Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-20, 11:23   #4711
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)

Hej kochane .. chyba jest lepiej . Dzisiaj od rana bez biegunki , zjadl jogurcik , jablko gotowane i miseczke ryżanki więc nie jest źle .. Modle sie caly czas zeby tam nie wracac bo to cholerstwo trzyma go już tydzień .. Wczorsj jak wrocilismy to caly czas plakalam i sama do siebie gadalam ze nie chce tam wracać . jak potłuczona jakas To wszystko co sie dzieje ostatnimi czasy odbija sie mocno na mojej psychice

Pytacie co z TŻetem . On pracuje , ostatnie 2 tygodnie jest w Warszawie wiec to nie jego wina ze bylam sama ale to nie zmienia faktu ze mam ogromny zal sama nie wiem do kogo ze ja w ciazy sama ze wszystkimi problemami ..

Do do TSH to ja nawet nie wiem czy mam dobre , teraz na ostatniej wizycie dostalam skierowanie ale nie mam kiedy isc zrobic badan .. zaniedbuje te ciaze strasznie i bardzo mi z tym zle

Pisalyscie o chrzcinach. My tez nie mamy slubu i przy Adasku byl problem z moja parafia ale poszlam do innej trafilam na normalnego ksiedza i normalnie go ochrzcil ..
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 11:25   #4712
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Ja wróciłam niedawno z miasta z młodym y doc byłam bp mu na buzi przy ustach takie brzydkie wyskoczyło nie chce zejść z wiatru chyba a ob to lize i tez drapie i boli go. Przy okazji tak go o słuchał mówi ze kaszel nie jest taki zły i ze jak się pogorszy to mogę dać syrop lub czopki bo mam specjalne ma kaszel dla niego poza tym krem mocny taki na to oby zadziałało .
Ale mnie głowa boli jakieś ciśnienie jest inne chyba
Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Stomatolog na 14:00 ale prywatnie 30zł znieczulenie i plomba 150zł. Kuźwa skąd te ceny maja to nie wiem. Tak dawno nie byłam jedynie na jakimś przeglądzie. Ale nic się nie działo...
W przychodni termin na za dwa tygodnie i wali ich to że mnie boli i że w ciąży
Teraz telefonicznie sobie załatwiałam...

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Ja dziś zaczynam 16tc

O matko co za ludzie 2 tyg czekać głupi to lepiej zapłacić juz

Cytat:
u nas koronka ale w państwowym gabinecie 800zł. To wiem na bank bo kuzynka robiła. A wstawienie zęba na śrubie 4000zł państwowo...
Prywatnie może i faktycznie kilkaset czy kilka tysięcy drożej. Masakra.
Nic tylko dentystą być... Zęby zawsze psuc się będą...

w Niemczech za Marcela żeby dałam 200 euro za kolo 5 koronek 2 wyrwane antybiotyk narkoza była kasa chorych za koronki nie płaci dzieciom niestety wiec musieliśmy . A nie chciałam żeby mu wyrwali te żeby to było. Rok temu od tego czasu bardzo go pilnuje ze słodkim pocie herbata lub woda bez cukru . Czasem soku .
A tutaj za implant się buli 2 tys . Niestety Euro także w pl taniej

Cytat:
O i jeszcze jedna sytuacja mi się przypomniała...
Nie chcialam baby wkurzać bo chciałam L4 , miałam zapalenie oskrzeli i mega gorączkę...
Więc weszłam...
NAZWISKO
podałam
CO DOLEGA
nie wiem pani doktor nie jestem lekarzem ale boli tu i gorączka taka...
BADA, BADA, BADA, BADA, ZAPALENIE OSKRZELI TU BĘDZIE, POWINNAM WYPISAĆ SKIEROWANIE DO LARYNGOLOGA ALE NIE MA SENSU BO KOLEJKI DŁUGIE
mogę prosić L4?
A PO CO PANI ???:brz ydal::b rzydal:
tłumacze
NO DOBRZE PIERWSZY I OSTATNI RAZ 39st GORĄCZKI A JUŻ UMIERA CO ZA MŁODZIEŻ CO ZA CZASY I DZIWIĆ SIĘ POLITYKOM CO ZA MŁODZIEŻ CO ZA CZASY .... itd
Matko co za baba.
Mnie się tak spytała raz okulistka bo miałam zapalenie spojówek zarazliwe a ona głupia Pyta czemu chce l 4.
Stary 2015-02-20, 11:26   #4713
beaciorq
Zadomowienie

Niespodziewajka, trudne chwile przexywasz ale wierze ze świetnie sobie radzisz, jestes silna:beer:
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 11:29   #4714
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
wlasnie gotuje obiad,pomidorowa z makaronem,ew.grzanki,a na drugie naleśniki
co do Kosciola Kat. to nigdy tam slubu nie wezme,mamy cywilny, wystarczy.nie bede komentowac dlaczego,wybaczcie..,syne k byl ochrzczony praktycznie dla papierka.. czy drugie bedzie watpie jesli juz to tez dla papierka byle szybko.
majka tzrymam kciuki za wizyte
roxana_lu widze ze decyzja co do wózka podjeta,a co z kolorsytyka sypialni?
beaciorq fajna kuchnia ja tez swoja sama projektowalam ..tylko plytki musimy kiedys wymienic bo wprowadzalismys ie na szybko i zostaly takie byle jakie..ale ranty mamy zaokrglone coby nikt nie przyhaczyl kolanem czy inna czescia ciala..i plytki tez antyposlizgowe takie chropowate ,bo u rodzicow w kuchni idzie orła wiwynąć a przy małych dzieciach to lepiej zbudowac bezpieczny dom..my mielismy 7 i 4 to juz jest wieksza samokontrola.
no kolorystyka taka jak w całym mieszkaniu biele, szarości..

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Nie słyszałam a ja uwielbiam straszne filmy
tzn on straszny nie jest (chyba), żaden horror czy coś.. tylko nie wiem czy za bardzo przeżywać nie będę... i się stresować....
ja to strasznie emocjonalnie do filmów podchodzę... a horrory czy mocna sensacje omijam szerokim łukiem...

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Hej kochane .. chyba jest lepiej . Dzisiaj od rana bez biegunki , zjadl jogurcik , jablko gotowane i miseczke ryżanki więc nie jest źle .. Modle sie caly czas zeby tam nie wracac bo to cholerstwo trzyma go już tydzień .. Wczorsj jak wrocilismy to caly czas plakalam i sama do siebie gadalam ze nie chce tam wracać . jak potłuczona jakas To wszystko co sie dzieje ostatnimi czasy odbija sie mocno na mojej psychice

Pytacie co z TŻetem . On pracuje , ostatnie 2 tygodnie jest w Warszawie wiec to nie jego wina ze bylam sama ale to nie zmienia faktu ze mam ogromny zal sama nie wiem do kogo ze ja w ciazy sama ze wszystkimi problemami ..

Do do TSH to ja nawet nie wiem czy mam dobre , teraz na ostatniej wizycie dostalam skierowanie ale nie mam kiedy isc zrobic badan .. zaniedbuje te ciaze strasznie i bardzo mi z tym zle

Pisalyscie o chrzcinach. My tez nie mamy slubu i przy Adasku byl problem z moja parafia ale poszlam do innej trafilam na normalnego ksiedza i normalnie go ochrzcil ..
dużo zdrówka i wytrwałości dla Was

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 11:43   #4715
fiona27
Zakorzenienie

My już po spacerku

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość

Widzialam wcześniej temat kuchni, to ja tez się pochwale, jestem z niej strasznie dumnq bo sama zaprojektowalam pod moje potrzeby i spełnia je całkowicie
Piękna, ale tez pewnie ładnie kosztowała.
My mieliśmy ograniczony budżet i nie mogła sobie pozwolić na taką ładną
Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
mój będzie taki http://www.x-lander.pl/product,xmove.html
kolor terra (futerko można odpiąć ) mąż nie chce beżowego, szarego i czarnego... więc postawiłam na ten. Bo ten jasno zielony i czerwony może robactwo do siebie ciągnąć
Bardzo ładny wózeczek chociaż ja wolę jaśniejsze kolory, mimo że bardziej brudzące.

Roxana to już chyba wiem jaki kupię wózek Ten w kolorze beżowo-czarnym jest boski . Ja go chcę !

Niespodziewajka ciesze się, ze troszkę lepiej z synkiem
Stary 2015-02-20, 11:45   #4716
ankaaa206
Wtajemniczenie

helloł
ja też już z mlodym wróciłam z miasta, teraz śpi a ja zjadlam prawie całą dużą paczkę mmsów taka chcice na miałam na nie!

od rana ciągnie mnie w pachwinach, maluch rośnie i więcej miejsca potrzebuje, tż bierze sobie dziś pół dnia wolnego więc będe leniuchować - kocham to

ja tam nie używałam niedrapek, po prostu paznokcie same sie kruszyły na poczatku bo były takie delikatne, a potem normalnie obcinałam, jakoś tak mi dziwnie wyglądał w nich

dzisiaj byłam w pepco i naoglądałam się tych małych ubranek i już chciałam kupować ale z tyłu głowy przeciez nie znam płci, więc muszę zaczekać, ale obiecuje że od kwietnia biorę sie za zakupy - oczywiście marzy mi się córka co bym miała co kupować bo dla synka niestety wszystko mam

dd1dd - piękny wózek!

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 11:46   #4717
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
My już po spacerku

Piękna, ale tez pewnie ładnie kosztowała.

My mieliśmy ograniczony budżet i nie mogła sobie pozwolić na taką ładną

Bardzo ładny wózeczek chociaż ja wolę jaśniejsze kolory, mimo że bardziej brudzące.

Roxana to już chyba wiem jaki kupię wózek Ten w kolorze beżowo-czarnym jest boski . Ja go chcę !

Niespodziewajka ciesze się, ze troszkę lepiej z synkiem

No ja sie zdecydowałam na ten, o ciężarze nie musze myślec bo albo na dole na klatce zostawie (mamy podwójne zamykane drzwi) albo w garażu bo mamy swój podziemny a gondolka jak gondolka.. Ta z x-landera ok 4kg warzy wiec chyba całkiem normalna waga

Synuś i Córcia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-20, 11:51   #4718
fiona27
Zakorzenienie

roxana dla mnie waga wózka nie ma znaczenia, bo wnosić go nigdzie nie będę. Mieszkam w domku Poczytam jeszcze na temat tego wózka, ale wizualnie bardzo mi sie podoba ta wersja beżowa.
Stary 2015-02-20, 11:52   #4719
ankaaa206
Wtajemniczenie

i chyba czuje malucha, raczej to nie jelita, takie pływanie w dole brzucha delikatne, łaskotanie

Julka
Stary 2015-02-20, 11:53   #4720
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość

dd1dd - piękny wózek!

zbieram się chyba do sklepu bo mam taką ochotę na winogrono i zielone jabłko
Stary 2015-02-20, 11:54   #4721
belleza_ines
Wtajemniczenie

TSH robiłam i niby wszystko ok, ale skierowanie dostałam tylko dlatego, że mam czasami problemy z oddychaniem- tak jakby mi brakowało powietrza w płucach, dziś miałam to samo w sklepie.... nie mogłam doczekać się, aż ekspedientka łaskawie się trochę ruszy, bo czułam, że już powoli schodzę...:/
ale w końcu lekarz mi powiedział, że może po prostu już tak mam.
Słabo mi się robi wszędzie gdzie jest ciasno - poczekalnia w przychodni, kościół, sklep(najbardziej przy kasie) i jak jeszcze poczuję zapach jakiegoś starszego człowieka, wiecie taki mniej przyjemny to od razu robi mi się gorąco, duszno, ciemno przed oczami itp. Dlatego już bez butelki wody w torebce nigdzie sie nie ruszam.

Co do ślubów i chrztu św, to moim zdaniem jest indywidualna sprawa. Każdy robi tak jak mu się podoba. Jeżeli miałby brać ślub w pośpiechu i tylko dlatego, że spodziewają się dziecka, a później wymawiać to sobie, że ,,wzięliśmy ślub tylko, że byłaś w ciąży'' to szkoda zachodu.
Może czasami lepiej urodzić, trochę odchować i później zdecydować, czy brać ślub, czy nie. Jeżeli ktoś nie czuje takiej potrzeby, żeby go brać to jego sprawa.
Teściowe, rodzice nie powinni mieć nic w tej sprawie do gadania. Bo czasami najpiękniejszy ślub, albo podróż poślubna w niczym nie pomoże...ten dzień szybko minie, jest pięknie, ale po wszystkim trzeba żyć dalej, czasami jest łatwiej, czasami trudniej, ale jeżeli dwoje nie będą mogli się dogadać to nic, ani nikt im w tym nie pomoże.

My jesteśmy po ślubie już prawie 4lata, co prawda byliśmy bardzo młodzi jak go braliśmy, ale nie żałujemy. Przed ślubem mieszkaliśmy rok ze sobą, i to jeszcze w Madrycie, więc byliśmy tyko my, bez rodziców. Ślub to była nasza decyzja. Chcieliśmy trochę sobie później sami pożyć, poimprezować, ale w końcu poczuliśmy, że jednak czegoś brakuje, więc już nie długo będziemy w trójkę
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-20, 11:57   #4722
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
roxana dla mnie waga wózka nie ma znaczenia, bo wnosić go nigdzie nie będę. Mieszkam w domku Poczytam jeszcze na temat tego wózka, ale wizualnie bardzo mi sie podoba ta wersja beżowa.

No ja brałam pod uwage x-landera lub maxi-cosi

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
i chyba czuje malucha, raczej to nie jelita, takie pływanie w dole brzucha delikatne, łaskotanie

No to sie tylko cieszyć

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-20, 11:58   #4723
pikaso
Zadomowienie

Witam w południe, co by nie było żem nieobyta.
Nie było mnie od rana w domu, a wy tyle naskrobałyście, że cokolwiek teraz napiszę,to będzie nie aktualne.

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dzień dobry
Dziewczyny pewnie dobrze dziś spały, a ja do 3 w nocy przewracałam aię z boku na bok
Efekt tego taki, że po 9 dopiero się dziś obudziłam
Ja dzisiaj w nocy też nie mogłam spać,ale i tak rano trzeba było wstać, wyprawić dziecię do przedszkola i jechać z mężem sprawy kredytowe załatwiać.

Wózka i fotelika nie będę kupować, bo mam po córci. Może chłopak będzie tym razem, to chociaż trochę ciuszków dokupię.

Pokazujecie takie piękne kuchnie, a ja będę musiała jeszcze parę lat poczekać, aż będę mogła wziąć się za remont swojej. Widzę, że macie szafki w połysku i w związku z tym mam pytanie. Czyszczą się dobrze?? Czy widać wszystkie ślady na nich?

Co do ślubu, to każdy robi jak uważa. My mamy ślub cywilny, bo tylko taki nam odpowiadał i dziecka nie chrzciliśmy.

Wszystkim chorującym życzę dużo zdrówka.

Mms jak tam twój kurs językowy, zaczął się już??

Edytowane przez pikaso
Czas edycji: 2015-02-20 o 11:59
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 11:59   #4724
roxana_lu
Zakorzenienie

A mnie cos brzuch pobolewa... Przy pępku...

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Witam w południe, co by nie było żem nieobyta.
Nie było mnie od rana w domu, a wy tyle naskrobałyście, że cokolwiek teraz napiszę,to będzie nie aktualne.

Ja dzisiaj w nocy też nie mogłam spać,ale i tak rano trzeba było wstać, wyprawić dziecię do przedszkola i jechać z mężem sprawy kredytowe załatwiać.

Wózka i fotelika nie będę kupować, bo mam po córci. Może chłopak będzie tym razem, to chociaż trochę ciuszków dokupię.

Pokazujecie takie piękne kuchnie, a ja będę musiała jeszcze parę lat poczekać, aż będę mogła wziąć się za remont swojej. Widzę, że macie szafki w połysku i w związku z tym mam pytanie. Czyszczą się dobrze?? Czy widać wszystkie ślady na nich?

Wszystkim chorującym życzę dużo zdrówka.

Mms jak tam twój kurs językowy, zaczął się już??

Ja mam w połysku i co prawda dosc szybko sie brudzi ale tez łatwo czyści

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-20, 12:01   #4725
beatrix28
Zadomowienie

Cytat:

dzisiaj byłam w pepco i naoglądałam się tych małych ubranek i już chciałam kupować ale z tyłu głowy przeciez nie znam płci, więc muszę zaczekać, ale obiecuje że od kwietnia biorę sie za zakupy - oczywiście marzy mi się córka co bym miała co kupować bo dla synka niestety wszystko mam
mam podobnie,dla synka mam praktycznie wszystko,wazne ze wozek czy lozeczko są..reszte sie kupi,mamy czas

u nas tak pieknie az pozwolilam sobie na to by zaprowadzic synka do babci..
odrobina słonca i od razu czlowiek zdrowszy i sila i wena ...
wczoraj poogladałam tutoriale z zakresu decoupage i pierwsze slubne zleconko w tym roku juz mam ,super!
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 12:04   #4726
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:

ja nie umiem odróżnić czy to jelita czy nie
Stary 2015-02-20, 12:06   #4727
Papusia28
Raczkowanie

jak mnie tż wkurza no nie moge na obiad barszu ukraiński i łazanki to on nie bedzie jadł bo tego nie lubi to co bedziesz jadł nic no normalnie nie wytrzymam!!! a chory jak nie wiem a do lekarza nie pójdzie
Stary 2015-02-20, 12:15   #4728
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość

ja nie umiem odróżnić czy to jelita czy nie
no ja czuje takie muskanie w dole brzucha kilka sekund i koniec, za kilka godzin po jedzeniu to samo, ale nie wiem na 100% czy to dzieć, mam takie zaparcia że może faktycznie jelita zaczęły się od nich ruszać.
Przestałam brać laktulozę i od tygodnia jeszcze w kibelku nie byłam, masakra, dieta nic nie daje, gin kazał brać syrop lub czopki glicerynowe jak będzie b.źle

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Papusia28 Pokaż wiadomość
jak mnie tż wkurza no nie moge na obiad barszu ukraiński i łazanki to on nie bedzie jadł bo tego nie lubi to co bedziesz jadł nic no normalnie nie wytrzymam!!! a chory jak nie wiem a do lekarza nie pójdzie
typowy facet, pewnie sobie frytki zrobi (mój by tak zrobił pewnie). Barszcz bym sobie zjadła mmm pycha!

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
wczoraj poogladałam tutoriale z zakresu decoupage i pierwsze slubne zleconko w tym roku juz mam ,super!
za zlecenie

u nas teraz słonce wyszło ale jest paskudnie zimno

Julka
Stary 2015-02-20, 12:15   #4729
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

W łeb by ode mnie TŻ dostał za takie marudzenie :P
Ostatnio były śledzie w zalewie śmietanowej z ziemniaczkami od babci, wiem, ze TŻ nie znosi i ma do tego prawo ale zjadł bez marudzenia i nawet stwierdził, ze nie najgorsze (chociaz wiem, ze mu nie smakowało) ale starał sie facet, zeby mnie w ciazy nie denerwować

Synuś i Córcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-20, 12:15   #4730
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam nie przejmuj się, jak nie chce to niech nie je
Stary 2015-02-20, 12:17   #4731
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
spokojnie, chłopak chory i sam nie wie czego chce
Cytat:
no ja czuje takie muskanie w dole brzucha kilka sekund i koniec, za kilka godzin po jedzeniu to samo, ale nie wiem na 100% czy to dzieć, mam takie zaparcia że może faktycznie jelita zaczęły się od nich ruszać.
Przestałam brać laktulozę i od tygodnia jeszcze w kibelku nie byłam, masakra, dieta nic nie daje, gin kazał brać syrop lub czopki glicerynowe jak będzie b.źle
ja jak na razie (odpukać) z zaparciami mam spokój ale jak naprawdę nie było niczego brałam czopka (eva-qu) i od razu mnie ruszało. Syropy nie działały

Jadę, nie piszcie za dużo
Stary 2015-02-20, 12:19   #4732
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
mam podobnie,dla synka mam praktycznie wszystko,wazne ze wozek czy lozeczko są..reszte sie kupi,mamy czas
Ja mam łóżeczko i wózek gondolę po synku tylko spacerówkę pozostało kupić, ale nie wiem czy nie kupimy jej dopiero po narodzinach maleństwa, bo teraz to i tak nie będzie nam potrzebna.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Jak ja już bym chciała wiosnę...
Stary 2015-02-20, 12:28   #4733
Papusia28
Raczkowanie

tak tylko że jak by pojechał do mamusi to by zjadł wszystko co by mu dała...;/
Stary 2015-02-20, 12:33   #4734
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
dziękuję za zaproszenie

Tak.

My też ślubu nie planujemy. Podobno u nas w Katedrze nie robią żadnych problemów
Oooo dobrze wiedzieć ciężko uwierzyć ale ja ciągle nie wiem która to katedra haha a podobno ją z naszego okna widać

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 12:34   #4735
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
To niech jedzie do mamusi, jak taki mądry
Stary 2015-02-20, 12:41   #4736
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
A to ja też jakoś się umówię między 20 a 21 tygodniem

Spokojnie Na pewno będzie dobrze. W końcu powinien się ksiądz cieszyć, że się pobieracie

O takie oświadczyny są najlepsze. Jak się nie spodziewasz.

Też to znam. Ale co najlepsze najbliższa rodzina nie naciska ani nic. Tylko te ciotki dalsze ciągle pytania to kiedy ślub. Ale mówimy, że owszem chcemy się pobrać, ale nie na wariackich papierach, że może po powrocie do Polski
Dziewczyny po ile w Polsce kupujecie body dziecięce? Wiem, że cena zapewne zróżnicowane, ale taka średnia cena to ile?
Ja nigdy nie zapomnę, jak moja ciotka, siostra babci zapytała co ze ślubem, powiedziałam że nie planujemy a ona z autentycznym szaleństwem w oczach: Nawet mnie nie wkur****, bez ślubu będziecie żyć?!

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 12:46   #4737
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
To niech jedzie do mamusi, jak taki mądry

Dokładnie ! Kobietkę w ciazy wkurzać !

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-20, 13:20   #4738
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się nie przejmuj ! On nie zjadł, więc został ci obiad na jutro !

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:23   #4739
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie zapomnę, jak moja ciotka, siostra babci zapytała co ze ślubem, powiedziałam że nie planujemy a ona z autentycznym szaleństwem w oczach: Nawet mnie nie wkur****, bez ślubu będziecie żyć?!
Uu U mnie właśnie obawiałam się reakcji babć, ale one nawet nie zapytały o ślub
Cytat:

u nas tak pieknie az pozwolilam sobie na to by zaprowadzic synka do babci..
Właśnie podglądam Twoje prace. Gratuluję talentu, są śliczne.
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:48   #4740
Papusia28
Raczkowanie

jak by to chodziło tylko o mnie to bym to olała ale mieszksmy z moimi rodzicami i czesto moja mama gotuje obiady wiecie jak jej jest nie raz przykro jak on nie je... a potem od ludzi się dowiadujemy że mu jeść nie dajemy..... była już taka sytuacja.... przez to moi rodzice z jego się nie odzywają nawet do nas nie przyjezdzają....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości