Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-19, 01:17   #4711
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII

Wizażanki nie mogą spać

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 01:20   #4712
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
nie no, bez przesady, az tyle nie oglądałam. Te pół minuty wystarczyły na kolejne pół roku

racja, ja też nie lubię mieć takich durnostojek. Ale i tak rozumiem dlaczego to kupuje. Za jakiś czas pewnie będzie tego dużo mniej, ale na początku, to jest szał Zwłaszcza, że jest sporo ładnych rzeczy w niskiej cenie

Hm, ja właśnie lubię zmieniać co jakiś czas wystrój wnętrz (czy to malowanie, czy dodatki). Choć nie kupuję wtedy modnych białych pierdół z napisem home - po prostu zmieniam kolory, desenie, kontrasty. No i stawiam na kilka większych akcentów. Nigdy nie kupuję pierdół typu mini świecznik na tea light'a Dodatki jak już to duże (poducha, koc, duża rama), ale w małej ilości.

pytanie czy jest dalej - mówiła, że zmieniła prace

szkoda to przede wszystkim czasu

nie dziwię się, skoro za każdym razem ma potem gónwoburze w komentarzach

nie ma, mówiła, ze jeździ komiunikacją albo z Tomkiem

mówisz serio teraz, podstawie jednej bułki? Ja też często prosze o coś TŻta słodkim głosikiem - najczęściej dla beki, ale czasami na serio. Dziewczyna ma własną firmę, potrafi się utrzymać, raczej nie jest na jego utrzymaniu, a Ty ją nazywasz głupim dziewczątkiem.

Ja tez nie jestem fanką - wydaje mi się sztuczna, po tej aferze kiedy Solange sprała jej męża, to już w ogóle... No i kapryśna diva, nie mam cierpliwości do takich lasek Talentu jej nie odmówię, tylko szkoda, że gra taką papkę zamiast jazzu czy bluesa - pięknie grała w Cadillac records, szkoda, że nie tworzy czegoś w tym stylu, głos ma do tego idealny.
Zgadzam się

Co do mięsa, u mnie w 'menu' mięso jest często, bardzo lubię. Ryby też uwielbiam, chociaż nie wszystkie. Moja siostra, która jest po ciężkiej chorobie nie może jeść wszystkiego, na początku w ogóle jadła tylko bardzo lekkie rzeczy i dzięki niej odkryłam fajne smaki. Np. rukolę, której smaku nie mogłam znieść, w dobrej kompozycji naprawdę mi smakuje.

Edytowane przez Ace_
Czas edycji: 2015-02-19 o 01:25
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 01:44   #4713
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagoda29xx Pokaż wiadomość
Ja również zaczynałam podobnie jak Ty, jadłam pod koniec tylko drób, powoli odrzucałam drób nie jem mięsa od 5 lat Nie pamiętam już smaku mięsa, nie brakuje mi go Powodzenia
Dziękuję Mam nadzieję, że się uda.

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ----------

A tak z innej beczki... One nie są youtubowe, ale rozpływam się nad urodą... Usta pewnie trochę poprawiane, ale ogólnie mają 'dobre geny'... albańskie. Wystarczy spojrzeć na mamę w młodości... http://instagram.com/mrs_evis_shaffer/
http://instagram.com/xhoana_x/?modal=true
http://instagram.com/p/dDZ2N7HGES/?modal=true
http://instagram.com/p/xVIFIKnP9b/?modal=true

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-02-19 o 01:52
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 01:53   #4714
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Moja kolezanka zerwałam z mięsem na dobre i mówi że czuje się wspaniale. Sprzedaje mi zawsze fajne wegetarianskie przepisy. Ja jednak mięso kocham. Wolałabym się nie malować niż nie jeść mięsa(tak... aż tak).
Też kocham mięso, dla mnie każdy posiłek mógłby się składać właśnie z mięcha i byłabym szczęśliwa.

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość

Można A Mazury... Piękne. Ja marzę o tym, by wyprowadzić się ze 'stolycy' Najchętniej nad morze. Nie musi być ciepłe. Wystarczy mi zimny Bałtyk
Zapraszam nad morze do siebie, jedyne 10 km i masz zimny, świszczący wiatrem Bałtyk

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Wizażanki nie mogą spać
Męczy mnie zgaga drugi dzień, a raczej noc z rzędu i dzisiaj oglądam stare filmiki Nissiax, mój ulubiony to jej Morning Routine
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 02:10   #4715
diorentynka
Zadomowienie

[QUOTE=amelsss;50311958][COLOR="Silver"]
Zapraszam nad morze do siebie, jedyne 10 km i masz zimny, świszczący wiatrem Bałtyk
[QUOTE]

O uwierz, że nawet w lutym dałabym się za to zabić Kiedyś potrafiliśmy w listopadzie wsiąść do samochodu i jechać z WW-y nad Bałtyk, po to, żeby pobyć tam godzinę, a potem wrócić... Nie najgorszy ten mój chłop jednak

Amelsss, a może się orientujesz, czy nad Bałtykiem (po polskiej stornie oczywiście ) są jeszcze w ogóle tereny/działki do wykupienia pod budowę, ale z jakimś dostępem do morza? Tzn. tak, żeby było blisko, ewentualnie niedalekie zejście na plażę?
Wiem, że pytanie śmieszne, a linia brzegowa długa, więc jeśli masz jakieś info, to pewnie ze swojej okolicy, ale jestem ciekawa, bo nic nie udało mi się wygooglać w tym temacie (o zgrozo!), a może wiesz coś o tym?

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-02-19 o 02:22
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 02:53   #4716
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
O uwierz, że nawet w lutym dałabym się za to zabić Kiedyś potrafiliśmy w listopadzie wsiąść do samochodu i jechać z WW-y nad Bałtyk, po to, żeby pobyć tam godzinę, a potem wrócić... Nie najgorszy ten mój chłop jednak

Amelsss, a może się orientujesz, czy nad Bałtykiem (po polskiej stornie oczywiście ) są jeszcze w ogóle tereny/działki do wykupienia pod budowę, ale z jakimś dostępem do morza? Tzn. tak, żeby było blisko, ewentualnie niedalekie zejście na plażę?
Wiem, że pytanie śmieszne, a linia brzegowa długa, więc jeśli masz jakieś info, to pewnie ze swojej okolicy, ale jestem ciekawa, bo nic nie udało mi się wygooglać w tym temacie (o zgrozo!), a może wiesz coś o tym?
[/COLOR]
Ostatnio byłam w Łazach podczas sztormu, cała plaża zalana, wielka piana na morzu, mroczny klimat

Z działkami jest ciężko, bo wszystko przy samym morzu to tereny typowo rozrywkowo- kawiarniane, kiedyś tereny przy kanale jamneńskim były wolne, ale teraz chyba cała okolica jest przeznaczona pod budowę nowego miasteczka przez spółkę Firmus. Chcą tam zrobić coś w rodzaju polskiego Miami Swoją drogą dobry pomysł z inwestycją w te tereny.
Ewentualnie działek można szukać w pobliskich wioskach, takich jak Sucha Koszalińska, Osieki, Łabusz , Mielenko itp.

Mieszkanie nad morzem ma swój klimat, ja często spędzałam czas w wakacje u koleżanki, której rodzice mają pensjonat 10minut spacerkiem od morza, po prostu bajka

Edytowane przez 201607111632
Czas edycji: 2015-02-19 o 02:55
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 06:52   #4717
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Munka ja po prostu jestem z innej bajki Dla mnie widowisko to koncert Metallica'i, Rammstein'a, czy ukochanego Korna Nie ograniczam się tylko do tego rodzaju muzyki, ale Bey nie robi na mnie wrażenia Zgadzam się, że kawał głosu ma. A może miała? Jakoś tak paradoksalnie mam wrażenie, że jej możliwości wokalne, było słychać lepiej jeszcze za wczesnych czasów, z zespołem. Teraz to takie wycie pod publiczkę, nie różniące się niczym od innych, z domieszką dziwnych podskoków i wygibasów zwanych chyba tańcem. I podejrzewam, że można to opanować nie będąc Beyonce. Pewnie gdyby nie medialne małżeństwo, też nie była by w tym miejscu, w którym jest teraz. Tak to odbieram. Nie kojarzę żadnego jej kawałka, a pewnie są grane na okrągło. Nie rozumiem jej fenomenu, ale wiem, że ma swoje dłuuugie 5 minut Tak czy inaczej wspomniane akcje z usuwaniem zdjęć z netu, też do mnie nie przemawiają na jej korzyść. Taka sfochowana diva raczej mnie bawi. Wolę bardziej prawdziwych muzyków.

O, ostatnio sobie przypomniałam kawałki Korna i moje ukochane Got the life
Co do reszty - 0 zgody, ale kumam podejście Nie planuję Cię przekonywać, bo przecież nie o to chodzi. Dla mnie jest artystką najprawdziwszą i mam na to dowody, ale nie będę cudować i tutaj Ci tego wszystkiego pokazywać, bo o to też nie chodzi Amen!

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ----------

Test chipsów u Kretki (Marek w pakiecie )

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

http://instagram.com/p/zPoG31QNXb/?modal=true Doncia - dla mnie bardzo ładnie, w sumie nie mam nic cekinowego, ale ta spódniczka na niej wygląda świetnie

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-02-19 o 07:10
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 08:20   #4718
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Ja tam Aliny fit bloga nie czytam, ale ogolnie mi sie jej sylwetka podoba.
przesadziła.
"fit" bloga przestałam czytać po tym jak Alina napisała ile je i przy intensywnym treningu na siłowni je na co dzień 1500 kcal !!!
Jej facet jest zachwycony i twierdzi że ta dieta jest super i wcale Aliny nie głodzi

Cytat:
Napisane przez Michoben Pokaż wiadomość
Jest nie tylko ok a nawet bardzo zalecana. Kobieca tkanka tluszczowa jest potrzebna do do sprawnie dzialajacej gospodarki hormonalnej. Pomyslcie jak wiele kobiet z godna podziwu kostka na brzuchu i niskiej tkance tluszczowej ma zanik miesiaczki.
sport jest super, ładna sylwetka też ale dążenie do samych mięśni przy braku tłuszczu jest złe, to proszenie się o choroby.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 09:23   #4719
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie wyszukuję przepisy, ale póki co, raczej proste. Dopiero raczkuję w tym temacie. No i nie ułatwia mi mój narzeczony... On kocha mięso... Na szczęście też uwielbia drób. Chociaż tyle Zresztą jako osobie wychowanej na wschodzie polski, trudno mi porzucić pewne przyzwyczajenia
Powiem Ci z doświadczenia, że to nie problem jak w parze jedna osoba nie je mięsa, a druga je kocha nad życie - my sobie jakoś radzimy Fakt, że nie mieszkamy razem i zawsze jak wychodzimy coś jeść, to ja po prostu biorę wersję wege, a mój S coś z mięsem, ale jak gotujemy to po prostu idziemy na kompromis i tyle. Mięsa nie jem już 12 lat, od 6 lat jem mięso rybie, ponieważ życie mi na włosku wisiało Ale fakt - czuję się fantastycznie, jestem zdrowa jak .. ryba , i nie wiem jakie rewolucje musiałby mieć miejsce, żebym zaczęła na nowo jeść mięso. (dodam, że przed przejściem na wegetarianizm byłam NAJWIĘKSZYM mięsożercą w rodzinie )
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 09:54   #4720
201607110949
Konto usunięte

Przyszła vlogerka Oriflame - Kamila https://www.facebook.com/oriflamepl/...type=1&theater
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 10:03   #4721
201607111054
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Powiem Ci z doświadczenia, że to nie problem jak w parze jedna osoba nie je mięsa, a druga je kocha nad życie - my sobie jakoś radzimy Fakt, że nie mieszkamy razem i zawsze jak wychodzimy coś jeść, to ja po prostu biorę wersję wege, a mój S coś z mięsem, ale jak gotujemy to po prostu idziemy na kompromis i tyle. Mięsa nie jem już 12 lat, od 6 lat jem mięso rybie, ponieważ życie mi na włosku wisiało Ale fakt - czuję się fantastycznie, jestem zdrowa jak .. ryba , i nie wiem jakie rewolucje musiałby mieć miejsce, żebym zaczęła na nowo jeść mięso. (dodam, że przed przejściem na wegetarianizm byłam NAJWIĘKSZYM mięsożercą w rodzinie )
Dokładnie dla chcącego nic trudnego. Nie jem mięsa od ponad 21 lat i jestem zdrowa. Mieszkam z miesożercą i gotujemy podobną potrawę, ale na 2 gary
201607111054 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 10:21   #4722
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

dziewczyny dzis w glamour sa tusze Celii Lash On Top za 9,99 z gazeta polecam Wam wersje jasno zielona

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

on and on bronze jest eksta, bierz
u mnie sie nie sprawdza :/ pod koniec dnia sie zbiera na powiece i zostaja tylko drobinki a kolor znika
Stary 2015-02-19, 10:28   #4723
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość

u mnie sie nie sprawdza :/ pod koniec dnia sie zbiera na powiece i zostaja tylko drobinki a kolor znika
a dajesz na bazę? u mnie żaden CT (a miałam ich 3) nie robił czegoś takiego.
Stary 2015-02-19, 10:33   #4724
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
a dajesz na bazę? u mnie żaden CT (a miałam ich 3) nie robił czegoś takiego.
daje bez bazy, moze sprobuje z nia choc uzywam Lumene i tez szalu nie ma dzieki za rade
Stary 2015-02-19, 10:36   #4725
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
daje bez bazy, moze sprobuje z nia choc uzywam Lumene i tez szalu nie ma dzieki za rade
spróbuj. A co do bazy, gorąco polecam Zoeva (Maxi jej wczoraj używała), wszystko świetnie trzyma. Lumene miałam i była fajna na początku, pod koniec opakowania zaczęła robić się kiepska.
Stary 2015-02-19, 10:36   #4726
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość

Mieszkanie nad morzem ma swój klimat, ja często spędzałam czas w wakacje u koleżanki, której rodzice mają pensjonat 10minut spacerkiem od morza, po prostu bajka
Mieszkanie nad morzem jest fajne ale latem.
Lubie polskie morze, ale zimą wiatr jest nie do zniesienia, po za tym wiele miejscowości nadmorskich zamiera poza sezonem, nawet gofra nie ma gdzie kupić a ceny nieruchomości wzięte z kosmosu.

Salix, czytałam twoją notkę na blogu i żałuje bardzo że nie kupiłam tej matowej wersji bazy z Zoevy . Perłowa zawiera drobinki które przebijają przez cienie i średnio mi to pasuje.

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
przesadziła.
"fit" bloga przestałam czytać po tym jak Alina napisała ile je i przy intensywnym treningu na siłowni je na co dzień 1500 kcal !!!
Jej facet jest zachwycony i twierdzi że ta dieta jest super i wcale Aliny nie głodzi
Jestem w szoku. Myślałam że jako trener personalny ma trochę większe pojęcie w temacie.
Stary 2015-02-19, 10:37   #4727
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
w takim razie to ciąża
Rózia wyczytałaś to z monitora
Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Gabi czyli człowiek który puści mnie z torbami samo oglądanie sprawia, że nagle chcę wszystkie pędzle Real Techniques, On and On Bronze, Thalię i 02 z GR.
Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Nie tylko Ciebie Po tym filmiku Gabi mam chcice zakupową
I co ja poradzę Karty w dłoń i na zakupy

Tak odnośnie Maxi - czuję niedosyt Mam nadzieję, że kiedyś zobaczę filmik z nude dude. (specjalnie robiłam zamówienie na minti przed 19:30, bo wiedziałam, co się będzie działo potem....)
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 10:38   #4728
fableux
Zadomowienie

Cytat:
nie no, bez przesady, az tyle nie oglądałam. Te pół minuty wystarczyły na kolejne pół roku

racja, ja też nie lubię mieć takich durnostojek. Ale i tak rozumiem dlaczego to kupuje. Za jakiś czas pewnie będzie tego dużo mniej, ale na początku, to jest szał Zwłaszcza, że jest sporo ładnych rzeczy w niskiej cenie

Hm, ja właśnie lubię zmieniać co jakiś czas wystrój wnętrz (czy to malowanie, czy dodatki). Choć nie kupuję wtedy modnych białych pierdół z napisem home - po prostu zmieniam kolory, desenie, kontrasty. No i stawiam na kilka większych akcentów. Nigdy nie kupuję pierdół typu mini świecznik na tea light'a Dodatki jak już to duże (poducha, koc, duża rama), ale w małej ilości.

pytanie czy jest dalej - mówiła, że zmieniła prace

szkoda to przede wszystkim czasu

nie dziwię się, skoro za każdym razem ma potem gónwoburze w komentarzach

nie ma, mówiła, ze jeździ komiunikacją albo z Tomkiem

mówisz serio teraz, podstawie jednej bułki? Ja też często prosze o coś TŻta słodkim głosikiem - najczęściej dla beki, ale czasami na serio. Dziewczyna ma własną firmę, potrafi się utrzymać, raczej nie jest na jego utrzymaniu, a Ty ją nazywasz głupim dziewczątkiem.

Ja tez nie jestem fanką - wydaje mi się sztuczna, po tej aferze kiedy Solange sprała jej męża, to już w ogóle... No i kapryśna diva, nie mam cierpliwości do takich lasek Talentu jej nie odmówię, tylko szkoda, że gra taką papkę zamiast jazzu czy bluesa - pięknie grała w Cadillac records, szkoda, że nie tworzy czegoś w tym stylu, głos ma do tego idealny.
Ale Justyny "podstawową" pracą nie był wizaż Nie wiem na jaką zmieniła, ale wiem że na ten rok nie przyjmowała zapisów na makijaże (mówię o ślubnym).
fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 11:05   #4729
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Michoben Pokaż wiadomość
Jest nie tylko ok a nawet bardzo zalecana. Kobieca tkanka tluszczowa jest potrzebna do do sprawnie dzialajacej gospodarki hormonalnej. Pomyslcie jak wiele kobiet z godna podziwu kostka na brzuchu i niskiej tkance tluszczowej ma zanik miesiaczki.

Otóż to. Dlatego ja jestem za uprawianiem sportu, szczupłą umięśnioną sylwetką, ale bez przesady. Jak widzę te motywacyjne zdjęcia kobiecych sześciopaków na fanpejczach czy blogach fitnessowych, to tylko przewracam oczami.
Alina pewnie nigdy się nie przyzna, ale nie wierzę że nie ma problemów z hormonami.

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
http://instagram.com/p/zPoG31QNXb/?modal=true Doncia - dla mnie bardzo ładnie, w sumie nie mam nic cekinowego, ale ta spódniczka na niej wygląda świetnie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
przesadziła.
No ładnie tego nie wiedziałam. Jeszcze lepiej.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 11:11   #4730
201604210930
Konto usunięte

Cytat:

Ja też. Mi chodzi o to, że można kupić jedną a naprawdę ładną rzecz zamiast tony badziewia. Taka piękna rzecz, może antyk, będzie żyła z naszym domem, nie będziemy jej chcieli wyrzucić, raczej pozmieniamy drobne rzeczy typu zasłonki, poszewki itp. A potem nasze dzieci będą chciały ją wycyganić od nas do swojego domu. Są takie przedmioty. Dla mnie kupowanie bubli jest stratą kasy, jak tanie by nie były. Dlatego podoba mi się podejście autorki bloga Magiczny Domek. Ma dużo takich ładnych przedmiotów i dom, który żyje a nie puste katalogowe wnętrze.
201604210930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 11:17   #4731
szatanica1989
Zakorzenienie

Gabi, oficjalnie Cię hejtuję za ten link z piosenką z wczoraj, nie mogę przestać słuchać

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 11:53   #4732
panterarozyczka
Zadomowienie

Zaczyna mnie denerwować, ze Karo ani po miniaturce ani po tytule nie pokazuje, że to durnowaty shiny box...
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:09   #4733
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Zaczyna mnie denerwować, ze Karo ani po miniaturce ani po tytule nie pokazuje, że to durnowaty shiny box...
dlatego ja juz nie odpalam filmów o "tajemniczych" tytułach
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:09   #4734
anlaya
Zakorzenienie

Chat makeup u Maxi - znowu brązy, znowu taki sam sposób malowania. Kompletnie bez kreatywności. Idzie wiosna, mogłaby pokombinować z jakimiś kolorami, z pastelami. I pokazać jakiś inny schemat niż brązowe smoky z rozświetleniem środka...
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:18   #4735
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Chat makeup u Maxi - znowu brązy, znowu taki sam sposób malowania. Kompletnie bez kreatywności. Idzie wiosna, mogłaby pokombinować z jakimiś kolorami, z pastelami. I pokazać jakiś inny schemat niż brązowe smoky z rozświetleniem środka...
Kiedyś czytałam wywiad z wizażystką w jakiejś gazecie ktora powiedziała że nie trzeba mieć do tej pracy zdolności plastycznych bo tego da się nauczyć. Jedyne czego człowiek się nie nauczy to wyobraźni.
Teraz wiem o co chodzi.
Maxi robi ciągle ten sam makijaż. Minimalnie coś zmieni ale to jest to samo.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:19   #4736
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Gabi, oficjalnie Cię hejtuję za ten link z piosenką z wczoraj, nie mogę przestać słuchać
Czyli podoba się haha U mnie bitwa w domu, Mama chce oglądać Wspaniałe stulecie a ja słuchać Skylar Jeden komputer, co tu zrobić

A tak w ogóle to mam jutro wyniki, czy dostanę się na II stopień ale nie wiem o której
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:29   #4737
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Czyli podoba się haha U mnie bitwa w domu, Mama chce oglądać Wspaniałe stulecie a ja słuchać Skylar Jeden komputer, co tu zrobić

A tak w ogóle to mam jutro wyniki, czy dostanę się na II stopień ale nie wiem o której
ojezu wspaniałe stulecie ;-;
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:30   #4738
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Kiedyś czytałam wywiad z wizażystką w jakiejś gazecie ktora powiedziała że nie trzeba mieć do tej pracy zdolności plastycznych bo tego da się nauczyć. Jedyne czego człowiek się nie nauczy to wyobraźni.
Teraz wiem o co chodzi.
Maxi robi ciągle ten sam makijaż. Minimalnie coś zmieni ale to jest to samo.
Dziwi mnie to, bo Maxi parę razy się chwaliła, że posiada zdolności plastyczne, malowała wcześniej pastelami itd. Z tym wyćwiczeniem to chyba prawda, ja np. rysuję marnie, może gdybym od dziecka się rysunku uczyła to coś by ze mnie było, no ale poszłam w inną stronę - co nie zmienia faktu, że sama pewne rzeczy opanowałam (ale o malowaniu fikuśnych masek, jakie dziewczyny zaprezentowały w konkursie Maxi to mogę sobie pomarzyć). Mam wrażenie, że Maxi się zwyczajnie nie chce, nie potrafię inaczej wytłumaczyć tłuczenia w kółko tego samego schematu.
Stary 2015-02-19, 12:30   #4739
Hedonistka
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/user/xMissKlaudiax/videos Miss Klaudia, znacie/oglądacie?
Stary 2015-02-19, 12:33   #4740
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
jej brwi jakieś takie męskie się wydają

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości