![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dodatki do sukni ślubnej
Wiesz co nie zastanawiałam się nad tym jakie kwiaty przedstawia haft. Ale słuszna uwaga, że mogą to być lilie
![]() I chyba wtedy najbardziej by pasował 3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Cześć, może ktoś jeszcze tutaj zagląda
![]() Wybrałam sobie suknię, to znaczy połączyłam kilka modeli (załącznik) I mam pytanie czy wg Was potrzebny jest tutaj naszyjnik? A kolczyki? Mi się wydaję, że lepsze będą wkręty, nawet jak będę miała kok czy fale zaczesane na bok. Proszę o sugestie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
to i ja się dołączę.
Jaka biżuteria, fryzura i bukiet do tej sukni? Suknia jest biała, nie mam na razie lepszego zdjęcia. Jakoś to wszystko mnie nie kręci wcale, sukienka to pierwsze która mi się spodobała i nawet nie szukałam dalej ani nie szyłam nic nowego. Z biżuterii uwielbiam kryształki ale chyba do tej sukni to już będzie za dużo. Bukiet chciałam mieć z tulipanów ale nie wiem czy to bedzie pasować. Pomóżcie bo mi to z tym wszystkim jest wszytko jedno. Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2015-02-20 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Ja bym dała coś z kryształków (kolczyki i bransoletka - naszyjnik to już za dużo). Co do tulipanów to myślę, że ok. tylko chyba nie czerwone bo mi to się kojarzy z dniem matki.
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
I ja mam pytanie. Dziewczyny, a waszym zdaniem który zestaw biżuterii będzie pasował do tej sukni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja nawet myślałam o samych kolczykach. Tulipany najbezpieczniej różowe, chociaż moim marzeniem są żółte ![]() no ale mam już kolczyki z kryształów połyskujące na różowo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.