Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-17, 08:33   #2521
bozena_87
Raczkowanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
no i sie poplakalam..... jakie to piekne....

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

tylko 13 dni no ej gdzie te 9 miesiecy co bylo

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

przesliczny ciocia wizazowa by go wycalowala jak sie czujecie?????? Wkrotce napewno pojdziecie do domku
No fizycznie się czuję w miarę dobrze , blizna już powoli przestaje boleć, chociaż normalnie siedzieć jeszcze nie potrafię. Ale psychicznie już wysiadam. Z dzieckiem w szpitalu być nie mogę , odwiedziny tylko od 12.00 do 15.00 i codziennie dojeżdżamy 70 km do szpitala. Całe szczęście że akurat w tą stronę mamy autostradę bo inaczej to jechalibyśmy chyba z 2 godziny a tak w 40 min. Powiem Wam że o tej 15.00 jak mam odejść od łóżeczka to mi serce pęka. Dobre jest chociaż to że w tych godzinach co tam jestem to sama go karmię, przewijam , przytulam .
Mały ma wszystkie wyniki dobre, żadnych bakteri, krew też w porządku, żółtaczka już ustępuje. Wczoraj pobrałam mu mocz do badania i dzisiaj mają być wyniki.
Powiem Wam że tyle się naoglądałam w tym szpitalu, tyle dzieci malutkich tam leży ( to mój już jest duży ). Połowa dzieciaczków jest w inkubatorach. Cały oddział , sprzęt do badań i inkubatory są oznaczone serduszkiem Owsiaka . Nie rozumiem ludzi którzy twierdzą że on robi coś złego zbierając co roku te pieniądze. Nie życzę tego nikomu ale wydaje mi się że takim ludziom otworzą się oczy dopiero wtedy kiedy zobaczą swoje maleńkie dziecko leżące w takim inkubatorze i ten właśnie inkubator uratuje mu życie.
Stary 2015-02-17, 08:35   #2522
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Ale on cudny i te oczka Trzymam kciuki, żebyście szybko mogli wrócić do domku.

A ja wstałam i się denerwuje od rana. Na usg gdy lekarz stwoierdził, że mała jest spora wyszło dużo wód płodowych, jak byłam na ip z plamieniem lekarka tez mi usg robiła i wyszło afi 22, mówiła, że duzo i trzeba kontrolować, ale że niebezpiecznie się robi przy afi27. A teraz czytam, że norma to afi do 20 i ze wielowodzie moze oznaczac wady wrodzone płodu nawet zespół Downa. Wiedziałam, że ta ciąża coś za bezproblemowo przebiega Dobrze, że jutro usg, po co to czytałam

kochana, kontroluj jak sie da, ale nie wpadaj tez w stres nie czytaj przede wszystkim w internecie, bo google inaczej mowi niz lekarze.
ja to wogole nie mialam badanych wod, nie wiem moze u nas takiego badania nie robia wogole ale ostatnio pytalam o wody to lekarz tylko powiedzial ile jest okolo w czasie ciazy ale zbadac to nie zbadal
a wogole podpisywalam dokument ze usg daje tylko 65 procent pewnosci co do wszystkich pomiarow badan itd. ze jestem tego swiadoma i to wcale nie tak duzo. nie czytaj 3mam kciuki za usg jutro
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 08:37   #2523
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bozena_87 Pokaż wiadomość
No fizycznie się czuję w miarę dobrze , blizna już powoli przestaje boleć, chociaż normalnie siedzieć jeszcze nie potrafię. Ale psychicznie już wysiadam. Z dzieckiem w szpitalu być nie mogę , odwiedziny tylko od 12.00 do 15.00 i codziennie dojeżdżamy 70 km do szpitala. Całe szczęście że akurat w tą stronę mamy autostradę bo inaczej to jechalibyśmy chyba z 2 godziny a tak w 40 min. Powiem Wam że o tej 15.00 jak mam odejść od łóżeczka to mi serce pęka. Dobre jest chociaż to że w tych godzinach co tam jestem to sama go karmię, przewijam , przytulam .
Mały ma wszystkie wyniki dobre, żadnych bakteri, krew też w porządku, żółtaczka już ustępuje. Wczoraj pobrałam mu mocz do badania i dzisiaj mają być wyniki.
Powiem Wam że tyle się naoglądałam w tym szpitalu, tyle dzieci malutkich tam leży ( to mój już jest duży ). Połowa dzieciaczków jest w inkubatorach. Cały oddział , sprzęt do badań i inkubatory są oznaczone serduszkiem Owsiaka . Nie rozumiem ludzi którzy twierdzą że on robi coś złego zbierając co roku te pieniądze. Nie życzę tego nikomu ale wydaje mi się że takim ludziom otworzą się oczy dopiero wtedy kiedy zobaczą swoje maleńkie dziecko leżące w takim inkubatorze i ten właśnie inkubator uratuje mu życie.
No to przesyłam siły kochana. Współczuję ze musisz zostawiać dziecko i ze taki krótki czas odwiedzin jest. Nie do pomyślenia. A wiesz kiedy wypuszcza malucha do domu?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 08:37   #2524
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
do dzisiaj myślałam że te właśnie kamienienie to skurcze, ale to chyba były tyci skurczyki, bo od dzisiaj rana się przekonałam i stwierdzam że nie da się ich pomylić, sama niedługo się zapewne przekonasz że skurcz to skurcz i boooli, kilka takich jak czasami skurcz za łydke w nocy złapie, że nie wiesz co zrobić i czekasz aż puści a do tego mała chce chyba wywiercić dziure od środka
jestem ciekawa czekam na nie z nie niecierpliwoscia jak mnie skurcz w nodze lapie to sie dre na cale mieszkanie tak o boli
Stary 2015-02-17, 08:39   #2525
bozena_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Jaki on piękny!!!!

Jak z paczki tych chusteczek pampersowych

Jakie chudzinki nóżeńki Wycałuj od stópek do główki od ciotek!!
No ma chudziutkie nóżki, ale jak wróci do domku i będzie na mleczku mamusi to szybko nabierze wagi. Rozmiar 56 jest na niego o wiele za duży, 50 nie chcę kupować bo w dniu porodu miał 49 cm i zaraz mi z tego wyrośnie a 52 ciężko dostać i nie wiem w co mam go ubierać :/
Stary 2015-02-17, 08:39   #2526
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
zazdroszczę sponsorów super my niestety wszystko sami musimy , teraz zostało dwa tyg a my spłukani już w sumie , bo jeszcze czynsz będzie trzeba zapłacić i mało co zostanie , no ale trzeba dać radę , bo wiadomo lodówka pusta trzebało coś kupić to kasa poszła , dobrze ze jeszcze można tanio w biedronce kupić , mają ciekawe promocje co naprawdę się opłaca
zawsze coś taniej;p
teraz żyjemy sobie sami na swój rachunek, ta cisza , nie do opisania tak pięknie :p
w końcu nikt nie słucha co robimy i mogę jęczeć ile chce heheh gdy się kochamy;p
ten luzik to jest toooo
oo taaak wiem o czym mówisz, dopiero po wypłacie a tu już końcówka pieniędzy ale jesteśmy na swoim i zrobiliśmy ten nieszczęsny remont, bo może i racja że później z dzidzią to ciężko by było tym bardziej że to nie o zwykłe malowanie ścian chodziło
wiem że ten rok będzie ciężki, życie z jednej wypłaty i to niezbyt dużej, ale we trójkę damy rade, miłością przeżyjemy i do tego szczęśliwi
Stary 2015-02-17, 08:42   #2527
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie gdzie te 9 miesięcy. Juz tęsknię... He he he. Będę tęsknić mimo że łatwo nie było. A tz oczywiście żartował ze bez seksu hi hi bo juz sobie myslalam co mu strzeliło ze bez seksu chce żyć. Co to za życie bez seksu. Choć my w sumie i tak tylko raz w tyg a najdłużej 6 tyg nic... Bo to też zależy od tego jakie mamy czynności w domu do zrobienia albo poprostu zmeczeni albo nie było gdzie he. A teraz smacznie śpi. Po finale we mnie brzuch mi tak stanął ze aż strach wiec coś sperma działa. Dlatego musimy teraz często by nasze dziecko chciało na świat powoli przyjść.
moj brzuch tez sie robi twardy na jakis czas ale pozniej ustaje oby pomoglo jak zaczniecie wykurzac Julcie hihi
Ja to codziennie z moim TZ, byl czas ze bralam antybiotyki no to ciezko bylo, no i jak wyjezdzal w delegacje beze mnie No ladnie on cie nastraszyl, ale jeszcze mozecie bez zabezpieczen to szalejcie bo pozniej ten polog, a pozniej trzeba bedzie pomyslec nad czyms to juz bez szalenstw wtedy

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Ja ledwo co wyszłam z grypy ale bez antybiotyku się nie obyło.
mam nadzieje ze mnie nic nie zlapie, bo ostatnio jak sie rozchorowalam to miesiac czasu sie dusilam kaszlem i na antybiotykach, bo zapalenie oskrzeli a teraz przy koncowce to nie chcialabym, bo zaczne rodzic z kaszlem i katarem o nie to nie dla mnie
Stary 2015-02-17, 08:42   #2528
Alunia79
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny.
Witam się z wami szykując się do szpitala. Jeszcze nie do porodu,ale nie wiem co mnie czeka. Muszę się zgłosić przez ciśnienie. Leki niestety nie pomagają i leżenie też nie
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 08:42   #2529
bozena_87
Raczkowanie

Cytat:
No to przesyłam siły kochana. Współczuję ze musisz zostawiać dziecko i ze taki krótki czas odwiedzin jest. Nie do pomyślenia. A wiesz kiedy wypuszcza malucha do domu?
No niestety nie wiem. Dzisiaj jest nasz lekarz prowadzący to mąż pójdzie popytać. Bo przy dziecku może być tylko jedna osoba, nie możemy wejść razem z mężem i musimy się zmieniać. Oczywiście mąż tylko chwilke przy nim posiedzi i później już ja jestem a mąż czeka na korytarzu. Twierdzę że mały bardziej potrzebuje mamy niż taty
Stary 2015-02-17, 08:48   #2530
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
No ma chudziutkie nóżki, ale jak wróci do domku i będzie na mleczku mamusi to szybko nabierze wagi. Rozmiar 56 jest na niego o wiele za duży, 50 nie chcę kupować bo w dniu porodu miał 49 cm i zaraz mi z tego wyrośnie a 52 ciężko dostać i nie wiem w co mam go ubierać :/
No ja też mam same większe rzeczy nie wiem w co ja ubiore.. Boje się teraz ze sobie nie poradzę z mala ale musze moje lęki wygonic

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-17, 08:49   #2531
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
O jej. Oby się wyjaśniło pozytywnie. Ja tez z tymi wodami się pekam. Teraz jestem pod kontrolą szpitala wiec dobrze ze trzymają rękę nad nami. Jeden lekarz zrobił na tym samym usg wody afi 5.8 drugi afi 7 i bądź tu mądrym hmmm... Wiem ze ciężko myśleć pozytywnie ale trzeba niestety stres tylko dobija.. Po porodzie to będziemy pewne ze wszystko ok jak lekarze zbadaja dziecko bo badania usg i ktg nie dają takiej gwarancji. Wiec niestety niepewność jest. Ale trzeba wierzyć że będzie ok
Może płyn ci jednak przyrasta? Jak za malo żle, za dużo też żle. A o czym świadczy mała ilość płynu? Ty chyba masz niewielki brzuszek też, ja ogromny i to by się zgadzało z tą dużą ilością.

Cytat:
Nawet ciężko sobie wyobrazić co przeżywasz, musząc zostawiać maluszka, który do tej pory non stop był przy Tobie. Dużo siły dla was wszystkich, najważniejsze,że wyniki są dobre. A mały super wygląda w tym body w chmurki.

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
kochana, kontroluj jak sie da, ale nie wpadaj tez w stres nie czytaj przede wszystkim w internecie, bo google inaczej mowi niz lekarze.
ja to wogole nie mialam badanych wod, nie wiem moze u nas takiego badania nie robia wogole ale ostatnio pytalam o wody to lekarz tylko powiedzial ile jest okolo w czasie ciazy ale zbadac to nie zbadal
a wogole podpisywalam dokument ze usg daje tylko 65 procent pewnosci co do wszystkich pomiarow badan itd. ze jestem tego swiadoma i to wcale nie tak duzo. nie czytaj 3mam kciuki za usg jutro
Z tego co kojarzę to tez masz problem z wodą w organizmie? Bo pisałaś o opuchnięciach i ja też cała spuchnięta chodzę, kostek nie da się rozróżcić, obrączki od 6 miesiaca nie noszę. Szkoda, że Ci nie badają, bo bym porównała Może to też ta ogólna woda w organizmie ma wpływ.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 08:50   #2532
Tepsa
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
Bozena sliczny twoj slodziak, jeszcze chwilę i będziesz go tulić w domu
U mnie noc przeplatana sikaniem i bolem podbrzuaza plus obowiązkowo sen o porodzie okropny byl bo rodzilam 21 godzin
Stary 2015-02-17, 08:51   #2533
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
oo taaak wiem o czym mówisz, dopiero po wypłacie a tu już końcówka pieniędzy ale jesteśmy na swoim i zrobiliśmy ten nieszczęsny remont, bo może i racja że później z dzidzią to ciężko by było tym bardziej że to nie o zwykłe malowanie ścian chodziło
wiem że ten rok będzie ciężki, życie z jednej wypłaty i to niezbyt dużej, ale we trójkę damy rade, miłością przeżyjemy i do tego szczęśliwi
Tak miłość najważniejsza reszta się da. My mamy łazienkę do zrobienia ale to kiedyś. Musimy się teraz spiac bo nie chcemy reszty pieniędzy wydać na remont łazienki. Wszystko tak naraz się zwalilo ale damy rade najważniejsze że mamy siebie.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-17, 08:52   #2534
bozena_87
Raczkowanie

Cytat:
No ja też mam same większe rzeczy nie wiem w co ja ubiore.. Boje się teraz ze sobie nie poradzę z mala ale musze moje lęki wygonic
Poradzisz sobie. Ja też się pierwszy raz bałam go wziąć na ręce, taki malutki się mi wydawał, a teraz już wszystko zrobię ( oprócz kąpania, bo tego jeszcze nie robiłam). A synek wydaje mi się już duży . Z dnia na dzień się zmienia.
Stary 2015-02-17, 08:53   #2535
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Może płyn ci jednak przyrasta? Jak za malo żle, za dużo też żle. A o czym świadczy mała ilość płynu? Ty chyba masz niewielki brzuszek też, ja ogromny i to by się zgadzało z tą dużą ilością.

Nawet ciężko sobie wyobrazić co przeżywasz, musząc zostawiać maluszka, który do tej pory non stop był przy Tobie. Dużo siły dla was wszystkich, najważniejsze,że wyniki są dobre. A mały super wygląda w tym body w chmurki.

Z tego co kojarzę to tez masz problem z wodą w organizmie? Bo pisałaś o opuchnięciach i ja też cała spuchnięta chodzę, kostek nie da się rozróżcić, obrączki od 6 miesiaca nie noszę. Szkoda, że Ci nie badają, bo bym porównała Może to też ta ogólna woda w organizmie ma wpływ.
Ja nie wiem od czego z tymi wodami tak się dzieje. Lekarz mówi dużo pić i nie panikowac bo w normie jest. A dziecko będzie małe i ze takie dzieci się rodzą i są zdrowe także nie szukam juz dziury to nic nie da. Po porodzie chce tylko usłyszeć krzyk małej i ocenę 10 i słowa lekarza ze dziecko jest zdrowe nic więcej nie chce boże pomóż.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-17, 08:56   #2536
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem od czego z tymi wodami tak się dzieje. Lekarz mówi dużo pić i nie panikowac bo w normie jest. A dziecko będzie małe i ze takie dzieci się rodzą i są zdrowe także nie szukam juz dziury to nic nie da. Po porodzie chce tylko usłyszeć krzyk małej i ocenę 10 i słowa lekarza ze dziecko jest zdrowe nic więcej nie chce boże pomóż.
Dokładnie tak jak piszesz, ja nie mam problemu z wodami ale to nir znaczy ze sie nie denerwuje, zwłaszcza jak mniej sie rusza to juz panika czy nie jechac na ip ot matczyny los
Stary 2015-02-17, 08:58   #2537
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Hej ale miałam noc Od wczoraj wieczora miałam skurcze do 4 rano, nieregularne, ale strasznie się namęczyłam, nad ranem wpadłam na super pomysł, żeby wziąć apap skoro nic nie pomogło innego i zasnęłam do 6. A teraz skacze po mnie Ola Padnięta jestem i dość mam tych bóli

Wiesz co, no trochę sięchudnie, ale macica się obkurcza 6 tygodni

współczuję, bo mam to samo często
dobrze ze przeszlo wyspij sie dzis jak mozesz
Stary 2015-02-17, 08:59   #2538
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Cześć ciocie Zobaczcie jaki duży już jestem Ale jeszcze w szpitalnym łóżeczku Wszystko ze mną jest w porządku ale lekarz chce mnie poobserwować .
przecuuuuudowny pozdrawiamy i ciebie i twojego synka niech zdrowo rośnie
Stary 2015-02-17, 08:59   #2539
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jem śniadanie i tak mi nie dobrze okropnie
piszecie o sniadaniach no to zrobilam budyn waniliowy pewnie go zwroce ale co mi tam, bo jogurtow i mleka wogole nie moge przetrawic ostatnio nawet wieczorem potrafie zwymiotowac jogurt
Stary 2015-02-17, 09:00   #2540
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
współczuję, bo mam to samo często
ja mam nadzieje że to tylko jednorazowy incydent, ale chyba nie bardzo bo dzisiaj dla odmiany wstałam z bólem kręgosłupa w odcinku L-S a tak się cieszyłam że mi nic nie dokucza
Stary 2015-02-17, 09:03   #2541
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha piramida z pudełek od pizzy ale się uśmiałam
☺☺
nawet gdzies zdiecie na dysku mam bo moj TZ to sobie tak przekalkulowal ile kosztuje jedna pizza a jego sily i koszt produktow i stwierdzil ze woli pizze albo kebaba a tu dziwne to troche ale to fajnie jak dla ludzi, ze koszt pizzy albo kebaba to tyle samo co jeden obiad a jeszcze zrobic trzeba
Stary 2015-02-17, 09:07   #2542
Alunia79
Wtajemniczenie

Bożena,podziwiam Cię kochana i mocno trzymam kciuki za malutka i za was.

NiuniaOna Ty też się masz się z tymi wodami.Też trzymam kciuki żeby się unormowało.
Stary 2015-02-17, 09:08   #2543
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze ze troche lepiej, ale psychicznie bedzie duzo lepiej, jak twoj maluszek wyjdzie, badz silna!!!!
najwazniejsze ze z nim tez jest ok z tego co piszesz to najwazniejsze
dziwie sie ze odwiedziny sa tak krotko, zwlaszcza dla mamy i dziecka. Nie wiem jak w Polsce jest, ale ja bym tego nie zostawila, zdecydowanie za krotko. Kiedy bedziesz mogla go zabrac?
nie zalamuj sie, musisz byc silna teraz dla swojego maluszka
A Owsiak jak dla mnie robi naprawde cos dobrego, interesy swoja droga, ale zeby bylo wiecej takich ludzi jak on! Bo w Polsce brakuje maszyn do ratowania!
Stary 2015-02-17, 09:11   #2544
Alunia79
Wtajemniczenie

Bożena tak w ogóle Twój malutek jest prześliczny
Stary 2015-02-17, 09:11   #2545
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Witam się z wami szykując się do szpitala. Jeszcze nie do porodu,ale nie wiem co mnie czeka. Muszę się zgłosić przez ciśnienie. Leki niestety nie pomagają i leżenie też nie
kochana bedziesz pod dobra opieka a z cisnieniem nie ma zartow, pewnie sprobuja ci je zbic a moze byc tak ze wyjdziesz z maluszkiem juz ze szpitala najwazniejsze ze tam jedziesz i bedziesz obserwowana
Stary 2015-02-17, 09:15   #2546
mon9
Zakorzenienie

Ojustyna

Mini electric maja to do siebie ze warczą jak traktory
Moj ostatnio tez zaczął słabo ciagnąć, musiałam go przepłukać. W żółtej obudowie tam gdzie wkręcasz ten konektor z lelkiem masz dziurkę, trzeba włączyć laktator i delikatnie wkraplac w ta dziurkę wodę, ona wylatuje boczna dziurka wtedy. Po tym czyszczeniu moj zaczął tak ssać ze musze zaczynać ściąganie od mniejszej mocy i dopiero pozniej sobie ja zwiększam

Bożena

Ale dziwne ze masz tak mało czasu na odwiedziny, ja to moge nawet o 21 jechać do szpitala.
A w ogóle słyszałam ostatnio ze matka karmiąca swoje dziecko ma prawo przebywać z nim w szpitalu cały czas
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 09:16   #2547
nusiekowa
Wtajemniczenie

Witam sie Matkooo ale mam zaległości...jeden dzień i tyle stron do nadrobienia. A to wszystko przez to ,ze wkręciłam się w książke z serii millenium i przepadłam -polecam!

Zauważyłam że brzuch mnie w nocy coraz mocniej boli-dobrze że dzis wizyta-zobaczymy co tam sie dzieje.

Ide was nadrabiać!
Stary 2015-02-17, 09:18   #2548
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

szkoda ze mi nie robil takiego badania tak jestem cala spuchnieta, obraczki juz od dwoch miesiecy nie nosze, do tego przytylam bardzo duzo, a nie jem specjalnie duzo i wymiotuje , ale wyszlo po badaniach ze mi nic nie jest wiec takie moje uroki w ciazy

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
No niestety nie wiem. Dzisiaj jest nasz lekarz prowadzący to mąż pójdzie popytać. Bo przy dziecku może być tylko jedna osoba, nie możemy wejść razem z mężem i musimy się zmieniać. Oczywiście mąż tylko chwilke przy nim posiedzi i później już ja jestem a mąż czeka na korytarzu. Twierdzę że mały bardziej potrzebuje mamy niż taty
ojej, ciezkie to nie dosc ze krotko, to tylko jedno z was moze byc z maluszkiem. Badzcie silni kochana! Obyscie jak najszybciej do domku wrocili
Stary 2015-02-17, 09:19   #2549
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Hej witam się i ja, cały czas w dwupaku

Bożena- śliczny ten twój synuś , trzymam kciuki za szybki wyjście ze szpitala
Alunia79- trzymam mocno kciuki kochana, dobrze że będziesz pod dobrą opieką

Niunia ona- a może ta 13 okaże się szczęśliwa i coś zacznie się dział, mi zostało 16 dni do tp ale nie obrażę się jak synek postanowi wyjść wcześniej
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 09:19   #2550
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Bozena sliczny twoj slodziak, jeszcze chwilę i będziesz go tulić w domu
U mnie noc przeplatana sikaniem i bolem podbrzuaza plus obowiązkowo sen o porodzie okropny byl bo rodzilam 21 godzin
ehhhh u mnie też standardowo co noc się śni poród....a dziś jakoś w nocy materac macałam ... Prawda jest taka,ze data 17 luty mi chodziłą po głowie bardzo...ciekawe czy coś się wydarzy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości