Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-19, 09:47   #3121
karol_ak
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6

myko a jaki przedział cenowy
klocki jak najbardziej, duplo kupisz różne zestawy różne ceny, do wyboru do koloru jakieś auto albo pojazd budowlany, koparka itd, może garaż z autkami, w ikei są fajne zabawki, przeglądnij
no i książki, ja jestem fanką, ale to pytanie czy dziecko lubi
karol_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 09:48   #3122
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
Siemka
Słońce nas obudziło!

Ja na razie nie kupuję ani sterylizatora, ani podgrzewacza. Jak stwierdził mój Tż, to można ogarnąć w dwie godziny - jak będzie potrzebny to się kupi. Na razie też sie nastawiam na kp.

Pytanie z innej beczki, zwłaszcza do doświadczonych: co kupić rocznemu chłopcu? Chrześniak Tżta miał roczek... Ostatnio dostał jakiś jeździk, więcej miejsca w mieszkaniu nie mają, ale fajnie byłoby dać im coś przydatnego... Czy już klocki?
my kupilismy chrzesniakowi na roczek konia na biegunach takiego wypasnego, kolorowego, ktory macha ogonem, śpiewa, świeci i rży rżenie oczywiscie najwazniejsze Mlody go uwielbia, na all za ok 100 mozna dostac
Stary 2015-02-19, 09:52   #3123
TienShan
Zakorzenienie

dokonałam dziś kolejnego zakupu dzieciowego - patyczki kosmetyczne

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 09:57   #3124
scotasia
Wtajemniczenie

A ja wczoraj kupiłam malutkiej pajacyk taki http://allegro.pl/pajacyk-kombinezon...087921566.html
Tak mi się spodobał, że nie mogłam się powstrzymać Muszę w końcu przejrzeć rzeczy po synku, bo za bardzo szaleję z ciuszkami na all

Ola, Myszonka kciuki za wizyty!!

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2015-02-19 o 09:58
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 10:01   #3125
kalinowa11
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny!
My po wczorajszym usg (28-32 tc). Nasza Malutka waży już 1350g więc tyle szcześcia z nami. Wszystko dobrze, parametry, waga itd itd, jedyne co mnie zaniepokoiło to że ma nieznaczną asymetrię półkul mózgowych. Doktor powiedziała że ma sie nie stresować ale...wiadomo jak jest.Czy u Was tez tak było? Piszcie bo ja trzepię cały internet a nie zawsze jest to dobre!!! Dziękuje
kalinowa11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 10:04   #3126
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
A ja wczoraj kupiłam malutkiej pajacyk taki http://allegro.pl/pajacyk-kombinezon...087921566.html
Tak mi się spodobał, że nie mogłam się powstrzymać Muszę w końcu przejrzeć rzeczy po synku, bo za bardzo szaleję z ciuszkami na all
ojaaa ale słodki

Cytat:
Napisane przez kalinowa11 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
My po wczorajszym usg (28-32 tc). Nasza Malutka waży już 1350g więc tyle szcześcia z nami. Wszystko dobrze, parametry, waga itd itd, jedyne co mnie zaniepokoiło to że ma nieznaczną asymetrię półkul mózgowych. Doktor powiedziała że ma sie nie stresować ale...wiadomo jak jest.Czy u Was tez tak było? Piszcie bo ja trzepię cały internet a nie zawsze jest to dobre!!! Dziękuje
dla córeczki
niestety nie pomogę

Stary 2015-02-19, 10:05   #3127
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karol_ak Pokaż wiadomość
myko a jaki przedział cenowy
klocki jak najbardziej, duplo kupisz różne zestawy różne ceny, do wyboru do koloru jakieś auto albo pojazd budowlany, koparka itd, może garaż z autkami, w ikei są fajne zabawki, przeglądnij
no i książki, ja jestem fanką, ale to pytanie czy dziecko lubi
oooo ja jestem fanką wielkich pluszaków z Ikei boskie są!
Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
dokonałam dziś kolejnego zakupu dzieciowego - patyczki kosmetyczne
gratulacje!
Stary 2015-02-19, 10:05   #3128
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
A no, karmić zamierzam, ale czy się uda to inna bajka Nie jestem jednak z tych mam, dla których kp to mus i w ogóle spełnienie.. uda się super, nie uda - nie rozpaczam. U mnie dochodzi jeszcze to, czy choroba nie pokrzyżuje mi planów

A fanką super sterylności chyba też nie jestem ...
Bez tych urządzeń da się na początku karmić mm w razie kryzysu kp lub rezygnacji z kp w ogóle. A kupić można później, nawet nie trzeba wysyłać tża biegiem, tylko spokojnie zamówić w necie i poczekać parę dni podgrzewając wodę w czajniku i wyparzając butelki wrzątkiem.

Według mnie taki zakup "kupię, bo może się przyda" jest nieekonomiczny ale każdy inaczej rozporządza swoim budżetem
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 10:15   #3129
Crumble
Rozeznanie

Cytat:
hej wstawać śpiochy !
powiedziała ta co zwykle leżakuje do południa
ale dzisiaj od 6 na nogach młody się zbuntował i nie chciał z mężem wyjść tylko mamusia musiała do żłoba odwozić, eh godzine się namyślał
ale za to kupiłam świeże bułeczki na śniadanie, zaraz kawka i zbieram się dzisiaj na CH i do fryzjera, mmmm dzień przyjemności dla matki

to tak, przy kp może się nie przydać nic z tych rzeczy ale jeśli będziesz odciągać to np do sterylizatora wrzucisz butelki, pojemniki, niektóre części laktatora, smoczki a nie będziesz wygotowywać, ja miałam takie coś do mikrofali i było super bo mieści dużo rzeczy na raz, sterylizowałam raz na jakiś czas np codziennie rano, na początku częściej ale nigdy przed każdym użyciem,
miałam też podgrzewacz i nie wyobrażam sobie bez ale ja oprócz kp dawałam mm, więc podgrzewacz utrzymywał mi temperaturę wody, jeśli odciągniesz swoje mleczko i przechowujesz w lodówce na później to też potem trzeba jakoś podgrzać a w mikrofali to łatwo przedobrzyć, podgrzewacz załatwi ci odpowiednią temperaturę pokarmu, a potem jak dziecko starsze można też podgrzewać obiadki, słoiczki itp
generalnie oba sprzęty można sobie darować, ale czasem ułatwiają życie

i zdrówka

mimi_77 na jakie auto w końcu padło ?

miłego dnia wszystkim

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
Bez tych urządzeń da się na początku karmić mm w razie kryzysu kp lub rezygnacji z kp w ogóle. A kupić można później, nawet nie trzeba wysyłać tża biegiem, tylko spokojnie zamówić w necie i poczekać parę dni podgrzewając wodę w czajniku i wyparzając butelki wrzątkiem.

Według mnie taki zakup "kupię, bo może się przyda" jest nieekonomiczny ale każdy inaczej rozporządza swoim budżetem
Nie nie, nie zamierzam kupować na zaś ;p podgrzewacz być może dostanę, chociaż mam już upatrzony z lovi ;p sterylizator jak już to avent do mikrofali.. ale póki co nie kupuję, zobaczę właśnie jak tam z kp... a laktator kupujecie? Ręczny czy elektroniczny? i czy to jest sens kupować już czy też można sobie darować?

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
U mnie nie było asymetrii, więc nie pomogę, ale gratuluję pięknej wagi
Stary 2015-02-19, 10:17   #3130
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Nie przejmuj się i nie czytaj!! Ja jeszcze tego usg nie miałam. Ale czasem na usg wychodzą rożne dziwne, niepokojące dla nas rzeczy, a tak na prawdę jest wszystko dobrze. Nie zamartwiaj się na zapas. Ewentualnie wybrałabym się na usg jeszcze do innego lekarza

Cytat:

Dokładnie, ja podgrzewacz dostałam od teściowej, stał z pół roku w szafie. Dopiero jak przeszliśmy na mm zaczęłam go używać.

Stary 2015-02-19, 10:34   #3131
LuckyLove
Zadomowienie

Hejooo Witam się przy kawce. Gardło to mi chyba dziś eksploduje z bólu :/ a umówiłam się dzisiaj z kumpelą na kawe i lody - albo mi pomogą albo zaszkodzą jeszcze bardziej (...) Obowiązki wzywają więc idę postawić na obiad i sprzątać [dzień jak co dzień] aaa tak mi się nie chceeee
Pewnie pomyślicie że mam nierówno z glową że codziennie sprzątam no chcąc nie chcąc żeby utrzymać porzadek to trzeba .. a moja mama to najchętniej kazałaby nam odkurzać 3x dziennie a jak coś jest nie tak to później gadania jest pół dnia, że nic nie robimy więc dla świętego spokoju ogarniam to i owo Lecę bo mam dużo roboty a chciałabym wyjść po południu na miasto
Stary 2015-02-19, 10:37   #3132
capriola_87
Zakorzenienie

Dziewczęta, która jakiś czas temu wrzucała zdjęcie bułeczek z nutellą i podałaby przepis???
Stary 2015-02-19, 10:37   #3133
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Prawdę mówiąc to ja smarowalam alantanem po każdej zmianie pieluchy, bo moja córka co 3h robiła kupę ale to jest tak, że sprawdzisz co Wam najbardziej pasuje ja pępek octaniseptem traktowałam 2 razy dziennie i odpadł po ok 10 dniach. Teraz też będę go używać.

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Hej z rana
dzięki

Cytat:
Hej dziewczynki!!

Widzę, że Wy już o laktatorach... ja jeśli nie przejmę od siostry to kupię sobie Lovi Prolactis ..

A kupujecie sterylizator, podgrzewacz? Bo się zastanawiam czy to potrzebne bardzo czy można sobie darować... niektórzy mówię nie dla podgrzewacza, ale tak dla sterylizatora, niektórzy odwrotnie.. sama nie wiem
ja kupuję podgrzewacz (widziałam taki 2w1 ze sterylizatorem)
a kupuję bo mąż będzie zostawał z dzieckiem sam więc jakoś mleko musi podgrzać a w mikrofalówce słyszałam, że mleko traci swoje wartości..

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
hej za wizytę i wagę małej
co do półkul to nie mam pojęcia ale nie martw się będzie ok

hej
chyba jeszcze raz wezmę tą smectę, bo dalej coś mam biegunkę... słabą już na szczęście ale jest franca

za wizyty

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 10:54   #3134
sylwia01485
Zadomowienie

co do laktatora - ciężko mi radzić. Ja przy obu potrzebowałam, bo za każdym razem miałam studia i wiedziałam, że chcę odciągać na czas nieobecności. A czy bym kupiła, gdybym była cały czas z dzieckiem - nie wiem... Na pewno daje pewną swobodę, bo możesz wyjść z koleżankami na parę godzin i zostawić męża z dzieckiem i swoim mlekiem. Ale nie każda chce wychodzić i zostawiać malucha

kalinowa - nie ma co się zamartwiać. Mi przy H. lekarz kazał się nie martwić przy ostatnim usg, ale mu się nie podobały stopy i stwierdził, że mogą być końsko-szpotawe albo tak się ułożyły. Oczywiście się martwiłam do samego porodu, a stopy okazały się normalne...
Stary 2015-02-19, 11:04   #3135
goskie89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez baelka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Podłączam się pod pytaniem. Jak to jest, co naprawdę się przyda?
Dzień dobry. Ja laktator planuję kupić Avent elektroniczny. Planuję ściągać mleko i karmić butelką tylko na początku trochę cycka. Niewiem jak wyjdzie w praniu więc kupię chyba po porodzie bo jest strasznie drogi 😦 Byłam w biedrze i nie było ani tych śliczmych kocyków ani termometru :beczy:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
goskie89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 11:16   #3136
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Witam się z izolaatki.
Gorączka nie spada. Astma zaostrzona. Do tego infekcja.
Pobrali mi krew. Czekamy na wyniki i pulmonologa.
Badania ginekologiczne przesunięto na jutro.

Złapałam mega doła. :-(

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 11:18   #3137
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goskie89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Ja laktator planuję kupić Avent elektroniczny. Planuję ściągać mleko i karmić butelką tylko na początku trochę cycka. Niewiem jak wyjdzie w praniu więc kupię chyba po porodzie bo jest strasznie drogi 😦 Byłam w biedrze i nie było ani tych śliczmych kocyków ani termometru :beczy:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A dlaczego chcesz sobie utrudniać życie jeśli można wiedzieć?

Stary 2015-02-19, 11:23   #3138
Malwinka 123
Raczkowanie

Baset. .. całuję Cie...
chłodz ciałko jak możesz. Damagaj się paracetamolu 4x dziennie mój gin mówił można niech Ci zabijają tę gorączkę.
Ja też leżę ale w domu. Kaszlę aż mnie brzuch boli. I katar.
Malwinka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 11:28   #3139
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Witam się z izolaatki.

przytulam Cię, nie załamuj się. Infekcja minie, tylko nie możesz się dołować. Wszystkie wysyłamy moc pozytywnej energii.
Stary 2015-02-19, 11:46   #3140
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z izolaatki.

Trzymaj się tam, mysl pozytywnie i nie doluj sie!!
Stary 2015-02-19, 11:47   #3141
TienShan
Zakorzenienie

Baset przytulam

Stary 2015-02-19, 11:59   #3142
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z izolaatki.

buziaki trzymaj się i wracaj do zdrowia

My po sesji mąż nie mógłby być modelem haha, po godzinie miał już dosyć, a młoda latała jak nakręcona, mam nadzieję, że fotki brzuszkowe fajne będą

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:05   #3143
TienShan
Zakorzenienie

Kinga koniecznie się pochwal efektami B-)

Stary 2015-02-19, 12:11   #3144
myszonka88
Zakorzenienie

Baset dużo zdrówka dla Was!

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Wasza malutka już nie taka malutka
Co do reszty to nie wiem, ale na pewno nie jest źle skoro lekarz kazał się nie denerwować

Cytat:

Też wychodzę z takiego założenia

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
My po sesji mąż nie mógłby być modelem haha, po godzinie miał już dosyć, a młoda latała jak nakręcona, mam nadzieję, że fotki brzuszkowe fajne będą
Pochwalisz się w klubie fotkami

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Widziałyście, że już mamusie listopadowe są

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:14   #3145
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
A no, karmić zamierzam, ale czy się uda to inna bajka Nie jestem jednak z tych mam, dla których kp to mus i w ogóle spełnienie.. uda się super, nie uda - nie rozpaczam. U mnie dochodzi jeszcze to, czy choroba nie pokrzyżuje mi planów

A fanką super sterylności chyba też nie jestem ...
Mam tak samo nie mam jakoś ciśnienia.

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
Siemka
Słońce nas obudziło!

Ja na razie nie kupuję ani sterylizatora, ani podgrzewacza. Jak stwierdził mój Tż, to można ogarnąć w dwie godziny - jak będzie potrzebny to się kupi. Na razie też sie nastawiam na kp.

Pytanie z innej beczki, zwłaszcza do doświadczonych: co kupić rocznemu chłopcu? Chrześniak Tżta miał roczek... Ostatnio dostał jakiś jeździk, więcej miejsca w mieszkaniu nie mają, ale fajnie byłoby dać im coś przydatnego... Czy już klocki?
Szczerze dla mnie duże zabawki odpadaja bo dziecko sie pobawi a później nie ma co z tym zrobić. Tak jak dziewczyny piszą ikea przekładanaka i ewentualnie kasa bo rodzice zawsze wiedza co takiemu dziecku trzeba. Ja oznajmiłam całej rodzinie, że od tgeraz zero prezentów chyba, że drobiazg a jak chcą dać więcej to mała ma swoją skarbonkę. Kupowali duże zabawki a ja mam 33 metry efekt, oegany jeżdżą w aucie, mis bujany w garażu, rowery (tak dobrze czytacie ma trzy :mdleje) i wózek u teściów. A i dostała ptaka qrwa co za pomysł moi rodzice mieli. Ptak się wyprowadza przed porodem.

Cytat:
hej wstawać śpiochy !
powiedziała ta co zwykle leżakuje do południa
ale dzisiaj od 6 na nogach młody się zbuntował i nie chciał z mężem wyjść tylko mamusia musiała do żłoba odwozić, eh godzine się namyślał
ale za to kupiłam świeże bułeczki na śniadanie, zaraz kawka i zbieram się dzisiaj na CH i do fryzjera, mmmm dzień przyjemności dla matki

to tak, przy kp może się nie przydać nic z tych rzeczy ale jeśli będziesz odciągać to np do sterylizatora wrzucisz butelki, pojemniki, niektóre części laktatora, smoczki a nie będziesz wygotowywać, ja miałam takie coś do mikrofali i było super bo mieści dużo rzeczy na raz, sterylizowałam raz na jakiś czas np codziennie rano, na początku częściej ale nigdy przed każdym użyciem,
miałam też podgrzewacz i nie wyobrażam sobie bez ale ja oprócz kp dawałam mm, więc podgrzewacz utrzymywał mi temperaturę wody, jeśli odciągniesz swoje mleczko i przechowujesz w lodówce na później to też potem trzeba jakoś podgrzać a w mikrofali to łatwo przedobrzyć, podgrzewacz załatwi ci odpowiednią temperaturę pokarmu, a potem jak dziecko starsze można też podgrzewać obiadki, słoiczki itp
generalnie oba sprzęty można sobie darować, ale czasem ułatwiają życie

i zdrówka

mimi_77 na jakie auto w końcu padło ?

miłego dnia wszystkim
Popieram ze starylizatorem.

Cytat:
Myko jakies duże klocki jak najbardziej Ja na roczek poprosiłam, żeby ksiązki wszyscy kupowali, bo nie chcę mieć pokoju zawalonego zabawkami Najlepiej zapytać rodziców, co potrzeba Mnie już coś trafia, jak ktoś przyjeżdża z kolejnymi klockami albo samochodzikami Tym bardziej, że młody średnio za samochodami przepada, woli jakieś puzzle, książki właśnie. Jak miał roczek to lubił przekładanki (http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80014041/), jak już chodzi to dzieci w tym wieku lubią też zabawki do pchania czy ciągnięcia (my mamy taką zwykłą plastikową kaczkę-klepaczkę ).
Przekładanka jest super.

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
my kupilismy chrzesniakowi na roczek konia na biegunach takiego wypasnego, kolorowego, ktory macha ogonem, śpiewa, świeci i rży rżenie oczywiscie najwazniejsze Mlody go uwielbia, na all za ok 100 mozna dostac
O nie proponuje przeprowadzić się na tydzień do ich domu i słuchać tego rżenia .

Cytat:

Ola, Myszonka kciuki za wizyty!!
Piekny .

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Bedzie dobrze .

Cytat:
Witam się z izolaatki.

Biedna jesteś .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:25   #3146
201606011622
Konto usunięte

Ja już po. Dostałam receptę na żelazo, bo mam mala anemie.
Pozatym wszystko ok, mały waży 1640g. Spory klocuszek.
Poszłam do rossa, kupiłam paklanki, podkłady poporodowe i 80 szt chusteczek nawilzanych z pudełkiem, z babydream za niecale 3.80 chyba się w miare oplaca Ale chusteczek to więcej nie kupuje, już mam takie zapasy, że szok
Wgl ginka do mnie ze nie pozwala mi w marcu rodzic. A ja do niej ze nawet w kwietniu bym wolala nie rodzic a ona ze za kwiecien to ona nie moze już reczyc
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:25   #3147
scotasia
Wtajemniczenie

Baset przytulam mocno!

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Szczerze dla mnie duże zabawki odpadaja bo dziecko sie pobawi a później nie ma co z tym zrobić. Tak jak dziewczyny piszą ikea przekładanaka i ewentualnie kasa bo rodzice zawsze wiedza co takiemu dziecku trzeba. Ja oznajmiłam całej rodzinie, że od tgeraz zero prezentów chyba, że drobiazg a jak chcą dać więcej to mała ma swoją skarbonkę. Kupowali duże zabawki a ja mam 33 metry efekt, oegany jeżdżą w aucie, mis bujany w garażu, rowery (tak dobrze czytacie ma trzy :mdleje) i wózek u teściów. A i dostała ptaka qrwa co za pomysł moi rodzice mieli. Ptak się wyprowadza przed porodem.

O nie proponuje przeprowadzić się na tydzień do ich domu i słuchać tego rżenia .

.
Ptak?!?! O ludzie Trzy rowery?! Współczuję...
Mnie strasznie wkurza właśnie kupowanie dużych zabawek bez porozumienia z nami. Młody też dostał wielkiego konia bujanego (od teściów). Na początku się go bał, a że mieszkamy w bloku to nie ma też za bardzo gdzie go schować Na szczęście ostatnio kupują ubranka. Uff....

Kinga
też mam nadzieję, że się pochwalisz zdjęciami Mojego męża to siłą na taką sesję by nie zaciągnął

Ola
brawo za wizytę!! Niezły klocuszek już

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2015-02-19 o 12:26
Stary 2015-02-19, 12:26   #3148
Kinga_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Kinga koniecznie się pochwal efektami B-)
Pochwalę się na pewno - jak będzie czym hehe nie no myślę, że chociaż z jedno będzie ok hahaha

Co do kp ja wiem, że karmić będę, że mi się uda, bo nie ma innej opcji jak dla mnie tyle co przeszłam z córką przez te prawie 19 miesięcy kp to już moje i wiem, że wystarczy po prostu chcieć i się nie poddawać przy pierwszej przeciwności.

Także sterylizatora, podgrzewacza i innych bajerów kupować nie będę, bo nawet jeśli będzie ta butelka potrzebna czasem to poradzimy sobie bez tego wszystkiego

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:27   #3149
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Baset przytulam mocno!

Ptak?!?! O ludzie Trzy rowery?! Współczuję...
Mnie strasznie wkurza właśnie kupowanie dużych zabawek bez porozumienia z nami. Młody też dostał wielkiego konia bujanego (od teściów). Na początku się go bał, a że mieszkamy w bloku to nie ma też za bardzo gdzie go schować Na szczęście ostatnio kupują ubranka. Uff....

Kinga
też mam nadzieję, że się pochwalisz zdjęciami Mojego męża to siłą na taką sesję by nie zaciągnął
Dlatego jest skarbonka. Teraz idziemy do chcrześniaka tż na urodziny i dostanie piżame i pieniążki bo siostra też założyła skarbonke .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-19, 12:35   #3150
201606011622
Konto usunięte

Ja też zamierzam jak najdłużej kp
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości