Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-17, 18:58   #3091
Escorpio
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
A ja właśnie zostałam bez świadków ....
Co się stało?

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
Dzięki! Escorpio dasz rade trzymamy kciuki co do świadkowej to moją będzie siostra i od zawsze to wiadomo było wiec nic oficjalnego nie wymyślałam póki co, chociaż może coś wymyślę
Ja zbyt dużego wyboru nie mam. Myślałam, że może siostra, ale ona nie dość, że mężatka, to w Niemczech mieszka. Z kolei przyjaciółka siedzi cały czas w Krakowie… No ale wolę przyjaciółkę, przynajmniej w Polsce jest
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 19:41   #3092
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AneJu Pokaż wiadomość
Hym, to chyba do mnie to pytanie o pokazanie sukni:P
Napisałam wczoraj maila do tej pracowni krawieckiej w Nowinach i się zastanawiam, czy nie lepiej było zadzwonić.

Powiem Wam jeszcze jaki mam zespół - Braters z miejscowości Micigózd.
Ale tak jak pisałam w moim pierwszym poście, coś czuję, że może być przypałowy :P Ogólnie wokalistka ma bardzo mocny głos, a Panowie sobie fajnie żartują razem, ale nie wiem czy nie za bardzo disco polo.
Ale wzięli 3600 za 2 dni, ale moze to dlatego, że nie będą musieli daleko dojeżdżać
Ja byłam na weselu gdzie ludzi bawił Gładkowski i polecam z czystym sumieniem

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
w jakim zakresie cenowym ??
To tez poproszę o poradę dot. podkładu do cery mieszanej, z baaardzo dużą skłonnością do zatykania się ;/

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
hej!!! wracam po chwilowej nieobecności dzisiaj miałam bardzo dobry dzień i normalnie mam ochotę skakać z radości! dostałam wyniki z ostaniego egz i własnie zdałam ostatnia w moim życiu sesje! teraz zostały tylko badania i obrona mgr ale to juz mały pikuś! a ze ślubnych spraw dzisiaj podpisałam umowe z Sosnowym Dworkiem (do tej pory tylko trzymali nam termin) i jestem zachwycona! menu ekstra, poprawiny gratis, 30 noclegów w cenie, w zasadzie jesteśmy odpowiedzialni tylko za alkohol, tort i dekoracje jesli chcemy żywe kwiaty! teraz na spokojnie moge zając sie grzebaniem po forach i innych stronach ślubnych i robić to z przyjemnością a nie wyrzutami sumienia że powinnam się uczyć
Gartuluje w sosnowym dworku też byłam na weselu bardzo fajne i ładne miejsce a ciekawości zapytam ile Wam powiedzieli
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 20:03   #3093
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki! Escorpio dasz rade trzymamy kciuki co do świadkowej to moją będzie siostra i od zawsze to wiadomo było wiec nic oficjalnego nie wymyślałam póki co, chociaż może coś wymyślę

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

uuu... a masz kogoś hmm... rezerwowego?
Eh nie wiem sama co teraz zrobic ;//
Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
o nie, co się podziało?
Uznali ze finansowo nie dadza rady bo maja ostatnio kiepska sytuacje - tlumaczenia ze my nie oczekujemy od nich nic nie pomogly ;// no i sama nid wiem kogo poprosimy teraz
Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Co się stało?

Ja zbyt dużego wyboru nie mam. Myślałam, że może siostra, ale ona nie dość, że mężatka, to w Niemczech mieszka. Z kolei przyjaciółka siedzi cały czas w Krakowie… No ale wolę przyjaciółkę, przynajmniej w Polsce jest
Moze jeszcze ktos sie napatoczy ;D

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 20:06   #3094
mahoniowa
Zadomowienie

może przemyślą i się dadzą przekonać

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 20:34   #3095
Asia1029
Raczkowanie

Cytat:
hmm jak dobry będzie jestem skłonna dać więcej niż za drogeryjny :d
tak do 100 zł

to weź tż do łóżka niech Cię rozgrzeje
chciałabym ale nie chce go zarażać

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
hej!!! wracam po chwilowej nieobecności dzisiaj miałam bardzo dobry dzień i normalnie mam ochotę skakać z radości! dostałam wyniki z ostaniego egz i własnie zdałam ostatnia w moim życiu sesje! teraz zostały tylko badania i obrona mgr ale to juz mały pikuś! a ze ślubnych spraw dzisiaj podpisałam umowe z Sosnowym Dworkiem (do tej pory tylko trzymali nam termin) i jestem zachwycona! menu ekstra, poprawiny gratis, 30 noclegów w cenie, w zasadzie jesteśmy odpowiedzialni tylko za alkohol, tort i dekoracje jesli chcemy żywe kwiaty! teraz na spokojnie moge zając sie grzebaniem po forach i innych stronach ślubnych i robić to z przyjemnością a nie wyrzutami sumienia że powinnam się uczyć
a teraz zasłużony relaksik

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:

a nie masz kogoś innego na ich miejsce?
Asia1029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 20:45   #3096
mogg
Zakorzenienie

No mamy znajomych z wawy

Stary 2015-02-17, 21:01   #3097
Asia1029
Raczkowanie

Cytat:
No mamy znajomych z wawy

to jakieś światełko w tunelu jest nie martw się tylko zapytaj tych znajomych, na pewno będzie dobrze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-17, 21:10   #3098
ttunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość

Gartuluje w sosnowym dworku też byłam na weselu bardzo fajne i ładne miejsce a ciekawości zapytam ile Wam powiedzieli
można, 16ozl/os bo robimy na +/- 140 osob (cena zalezy od ilosci osob) w tym poprawimy gratis i wszystkie pokoje do dyspozycji, czyli 30 miejsc noclegowych ze śniadaniem (w sumie nam potrzebne tylko kilka ale jesli ktorejs z was sie przyda to polecam). I sala tez mi sie bardzo podoba bo jest nautralna kolorystycznie i hmm elegancka i to mi pasuje i blisko bo slubuje pod telegrafem, wiec oszczednosc czasu i pieniedzy na dojazd

Cytat:
No mamy znajomych z wawy

chociaż tyle że jest jakaś alternatywa, u mnie tż sie zastanawia nad świadkiem bo nie wie czy brat czy kolega. Swoja droga ten kolega lwasnie dzisiaj sie zareczył, a ze dziewczyna jego juz bardzo na to czekala to moga sie strescic i jeszcze brac slub przed nami tym bardziej ze maja podejscie takie ze chcialiby szybko po zareczynach
ttunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 21:26   #3099
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Eh nie wiem sama co teraz zrobic ;//

Uznali ze finansowo nie dadza rady bo maja ostatnio kiepska sytuacje - tlumaczenia ze my nie oczekujemy od nich nic nie pomogly ;// no i sama nid wiem kogo poprosimy teraz

Moze jeszcze ktos sie napatoczy ;D

Ech… Wątpie, wątpie…. Na studiach mam koleżanki, ale ich bym nie chciała

Cytat:
Napisane przez Asia1029 Pokaż wiadomość
chciałabym ale nie chce go zarażać
Asia co się przejmujesz? Będziesz z nim dłużej leżała

Cytat:
chociaż tyle że jest jakaś alternatywa, u mnie tż sie zastanawia nad świadkiem bo nie wie czy brat czy kolega. Swoja droga ten kolega lwasnie dzisiaj sie zareczył, a ze dziewczyna jego juz bardzo na to czekala to moga sie strescic i jeszcze brac slub przed nami tym bardziej ze maja podejscie takie ze chcialiby szybko po zareczynach
No, mój tż teź nie wie kogo wybrać, bo z kolei ma 3 takich dobrych kumpli od podstawówki… Żaden nie zaręczony
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 21:56   #3100
Asia1029
Raczkowanie

Escorpio, ty diabełku namawiać mnie do grzechu przed ślubem???
Stary 2015-02-18, 00:35   #3101
Oluniuniunia
Rozeznanie

Wow, ale się naprodukowałyście! Nadrabiam:

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
co do pogrubionego klask i:co do DW nie jest dla Ciebie
Olunia moge Ci odlewke zrobic, fajny tez jest revlon nearly naked
Healty mixa spróbuję od teściowej, potem będę szukać dalej. Ale dzisiaj byłam na próbnym i dziewczyna malowała mnie kosmetykami z Mary Key i jestem pozytywnie zaskoczona kryciem i trwałością, zobaczymy co będzie rano :P bo mam szatański plan spać w tym wszystkim dzisiaj..
Cytat:
Dzięki Szkoda, że to grupa zamknięta
Escorpio wybacz, że obcięłam Twojego posta, ale podejrzewam, że całość będzie bardzo długa :P Grupa jest zamknięta, ale to nie problem, klikasz dołącz i zaraz któraś dziewczyna Cię "wpuści"
Cytat:
Nam dzisiaj mija 4 lata razem
a ja chora w łóżku
Gratuję rocznicy
Cytat:
Gratuluję zakończenia sesji teraz będzie tylko gorzej :P Przynajmniej u mnie tak było, studia to był najlepszy okres w moim życiu

Cytat:
A to z takiego powodu można zrozumieć, że nie idzie na Twój ślub
Ja ze slubnych spraw umówiłam się na sobotę na spotkanie z kamerzystą z 3rano Oby coś tego wyszło Co się mam pytać na takim spotkaniu?
A jak się pytałyście Waszych świadkowych (nie wiem jak to odmienić ) czy będą Waszymi starszymi? Jakoś uroczyście, czy tak po prostu? Bo chyba już czas spotkać się z moją przyszłą

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Gratuluję zaliczonej sesji i sali Ja cały czas walczę z projektem…
Ja poszłam do mojej na kawę po zaręczynach i po prostu zapytałam, czy będzie moją świadkową. Bardzo się ucieszyła Powiedziała, że to dla niej wielkie wyróżnienie Zrobiło mi się bardzo miło, bo nie wyobrażam sobie nikogo innego na tym miejscu. W ramach jej świadkowania planuję jej kupić jakiś biżuteryjny drobiazg, nic wielkiego, raczej coś symbolicznego, żeby przypominało jej o mnie i o jej świadkowaniu
Cytat:
Czytając posty miałam pisać "co się stało?" Ale skoro doczytałam to napiszę, że nie martw się tak bardzo, zwłaszcza, że masz "rezerwę", ale tak jak któraś dziewczyna (chyba Mahoniowa) napisała - może jeszcze przemyślą i jednak będą..

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Ja byłam na weselu gdzie ludzi bawił Gładkowski i polecam z czystym sumieniem

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

To tez poproszę o poradę dot. podkładu do cery mieszanej, z baaardzo dużą skłonnością do zatykania się ;/

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Nasi znajomi mają tam wesele w październiku tego roku. Bardzo sobie chwalą współpracę z właścicielem póki co.

Cytat:
Ech… Wątpie, wątpie…. Na studiach mam koleżanki, ale ich bym nie chciała

No, mój tż teź nie wie kogo wybrać, bo z kolei ma 3 takich dobrych kumpli od podstawówki… Żaden nie zaręczony
No właśnie Plan "chytrus"

A mój TŻ się uparł i ma tego swojego okropnego świadka ;/ Ale trudno, niech mu będzie, moja Ania - świadkowa mówi: "Damy radę!" Wzorowa Maid of Honor

Dołączam zdjęcia z próbnego makeupu i fryzury. Co Wy na to?
Pamiętajcie, że mam cienkie i rzadkie włosy...

26.10.2014

30.04.2015

Edytowane przez Oluniuniunia
Czas edycji: 2015-02-20 o 00:07
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-18, 06:41   #3102
ZakochanaZabka
Zadomowienie

łaaaaa Ola cudownie wyglądasz w tym makijażu fryzurka też ładna aczkolwiek uważam, że mogła podkreślić jakieś pasma tam z boku np bo takie pomieszane ale nie wiem nie znam sie mimo wszystko ładna fryzurka i pasuje do Ciebie
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-18, 07:16   #3103
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
hmm jak dobry będzie jestem skłonna dać więcej niż za drogeryjny :d
tak do 100 zł

to weź tż do łóżka niech Cię rozgrzeje
polecam korektor face nico baggio https://folaroni.com/sklep/korektory...likatorem.html

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
odpowiednio to znaczy jak?
ja niedawno zakupiłam Lili Lolo i jest całkiem niezły a są jakieś sposoby na przedłużenie ich trwałości?
ja polecam nakladanie na mokro , potem nalozenie troszke na sucho (jak puder sypki) i spsikanie na sam koniec do zespolenia warstw wodą termalną

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość

Healty mixa spróbuję od teściowej, potem będę szukać dalej. Ale dzisiaj byłam na próbnym i dziewczyna malowała mnie kosmetykami z Mary Key i jestem pozytywnie zaskoczona kryciem i trwałością, zobaczymy co będzie rano :P bo mam szatański plan spać w tym wszystkim dzisiaj..
.
udaję że tego nie widziałam

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-18, 07:16   #3104
mikonada
Zakorzenienie

Ola bardzo mi się podoba Twój make up i fryzura oby trwałe

mogg niech się prześpią z decyzją, a wymówka że nie mają kasy jest mega błacha...
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-18, 07:38   #3105
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
Ola bardzo mi się podoba Twój make up i fryzura oby trwałe

mogg niech się prześpią z decyzją, a wymówka że nie mają kasy jest mega błacha...
Proponowalam by sie jeszcze zastanowili ale nie oni uznali ze nie chca - to nic na sile ale troche mi przykro ... Caly czas finanse podaja jako glowny powod jakby swiadkowanie wiazalo sie z niewiadomo jakimi kosztami ;/

Stary 2015-02-18, 07:45   #3106
Millsy
Raczkowanie

Ola bardzo ładnie wyglądasz i tak elegancko! Ja nigdy mary Kay nie używałam, daj znac jak po nocce😜

Mogg ze świadkami na pewno sie ułoży. Wiem ze bedzie dobrze ja tez niestety mam sytuacje ze moja najlepsza przyjaciółka nie swiatkuje no i chyba wogole jej na slubie nie bedzie😔

My juz w drodze do Waw, dzis ostatni dużej załatwiania spraw. Udało nam sie jeszcze kupic wódkę☺️ no i TZ dzis ma mierzenie garniturów, ja porozgloadam sie za welonem.
Millsy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-18, 07:52   #3107
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Millsy Pokaż wiadomość
Ola bardzo ładnie wyglądasz i tak elegancko! Ja nigdy mary Kay nie używałam, daj znac jak po nocce😜

Mogg ze świadkami na pewno sie ułoży. Wiem ze bedzie dobrze ja tez niestety mam sytuacje ze moja najlepsza przyjaciółka nie swiatkuje no i chyba wogole jej na slubie nie bedzie😔

My juz w drodze do Waw, dzis ostatni dużej załatwiania spraw. Udało nam sie jeszcze kupic wódkę☺️ no i TZ dzis ma mierzenie garniturów, ja porozgloadam sie za welonem.
Jaka wodke kupiliscie ??

No mamy alternatywe licze ze sie zgodza

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:

Healty mixa spróbuję od teściowej, potem będę szukać dalej. Ale dzisiaj byłam na próbnym i dziewczyna malowała mnie kosmetykami z Mary Key i jestem pozytywnie zaskoczona kryciem i trwałością, zobaczymy co będzie rano bo mam szatański plan spać w tym wszystkim dzisiaj..

Escorpio wybacz, że obcięłam Twojego posta, ale podejrzewam, że całość będzie bardzo długa Grupa jest zamknięta, ale to nie problem, klikasz dołącz i zaraz któraś dziewczyna Cię "wpuści"

Gratuję rocznicy

Gratuluję zakończenia sesji teraz będzie tylko gorzej Przynajmniej u mnie tak było, studia to był najlepszy okres w moim życiu

Ja poszłam do mojej na kawę po zaręczynach i po prostu zapytałam, czy będzie moją świadkową. Bardzo się ucieszyła Powiedziała, że to dla niej wielkie wyróżnienie Zrobiło mi się bardzo miło, bo nie wyobrażam sobie nikogo innego na tym miejscu. W ramach jej świadkowania planuję jej kupić jakiś biżuteryjny drobiazg, nic wielkiego, raczej coś symbolicznego, żeby przypominało jej o mnie i o jej świadkowaniu

Czytając posty miałam pisać "co się stało?" Ale skoro doczytałam to napiszę, że nie martw się tak bardzo, zwłaszcza, że masz "rezerwę", ale tak jak któraś dziewczyna (chyba Mahoniowa) napisała - może jeszcze przemyślą i jednak będą..

Nasi znajomi mają tam wesele w październiku tego roku. Bardzo sobie chwalą współpracę z właścicielem póki co.

A mój TŻ się uparł i ma tego swojego okropnego świadka ;/ Ale trudno, niech mu będzie, moja Ania - świadkowa mówi: "Damy radę!" Wzorowa Maid of Honor

Ejhh na aplukacji nic nie widac ;//

Edytowane przez mogg
Czas edycji: 2015-02-18 o 08:07
Stary 2015-02-18, 08:02   #3108
Millsy
Raczkowanie

Cytat:
Jaka wodke kupiliscie ??

No mamy slyernatywe licze ze sie zgodza

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Ejhh na aplukacji nic nie widac ;//

Kupilismy Finlandię 0,7l za 36zl butelka, wiem ze to z droższych wódek ale TZ tak chciał i płacił no to jest😄
Stary 2015-02-18, 08:07   #3109
mogg
Zakorzenienie

Nietypowo po 0.7l

Ja nie wiem jaka kupic ;///

Stary 2015-02-18, 08:31   #3110
Millsy
Raczkowanie

Nom ja nie wiem jakie sie kupuje, ale mamy miec wódkę w coolerach z lodem na stołach i butelka 0,7 najlepiej pasuje. Tak nam powiedziano😉
Stary 2015-02-18, 08:44   #3111
mogg
Zakorzenienie

Oo fajnie ) u nas nie ma kubelkow z lodem ;///

Stary 2015-02-18, 09:04   #3112
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Moog ładnie Cie załatwili ja biorę koleżankę i kuzyna na świadków oboje młodzi mamy fajny kontakt i nie patrzę na finanse.... Bo tego nie rozumiem przecież świadek to normalnie przychodzi jak gość tylko podpisuje dokumenty i siedzi z młodymi. Chyba nie mają żadnych zobowiązań finansowych???

Ola piękna fryzura Boska!!!!!!!!!!! A mejkap ja bym wolała delikatnie roztartą kreskę na powiece

Obrączki kupione dostaniemy je razem z fotami jak powstawały Pan mega miły wszystko wyjaśnił co do wagi/rozmiaru i mamy dożywotni darmowy serwis-czyszczenie/zmiana rozmiaru.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131030_133138.jpg (68,2 KB, 49 załadowań)
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała

Edytowane przez justynka333
Czas edycji: 2015-02-18 o 09:05
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-18, 09:29   #3113
ttunia
Raczkowanie

Cytat:

Gratuluję zakończenia sesji teraz będzie tylko gorzej :P Przynajmniej u mnie tak było, studia to był najlepszy okres w moim życiu

sesja, się skończyła ale studia jeszcze nie :P teraz po prostubedzie luźniej, bo w czerwcu obrona, a od października staż wliczony w tok studiów więc studia kończe w kwietniu 2016 i wtedy dostaje dopiero prawo wykonywania zawodu
co do sosnowego dworku to współpraca bardzo dobra póki co i wiem, że jedzenie jest dobre siostra była tam na weselu miesiąc temu i bardzo sobie chwaliła
i podoba mi siępomysł z tym małym "drobiazgiem biżuteryjnym" dla świadkowej
a make up i fryzura piękne
Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Moog ładnie Cie załatwili ja biorę koleżankę i kuzyna na świadków oboje młodzi mamy fajny kontakt i nie patrzę na finanse.... Bo tego nie rozumiem przecież świadek to normalnie przychodzi jak gość tylko podpisuje dokumenty i siedzi z młodymi. Chyba nie mają żadnych zobowiązań finansowych???

Ola piękna fryzura Boska!!!!!!!!!!! A mejkap ja bym wolała delikatnie roztartą kreskę na powiece

Obrączki kupione dostaniemy je razem z fotami jak powstawały Pan mega miły wszystko wyjaśnił co do wagi/rozmiaru i mamy dożywotni darmowy serwis-czyszczenie/zmiana rozmiaru.
za obrączki a jak się błyszczą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-18, 09:35   #3114
Oluniuniunia
Rozeznanie

Justynko, bardzo mi się podobają Wasze obrączki!
Jeśli chodzi o mój wygląd dzisiaj rano, to fryzura ani drgnęła, to, co się miało rozpaść rozpadło się od razu, a teraz wygląda prawie tak samo jak wtedy gdy szłam spać. O dziwo, nawet loki się nie rozprostowały :O Makijaż też nieźle - podkład z twarzy starł się minimalnie - na poduszce nie ma śladów, oko się trochę rozmazało, ale na upartego, jakby przypudrować z wierzchu to można by iść na imprezę :P Ale spanie w makijażu to masakra, nie robiłam tego od wieków i więcej nie zamierzam, podejrzewam, że skóra to odchoruje.
Może się umówię do tej dziewczyny na jeszcze jedną próbną fryzurę, z tym wypełniaczem i też może coś pokombinujemy z tymi pasmami, może jakieś warkocze się doda, lubię warkocze :P Szczerze mówiąc jestem zadowolona, spodziewałam się dużo gorszego efektu, zwłaszcza po dziewczynie, która nie jest w żadnym stopniu profesjonalistką.
Millsy super pomysł z tą wódką w coolerach! Wtedy 0,7 faktycznie ma sens! My już mamy Pana Tadeusza w 0,5 litrowych butelkach, ale i tak zapytam na sali, czy mogą dać nam te coolery

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-02-18, 09:43   #3115
Asia1029
Raczkowanie

Cytat:

Escorpio wybacz, że obcięłam Twojego posta, ale podejrzewam, że całość będzie bardzo długa :P Grupa jest zamknięta, ale to nie problem, klikasz dołącz i zaraz któraś dziewczyna Cię "wpuści"

Gratuję rocznicy

Olunia, bardzo ładna fryzurka i make up również delikatny i subtelny
Ciekawa jestem co było rano

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Olunia ,jak Ty jesteś piękna dziewczyna

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:

Obrączki tez mi się podobają
Stary 2015-02-18, 10:03   #3116
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Justynko, bardzo mi się podobają Wasze obrączki!
Jeśli chodzi o mój wygląd dzisiaj rano, to fryzura ani drgnęła, to, co się miało rozpaść rozpadło się od razu, a teraz wygląda prawie tak samo jak wtedy gdy szłam spać. O dziwo, nawet loki się nie rozprostowały :O Makijaż też nieźle - podkład z twarzy starł się minimalnie - na poduszce nie ma śladów, oko się trochę rozmazało, ale na upartego, jakby przypudrować z wierzchu to można by iść na imprezę :P Ale spanie w makijażu to masakra, nie robiłam tego od wieków i więcej nie zamierzam, podejrzewam, że skóra to odchoruje.
Może się umówię do tej dziewczyny na jeszcze jedną próbną fryzurę, z tym wypełniaczem i też może coś pokombinujemy z tymi pasmami, może jakieś warkocze się doda, lubię warkocze :P Szczerze mówiąc jestem zadowolona, spodziewałam się dużo gorszego efektu, zwłaszcza po dziewczynie, która nie jest w żadnym stopniu profesjonalistką.
Millsy super pomysł z tą wódką w coolerach! Wtedy 0,7 faktycznie ma sens! My już mamy Pana Tadeusza w 0,5 litrowych butelkach, ale i tak zapytam na sali, czy mogą dać nam te coolery
Naprawdę to zrobiłaś

Fajnie że chwalicie obrączki teraz jeszcze myślimy nad grawerem, czy standardowo imię i data czy coś innego.
Takie znalazłam na necie, wczoraj je czytaliśmy i ten pogrubiony nas nieźle rozbawił
1. Grawer tradycyjny

Najczęściej na obrączkach umieszczane jest imię i data ślubu. Pan Młody na swojej obrączce ma wygrawerowane imię żony, a ona imię męża. Jeśli odbyły się dwa śluby – cywilny i kościelny, przeważnie umieszczona jest data drugiego. Zwolennicy tradycyjnych grawerów decydują się także na napisy takie jak:
Daty ważnych wydarzeń w waszym życiu (pierwsza randka, pierwszy pocałunek, zaręczyny itd.)
Imiona waszych dzieci
Wasze imiona
Wasze inicjały
Wasze imiona oraz data ślubu
Wasze przezwiska lub internetowe pseudonimy
Inne:
Abyśmy byli jedno
Az do końca życia
Bez reszty Twój
Bratnie dusze
Całym sercem
Całym sercem do końca życia
Chciałbym (chciałabym) się z Tobą zestarzeć
Data poznania się + Nadal wybrałbym Ciebie
Dopóki śmierć...
Dwie dusze, jedno serce
Dzięki Tobie szczęśliwa/szczęśliwy
Dzisiaj, Jutro, Na zawsze
Dziś i na zawsze
I ślubuję Ci miłość...(data)
I żyli długo i szczęśliwie
Idealna Para
Istnieje kto kocha
Ja Ciebie też + data
Jedna miłość na zawsze
Jedno życie, jedna miłość
Jesteś miłością mojego życia
Jesteś sensem mojego życia
Jesteśmy już razem
Jeśli chcesz być kochanym, bądź godny miłości
Jeśli chcesz być kochanym, kochaj
Kiedy spojrzysz - pamiętaj
Kochaj, jeśli chcesz być kochanym
Kochałem, kocham, będę kochać
Kocham Cię
Miarą miłości jest miłość bez miary
Miłości nie udowadnia się słowami
Miłość jest istotą życia
Miłość jest największą przygodą
Miłość nie ustaje
Miłość nigdy nie ustaje
Miłość odkrywa się kochając
Miłość przeznaczenia
Miłość to TY kochanie
Moja miłość, moje życie, mój przyjaciel
Moja prawdziwa miłość
Moje serce kocha Twoje
Moje serce należy do Ciebie
Moje spełnione marzenie + imię
Mój najlepszy przyjaciel + data
Na zawsze razem
Na zawsze Twój/Twój
Na zawsze zakochani
Na zawsze, amen
Obiecuję
Pamiętaj
Początek wieczności
Potrzebuję Cię, bo Cię kocham
Prowadź mnie
Przeszłość, teraźniejszość i przyszłość
Radość bez końca
Szczęście jest wyborem
Ślubuje Ci + data
Tak
Tak się idzie do gwiazd
To jest właśnie odwaga
Ty i Ja
Ty i tylko Ty
W końcu cię znalazłem (znalazłam)
Warto było czekać
Wybrałem (wybrałam) Ciebie
Z miłością...imię i data
Zakochani... Nierozłączni
Zapisani w gwiazdach
Zawsze tak na mnie patrz
2. Grawery muzyczne (po polsku)

Teksty z waszych ulubionych piosenek lub ich tytuły:
Dziękuje za miłość
Jest cudnie
Jesteś częścią mnie
Kto wymyślił naszą miłość
Moje serce pełne Ciebie
Nieodwołalnie kocham Cię
Po prostu miłość
Prócz ciebie nic
Przetańczyć z Tobą chcę całą noc
Tak bardzo Ciebie kocham
Takiej miłości więc nam życzę
Tylko mnie kochaj
Wielka Miłość
Z kimś takim jak Ty
Z Tobą chce oglądać świat
Zawsze Tam Gdzie Ty
Żeby szczęśliwym być
lub jakiekolwiek inne słowa waszej wybranej piosenki.
3. Grawer muzyczny (po angielsku)

A perfect fit
All I Want is You
All My Love
All you need is love (The Beatles)
Always on My Mind
And nothing else matters (Metallica)
Beloved
Can't Help Falling in Love
Crazy for You
Endless Love
Eternally
Fly Me to the Moon
For always and forever
For my beloved one
Forever and ever
Forever entwined
Forever in love
Forever in my heart
From this moment on
Happily Ever After
Happiness is a choice
How do I love thee
I choose you
I Do
I finally found you
I got you, babe
I love you
I made a wish and you came true
I promise
I want to grow old with you
I was born for you (Sting)
I will always love you
If found, keep man and return ring
I'll Stand By You
In love ... inseparable
Joy without end
Kiss
Let's grow old together
Life has begun (wedding date)
Love
Love for Infinity
Love is all we need (Madonna)
Love is the greatest adventure
Love Me Tender
Love 'n kisses
Love, Honor, Cherish
More today than yesterday
My best friend (wedding date)
My dream came true...
My heart is yours
My heart will go on
My life began with you
My love is forever yours
My love, my life, my friend
My True Love
Never another you
Never shall we be parted
Never to part
Nothing else matters
One life one love
One love one lifetime
Past, Present, Future
Remember
Someone to watch over me
Soulmates
The beginning of forever
Till death do us part
To Have and To Hold
To My Favorite Person
To the moon and back
Today and Forever
Today, Tomorrow, Forever
Truly, Madly, Deeply
Two Friends Become One
Two Souls, One Heart
United as one
We are written in the stars
When a Man Loves a Woman
With all that I am
With you always
Without You I´m nothing (Placebo)
Worth the Wait
You and me
You are my sunshine
You are the love of my life
You are the reason
You, Only You
You're still the one! (Shania Twain)
You're the answer to my prayers
You're the one I've waited for
Yours Always
4. Grawery z elementami religii

Miłość moja nie odstąpi od ciebie
Ukochałem Cię odwieczną miłością,
Miłość nigdy nie ustaje,
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest.
5. Grawer z humorem

Grawer na obrączkach ślubnych nie zawsze musi być wzniosłym wyznaniem miłości. Niektórzy nowożeńcy pozwalają sobie na szczyptę humoru pod postacią nietypowych grawerów takich jak na przykład:
damska: Zmusił mnie (imię i data)
męska: Zmusiła mnie( imię i data)
damska: Twój wariat
męska: Twoja Przytulanka
damska: STOP – zajęta
męska: STOP – zajęty
męska: KOCHAJ I...
damska: ...CZYŃ CO CHCESZ
2011 - ?
Bądź grzeczny/grzeczna
Ciąg dalszy nastąpi...
Drogi Wszechświecie, dzięki za tego faceta
I po co zdjęłaś/zdjąłeś swoją obrączkę?
Jej i Jego
Jesteś na mnie skazana/skazany
Jesteśmy Kowalscy
Jeśli zdejmiesz, włączy się alarm
Koniec gry
Koniec z dietami!
Mam Cię
Mój, mój, cały mój!
Na zawsze Pupsiunia, na zawsze Tygrys
Nie czytaj tego
Nie ma miejsca na romantyczny napis
Niech moc będzie z Nami
Niech żyją randki pozostawiające w pamięci
Niepodlegający zwrotowi
Po raz pierwszy, po raz drugi, sprzedano!
Pożegnaj się z wolnością kochanie
To ja Cię pierwsza pocałowałam / To ja Cię pierwszy pocałowałem
To jest właśnie odwaga
Umowa to umowa
Włóż go z powrotem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wow... jesteśmy małżeństwem
Zajęty / Zajęta
Zostało nam jeszcze 999,995 lat razem
6. Łacińskie sentencje

Wiele Par Młodych decyduje się na wygrawerowanie sentencji łacińskich, których plusem jest to, że choć wyrażają wiele, to przeważnie mają krótką formę i łatwiej jest zmieścić je na obrączkach.
Alter ego - drugie ja
Ama, si vis amari - jeśli chcesz być kochanym, kochaj
Amantes amantes - zakochani są jak szaleni
Amor omnia vincit - miłość zwycięży wszystko
Defit nunquam in amore timor - nigdy nie brak w miłości obawy
Ib imo pectore - z głębi serca
In corda nostra scripts - zapisane w naszych sercach
In omnibus – Caritas - we wszystkim - miłość
In perpetuam rei memoriam - na wieczną rzeczy pamiątkę
męska: ...Ibi ego - tam i ja
damska: Ubi tu... - gdzie ty
Semper fidelis - zawsze wierny
Semper in animo meo - na zawsze w moim sercu
Si vis amari Ama – chcesz być kochanym, kochaj
Sic itur ad astra - tak się idzie do gwiazd
Totus Tuus - Cały Twój
Ubi tu Ibi ego - gdzie Ty tam Ja
7. Grawery podwójne

męska: Całym sercem...
damska: ...aż do końca świata
męska: Gdzie Ty...
damska: ...tam ja
męska: Kochać...
damska: ...i być kochanym
damska: Miłość...
męska: to MY
damska: Miłość na dłużej?...
męska: ...Nie, na zawsze!
damska: Na zawsze Twoja
męska: Na zawsze Twój
męska: Serca złączone...
damska: ...w jedność uchwycone
męska: Składam serce...
damska: ...w Twoje ręce
damska: Skradłeś me serce
męska: Skradłaś me serce
damska: Ukochanemu Mężowi
męska: Ukochanej Żonie
damska: Zakochani...
męska: ...nierozłączni
męska: Własność Kasi 9-9-00
damska: Własność Marka 9-9-00
męska: Zawsze Młodzi
damska: Zawsze razem
damska: Znalazłam miłość, na którą czekałam
męska: Znalazłem miłość, na którą czekałem
http://www.planowaniewesela.pl/warto...braczki-slubne
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-18, 10:07   #3117
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Olunia, bardzo ładna fryzurka i make up również delikatny i subtelny
Ciekawa jestem co było rano

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Olunia ,jak Ty jesteś piękna dziewczyna

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Obrączki tez mi się podobają
Dziękuję

26.10.2014

30.04.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-18, 10:16   #3118
ttunia
Raczkowanie

Masakra, czego ludzie nie wymyślą z tymi grawerami mi się osobiście nie podobają te podniosłe wierszyki, uważam, że imie i data sa ok :P ostatnio TŻ mi opowiadał jak rozmawiał z kolegą i tamten mowil "chłopie, żadnych grawerów, tylko data, bo ja nie mam daty i za cholere nie pamietam kiedy był ślub"....
Stary 2015-02-18, 10:26   #3119
lyoness
Raczkowanie

Cytat:
Masakra, czego ludzie nie wymyślą z tymi grawerami mi się osobiście nie podobają te podniosłe wierszyki, uważam, że imie i data sa ok :P ostatnio TŻ mi opowiadał jak rozmawiał z kolegą i tamten mowil "chłopie, żadnych grawerów, tylko data, bo ja nie mam daty i za cholere nie pamietam kiedy był ślub"....

swietna strategia tez pewnie zdecydujemy sie na taka wersje,

ja sie wlasnie pakuje, zaczynamy dzis podroz do Polski, w piatek caly dzien odwiedzamy hotele, w sobote umowilismy sie z Sebastianem Zimmer odnosnie zdjec, wiec trzymajcie kciuki zebym po powrocie mogla wreszcie dopisac sie do naszej listy juz z konkretna data (przynajmniej na pierwszy slub )

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Naprawdę to zrobiłaś

Fajnie że chwalicie obrączki teraz jeszcze myślimy nad grawerem, czy standardowo imię i data czy coś innego.
Takie znalazłam na necie, wczoraj je czytaliśmy i ten pogrubiony nas nieźle rozbawił
sorki za skrocony post ale za duzo bylo do cytowania, poza tym czego to ludzie nie wymysla, ja tez widzialam opcje ze grawer wyglada jak fale dzwiekowe gdy mowicie TAK (I do ):
1. http://www.google.de/imgres?imgurl=h...ed=0CCIQrQMwAA
2. http://www.google.de/imgres?imgurl=h...ed=0CDQQrQMwBg

mogg: dziwie sie jak swiadkowa mogla cie tak wystawic, w sumie bycie swiadkowo nie wiaze sie z zadnymi dodatkowymi kosztami :/ trzymam kciuki, na pewno znajdziesz kogos fajnego na kim bedziesz mogla polegac,

ja nie ma zbyt duzo opcji, bo wszystkie moje psiapsiuly juz zaobraczkowane i zostala mi siostra, ale przynajmniej nie bedzie miala wymowki ze nie da rady przyjsc :P

Edytowane przez lyoness
Czas edycji: 2015-02-18 o 10:31
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-18, 11:34   #3120
Oluniuniunia
Rozeznanie

My będziemy mieć grawer Amor vincit omnia - to hasło towarzyszy nam od początku no i datę, co by TŻ nie miał kłopotów :P
Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
swietna strategia tez pewnie zdecydujemy sie na taka wersje,

ja sie wlasnie pakuje, zaczynamy dzis podroz do Polski, w piatek caly dzien odwiedzamy hotele, w sobote umowilismy sie z Sebastianem Zimmer odnosnie zdjec, wiec trzymajcie kciuki zebym po powrocie mogla wreszcie dopisac sie do naszej listy juz z konkretna data (przynajmniej na pierwszy slub )

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

sorki za skrocony post ale za duzo bylo do cytowania, poza tym czego to ludzie nie wymysla, ja tez widzialam opcje ze grawer wyglada jak fale dzwiekowe gdy mowicie TAK (I do ):
1. http://www.google.de/imgres?imgurl=h...ed=0CCIQrQMwAA
2. http://www.google.de/imgres?imgurl=h...ed=0CDQQrQMwBg

mogg: dziwie sie jak swiadkowa mogla cie tak wystawic, w sumie bycie swiadkowo nie wiaze sie z zadnymi dodatkowymi kosztami :/ trzymam kciuki, na pewno znajdziesz kogos fajnego na kim bedziesz mogla polegac,

ja nie ma zbyt duzo opcji, bo wszystkie moje psiapsiuly juz zaobraczkowane i zostala mi siostra, ale przynajmniej nie bedzie miala wymowki ze nie da rady przyjsc :P
Lyoness, powodzenia!!
Moja świadkowa jest mężatką, na dodatek w ciąży, ale mam to w nosie.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Dziewczyny, przyszła moja suknia!!! Paula wysłała mi zdjęcia! Nie mogę się doczekać, aż ją przymierzę!!!! Wiedziałam, że ten pas będzie kluczem!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10988830_804135866323301_1629277672_o.jpg (60,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11002409_804135862989968_745133604_o.jpg (61,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11006092_804136872989867_1644965158_n.jpg (36,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11008966_804136212989933_1183793005_n.jpg (30,4 KB, 35 załadowań)

26.10.2014

30.04.2015

Edytowane przez Oluniuniunia
Czas edycji: 2015-02-18 o 11:35
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości