|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
to juz wyjasnilo sie dlaczego tak rzadko mi sie chcePs. Zazdroszcze duzego blatu w kuchni . Nie masz tak pozastawiane jak u mnie(czajnik,dzbanek etc)
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#4592 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi nic nie pomoże musze przestać po prostu Cytat:
dentysta kochana . Cytat:
Wgl dzień dobry marcelek biedny kaszlal pół nocy zostawię go w domu dziś taki takis przymulony chodzi szkoda żeby dzieci inne zaraził . Oby do poniedziałku mu przeszło .
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś sobie poradziłam z problemem, pozazdrościłam wszystkim kobietkom kolorowych paznokci i zawzięłam się ciężko było ale dałam radę Zdrówka dla Marcelka
|
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak się nudzisz to wpadaj na kawkę
![]() Cytat:
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny jak dobrze ze dzisiaj piatek
![]() kasperka - ja tez się boje obsługi chłopca w domu mam już córkę pozatym 2 młodsze siostry ![]() majka - zgłoś się jak najszybciej do dentysty bo przy takim bólu żadne domowe sposoby nie pomogą. Współczuje bólu Kalwi - ja kupuję normalne tylko wieksze dd1dd - ja tez dzisiaj planuje porzadki ale dopiero po pracy tez mnie zmotywowały te czyste blaty roxany |
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, faktycznie chyba najrozsadniej na razie będzie kupić trochę większy stanik tylko w co ja się zmieszcze
![]() idę teraz mieszkanie ogarnąć i na jakieś zakupy się wybrać. Postaram się zaglądać w ciągu dnia
|
#4598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka dla Małego, oby Mu szybko przeszło
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje, ja juz po jajeczniczka była ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
Nie. Nie. Zawsze takie puste bo nie lubie mieć zawalonych wiec to kwestia przyzwyczajenia :P ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Mam tez poustawiane ale z drugiej strony. Zdjecie oddaje tylko polowe kuchni, druga połowa to wielki ekspres do kawy, czajnik, robot kuchenny itd...
|
|
#4601 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też kupuje normalne tylko większe. Zamawiam z bon prix i jestem zadowolona, oni maja dziwną rozmiarówkę, ja mam pod biustem 90, w biuscie 109, i pasuje na mnie teraz ich rozmiar 75 F no i cena do przyjęcia.http://www.bonprix.pl/style/biustono...y=379&source=7 Wczoraj dostałam paczkę, zamówiłam taki model Edytowane przez dinusia08 Czas edycji: 2015-02-20 o 09:02 |
|
|
|
|
#4602 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podziwiam Te, które mają siły na sprzątanie i zakupy. Ja dopiero wczoraj troszkę ogarnęłam, ale dziś coś czuje, że tylko ogórkową ugotuje i tyle z mojej roboty. |
||
|
|
|
#4603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej prosze Was, wyszłam na jakas pedantke a daleko mi do tego Jak Wy sprzątacie to ja tez ide... Tylko co ja bede sprzatac?! ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Ja kiedys cos dwa razy zamówiłam w bon prixie i sie mega zawiodłam... Omijam szerokim łukiem...
|
|
#4604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)... jak dobrze, ze ją mamy |
|
|
|
|
#4606 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku, ale lecicie
co do badań na tokso, ja nie miałam takich badań, każda kobieta w ciąży powinna je mieć?
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4608 |
|
Raczkowanie
|
roxana rozumiem, też niestety odsyłałam do nich kilka bubli,ale z biustonoszami miałam szczęście
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa.
a co to dentysta?hehe wiem mycha, tylko wczoraj było za późno na stomatologa. Zaraz lecę o 10 otwiera gabinet mam nadzieje że mnie przyjmie bo to różnie bywa. WITAM SIĘ Skarby ... co by nie było że do obory wlazłam w gumiokach bo zdarza się
|
#4610 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NA PIERWSZEJ WIZYCIE KAZAŁA MI ZROBIĆ BADANIE
|
|
#4612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() idę
|
||
|
|
|
#4613 |
|
Zadomowienie
|
witajcie czujemy sie juz znacznie lepiej,synek ma dzis kontrol,ale jestem dobrej mysli
dd1dd jakiego masz psiaka?mzoe pisalas ale zapomnialam ![]() mrvka Ty kupilas to lozeczko za 20zl?niely biznes ,wrzuc do klubu ten nabytek chetnie zobacze to cudo sugar ,zdrówka dla Marcelka unikalna1983 nie masz sie o co obrazac, forum to dialog a nie pojedyncze monologi..niektore maja juz dzieci niektore jeszcze nie,tym bardziej warto czytac te ktore maja jakies doswiadczenie,ale Twoja wola. dinusia28 a co im do tego jaka plec,ja jeszcze nie znam ale gin mowi ze najweazniesze ze zdrowe. kobiecie przede mna odkrył wade i musial ich wyslac do CZMP w ŁODZI zeby tam sie nia zajeli, a nawet 30tki nie ma,na wady nie ma reguły.. roxana_lu to zmotywowalas dziewczyny do dbałosci o blat kuchenny ktora jest z centrum?lodzkie,,ew.wielk opolska itp?dd1dd mozesz napisac mi skad jestes?moze byc na priv
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-02-20 o 09:11 |
|
|
|
#4614 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie, mój lekarz niby dobry specjalista, a daje skierowania na wszystko, tylko na to co nie trzeba:/ Muszę się upomnieć. Jejku...Wy już za sprzątanie się bierzecie, a ja jeszcze leże.... jak mam mieć wolny dzień to tyle planuję co nie zrobię w domu, a przyjdzie co do czego to nic mi się nie chce:/ przyjemniej teraz mam jakieś wytłumaczenie
Edytowane przez belleza_ines Czas edycji: 2015-02-20 o 09:25 |
|
|
|
#4615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my póki co wynajmujemy mieszkanie... Z mężem mieliśmy ładne mieszkanie urządzone ,,po mojemu,, ale gdy odchodziłam zostawiłam mu wszystko dosłownie... Teraz w wynajmowanym fakt faktem odświeżamy ściany itd drobne zmiany ale nie jest tak jak bym chciała i nie będzie bo nie ma sensu komuś remonty robić. Mam nadzieję że już niedługo będziemy mieli swoje mieszkanie, może uda się wybudować dom... echhh Zazdroszczę. ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
zgadzam się. Zawsze możesz wrzucić zdjęcie obiadku ![]() ![]() :s lina:Ja po śniadanku i ten głupi ząb ćmi póki co... Prawie nic nie zjadłam bo wszystko uraża... FAK ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Jeny polazły wszystkie sprzatac... Dobra, słabo mnie przekonałyście ale idę też puśćcie sygnał jak wrócicie na forum
|
|
#4616 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4617 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo zaś mnie smaki najdą a dziś bez wyboru - barszcz z kołdunami od babci
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
BEATRIX ciesze się ze jest poprawa
mnie i synka za to dusi kaszel i meczy katar, chce juz wracać rosi: z inspiracjami obiadowymi dołączę po powrocie do UK bo teraz mama się gotowaniem zajmuje chętnie bym coś ugotowala, ale do południa jesteśmy sami z małym a tu mieszkanie nie jest w ogóle dostosowane do niego i musze wszędzie za nim chodzić i go pilnować żeby nic nie rozwalił i sobie krzywdy nie zrobił
|
#4619 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach widzę, że różnice między Polską a Irlandią są znaczące. Tutaj zrobiono mi grupę krwi, HIV, HBs i żelazo;d Resztę prywatnie w Polsce robiłam.. W którym tygodniu umawiacie się na usg połówkowe? |
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostałam skierowanie jedynie na dwa prenatalne, a tak pisze mi na kartce jak badania mam zrobić i robię w przychodni za kasę. Może dlatego że prywatnie do niej chodzę... Ale te badania wszystkie sporo w sumie kosztują
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

ja miałam zaraz po przebudzeniu, z minuty na minuty słabła
to juz wyjasnilo sie dlaczego tak rzadko mi sie chce

ale jakoś sobie poradziłam z problemem, pozazdrościłam wszystkim kobietkom kolorowych paznokci i zawzięłam się

28TC

)...