|
|
#3121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
myko a jaki przedział cenowy
![]() klocki jak najbardziej, duplo kupisz różne zestawy różne ceny, do wyboru do koloru jakieś auto albo pojazd budowlany, koparka itd, może garaż z autkami, w ikei są fajne zabawki, przeglądnij no i książki, ja jestem fanką, ale to pytanie czy dziecko lubi
|
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takiego wypasnego, kolorowego, ktory macha ogonem, śpiewa, świeci i rży rżenie oczywiscie najwazniejsze Mlody go uwielbia, na all za ok 100 mozna dostac
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
dokonałam dziś kolejnego zakupu dzieciowego - patyczki kosmetyczne
![]()
|
#3124 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wczoraj kupiłam malutkiej pajacyk taki http://allegro.pl/pajacyk-kombinezon...087921566.html
Tak mi się spodobał, że nie mogłam się powstrzymać ![]() Ola, Myszonka kciuki za wizyty!! Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2015-02-19 o 09:58 |
|
|
|
#3125 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
My po wczorajszym usg (28-32 tc). Nasza Malutka waży już 1350g więc tyle szcześcia z nami. Wszystko dobrze, parametry, waga itd itd, jedyne co mnie zaniepokoiło to że ma nieznaczną asymetrię półkul mózgowych. Doktor powiedziała że ma sie nie stresować ale...wiadomo jak jest.Czy u Was tez tak było? Piszcie bo ja trzepię cały internet a nie zawsze jest to dobre!!! Dziękuje |
|
|
|
#3126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla córeczki niestety nie pomogę
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje!
|
|
#3128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Według mnie taki zakup "kupię, bo może się przyda" jest nieekonomiczny ale każdy inaczej rozporządza swoim budżetem
|
|
|
|
|
#3129 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3130 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przejmuj się i nie czytaj!! Ja jeszcze tego usg nie miałam. Ale czasem na usg wychodzą rożne dziwne, niepokojące dla nas rzeczy, a tak na prawdę jest wszystko dobrze. Nie zamartwiaj się na zapas. Ewentualnie wybrałabym się na usg jeszcze do innego lekarzaCytat:
|
||
|
|
|
#3131 |
|
Zadomowienie
|
Hejooo
Witam się przy kawce. Gardło to mi chyba dziś eksploduje z bólu :/ a umówiłam się dzisiaj z kumpelą na kawe i lody - albo mi pomogą albo zaszkodzą jeszcze bardziej (...) Obowiązki wzywają więc idę postawić na obiad i sprzątać [dzień jak co dzień] aaa tak mi się nie chceeee Pewnie pomyślicie że mam nierówno z glową że codziennie sprzątam no chcąc nie chcąc żeby utrzymać porzadek to trzeba .. a moja mama to najchętniej kazałaby nam odkurzać 3x dziennie a jak coś jest nie tak to później gadania jest pół dnia, że nic nie robimy więc dla świętego spokoju ogarniam to i owo Lecę bo mam dużo roboty a chciałabym wyjść po południu na miasto
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, która jakiś czas temu wrzucała zdjęcie bułeczek z nutellą i podałaby przepis???
|
#3133 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a kupuję bo mąż będzie zostawał z dzieckiem sam więc jakoś mleko musi podgrzać a w mikrofalówce słyszałam, że mleko traci swoje wartości..Cytat:
za wizytę i wagę małej ![]() co do półkul to nie mam pojęcia ale nie martw się będzie ok ![]() hej chyba jeszcze raz wezmę tą smectę, bo dalej coś mam biegunkę... słabą już na szczęście ale jest franca ![]() za wizyty
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|||
|
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
co do laktatora - ciężko mi radzić. Ja przy obu potrzebowałam, bo za każdym razem miałam studia i wiedziałam, że chcę odciągać na czas nieobecności. A czy bym kupiła, gdybym była cały czas z dzieckiem - nie wiem... Na pewno daje pewną swobodę, bo możesz wyjść z koleżankami na parę godzin i zostawić męża z dzieckiem i swoim mlekiem. Ale nie każda chce wychodzić i zostawiać malucha
![]() kalinowa - nie ma co się zamartwiać. Mi przy H. lekarz kazał się nie martwić przy ostatnim usg, ale mu się nie podobały stopy i stwierdził, że mogą być końsko-szpotawe albo tak się ułożyły. Oczywiście się martwiłam do samego porodu, a stopy okazały się normalne... |
|
|
|
#3135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z izolaatki.
Gorączka nie spada. Astma zaostrzona. Do tego infekcja. Pobrali mi krew. Czekamy na wyniki i pulmonologa. Badania ginekologiczne przesunięto na jutro. Złapałam mega doła. :-(
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3138 |
|
Raczkowanie
|
Baset. .. całuję Cie...
chłodz ciałko jak możesz. Damagaj się paracetamolu 4x dziennie mój gin mówił można niech Ci zabijają tę gorączkę. Ja też leżę ale w domu. Kaszlę aż mnie brzuch boli. I katar. |
|
|
|
#3139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przytulam Cię, nie załamuj się. Infekcja minie, tylko nie możesz się dołować. Wszystkie wysyłamy moc pozytywnej energii. |
|
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Baset przytulam
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buziaki trzymaj się i wracaj do zdrowia ![]() My po sesji mąż nie mógłby być modelem haha, po godzinie miał już dosyć, a młoda latała jak nakręcona, mam nadzieję, że fotki brzuszkowe fajne będą
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga koniecznie się pochwal efektami B-)
|
#3144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Baset dużo zdrówka dla Was!
Cytat:
Co do reszty to nie wiem, ale na pewno nie jest źle skoro lekarz kazał się nie denerwować Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Widziałyście, że już mamusie listopadowe są
|
|
|
#3145 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
qrwa co za pomysł moi rodzice mieli. Ptak się wyprowadza przed porodem.Cytat:
Cytat:
Cytat:
proponuje przeprowadzić się na tydzień do ich domu i słuchać tego rżenia .Cytat:
.Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3146 |
|
Konto usunięte
|
Ja już po. Dostałam receptę na żelazo, bo mam mala anemie. Pozatym wszystko ok, mały waży 1640g. Spory klocuszek. Poszłam do rossa, kupiłam paklanki, podkłady poporodowe i 80 szt chusteczek nawilzanych z pudełkiem, z babydream za niecale 3.80 chyba się w miare oplaca Ale chusteczek to więcej nie kupuje, już mam takie zapasy, że szok ![]() Wgl ginka do mnie ze nie pozwala mi w marcu rodzic. A ja do niej ze nawet w kwietniu bym wolala nie rodzic a ona ze za kwiecien to ona nie moze już reczyc |
|
|
|
#3147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Baset
Cytat:
![]() Mnie strasznie wkurza właśnie kupowanie dużych zabawek bez porozumienia z nami. Młody też dostał wielkiego konia bujanego (od teściów ). Na początku się go bał, a że mieszkamy w bloku to nie ma też za bardzo gdzie go schowaćKinga też mam nadzieję, że się pochwalisz zdjęciami Mojego męża to siłą na taką sesję by nie zaciągnął![]() Ola brawo za wizytę!! Niezły klocuszek już
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2015-02-19 o 12:26 |
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się na pewno - jak będzie czym
hehe nie no myślę, że chociaż z jedno będzie ok hahahaCo do kp ja wiem, że karmić będę, że mi się uda, bo nie ma innej opcji jak dla mnie tyle co przeszłam z córką przez te prawie 19 miesięcy kp to już moje i wiem, że wystarczy po prostu chcieć i się nie poddawać przy pierwszej przeciwności. Także sterylizatora, podgrzewacza i innych bajerów kupować nie będę, bo nawet jeśli będzie ta butelka potrzebna czasem to poradzimy sobie bez tego wszystkiego
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3150 |
|
Konto usunięte
|
Ja też zamierzam jak najdłużej kp
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

jakieś auto albo pojazd budowlany, koparka itd, może garaż z autkami, w ikei są fajne zabawki, przeglądnij 

rżenie oczywiscie najwazniejsze

dla córeczki 

młody się zbuntował i nie chciał z mężem wyjść tylko mamusia musiała do żłoba odwozić, eh godzine się namyślał
i zdrówka
Witam się przy kawce. Gardło to mi chyba dziś eksploduje z bólu :/ a umówiłam się dzisiaj z kumpelą na kawe i lody - albo mi pomogą albo zaszkodzą jeszcze bardziej (...) Obowiązki wzywają więc idę postawić na obiad i sprzątać [dzień jak co dzień] aaa tak mi się nie chceeee
no chcąc nie chcąc żeby utrzymać porzadek to trzeba .. a moja mama to najchętniej kazałaby nam odkurzać 3x dziennie a jak coś jest nie tak to później gadania jest pół dnia, że nic nie robimy
więc dla świętego spokoju ogarniam to i owo
Lecę bo mam dużo roboty a chciałabym wyjść po południu na miasto 

buziaki trzymaj się i wracaj do zdrowia 
.