|
|
#3631 | ||||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
No jaaa, zielona to Fraiche jest, pomyliłem fhąsuską nomenklaturę (btw - nie cierpię francuskich nazw!)
Kumpela używa zielonej i różowej - lubię zaciągać się zapachem, jaki za sobą ciągnie, są mega trwałe Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję Cytat:
Cytat:
![]() Żart, żeby nie było! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3633 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ew. z "liściem" Kenzo mi się pomyliło, Ete coś tam ![]() --- Tanie suple znalazłem, ale tylko dla tych, którzy nie wierzą w datę ważności ![]() coś na kości za złotówkę coś na skórę za czy pińdzisiont |
||
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. calcenato brała młoda na bóle wzrostowe po soku z marchewki mam pomarańczowe plamy na nosie i wnętrzu dłoni podejrzewam, że po tabletkach też
|
|
#3635 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję,że uda się tego pozbyć....Cytat:
![]() Przepadłam na wątku Najbardziej skąpy facet
|
|||
|
|
|
#3637 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszta, mnie też można uznać za skąpą - przeterminowane kosmetyki/odżywki/lek/niektoe żarcie... ![]() Dawno nie zapuszczałąm się w Wizażowe czeluście, to nie wiem co czytać pierwsze
|
|
|
|
|
#3639 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- "Wpisałem się" we wątku o ex
|
|||
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Jestescie mega
zwlaszcza Gryx :P kurcze no skoro juz przylazlam to pasuje zostac Ja czesto sledze watki przez watek perelkowy. Jakie tam kwiatki mozna znalezc to glowa mala
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Za dużo nadrabiania
![]() machnę tylko znad kawy
|
|
|
|
#3642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 a tę akurat babę chyba nic nie działało ![]() ad 3 jest taka opcja, bo zazwyczaj im mniej się chce iść/jechać tym jest fajniej no zobaczymy ad 1 kurcze, u mnie chyba ludzie nie gubią pieniędzy bo ja nie znajduję ad 2 Cytat:
wczoraj cały dzień rozkminiałam jak się wymiksować Poza tym obiecałam koleżance że będę z nią w pokoju (bo oprócz nas dwóch jadą sami faceci ) no i ta obietnica jakoś mnie trzyma, bo sama nie chciałabym być wystawiona w takiej sytuacji, a hołduję zasadzie "nie czyń drugiemu co tobie niemiłe" ![]() Jedziemy w góry, okolice Nowego Sącza. Hotel fajny (spa itp ), ale planu wycieczki chyba nie ma żadnego, chyba mają być zajęcia w podgrupach po prostu, więc tego się boję, bo nie jestem zgrana z reszta ekipy (wszyscy sa pracownikami technicznymi a ja administracyjnym) No ale chyba jakoś to będzie no właśnie % będą zapewne w dużych ilościach, tylko problem taki że ja nie piję Cytat:
Cytat:
też czasem czytam, niezłe historie, aż trudno uwierzyć
|
||||
|
|
|
#3643 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. jak w korporacji ![]() Zarabianie jest złeee, kupiłam sobie jeszcze buty Ale skórzane, przecenione, wysyłka darmowa, zwrot darmowy także tego...
|
||
|
|
|
#3644 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi i prawdopodobnie części zeżartych cytatów
![]() Cytat:
Cytat:
?spódnica mój ukochany rodzaj Cytat:
natomiast rozmowy przez telefon ![]() teraz takich większość - bes kompleksów chowani ![]() Cytat:
2.apage wyjazdy integracyjne o , moja socjopatia dotyczy przebywania z kupą obcych ludzi przez czas dłuższy niż przez chwilę i z powodów innych niż nauka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#3645 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Baru mam zapytanie ad sinupret pathologicznego zachowania kothy - codziennie rano siada i ciężkim tępym wzrokiem przez dłuższy czas gapi się na zasłonę zasłoniętego okna albo na wysokości nosa - wtedy z odległości około 10-15 cm albo trochę wyżej paczy , ale tak czy siak nie na wysokości szyb czy powinnam zacząć się niepokoić i szukać terapeuthy czy wasze kothy tesz tak robio
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3646 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
To ze środka
Cytat:
Cytat:
dmucha przez minute (albo mniej) po czym się wyłacza i musi ze trzy minuty odpocząć. Suszenie włosów na raty w temperaturze +6 stopni mnie jakoś wyjatkowo nie pociąga, wobec czego szykuje mi sie kolejny wydatek....LeejdiNaati
|
|
#3647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bar dla wszystkich otwarty, usiądź, zjedz, napij się z nami ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi się śniło, że wybrałam się z siostrą na spacer po naszym polu. W połowie, tam, gdzie były łąki, trafiłyśmy na sawannę i bohaterów serialu "Diamentowa góra" (pamięta to ktoś? ). Poszłyśmy dalej, do lasu znajdującego się na skraju naszej ziemi. Zaczął zapadać zmierzch i z nieba pojawiło się światło, jakby ktoś przeszukiwał teren z jakiegoś helikoptera. Schowałyśmy się w polu kukurydzy (nie wiadomo skąd pojawił się jakiś przystojniak chcący rozwiązać zagadkę ). Świateł było coraz więcej i okazało się, że nasz las jest ścięty w połowie i zniszczony, jakby coś go spaliło albo w nim wybuchło i nagle ciszę przerwał motyw z "Mission Impossible"... Czyli mój budzik
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-20 o 09:53 |
||
|
|
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i jeszcze mieszkanie w hotelowym pokoju z prawie obca osobą
|
||
|
|
|
#3649 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Aleś się rozpisał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Tylko nie mam porownania z innymi wiec wiesz.....
|
|||||
|
|
|
#3650 |
|
Nindżopesz
|
Tego nienawidzę, zawsze trafiam na osobę, która się nie maluje, rano tylko czesze, robi kucyk i gotowa, a potem zdegustowana patrzy na mnie kiedy się pół godziny pacykuję, układam włosy i wklepuję kremy. Bo wiadomo, łazienki zazwyczaj nie ma w pokoju, tylko umywalka z lustrem.
Kobieta kobiecie wilkiem
|
|
|
|
#3651 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ale mnie tym przypadku interesuje relacja jakości do ceny, bo ceny w Biedronce są takie bardziej dla ludzi...
|
|
#3652 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I lubię takie zakupy - darmowy zwrot przesył etc. Cytat:
![]() Cytat:
Ale na pewno będzie fajnie ![]() nie serio mówię, czasem z teorii miazga, a w praktyce ubaw ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie to jest najgorsze. Zdziczałam. Kiedyś nie zwracałąm na to uwagi, ale teraz nie lubię jak ktoś obcy mnie widzi w sytuacji pościelowej. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3653 | |
|
BAN stały
|
Znad śniadania
![]() To Ty się ciesz, że to nie wątek "zdziwieniowy", którego jedna edycja średnio trwa tydzień ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie znoszę takich! ![]() Fruzina robi podobnie, ino w oknie niezasłoniętym balkonowym, kątępluje chyba okoliczności ogrodowej przyrody No cooo? Jakoś krępuje mnie udzielanie się poza perfumami A żeby "śmieszniej" było - od zacytowanej laski dostałem pw z prośbą o wytłumaczenie tego, co reszta pojęła migiem i nie dorabiała jakiejś dziwnej filozofii |
|
|
|
|
#3654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
samolo wypełniony po kokardkę ![]() brać biedową moje didki od ponad roku używają na basenie, a nie obchodzą się z nimi za delikatnie, i nic się nie dzieje tylko paragonu pilnować, jakby coś było nie tak, to bez problemu można wymienić albo oddać ja przepłaciłam, bo kupiłam za 60 identyczną w markecie agd no chyba że z jonizacja potrzebujesz
|
|
#3655 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Jedyne, na czym mi zależy, to: - żeby nie była wściekle droga, - miała silny nawiew, - nie wyłączała się sama z siebie po pół minuty nadmuchu..... Matki Boskiej Pieniężnej na szczęście już niedługo chociaż jak za prąd zapłacę to nie wiem, czy na suszarkę wystarczy
|
|
#3656 |
|
Piers do przodu
|
|
#3657 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tyle lat, jak żyję, i nie słyszałam
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby nie kupuję bo mam, więc zbędny wydatek, ale w sumie powinnam zmienić na szybszą i mieć to "z głowy" ![]()
|
|
|
|
|
#3660 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

Kumpela używa zielonej i różowej - lubię zaciągać się zapachem, jaki za sobą ciągnie, są mega trwałe
Plus pieprz i mamy zupę cedrową .

Ale jak babcie drybcie dziś w Katowickim D stał sobie normalnie to psikłam

mój ukochany rodzaj 
Skąd się tacy ludzie bez wyczucia biorą?