![]() |
#4231 | |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
Co do wątku o gwałcie - zaczęłam go wczoraj czytać, tylko zanim udało mi się wypowiedzieć, musiałam odejsć od komputera (zamykali bibliotekę). Przykład podany w tamtym wątku jest z ![]() Vallarr, lubię czytać Twoje wypowiedzi - wyważone i z sensem. Buba, witaj ![]()
![]() |
#4232 |
Raczkowanie
|
BiteAddict pas super
![]() Pan maz robil tego typu "bacik" ... paski skory powiazane z drewniana raczka ... zupelny homemade choc fajne uczucie ... tylko ze to to daje duzo halasu i u nas malo kiedy stosujemy ![]() ![]() ad SW u nas nie ma ... moze dlatego ze jestesmy malzenstwem i dllluuugo sie znamy ... ale raz chyba mi sie zdarzylo powiedziec stop ... juz nawet nie pamietam co sie dzialo, ale bylo zbyt bolesne ... i nawet chec zadowolenia Pana meza nie wystarczyla ... edit .... zapomnialam Vallarr dobrze napisane ![]() Buba witamy ... Edytowane przez azbra Czas edycji: 2015-02-17 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Rozeznanie
|
WhySoSerious Gdyby mój mnie się tak pytał, to bym się chyba obraziła.
Safeword? Mamy i kilka razy z niego skorzystałam.Ja chyba trochę masochistka. Czasem mój za bardzo się rozkręca w laniu. Nawet o tym kiedyś tu pisałam. No tak zaufanie jest bardzo ważne ![]() BiteAddict Ja jestem z sadystą i czasem słowo bardzo się przydaje bo lanie bardzo ale to bardzo go podnieca. A innym razem gdy miałam być jego popielniczką. Czasem Pan się zatraci, myśli że mi jest dobrze a ja już nie mogę. Kilka razy tak bywało. Doświadczenie miał więc sam powiedział, że takie słowo musi być. Intrygujacy26 Mi knebel nigdy nie wypadł. Kulki nie mam tylko na skórzanym pasku, skórzaną miękką poduszeczkę. Przynajmniej zębów nie połamię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Raczkowanie
|
Ola-zz mnie chodziło o kulkę w ręce jako safeword gdy ulegla ma knebel w ustach. Co do knebla, nam tez nigdy nie wypadł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Rozeznanie
|
To się wygłupiłam. Oczywiście zdrowie jest najważniejsze, to podstawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Knebel kulkowy uwielbiam, ale musi być pełna kulka, bo takie z dziurkami miażdżę zębami... ![]()
![]() |
#4237 |
Zadomowienie
|
Witam
Wątek podczytuje już od dłuższego czasu. U nas niestety wygląda to tak że dalej jesteśmy na początku. Ja chcę czegoś innego a mąż? Prawie 2 lata temu rozmawiałam z nim, później też było parę prób rozmowy. Fantazje może i ma ale niestety na tym się kończy. Oczywiście milion wymówek, bo dzieci, bo coś tam innego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() An Ka witaj ... rozmowa i znow rozmowa i znow ... tylko szczera i kawa na lawe ... facetowi ciezko pewne rzeczy zrozumiec ... my jestesmy na etapie rozwoju i uczenia sie co nas kreci najbardziej ... od okolo 2 lat jestesmy w bdsm ... a wczesniej wieki na wanilli z elementami takimi jak wiazanie czy zaslanianie oczu ... wszystko sie da jak chca obie strony ... powodzenia ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja nigdy nie użyłam STOP, choć kilka razy bardzo chciałam. Po prostu lubię przekraczać granice swoich możliwości. Lania nie lubię, bo bólu nie lubię, pisałam, że maso nie jestem, no może tylko trochę. A często właśnie spotykam takich Panów, którzy lubią zadawać ból. Więc szukam dalej. ![]() Wolę inną karę, np. jakieś trudne zadanie, męczę się wtedy psychicznie, ale PO dostaję nagrodę. W żadnym wypadku nie lanie jako kara. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas kiedys było bardziej różnorodnie teraz przewidywalność jego straszna Powodzenie przyda się na pewno ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- kaguyaoczywiścieze nie musi. Natomiast dlaczego nie powie otwarcie że to nie pociaga go ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
multitasking ninja
|
Ja miałam dwa razy takie sytuacje, kiedy mój Pan po prostu zobaczył po mojej reakcji, że teraz "nie znaczy nie" i to już przesada.
Raz, kiedy byłam wypożyczona na imprezie do lania i oberwałam od kogoś po stopach (spodniej części) witką. Od razu zareagował, bo widział po mojej reakcji, że to już jest zbyt hardkorowe. I drugi raz, kiedy byłam przyfoliowana do stołu i już się zabierał do foliowania mojej twarzy. Musiałam mieć dzikie przerażenie w oczach, bo od razu odskoczył i mnie uspokoił, że przecież mi zrobi dziurę do oddychania ![]() No ale właśnie - tu też nie ma typowej relacji sadysta-masochistka. Tylko dominacja-uległość. Ból jest narzędziem, nie celem.
#4242 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc wydaje mi się, że nie namówisz... ![]() Ale i tak, szczera rozmowa. A potem małe kroczki. Cytat:
![]() A ja kocham ciężkie zamszowe floggery ![]() Cytat:
![]() Ja maso chyba trochę jestem, lubię ból (ale jako element czegoś), a najważniejsze, ból mnie podnieca. Czasami bardzo. Natomiast wg teorii forsowanej przez dominującego znajomej, prawdziwa masochistka powinna dochodzić od samego bólu ![]() ![]()
![]() |
#4243 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja na 99% uległa, ale to fajnie, że BDSM to NIE TYLKO sadyzm i masochizm, choć podejrzewam, że często nowi użytkownicy, co tu wchodzą, tak właśnie myslą ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
BiteAddict obawiam się że masz rację. Woli przytaknąć a i taks woje robi (czyli nic).. Rozmowy i tak nie uniknie i moze faktycznie pomalutku ''coś'' tam znajdzie dla siebie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja zdecydowanie uległa - i właśnie sobie rozmawiam z potencjalnym kandydatem
![]()
#4246 | |
Rozeznanie
|
W tytule wątku są masochistki
![]() BDSM czyli bondage-discipline/domination-submission/sadism-masochism ![]() Plus fetysz ogólnie ![]() Jest miejsce dla wszystkich ![]() Ja chyba tak 50/50, jak boli to dochodzę mocniej...I generalnie ból jest mile widziany ![]() Cytat:
Klimat i tak zaczyna się w głowie, jak tego nie ma, to zostaje albo 'zabawa w BDSM' albo udawanie.
Kotoperz ![]() Edytowane przez BiteAddict Czas edycji: 2015-02-17 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
niecnotliwa dziewica
|
#4249 |
Konto usunięte
|
Ponawiam pytanie
![]() zmienić Masochistki w tytule na Nasz świat BDSM czy nie? Margot, wieeeem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Rozeznanie
|
Mi zmiana pasuje, ale tu powinien głos większości decydować
![]() Jak się dobrze pisze to już duży plus ![]() ![]()
Kotoperz ![]() Edytowane przez BiteAddict Czas edycji: 2015-02-17 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
multitasking ninja
|
Ja bym zmieniła, jest tu też przecież kilku panów dominujących, panów uległych i innych kinkowych ludzi. Nasz świat BDSM brzmi ok
![]()
#4252 |
Konto usunięte
|
Na zwykły Świat bdsm, bo w wątku wypowiadają się zarówno strony uległe, jak i domunujące, no i nie same masochistki
![]() jakieś sprzeciwy? jak nie, to zmienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Rozeznanie
|
Zmieniaj
![]()
#4254 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja jestem za zmianą - mieliśmy tu i dominujące panie, i kilku Panów mamy - niechby było, ze jest to watek bardziej ogólny.
A co do pisania - tak, jest to istotny czynnik i sporo można wyczuć przez taką korespondencję. Zobaczymy, co dalej ![]()
#4255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jak jestes slavem to i tak masz duze pole popisu ... ja wprowadzalam bdsm w formie prezentow dla Pana meza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasz świat BDSM - cz. II
Ale jeśli on nie ma w sobie chęci dominacji, to myślisz, że coś z tego będzie? Da się tego nauczyć? Ja myślę, że nie. Można się w to bawić, ale jeśli ktoś nie jest z natury dominujący, to nigdy nie będzie to wyglądać naturalnie.
Ja np. czuję się śmiesznie, gdy dominuję. Czasem zdarza się, że mnie poniesie, ale i tak zawsze kończę pod jako sub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ze mnie czasem wychodzi sadystka w odniesieniu do znajomego, ale on takie fajne odgłosy wydaje jak się mu pazurki wbija ![]() Ale to nie jest moje naturalne środowisko. Albo się ma ciągoty do dominacji albo nie, tego się NIE DA nauczyć. Ale bawić się można ![]()
![]() |
#4258 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() Azbra, jeżeli chodzi o te prezenciki, to rozumiem, że klimatyczne? I w ten sposób się to coraz mocniej rozwijało? Pytam, bo mam podobną do Ciebie sytuację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie sie wydaje ze czasem - chyba bardziej faceci - nie chca sie do czegos przyznac nawet sami przed soba ... nonporcelaindoll z bardziej pracochlonnych np robilam cala sesje, caly scenariusz ... wszystko organizowalam i dawalam jak najwiecej rzeczy ktore biora jego ... a z delikatniejszych - wiedzac ze np lubi bielizne to kupowalam cos nowego jako prezent dla niego i oczywiscie w roli suki go mu dawalam ... suka wbrew pozorom moze duzo zaproponowac ... oczywiscie wszystko robiac dla przyjemnosci Pana ale jej zaangazowanie i jej inicjatywa sa czesto bardzo pomocne i bardzo mile dla Pana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czasami może faktycznie ludzie boją się przyznawać przed sobą, pięknym przypadkiem jest mój były, który tonem męczennika opowiadał, że 3 lata mu zajęło zaakceptowanie faktu, że lubi kobiecie dać w tyłek ![]() Ale serio? Układałaś scenariusz? To kto w końcu dominował? Prezenty, bielizna, inicjatywa, wszystko okej, ale to układanie scenariuszy... Jak to w ogóle wyglądało?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.