|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Dobra, coś drgnęło.
Ok 15 dorwałam drugą żywą osobę z infolini, tylko już nie daląm się wrobić na czekanie na konsultanta z odpowiedniego działu. Stanowczo odmówiłam, lekko opierdzielilam i, kobietka stwierdziła że dobrze, w takim razie jeszcze dziś się ktoś ze mną skontaktuje w tej sprawie i.... .....znalazla się moja przesyłka. Z pół godziny temu dzwonił kurier, czy bym nie mogła podskoczyć do paczkomatu, bo stoją z kolega pod paczkomatem i nie moga jej wpakować do środka To sie zdziwilam, czy mam im pomóc upychać ![]() Nie no, bo kolega wczoraj cos pokręcil i mają dużo zamieszania, no to bym teraz podjechałą i sobie odebrala Nie no kurna, nie mogę ekstra wszystkiego rzucić i jechać, mam ponad 10 km w jedna stronę ![]() Ale się dogadaliśmy że gdzieś mi tam zostawi i odbiorę jak będę mogła. Tylko ciekawe czy to będzie ta co trzeba tym razem..... |
|
|
|
#3542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Ci pasują to w czem problem? ![]() Cytat:
Odbiór pokochałam wcześniej, aaaaale to szczegóły. ![]() No to spadam nach miasto (żart od kors, wężykiem, wężykiem)---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
Tuszują pomyłkę No nic, pytanie czy wolisz im iść na rękę czy skarga.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-18 o 17:22 |
|||
|
|
|
#3543 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Red- kazimierz polecam by
Ismy kieys 4dni i wszystkiego nie obeszlismy,,ale chodzilismy tymi wszytkimi szlakami, wawozami itd, tylko,to calodzienne wyprawy byly nasz did kial wtedy z 7 lat Ojcow tez spoko,,wszedzie blisko ,,choc lepiej kiec auto,i cala jure pozwiedzac przynokazji Co do,din ozaurowmto tera zator jest na topie, a w poblizu park miniatur jesczze jest W sumie to,nie mam pomyslow na miejscowke na 2 tyg z didem staxjonarnie, bo ky zawsze samochodem i zwiedzamy okolice
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3545 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty to masz ostatnio przygody z tymi przesyłkami, ciąg taki zły, podobnie jak my kiedyś z all
Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- a mogę chociaż wujku mówić? ![]()
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Snad chorego Negatywa i łamania we wszystkim ![]() Ju Masz rewelacyjny sklep na chełmskiej na przeciwko poczty. Mała drogeria z polskimi kosmetykami do włosów. Fajnie że mycie brawa pomaga , jak chcesz mega oczyscić ze wszystkiego to przetrzymaj ją z 5 min na włosach
|
#3548 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
1
2 Niestety musisz przetrzymać do rana i zniwelowac śniadaniem Spóźnione z okazji dnia kotleta https://www.youtube.com/watch?v=GG_PMf6tdAo ![]() ![]()
|
#3550 | |
|
BAN stały
|
Chyba nie wytrzymam i zniweluję jeszcze dzisiaj
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
1 Niedaję
2 kot.kot.kot
|
#3552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
padłam. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Tym razem mam pozytywne wieści z Duglasa. No, połowicznie pozytywne Obsługiwał mnie pan, niby żadna nowość, ale tym razem był to bardzo hetero pan. Absolutnie nieatrakcyjny. Wręcz naprzeciwnie. I moje zdanie, jeśli chodzi o "doradzanie" mejkapowe przez mężczyzn pracujących w perfumeriach, to zły pomysł. O makijażu nie wiedzą nic poza teorią, mam na myśli realia, no chyba, że są wizażystami i malują kobiety no to ok. Ale ten nie był. Trochę wtapiał, no trudno kit z tym. Aaaaale jeśli chodzi o zapachy - to nie ma lepszych doradców niż faceci i Magnolie Gucci Flora. A i Valentina Aqua Florale.
|
||
|
|
|
#3553 | |||
|
BAN stały
|
To może chociaż po piwo skoczę?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Ryszard zrobił mi szramę na dłoni, normalnie usłyszałem, jak się skóra drze |
|||
|
|
|
#3554 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze ze wynaleziono soczewki ![]() Cytat:
i jeszcze się nigdy nie zawiodłam na paczkomatach, a korzystam naprawdę często ufff to dobrze ![]() kurcze ale miałaś pecha Cytat:
|
|||
|
|
|
#3555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sto lat, sto lat... ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. skąd ja to znam a moje ouda byś zobaczył szramy, kropki ![]() Cytat:
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mówimy o tym niebeskim Resort coś tam ? ![]() 2. Za suchą masz skórę na dłoniach. Ale poważnie to tak to jest z samcami alfa
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś m.in w Orsayu. Podoba mi się ta koszulka
http://www.orsay.com/pl-pl/moda/kosz...-15700860.html ale cena to chyba za wysoka W sumie nie wiem Bywają jakieś zniżki do Orsaya? Poza urodzinową? Bo nie mogę skojarzyć, rzadko tam coś zanabywam...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3559 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1. No wlaśnie...i chyba jednak dam sobie spokoj z czymkolwiek. Paczka się znalazła ( niby jeszcze mam odebrać, ale to już mogę na spokojnie podjechać przez caly przyszly tydzień nawet podobno)...a to w sumie byly grosze, jak by była większa suma to pewnie bym się wściekla poważnie. .... Drugie moje podejście do paczkomatu i jednak zostanę przy tradycyjnych wysyłkach pp ![]() 2. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3560 | ||||
|
BAN stały
|
Lete!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna Tylko cena faktycznie trochę zdziercza, tak z 50 zl bym dala.... Ale....z opisu satyna i jersej, więc jak bym macała, przymierzyła, to bym pewnie brala.... |
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Zielony fajny był, Jednak chyba jakaś syntetyczna nuta, coś palonego (plastik?) przeważyło pod koniec na nie, no i porzuciłam go w zapomnienie, odpuściłam sobie. Dziś szukałam zapachów takich, po które nigdy nie sięgałam. Zimnych kwiatków, takich "bezpiecznych" ale przyjemnych dla otoczenia, tzw kwiatków sratków ale tego panu nie mogłam powiedzieć ![]() 3. Czyli jednak wiadomo, zasłużyłeś sobie
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Nindżopesz
|
Dałam TŻtu socjoteścik do wypełnienia i wyszło 19 - szczęśliwy człowiek
Faktycznie może mnie czasem nie rozumieć.
|
|
|
|
#3564 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w ogóle to zajrzałem w końcu do pudła z próbkami i odlewkami i okazało się, że mi już prawie całe TV Forda wyparowało było z plastikowej, felernej piątki! No więc zmuszony jestem zużyć do dna, mimo ambiwalentnego stosunku mego do tego zapachu
|
||||
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Gryxiu http://stamp.roni.pl/lieb/test.php |
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam w międzyczasie nowoczesnych i świeżych
Mam na myśli mój dialog z panem Ogólnie chciałam tak rześko, orzeźwiająco, niepoważnie ale też nie cukierkowo. Nie lubię go, znam i brrr.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-18 o 21:23 |
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3569 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
- JuraPark z mini muzeum i "prehistorycznym" placem zabaw - prehistoryczne oceanarium - zwierzyniec (po większej części się jeździ hamerykańskim autobusem szkolnym, po mniejszej można łazić, głaskać stworzenia itp.) - stadninę (m.in. nauka jazdy od podstaw) - wesołe miasteczko (karuzele, samochodziki, rollercoastery itp.) - kino 5D - spływ tratwami po Kamiennej - żywe muzeum w zabytkowym młynie - kąpielisko z ratownikiem ![]() - jary, laski i łąki do łażenia A w okolicy są jeszcze prehistoryczne kopalnie krzemienia pasiastego (Krzemionki Opatowskie) i Ćmielów z fabryką porcelany, i Opatów m.in. z podziemną trasą turystyczną. Wybacz elaborat, ale do Bałtowa mam słabość i przeterminowane już I wydanie przewodnika własnej redakcji
|
|
|
|
|
#3570 |
|
BAN stały
|
Redzia! Test mię przerósł był!
A tak poza tym i w ogóle - z testami psychologicznymi to ja od dida "za pan brat" jestem, plusy i minusy maminej pracy ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- No i stało się. Jestem antyspołecznym potworem. Wynik mój to 99 ![]() Ale dlaczego wcale mi nie żal?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

To sie zdziwilam, czy mam im pomóc upychać 

Tuszują pomyłkę 

Gdyby nie zły los, dzisiaj mówiłabyś do mnie tato 

Za suchą masz skórę na dłoniach. Ale poważnie to
No więc zmuszony jestem zużyć do dna, mimo ambiwalentnego stosunku mego do tego zapachu