mniej niż za marynarkę nową kupioną. ![]() Mam takie fajne bluzki, nowe, ale bez metki, muszę dziś obfocić, wymierzyć i na szafie puścić. Jakieś niewymiarowe, w biuście za ciasne, w talii za duże, za krótkie. ![]() Szkoda, bo naprawdę świetna jakość. I jeszcze taką mam, przytachałam z lumpa bo była pewna, że da się ją jakoś sensownie zmniejszyć i że jak się zmniejszy to nie będzie wyglądała na za króką, ale nie ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-02-17 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Miki, a co sprzedajesz?
dziwne, ale cieszy mnie mniejsza ilość rzeczy w szafie ![]() ![]() Ale u mnie zimno, za to świeci cudowne słońce ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Oki Bell, dam znać jak się odezwie ![]() Śliczne te bluzki. Ale czarne z baskinką już mam, z tym, że długi rękaw, z chęcią kupiłabym, gdyby to był inny kolor, np. biały ![]() Bordowa też urocza. To rozmiar S? Krótka jest? Mogłabyś zrobić na sobie zdjęcie? ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Wieszc co Bell, no za dobrą marynarkę trzeba zapłacić. Moja ukochana z Reserved biała kosztowała 200zł, ale trafiłam na mega promocję i kupiłam za 60zł, także poluj. W nowym Hot są zniżki na weekend w marcu, może wtedy coś upolujesz. 20% to całkiem sporo, zawsze jakiś grosz ![]() ![]()
#2899 |
Zakorzenienie
|
Mam taka jak czarna jeszcze rozowa/malinowa. Bordowa ma takie wymiary: długość 57cm, 41 pod pachami, 42 w miejscu rozpoczęcia baskinki. Za duża na mnie duuzo, na Ciebie też na pewno będzie. Nie wiem po cholerę ją kupiłam, no ale najlepsi popełniają błędy.
![]() Tak strasznie jest w moim stylu! A co do reserved mam pecha i każdy ciuch jaki kupilam błyskawicznie się zniszczył. Najpierw zobaczę co krawcowa powie, bo o ile już mi się uda sprzedać to za grosze a naprawdę sa w stanie niemalże idealnym. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
A szkoda... A ta różowo/malinowa - też są takie duże? Zrób zdjęcie na sobie!
Ja lubię t-shirty z Reserved i jestem bardzo zadowolona, marynarka jest z grubego materiału, lekko jakby śliska, no boska. Będę miała już są trzeci rok i nie prędko mi się znudzi.
#2901 |
Zakorzenienie
|
Tamte 58, 38, 40 cm.Teraz jestem po treningu, zjem, ogarnę się to cyknę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Raczkowanie
|
Pozwolę się wtrącić i napisze, że mi na paznokcie bardzo, ale to bardzo pomogło olejowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziecięcy jeszcze nie wystawiałam, nie mogę się zabrać za to ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam wrażenie, że masz podobną ilość rzeczy do mnie, no ale może się mylę ![]() ![]() Bell bordowa jest świetna ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest świetna, ja moją białą również kocham nosić ![]() Ten typ tak ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pospacerowałyśmy dwie godziny ![]()
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My dzisiaj zostałyśmy w domu. Mała wyjątkowo wcześnie wstała i o wcześniej miała drzemkę niż zazwyczaj. Nie chciałam żeby spała na dworze, bo zazwyczaj budzi się zgrzana. Dzisiaj trochę zdradliwa pogoda, bo niby słońce mocno świeci ale zimno. Czekam na przelew, gość od jednej ze współprac jest mi winny 300 zł, a kasy jak nie było tak nie ma, miała być do 14 lutego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mnie ostatnio napisała jakaś babka z propozycją "współpracy". Miała ona polegać na tym, że ja kupię produkty, napiszę recenzje, a jak ktoś kupi to z mojego polecenia, to dostanę jakieś grosze. Ciekawe czy ktoś się skusi na taką super okazyjną współpracę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Tż dzisiaj po godzinach do 20 zostaje, więc jesteśmy same, ale już wszystko mam ogarnięte, więc luz
![]() A skoro o ciuchach mowa, właśnie przyszła paczka z Sheinside ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | ||
Zakorzenienie
|
Miki tak jak sądziłam, słomiany zapał
![]() Obczajam w necie nowe kolekcje ![]() ![]() Cytat:
Jesteś okropna, straszna i w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
To nie dość, że darmowe ciuszki, kosmetyki to jeszcze kasiora? ![]() Mooniek no nie, padłam ![]()
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To moja druga płatna współpraca, pierwsza była jednorazowa, a druga trwa już jakiś czas i normalnie mam z niej umowę o dzieło ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Słyszałyście, że od stycznia do okulisty i dermatologa potrzebne jest skierowanie? Dzisiaj się o tym dopiero dowiedziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.