Marcowe Mamy 2015 cz. VIII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-17, 17:50   #2761
aneta_s13
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
ja po wizycie, ale jestem strasznie zawiedziona :/ usg mam dopiero w sobotę, bo tam trzeba się osobno zarejestrować, pewnie osobno im za to płacą zbadał mnie tylko na fotelu, wszystko ok, jestem zamknięta, więc nie sądzę żebym szybko urodziła...no a co najgorsze przez miesiąc przytyłam prawie 5 kg i mam już 16 kg na plusie naprawdę ciężko mi w to uwierzyć, bo jak patrzę w lustro to nie widzę żeby AŻ tyle było, a kogo bym nie spotkała to nie wierzy, że zaraz mam termin...chyba, że wszyscy tak pięknie ściemniają...
usg mam u innego lekarza, bo u tego "mojego" nie było terminów, ale w sumie mam to w dupie, bo chcę tylko wiedzieć ile mała waży i jak jest ułożona.
Zwolnienie mam do 20 marca, a następną wizytę na 10 marca jeśli nie urodzę do tego czasu. Na ktg, jeśli wszystko będzie ze mną ok, mam iść też dopiero 10 marca, nie wiem czy to normalne nie podoba mi się ten lekarz
ale mam zły humor
Trzymam kciuki za USG Wszystko będzie ok
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 17:59   #2762
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Ja do całej walki o laktacje zamierzam się porządnie przygotowac na wszelkie możliwe sposoby ani moja mama, ani siostra nie miały pokarmu (aczkolwiek mama raczej na tle nerwowym), wiec chyba u nas w rodzinie jest z tym problem. A ja CHCĘ i juz mam herbatkę, femaltiker, nakładki na sutki, porządny krem na sutki (lansinoh) i laktator. Zobaczymy czy ten arsenał coś pomoże. Jedynie laktator mam średni, bo ręczny z Aventu. Ale jak będzie trzeba, to kupię ten popularny model modeli
piekne podejscie
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 18:00   #2763
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
No i jestem juz po wizycie, ktg piekne, tz byl ze mna to przez caly zapis moze ruszyla sie 2 razy,a jak wyszedl kopala jak szalona ma respect przed tata podobno jest bardzo szybka, bo tetno ma wysokie ale nie ma co sie przejmowac. Pani doktor mnie zbadala i powiedziala,ze jestem zamknieta, nie zanosi sie na to ze cos sie szybko rozwinie. W piatek nastepne ktg, w przyszlym tyg jeszcze jedno, a wizyte mam 2.03 jesli nie urodze do tego czasu, bo termin mam na 1.03.

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

A i przytylam przez 2tyg cale 0
za wizyte!
Stary 2015-02-17, 18:30   #2764
crystal25
Zakorzenienie

Szukalam tej piramidy z pizzy jeszcze ja znajde! ciezko ale bede szukac za to znalazlam swoje zdiecia z moja ukochana waga, i wiecie..... ja chce do tego wrocic, to bylo piekne a teraz to jakis koszmar

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
ja też mam pod pachami ciemniejszą skórę no i cycki takie jakbym je na solarium zamknęła

pięknie wyglądasz

za wizytę, waga już ładna, można rodzić

za wizytę! i zazdroszczę kilogramów...

no to już zaraz będziesz wiedziała kiedy Zosia się pojawi

ja po wizycie, ale jestem strasznie zawiedziona :/ usg mam dopiero w sobotę, bo tam trzeba się osobno zarejestrować, pewnie osobno im za to płacą zbadał mnie tylko na fotelu, wszystko ok, jestem zamknięta, więc nie sądzę żebym szybko urodziła...no a co najgorsze przez miesiąc przytyłam prawie 5 kg i mam już 16 kg na plusie naprawdę ciężko mi w to uwierzyć, bo jak patrzę w lustro to nie widzę żeby AŻ tyle było, a kogo bym nie spotkała to nie wierzy, że zaraz mam termin...chyba, że wszyscy tak pięknie ściemniają...
usg mam u innego lekarza, bo u tego "mojego" nie było terminów, ale w sumie mam to w dupie, bo chcę tylko wiedzieć ile mała waży i jak jest ułożona.
Zwolnienie mam do 20 marca, a następną wizytę na 10 marca jeśli nie urodzę do tego czasu. Na ktg, jeśli wszystko będzie ze mną ok, mam iść też dopiero 10 marca, nie wiem czy to normalne nie podoba mi się ten lekarz
ale mam zły humor
ja w styczniu 5 kg dostalam za co nie wiem i to tylko w jeden miesiac
za wizyte kochana wkrotce usg
Stary 2015-02-17, 18:32   #2765
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
nusiekowa za wizyte ! waga Oskarka konkretna

Też wstąpiłam ale do rossmana po farbę bez amoniaku co by nie przesuszyć moich kłaczków i chcę się machnąć, ale nie dzisiaj bo jakoś lenia mam i planuję na brwi się umówić, bo mam krzaki, aż nie wypada

a wyglądasz jak modelka z jakiegoś czasopisma ( widać porządny nikon )
zdjęcie super jakość i modelka fiu fiu

Byłam byłam. jak mi zerknęła czy to wody w moją piczkę i ja rozchyliła to ałć... potem usg dopochwowe, szyjka ciu skróćona ale nada ponad 3 cm
Ginka stwierdziła, ze to nie wody, ale wydzielina sprawia, że cuzję sie mokra. mam załozyc podpaske i spradwzac czy nie bedzie mokra, bo nigdy nie wiaodmo. mogą sie sączyc bardzo pooowoli.

i dostałam skierowanie na cesarkę
i powiem Wam, ze trzęsę już gaciami, bo mam ten papierek i teraz na oddział, a tam powiedzą kiedy nastąpi ten CZAS kiedy to mała ZOSIA będzie na świecie

euforia i strach mnie ogarnęły!
tez musze se wyrwac te klaki poszlabym gdzies zeby ktos zrobil, ale nie dosc ze bardzo drogo, to nie znam nikogo komu ufam
super, bedziesz znala date spotkania z zosienka

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
No i jestem juz po wizycie, ktg piekne, tz byl ze mna to przez caly zapis moze ruszyla sie 2 razy,a jak wyszedl kopala jak szalona ma respect przed tata podobno jest bardzo szybka, bo tetno ma wysokie ale nie ma co sie przejmowac. Pani doktor mnie zbadala i powiedziala,ze jestem zamknieta, nie zanosi sie na to ze cos sie szybko rozwinie. W piatek nastepne ktg, w przyszlym tyg jeszcze jedno, a wizyte mam 2.03 jesli nie urodze do tego czasu, bo termin mam na 1.03.

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

za wizyte
Stary 2015-02-17, 18:32   #2766
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
rany, na jakiego Ty dziwnego lekarza trafiłaś tu Ci wypisuje l4 z nakazem leżenia, a potem nagle każe iść po zwolnienie do ogólnego?? bo co, on już nie może wypisać?? naprawdę nie rozumiem podejścia tego faceta. słusznie, że zmieniasz lekarza.
No kawałek ch... i to kolega mnie tak wpakował (chociaż na pewno nieumyślnie)- myślałam, że skoro jest lekarzem, to może wybadać temat albo zna środowisko i poleci gina, który się świetnie zajmie mną i maluszkiem, ale się zawiodłam dość szybko, a sprawa z L4 wkurzyła mnie najmocniej. Nie wiem, może naprawdę chodzi o to, że nie przyszłam z czekoladkami, albo lepiej z kopertą... ale mam zasady i nie będę nic dorzucać za rzeczy, które należą do obowiązków.

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
[/COLOR]
Ja na siku wstaje średnio co 2 h, w nocy tez:-(
Oj biedna, aż dziw bierze skąd przez całą ciążę miałaś tyle energii
Laktacja to bardzo często stan umysłu, więc powinno się udać, trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Rany, nie straszcie z tymi plamami, bo mi się zrobiły. Myślałam, ze to chwilowe. Czytałam, że ta brązowa linia na brzucha znika do 6 mieś. po porodzie i miałam nadzieję, że te plamki znikną. Stosują na co dzień serum z wit. C, ono ma właściwości rozjaśniające. Może z czasem coś pomoże

A Twój (były) lekarz to jakiś palant. I spokojnie, mi lekarz rodzinny wypisał zwolnienie na 3 tygodnie, bo na wizycie u gina nie chciałam L4 a potem jak się źle poczułam to miałam 3 tygodnie do następnej wizyty.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Ja sobie powycinałam z gazet dzieciowych porady o chorobach, kiedy zgłaszać się do lekarza a kiedy wystarczy kuracja w domu, no i jak postępować w konkretnych przypadkach. Koleżanki mnie pocieszają, ze przy drugim dziecku będę miała pod tym względem wiedzę lekarza rodzinnego
Nawet na lodówce mam powieszony artykuł, jak postępować w razie zachłyśnięcia i jak się robi reanimację niemowlęciu.

Jestem nienormalna
Przepraszam jeśli przestraszyłam. Wiem, że tych plam można się pozbyć u kosmetyczki, ale też nie zawsze zostają po porodzie, po prostu moja mama miała z tym pecha. I to nawet nie jest na podłożu genetycznym, bo babcia nie miała, ja teraz też nie mam.

Ja za to mam problem z L4 i to w dodatku w ostatnim miesiącu ciąży, bo wcześniej nie brałam

Jak czytam Twoje wypowiedzi to dochodzę do wniosku, że lubisz być do wszystkiego dobrze przygotowana. Też tak mam, więc nie jesteś nienormalna Szybciej nazwałabym to zapobiegliwością
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 18:36   #2767
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Rany, nie straszcie z tymi plamami, bo mi się zrobiły. Myślałam, ze to chwilowe. Czytałam, że ta brązowa linia na brzucha znika do 6 mieś. po porodzie i miałam nadzieję, że te plamki znikną. Stosują na co dzień serum z wit. C, ono ma właściwości rozjaśniające. Może z czasem coś pomoże

A Twój (były) lekarz to jakiś palant. I spokojnie, mi lekarz rodzinny wypisał zwolnienie na 3 tygodnie, bo na wizycie u gina nie chciałam L4 a potem jak się źle poczułam to miałam 3 tygodnie do następnej wizyty.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Ja sobie powycinałam z gazet dzieciowych porady o chorobach, kiedy zgłaszać się do lekarza a kiedy wystarczy kuracja w domu, no i jak postępować w konkretnych przypadkach. Koleżanki mnie pocieszają, ze przy drugim dziecku będę miała pod tym względem wiedzę lekarza rodzinnego
Nawet na lodówce mam powieszony artykuł, jak postępować w razie zachłyśnięcia i jak się robi reanimację niemowlęciu.

Jestem nienormalna

Zrobiłam pizzę, czekam na męża a tego cholery nie ma. Wstawiam pizzę do piekarnika, będzie jadł odgrzewaną. Niech się już przyzwyczaja, że jak będzie maleńki z nami, to ciepły obiad będzie tylko o ściśle określonej porze a nie tak jak teraz.

dobry pomysl ja musze zaczac spisywac najwazniejsze numery jakby cos sie dzialo a TZ w domu nie bedzie, i o chorobskach troche poczytac
pizza

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
nie wiem czy z zaskoczenia, ale do bolesnych mi nie spieszno oby było jak najdłużej tak, jak teraz.

ja śpię na zmianę na prawym i lewym boku, przy czym na prawym mi wygodniej. nigdzie nie czytałam, że na prawym boku spać nie wolno, po prostu, ze najlepiej na lewym, bo wtedy nic nie zakłóca przepływu krwi. ale ja sobie nie wyobrażam spania przez całą ciążę tylko na lewym boku. nie dałabym rady śpę i tak, i tak i ze mną i z małym wszystko w porządku. a marzy mi się drzemka na brzuchu

nie wiem \m/ jak przed jakiś czas nie noszę spodni albo noszę bardzo luźne to i tak nie znika

staną się jaśniutkie nim się obejrzysz, zobaczysz ja mam kilka rozstępów na pośladkach, z okresu dojrzewania, a zauważyłam je przypadkiem jak już bielutkie były.

wiesz, gorączka to reakcja obronna organizmy i dopóki nie jest wysoka to nie powinno się jej od razu zbijać. oczywiście trzeba trzymać rękę na pulsie, szczególnie jeśli chodzi o dzieci. a u nas ludzie kupują wszystko, ledwo przypląta się katar, gorączka, kaszel, gorszy nastrój, ból czegoś-tam i od razu z grubej rury, sięgają po medykamenty, nawet nie sprawdzą, co z tym można zrobić naturalnymi sposobami

mnie to najbardziej dziwi jak moge sie budzic w tej pozycji, brzuchem do lozka na prawej stronie jak spie, to nie ma takich cudow
mam nadzieje ze beda jasniejsze i to szybciutko, bo wakacje sie zblizaja a jednak jak sie za siebie wezme to chcialabym nad jeziorko jakies z TZ wyjsc, ale jak mi nie zbledna to napewno nie pojade nigdzie
Gadalysmy i wykrakalysmy cos mi sie zbliza, bo w pipce mnie kuje jak nigdy w zyciu, i mam strasznie spiety brzuch odkad wrocilismy z TZ z lidla. i nie sadze zeby to syneczek sie wypinal tyle czasu tak silnie
ja stawiam na nature. Jak najdalej od antybiotykow i lekow, ale jak bedzie trzeba no to wiadomo,pojde do lekarza, kupie i podam
Stary 2015-02-17, 18:42   #2768
smv
Zakorzenienie

witajcie bylam z tz u laryngologa znów 150 zł poszło, w piątek ja znów stówke na gina...ech. dobrze ze koniec miesiaca bo jakos tak ciezko bez tych korepetycji kurde.

dzis sie okropnie czuje, bola mnie zebra, zoladek, coagle mnie ciagnie na rzyguchy;/ ble..

Lesy a to Ty sama se brwi nie zrobisz/??

Nouvelle a czemu mówisz ze avent reczny jest zly?ja znów slyszałam ze jeden z lepszych(tylko ta starsza wersja, a ja taką mam).

nikt widze ze nie urodzil, kolejne terminy cesarek. Ale wam fajnie juz wiecie co i jak
Stary 2015-02-17, 18:46   #2769
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Byłam byłam. jak mi zerknęła czy to wody w moją piczkę i ja rozchyliła to ałć... potem usg dopochwowe, szyjka ciu skróćona ale nada ponad 3 cm
Ginka stwierdziła, ze to nie wody, ale wydzielina sprawia, że cuzję sie mokra. mam załozyc podpaske i spradwzac czy nie bedzie mokra, bo nigdy nie wiaodmo. mogą sie sączyc bardzo pooowoli.

i powiem Wam, ze trzęsę już gaciami, bo mam ten papierek i teraz na oddział, a tam powiedzą kiedy nastąpi ten CZAS kiedy to mała ZOSIA będzie na świecie

dobrze, że to jeszcze nie wody
nie bój się! cesarka też jest do przeżycia super, że poznasz datę pojawienia się Zosi na świecie
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 18:52   #2770
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
nusiekowa za wizyte ! waga Oskarka konkretna

Też wstąpiłam ale do rossmana po farbę bez amoniaku co by nie przesuszyć moich kłaczków i chcę się machnąć, ale nie dzisiaj bo jakoś lenia mam i planuję na brwi się umówić, bo mam krzaki, aż nie wypada

a wyglądasz jak modelka z jakiegoś czasopisma ( widać porządny nikon )
zdjęcie super jakość i modelka fiu fiu

za wizytę i jak super, że już znasz datę. Przynajmniej nie będziesz miała efektu zaskoczenia tylko na spokojnie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
mnie to najbardziej dziwi jak moge sie budzic w tej pozycji, brzuchem do lozka na prawej stronie jak spie, to nie ma takich cudow
mam nadzieje ze beda jasniejsze i to szybciutko, bo wakacje sie zblizaja a jednak jak sie za siebie wezme to chcialabym nad jeziorko jakies z TZ wyjsc, ale jak mi nie zbledna to napewno nie pojade nigdzie
Gadalysmy i wykrakalysmy cos mi sie zbliza, bo w pipce mnie kuje jak nigdy w zyciu, i mam strasznie spiety brzuch odkad wrocilismy z TZ z lidla. i nie sadze zeby to syneczek sie wypinal tyle czasu tak silnie
ja stawiam na nature. Jak najdalej od antybiotykow i lekow, ale jak bedzie trzeba no to wiadomo,pojde do lekarza, kupie i podam
Ja też bym chciała jak najmniej antybiotyków, ale wyjdzie pewnie w praniu. Bo jak maluch będzie gorączkował to nie będę ryzykować

PS. Ciekawe jak będziemy pisać za pół roku
Stary 2015-02-17, 18:57   #2771
olasia
Zadomowienie

Omg! Trafilam na liste zaginionych mam :/
Przepraszam za moja nieobecnosc... remont mnie wessal... nadal trwa tak nawiasem.

Chcialam tylko napisac, ze u mnie ok. Jestem jeszcze w dwupaku. Termin mam za 3 tygodnie. W brzuchu siedzi dziewcznka. Nie jest za duza co mnie troszke martwi ( pierwszy synek wazyl 4kilo ), wierci sie niemilosiernie. Ciaza juz mi ciazy ale niech jeszcze posiedzi malutka w brzuszku bo juz tylko tygodnie dziela nas od przeprowadzki.

Mam nadzieje mamuski, ze dobrze sie czujecie i jestescie zdrowe. Obiecuje zagladac juz czesciej.

Dopisano: Gratuluje mamusiom, ktorych dzieciaczki sa juz na swiecie. Mam nadzieje, ze sa zdrowe. Zycze wszystkiego dobrego!

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015

Edytowane przez olasia
Czas edycji: 2015-02-17 o 19:03
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 19:10   #2772
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Ja cały dzień próbuję was nadrobić w wolnych chwilach i co przerzucam strony to ciągle 6 mi brak Ale Byłam dziś po skierowanie do okulisty, zawiozłam chłopców do szkoły i zaliczyłam farbowanie u fryzjera co by się Tymek mamy nie przestraszył i nie cofnął przy porodzie Nasze 36t2d
ojej ale wyglądasz, rewelacyjnie-jak z okładki Twojego Stylu
Novelle gdzie Twój brzuszek? wyglądasz rewelacyjnie
87marta78 i nusiekowa za udane wizyty. Ja mam w czwartek i jak sobie pomyslę o dowciapnym usg to jużmi się slabo robi
Stary 2015-02-17, 19:23   #2773
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
ojej ale wyglądasz, rewelacyjnie-jak z okładki Twojego Stylu
Tepsa kochana ale mi humor poprawiłaś Szczególnie ten kibel i bidet na okładkę się nadaję niestety tylko w łazience mam dość duże lustro i na tyle nisko by było widać brzuch
Stary 2015-02-17, 19:24   #2774
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Tepsa kochana ale mi humor poprawiłaś Szczególnie ten kibel i bidet na okładkę się nadaję niestety tylko w łazience mam dość duże lustro i na tyle nisko by było widać brzuch
oj tam odpowiednie kadrowanie i kibel by zniknął już o to się nie martw
Stary 2015-02-17, 19:32   #2775
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
za wizytę i jak super, że już znasz datę. Przynajmniej nie będziesz miała efektu zaskoczenia tylko na spokojnie

Ja też bym chciała jak najmniej antybiotyków, ale wyjdzie pewnie w praniu. Bo jak maluch będzie gorączkował to nie będę ryzykować

PS. Ciekawe jak będziemy pisać za pół roku
za pol roku zginiemy w domowym nieladzie

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
Omg! Trafilam na liste zaginionych mam :/
Przepraszam za moja nieobecnosc... remont mnie wessal... nadal trwa tak nawiasem.

Chcialam tylko napisac, ze u mnie ok. Jestem jeszcze w dwupaku. Termin mam za 3 tygodnie. W brzuchu siedzi dziewcznka. Nie jest za duza co mnie troszke martwi ( pierwszy synek wazyl 4kilo ), wierci sie niemilosiernie. Ciaza juz mi ciazy ale niech jeszcze posiedzi malutka w brzuszku bo juz tylko tygodnie dziela nas od przeprowadzki.

Mam nadzieje mamuski, ze dobrze sie czujecie i jestescie zdrowe. Obiecuje zagladac juz czesciej.

Dopisano: Gratuluje mamusiom, ktorych dzieciaczki sa juz na swiecie. Mam nadzieje, ze sa zdrowe. Zycze wszystkiego dobrego!

jestes jestesmy zdrowe ale czujemy sie jak ty czyli nijak w 9 miesiacu ostatnim ciazy za dziewczynke
Stary 2015-02-17, 19:34   #2776
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
za pol roku zginiemy w domowym nieladzie
Hehe chcesz powiedzieć, że nie odnajdziemy laptopa?
Stary 2015-02-17, 19:37   #2777
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
oj tam odpowiednie kadrowanie i kibel by zniknął już o to się nie martw
Właśnie zatraciłam się w Twoim blogu! Piękna kobieta! Cudne zdjęcia no i wózek wybrałyśmy taki sam a też myślałam nad Mura4.
Stary 2015-02-17, 19:41   #2778
niunia_ona
Zakorzenienie

no to w koncu mam na dzis wolne

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Szukalam tej piramidy z pizzy jeszcze ja znajde! ciezko ale bede szukac za to znalazlam swoje zdiecia z moja ukochana waga, i wiecie..... ja chce do tego wrocic, to bylo piekne a teraz to jakis koszmar

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

ja w styczniu 5 kg dostalam za co nie wiem i to tylko w jeden miesiac
za wizyte kochana wkrotce usg
pokaż zdjęcie z TWOJĄ ukochaną wagą;p
Twoja ukochana waga wnet będzie Twoja;p

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 19:42   #2779
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Hehe chcesz powiedzieć, że nie odnajdziemy laptopa?

dokladnie bedzie lezal gdzies w zabawkach naszych dzieci
Stary 2015-02-17, 19:44   #2780
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju jaki słodziak!!!

No pięknie wyglądacie

Ja cały dzień próbuję was nadrobić w wolnych chwilach i co przerzucam strony to ciągle 6 mi brak Ale Byłam dziś po skierowanie do okulisty, zawiozłam chłopców do szkoły i zaliczyłam farbowanie u fryzjera co by się Tymek mamy nie przestraszył i nie cofnął przy porodzie Nasze 36t2d
ale super;p

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-17, 19:44   #2781
asiulek8
Wtajemniczenie

Crystal pochwal sie zdjeciami przed ciaza

Pokaze wam fenomen, chuda i gruba stope uploadfromtaptalk1424198671448.jpg

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-17, 19:44   #2782
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie zatraciłam się w Twoim blogu! Piękna kobieta! Cudne zdjęcia no i wózek wybrałyśmy taki sam a też myślałam nad Mura4.
Aż też musiałam wejść

Tepsa świetny blog! Ślicznie wyglądasz
Stary 2015-02-17, 19:45   #2783
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Hejo

Novuelle, aż niemożliwe, że masz taki mały brzuszek Przytyłaś coś w ogóle?

Niunia, za to Twój w końcu urósł

Bozena, ślicznego macie synka! Przystojniak Mały

Piszecie, że Wam niedobrze... to dobrze, bo i mi też, więc to normalne Wydzieliny też mam więcej, u Was też = normalne
no jak mówisz w końcu urósł;p no i kolejny dzień z głowy

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-17, 19:47   #2784
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
no to w koncu mam na dzis wolne

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

pokaż zdjęcie z TWOJĄ ukochaną wagą;p
Twoja ukochana waga wnet będzie Twoja;p

hahahaaha, nawet zapisalam na pulpicie zeby sie TZ pozalic....
Ukochana moze nie, ale to bylo kiedy schudlam tyle ile sobie wymarzylam wtedy a teraz nawet paczek w sklepie wyglada seksowniej i bardziej kuszaco niz ja bo nie dosc ze przytylam po tym czasie 10 kg to jeszcze ciazowe 16 a jeszcze nie urodzilam

bedzie moja! ale ja chce juz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-03-27-307.jpg (67,5 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-06-14-1951.jpg (122,6 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0299.jpg (146,6 KB, 58 załadowań)
Stary 2015-02-17, 19:48   #2785
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie bedzie lezal gdzies w zabawkach naszych dzieci
Potkniemy się o niego w nocy w drodze do łóżeczka

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Pokaze wam fenomen, chuda i gruba stope Załącznik 5918123
Niezłe
Stary 2015-02-17, 19:50   #2786
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Crystal pochwal sie zdjeciami przed ciaza

Pokaze wam fenomen, chuda i gruba stope Załącznik 5918123

skaczesz na jednej nodze moje to ta druga twoja
Stary 2015-02-17, 19:50   #2787
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
hahahaaha, nawet zapisalam na pulpicie zeby sie TZ pozalic....
Ukochana moze nie, ale to bylo kiedy schudlam tyle ile sobie wymarzylam wtedy a teraz nawet paczek w sklepie wyglada seksowniej i bardziej kuszaco niz ja bo nie dosc ze przytylam po tym czasie 10 kg to jeszcze ciazowe 16 a jeszcze nie urodzilam

bedzie moja! ale ja chce juz
Ale laska z Ciebie! Nic się nie martw, bo po ciąży szybko wrócisz do wagi i figury
Stary 2015-02-17, 19:51   #2788
asiulek8
Wtajemniczenie

No, no, no crystal ale laska

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-02-17, 19:51   #2789
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

za wizytę

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-17, 19:52   #2790
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
skaczesz na jednej nodze moje to ta druga twoja
No właśnie puchnie tylko jedna jakoś tak dziwnie

03.03.2015 - Jagódka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości