|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
![]() Widzę, że stałam się inspiracją ![]() A co już wykluczyłaś?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3722 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
twierdzi, że też tylko to co zwykle
nic to się stało, się nie odstanie przez Win oglądam buty
|
|
#3724 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Nindżopesz
|
A ja oglądam ciuchy Zary. Dlaczego te modelki mają tłuste włosy
|
|
|
|
#3726 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
macham znad spontanicznego zakupienia patelni
![]() ładne sztućce ![]() 89094.jpg
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam nowy odcinek Wikingów i chyba pójdę męczyć Breaking Bada
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3728 |
|
Nindżopesz
|
Ale nie ma jeszcze 3go sezonu?
|
|
|
|
#3729 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3730 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3732 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-fajne te ciuszki, niesttey nie dla mnie,trza byc wysoką do takich szat...ja bym wygladąła jak dziecko co sie w przescieradło zapątało
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3734 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i te bidne modelki w brzydkich butach ![]()
|
|
|
#3735 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3736 |
|
Nindżopesz
|
A to cała ja w stroju domowym, tylko syfy dorysować http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/t-...8p2430574.html
|
|
|
|
#3737 |
|
grozi wypollizowaniem
|
te i sie naet podobajo
http://www.eobuwie.com.pl/sztyblety-...ello-nero.html
|
|
#3738 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3739 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czubek trochę klauni.
|
|
|
|
|
#3740 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3741 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a może one mokre mają być ![]() ostatnio się sporo nie otwiera ![]() a teraz? zestaw-sztuccy-24-elementy-vinzer-samurai.jpg szczególnie nóż mi się podoba Cytat:
co te jest bluzka "z cupry" ?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3742 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A...dostalam przesyl Cytat:
Cytat:
![]() Może to teraz modne ![]() Tylko w takim ukladzie co ja zrobie z moimi 6 szamponami? Tak, tyle mi się uzbieralo i ze wszystkich korzystam ![]() A jutro mam zamiar przetestować mycie glutem z siemienia ![]() Cytat:
![]() Fajne |
||||
|
|
|
#3743 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3744 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no wlasnie taki mi sie bardziej podoba,bo klasyczny sztybletowy to jest bardziej w szpic (z tego co sie nauczylam od wczoraj
) i mi sie mało podoba ![]() moze jesczze jakis fason zarzucisz? kurde mam tylko plastikowe creepersy ktore sie do udzi nie nadajo , stare był ok, a te są tak tandetne ze az strach
|
|
#3745 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Słuchajcie, kupiłybyście sobie koszulkę z włosami pod pachami? Narysowanymi? ale wyglądają, jak prawdziwe?
|
|
#3746 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. U mnie tez automatyczne skutkiem czego macham znad totalnie padnietego kompa Piszę z chuopinowego. Teraz powinnam sobie zapodać super hiper wypasioną radę jak se z tym poradzić ![]() Cytat:
Mnie nie trzeba tak z góry przepraszać, ja nie jestem nietykalska obrażalska Różnie chodzę. Jak latam po mieście sama, to sama, jak z kimś to z kimś, jak z chuopinem coś załatwiamy to jemy razem. Po prostu Nie ma żadnego drugiego dna 2. Nie chwaląc się - mi taki wychodzi zawsze Cytat:
I ja go kocham. Tak wiem, Ty byłaś pierwsza - ale zobaczymy która będzie ostatnia Cytat:
Lubię dobre patelnie Sztućce odleciane. Jak takim nożem kroić?---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
2. Ja nie. |
||||||
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Wam
Mona to wg mnie waniliowy nr jeden wsrod zapachow a o Danza Nobile calkiem zapomnialam pora przypomniec sobie trwalosc tego cuda
|
#3748 | |||||
|
BAN stały
|
To mi przypomniało, że wczoraj widziałem kolesia w Polo w Crocs'ach i skarpetkach, jedyne wyjaśnienie - prosto z auta wylazł
![]() Cytat:
Sami jesteśmy na chacie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() --- Nati - azaliż jednak znasz waniliową Monę? Eclat'y YSL też warte uwagi, imo Mam wiśniową Soplicę i nie zawaham się jej użyć chyba
|
|||||
|
|
|
#3749 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nie, zdecydowanie nie ![]() Cytat:
2. ach och muszę nadrobić zaległości nim się wypowiem ![]() Chyba kolejną modną rzeczą po sztybletach są workery i bikery egzekfo. Ale ostatnio nic mi się nie podobało oprócz tych starych veneziowych z zawijasem ze skóry. Macham znad wina i strasznego nowego horroru - serio, ewenement w dzisiejszych czasach - a mianowicie był to Oculus, polecam. Stazja widziała? Na weekend mam w planach Jessabelle, Niepokój i Awakening. |
||
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Widzisz, też nie lubiłam, aaaaaale moje uwielbienie dla jedzenia wzięło górę. Pierwsze kilka razy siadałam w najodleglejszym kącie, wzrok w talerz i ze spiętymi pośladami odliczałam do końca spożywania. Odbierało mi to przyjemność jaką czerpię ze smakowania. Zatem wyluzowałam, i mimo, że wciąż nie pragnę jadać sama publicznie, to staram się stworzyć coś na kształt mikroświata - zauważyłam, że ludzie mają to gdzieś, wielu jada samotnie i traktuje to jako normę. Jestem tylko ja i moje papu Dobre papu i wrodzona niechęć do gotowania okazało się być silniejsze od fobii ![]() 3. Ulubiona mojej babci. Godzina 11.30 dzowni babcia : Słuchaj A. mam taką sprawę i napinkala jak automat przez 5 minut na jednym wdechu o tym czy dam radę podskoczyć i odwieźć jej kuzynkę bo autobus jej uciekł. Ale 5 minut gadania jak nakręcona. Ja się pytam: Babcia czy ty piłaś coś? Ona: taaak taaaak, strzeliłyśmy sobie z Helenką wiśniowej wódeczki po dwa kieliszki Słodka jest ta moja babcia, rozczula mnie czasami. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-21 o 01:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

, no chyba że P. 

nic to się stało, się nie odstanie 

Czubek trochę klauni.
a może one mokre mają być
skutkiem czego macham znad totalnie padnietego kompa
Piszę z chuopinowego. Teraz powinnam sobie zapodać super hiper wypasioną radę jak se z tym poradzić
pora przypomniec sobie trwalosc tego cuda