Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-20, 12:39   #241
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

http://instagram.com/p/zUgOY3Cu2X/
Tajemnicza paczka Madzika skrywała maszynę. Fajna sprawa przydałby mi się taki.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 12:47   #242
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Misia Foczka pozdrawiam i powiem Ci że piszesz pierduty. Nikt tak nie mowil, a przynajmniej sobie nie przypominam. Może wypowiesz się tutaj? Więcej osób przeczyta pozdrowienia.
Chyba średnio może tutaj przyjść i się wypowiedzieć, bo na jednym koncie, z którego pisała na wątku - ban stały, na drugim, z którego dostawałam wiadomości, że ludzie mnie nienawidzą i jestem wrednym złym człowiekiem - ban stały. Każdy kolejny klon zbanowanych kont też więc będzie banowany.

Cytat:
Napisane przez Sein Ulin Pokaż wiadomość
Być może dotyczy to mojego komentarza w którym napisałam, że w ciemniejszych włosach Aga wygląda lepiej, a jaśniejsze ją lekko postarzają
Myślę, że nie dotyczy to niczego konkretnego, albo ktoś sobie trolluje, albo jest chory. Najlepiej by było ignorować, zgłaszać lub ewentualnie po prostu odpowiedzieć na komentarz, dać znać, że to bujdy.
Takie kopiowanie tego tutaj napędza tylko ten bezsensowny dialog Piękna na YT - Wizaż.

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
To juz się nudne robi
Nie tylko nas to nudzi, przecież youtuberki też głupie nie są i widzą, że to ściema. Nie wiem, jak ich fanki. Ta osoba zakłada też chyba kolejne konta, bo po prostu jest przez vlogerki blokowana.
Doncellita na przykład zareagowała tak:

Marlena Kot2 tygodnie temu
Hej, jeśli mogę zapytać to czy przed przejściem do pielęgnacji naturalnej miałaś mocno zanieczyszzoną cere? Bardzo mnie to ciekawi...a jeszcze chciałam Ci napisać, ze uważam Cię za bardzo sympatyczną dziewczyne...nie rozumiem co dziewczyny z forum wizaz.pl mają do Ciebie...moim zdaniem nie jestes rozpuszczoną i pustą dziewczyną...A dziewczyny o niku jajajamajka i munkaa już całkiem przesadzają np z tym że jesteś otyła Pozdrawiam!

MsDoncellita2 tygodnie temu
+Marlena Kot Nie była ona w dobrym stanie, ale nie było też bardzo źle. Można to zobaczyć na moich pierwszych filmach z Wrocławia
Zerknęłam sobie na to forum i nic takiego nie widzę Już któryś raz z kolejny piszesz nieprawdziwe komentarze ośmieszające dziewczyny z tego forum. Czemu to robisz?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:05   #243
Sein Ulin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Dobrze, że wraca do swojego naturalnego koloru, dziwnie mi było z nią w blondzie, ciemne włosy tworzą większy kontrast i ładnie podkreślają jej urodę, no i długość... W krótszych też mi się nie widziała, ale ja jestem maniaczką długości, sama mam włosy prawie do pasa
Kreska jest OK, ogólnie makijaż Nissiax mi się podoba, może to zasługa oświetlenia, ale zawsze wygląda delikatnie i świeżo, właśnie tak, jak powinno się w wyglądać w makijażu.
Mi Aga najbardziej podobała się w ciemnych(wpadających lekko w rudy)prostych włosach. Tak jak tu https://www.youtube.com/watch?v=GwkhNgY6dLc
Jest piękną kobietą, uwielbiam jej typ urody ale trzeba przyznać że makijaż w ostatnim filmiku to mały koszmarek(coś jak Kate Midleton). Bez kresek wygląda super https://www.youtube.com/watch?v=CbZes_F-Xhc
Sein Ulin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:05   #244
kustraczek
-ist

Czy któraś z dziewczyn-znawczyń zdrowego odżywiania ogląda Kierunek Zdrowie i mogłaby się na ten temat wypowiedzieć? Ja się na tym znam tyle co nic, a obejrzałam kilka filmików i ciekawa jestem opinii osoby, która w tym "siedzi". Może roseplum miała styczność?
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:06   #245
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Mój z kolei ma uczulenie na wszelkie gadki typu "pozytywne nastawienie, świat jest piękny" i tym podobne gadki motywujące Wnerwia go niesamowicie Bogusia, czy Karolina Stylizacje, ale też wszelkie vlogi z tzw. modnych miejsc w których "warto bywać". Taki uczulony na cały ten lans
to tak jak ja
Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
ja tez nie lubię Maestro, leżą i kwiczą w szufladzie. Te do twarzy mają po kilku katach włosie twarde jak szczota a te do oczu mają te idiotyczne długie rączki. Do tej pory jeszcze jednego używałam, ale kupiłam identyczną glam wiewiórkę i Maestro już dziękuje. Swoją drogą to glam kozy mnie rozczarowały - są twarde

ja mam z Maestro jeden cieniutki do kresek i jest super
ale rączkę na strasznie długą, to fakt :/
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Collection zrobiło paletki inspirowane Naked Basics.
https://instagram.com/p/zSgbl3GR0W/?modal=true

Brwi Nieesi.
https://instagram.com/p/zKg8zNGR7h/?modal=true
ładne te paletki, więcej jasnych odcieni A co do brwi Nieesi to
Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
A oglądacie jakieś amerykanki? Bo ja jakoś mam problem z amerykańskim YT-bem. One wszystkie zamiast makijażu robią sobie charakteryzację z efektem tranny. Piękne dziewczyny, a jak zaczynają się malować to kończą tapetą. Nie rozumiem tego. Chyba tylko Rissrose2, Nicole Guerriero i Shaaanxo dam radę jakoś łyknąć.
na bieżąco tylko Claire Marshall
Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Ja żadnej youtuberki nie mogę przy moim oglądać a szczególnie RLM - wyjątkowo jej nie cierpi, mówi, ze ma dziwna twarz i straszny głos. No od razu mi komputer wyłącza wiec nadrabiam po nocach xd na każdą narzeka, eh ci faceci...

serio? trochę to nieuprzejme...

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:14   #246
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyfinger88 Pokaż wiadomość
ale piękne chciałabym umieć takie malować

Kwestia wprawy, dobrym sposobem jest zaczynanie od przedłużenia zewnętrznego kącika, w sensie dolnej powieki - wychodzi równiej. Ja na przykład najpierw jadę eyelinerem Wibo w pisaku, a potem tym w płynie i gitara Mam bzika na punkcie symetrii więc w kreskach jestem pro, zwłaszcza jak komuś robię

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:16   #247
ladyfinger88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość

Kwestia wprawy, dobrym sposobem jest zaczynanie od przedłużenia zewnętrznego kącika, w sensie dolnej powieki - wychodzi równiej. Ja na przykład najpierw jadę eyelinerem Wibo w pisaku, a potem tym w płynie i gitara Mam bzika na punkcie symetrii więc w kreskach jestem pro, zwłaszcza jak komuś robię
Ja mam niestety opadające powieki i pewnie bym takiego efektu nie uzyskała, a jeśli już mi wyjdzie ładna kreska, to niestety tylko na jednym oku, bo na drugim już nie umiem tego powtórzyć
Stary 2015-02-20, 13:19   #248
201705230905
Konto usunięte

Ale ładna jest ta torebka z Prady od Szusz, sama bym taką kupiła jakbym miała więcej kasy
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:20   #249
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
to tak jak ja

ja mam z Maestro jeden cieniutki do kresek i jest super
ale rączkę na strasznie długą, to fakt :/

ładne te paletki, więcej jasnych odcieni A co do brwi Nieesi to

na bieżąco tylko Claire Marshall

serio? trochę to nieuprzejme...

Serio serio.
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:23   #250
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Na jednym oku pokażę
Zwykle robię dość grube kreski, ale do Amy Winehouse mi jeszcze brakuje
Ale masz oko

Podziwiam Nissiax, za to,że trzyma się swoich sprawdzonych kosmetyków i nie biegnie po nowości, byleby tylko przetestować i wydać kasę.
Dzięki niej wprowadziłam u siebie minimalizm kosmetyczny stawiając na jakość, a nie ilość i jestem niemal całkowicie zadowolona.

Swoją drogą odkąd mam Nude Dude z TheBalm, to nie używam innych cieni Ta paleta jest idealna.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:23   #251
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość

Doncze mnie czasami rozwala... Biedny ten jej facet.
a ktoś się ostatnio bułki Szusz czepiał -.-

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Dobrze, że wraca do swojego naturalnego koloru, dziwnie mi było z nią w blondzie, ciemne włosy tworzą większy kontrast i ładnie podkreślają jej urodę, no i długość... W krótszych też mi się nie widziała, ale ja jestem maniaczką długości, sama mam włosy prawie do pasa
Kreska jest OK, ogólnie makijaż Nissiax mi się podoba, może to zasługa oświetlenia, ale zawsze wygląda delikatnie i świeżo, właśnie tak, jak powinno się w wyglądać w makijażu.
dokładnie, też mi się to bardzo podoba
zauważyłyście, że ani razu nie padła nazwa Prada czy LV? Smutne, bo wiadomo dlaczego tego unika.
Cytat:
Na jednym oku pokażę

O, ja noszę bardzo podobne

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Chyba średnio może tutaj przyjść i się wypowiedzieć, bo na jednym koncie, z którego pisała na wątku - ban stały, na drugim, z którego dostawałam wiadomości, że ludzie mnie nienawidzą i jestem wrednym złym człowiekiem - ban stały. Każdy kolejny klon zbanowanych kont też więc będzie banowany.

Myślę, że nie dotyczy to niczego konkretnego, albo ktoś sobie trolluje, albo jest chory. Najlepiej by było ignorować, zgłaszać lub ewentualnie po prostu odpowiedzieć na komentarz, dać znać, że to bujdy.
Takie kopiowanie tego tutaj napędza tylko ten bezsensowny dialog Piękna na YT - Wizaż.

Nie tylko nas to nudzi, przecież youtuberki też głupie nie są i widzą, że to ściema. Nie wiem, jak ich fanki. Ta osoba zakłada też chyba kolejne konta, bo po prostu jest przez vlogerki blokowana.
Doncellita na przykład zareagowała tak:

Marlena Kot2 tygodnie temu
Hej, jeśli mogę zapytać to czy przed przejściem do pielęgnacji naturalnej miałaś mocno zanieczyszzoną cere? Bardzo mnie to ciekawi...a jeszcze chciałam Ci napisać, ze uważam Cię za bardzo sympatyczną dziewczyne...nie rozumiem co dziewczyny z forum wizaz.pl mają do Ciebie...moim zdaniem nie jestes rozpuszczoną i pustą dziewczyną...A dziewczyny o niku jajajamajka i munkaa już całkiem przesadzają np z tym że jesteś otyła Pozdrawiam!

MsDoncellita2 tygodnie temu
+Marlena Kot Nie była ona w dobrym stanie, ale nie było też bardzo źle. Można to zobaczyć na moich pierwszych filmach z Wrocławia
Zerknęłam sobie na to forum i nic takiego nie widzę Już któryś raz z kolejny piszesz nieprawdziwe komentarze ośmieszające dziewczyny z tego forum. Czemu to robisz?
Ooo, jak miło z jej strony

Cytat:

Ja robię zupełnie na odwrót zaczynam od środka, ale robię tylko taka niedokładną kreskę, potem od razu jaskółka, a potem dokańczam resztę kreski na powiece Inaczej nie idzie

Info: W Hebe są Essie 1+1 za grosz (dotyczy równiez top coatów, odżywek itp. ja się skusiłam tylko ze względu na Good2go - ani Seche Vite ani Posche kompletnie się u mnie nie sprawdzają, zobaczymy jak będzie z tym. Dobrałam sobie lakier bobbing for boubles - piękny ciemny grafit )
Stary 2015-02-20, 13:24   #252
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Ale ładna jest ta torebka z Prady od Szusz, sama bym taką kupiła jakbym miała więcej kasy
Też mi się bardzo spodobala.
Stary 2015-02-20, 13:25   #253
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ale masz oko

Podziwiam Nissiax, za to,że trzyma się swoich sprawdzonych kosmetyków i nie biegnie po nowości, byleby tylko przetestować i wydać kasę.
Dzięki niej wprowadziłam u siebie minimalizm kosmetyczny stawiając na jakość, a nie ilość i jestem niemal całkowicie zadowolona.

Swoją drogą odkąd mam Nude Dude z TheBalm, to nie używam innych cieni Ta paleta jest idealna.
mnie ona tez motywuje żeby trzymać się "swoich" kolorów i sprawdzonych produktów Ale też sama przyznała, że kiedyś bylo inaczej - tuż po przyjeździe do USA kupowała masę rzeczy, bo wszystko było takie kolorowe, tanie i mnóstwo marek No cóż, ja pewnie też bym tak robiła parę lat temu

Stary 2015-02-20, 13:26   #254
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

To, że jednej osobie chce się zakładać tyle kont i wypisywać takie rzeczy jest.... dziwne.

Dzięki, że ktoś w poprzednim wątku polecił Doriskę i jej drugi kanał o wychowywaniu córki. Chyba były tu negatywne komentarze,ale mi się bardzo spodobało. Oglądałam wczoraj do 3 w nocy

Teraz powinien być szary, ale tabelka z kolorami się nie otwiera
Podobało mi się nie ze względu na wychowywanie dziecka, ale przez vlogi z całych dni. Lubię sobie podglądać jak żyją młodzi ludzie na swoim. Taką sympatię poczułam do tej dziewczyny, że jeszcze dzisiaj zamierzam ją oglądać

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:32   #255
ilciadzaga
Wtajemniczenie

http://instagram.com/p/zUm6iSPvOo/
AnnaMagdalena... ta to jest laska
Stary 2015-02-20, 13:46   #256
Hedonistka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam takie glupie pytanko. Czy macie może na yt jakiś swój ulubiony filmik, oglądany kilka razy. Tematyka urodowa.
Seria RGP(Laury) Domowe Spa i w ogóle jej pierwsze filmiki oglądałam kilka razy, kiedyś naprawdę ją lubiłam
Stary 2015-02-20, 13:55   #257
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Pokaż wiadomość
Seria RGP(Laury) Domowe Spa i w ogóle jej pierwsze filmiki oglądałam kilka razy, kiedyś naprawdę ją lubiłam
Ja też oglądałam domowe spa kilka razy ogromnie lubiłam tę serię.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:56   #258
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jej nigdy nie ogladalam kiedyś pare razy mi przeleciala przrd oczami. Dopiero tutaj mi przyblizono osobe Laury. O szczerze powiem że ona ma coś w sobie. Jeat energiczna itd ale mentalnosc i niektore stwierdzenia są nie do przetrawienia. Fakt, bardziej mi się podobały jej wczesniejsze filmiki bo kilka ciekawosci obejrzalam.
Stary 2015-02-20, 13:57   #259
Shawna
Wtajemniczenie

Patrzcie kto dodał coś extra

Ja nigdy nie będę Niemką, znaczy no nigdy nie mów nigdy, ale nie będę Niemką stuprocentową

Heeej

Edytowane przez Shawna
Czas edycji: 2015-02-20 o 13:58
Shawna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:57   #260
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
Dziewczyny mam takie glupie pytanko. Czy macie może na yt jakiś swój ulubiony filmik, oglądany kilka razy. Tematyka urodowa.
ja ten oglądałam kilka razy

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 13:58   #261
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shawna Pokaż wiadomość
Patrzcie kto dodał coś extra

Ja nigdy nie będę Niemką, znaczy no nigdy nie mów nigdy, ale nie będę Niemką stuprocentową
... no popatrz.. jak się uparła.. a może przyjdzie jej być Niemką.. banghead:
Stary 2015-02-20, 14:01   #262
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
... no popatrz.. jak się uparła.. a może przyjdzie jej być Niemką.. banghead:
No z urody to taka zapuszczona Angielka bym raczej powiedziała
Stary 2015-02-20, 14:08   #263
Hedonistka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też oglądałam domowe spa kilka razy ogromnie lubiłam tę serię.
Piona

Cytat:
Ja jej nigdy nie ogladalam kiedyś pare razy mi przeleciala przrd oczami. Dopiero tutaj mi przyblizono osobe Laury. O szczerze powiem że ona ma coś w sobie. Jeat energiczna itd ale mentalnosc i niektore stwierdzenia są nie do przetrawienia. Fakt, bardziej mi się podobały jej wczesniejsze filmiki bo kilka ciekawosci obejrzalam.

Lubiłam jej filmiki z okresu, kiedy mieszkała w UK, pokazywała ciekawe kosmetyki, wydawała się taka szczera do bólu i za to ją polubiłam A później... było już tylko gorzej. Zaczęły się współprace, konkursy, jakieś dziwne akcje i to pokazywanie całej rodziny- na początku ok, później przytłaczające.
Stary 2015-02-20, 14:10   #264
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Piona

Lubiłam jej filmiki z okresu, kiedy mieszkała w UK, pokazywała ciekawe kosmetyki, wydawała się taka szczera do bólu i za to ją polubiłam A później... było już tylko gorzej. Zaczęły się współprace, konkursy, jakieś dziwne akcje i to pokazywanie całej rodziny- na początku ok, później przytłaczające.
Właśnie tego nie lubie. Chy a zasiądę któregoś wolniejszego dnia i obczaje wiecej jej starszych filmikow. Bo chyba starsze bardziej "loooove it"..
Stary 2015-02-20, 14:25   #265
Hedonistka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie tego nie lubie. Chy a zasiądę któregoś wolniejszego dnia i obczaje wiecej jej starszych filmikow. Bo chyba starsze bardziej "loooove it"..
i jeszcze jej filmiki z Markiem, były na swój sposób urocze
Stary 2015-02-20, 14:29   #266
ladyfinger88
Raczkowanie

be glossy u Bogusiów, biorę się za oglądanie bo jest Bartek
Stary 2015-02-20, 14:30   #267
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Na jednym oku pokażę

Cytat:
To, że jednej osobie chce się zakładać tyle kont i wypisywać takie rzeczy jest.... dziwne.

Dzięki, że ktoś w poprzednim wątku polecił Doriskę i jej drugi kanał o wychowywaniu córki. Chyba były tu negatywne komentarze,ale mi się bardzo spodobało. Oglądałam wczoraj do 3 w nocy

Teraz powinien być szary, ale tabelka z kolorami się nie otwiera
Podobało mi się nie ze względu na wychowywanie dziecka, ale przez vlogi z całych dni. Lubię sobie podglądać jak żyją młodzi ludzie na swoim. Taką sympatię poczułam do tej dziewczyny, że jeszcze dzisiaj zamierzam ją oglądać
Ja tam lubię Doriskę, oglądam oba jej kanały
https://www.youtube.com/watch?v=dSNRLhuStWo fajną ma tą córę

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2015-02-20 o 14:42
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 14:37   #268
Brunetka_5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladyfinger88 Pokaż wiadomość
be glossy u Bogusiów, biorę się za oglądanie bo jest Bartek
Ja to się zastanawiam juz od jakiegoś czasu, Bogusia nie pracuje, mają na karku ślub, Bartek pracuje na 2 etaty a ta wydaje tylko na te shiny, glossy, pomadki , pierdyliard cieni, teraz lakiery hybrydowe itp, itd.
Do portfela jej nie zaglądam ale filmiki, haule i to wszystko mówią same za siebie

Edytowane przez Brunetka_5
Czas edycji: 2015-02-20 o 14:41
Brunetka_5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-20, 14:49   #269
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Brunetka_5 Pokaż wiadomość
Ja to się zastanawiam juz od jakiegoś czasu, Bogusia nie pracuje, mają na karku ślub, Bartek pracuje na 2 etaty a ta wydaje tylko na te shiny, glossy, pomadki , pierdyliard cieni, teraz lakiery hybrydowe itp, itd.
Do portfela jej nie zaglądam ale filmiki, haule i to wszystko mówią same za siebie
Akurat ona ma współpracę z firmą od GlossyBoxów, ja podejrzewam, że większość kosmetyków dostaje od widzek.
Stary 2015-02-20, 14:50   #270
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Akurat ona ma współpracę z firmą od GlossyBoxów, ja podejrzewam, że większość kosmetyków dostaje od widzek.

Od widzek? Proszę cie. Ostatnio się obkupiła nie raz w Kiko i nie tylko i od widzek... Na pewno :P
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości