|
|
#4891 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
![]() Mi jak tż nie chciał jeść obiadu to bez słowa z przed nosa zabierałam talerz i jedzenie lądowało w misce z resztkami dla kur. Wystarczyło kilka razy tak zrobić i teraz nie marudzi i zawsze coś zje. I dzisiaj mąż zrobił mi kanapkę pierwszy chyba raz, smaczna była tylko musiałam zdjąć plasterki masła bo były grubsze od sera. Godzinę temu byłam zrobić siku i krew zobaczyłam taką różową. Nic mnie nie boli, nie wiem z czego to. Może naczynko pękło? Bo co chwilę sprawdzam i nic więcej nie ma. Wystraszyłam się. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(bo pierwsze na pewno o Dzidziusia Ja na początku też plamiłam i miałam zakaz... Jak przestałam plamić, a zostało mi 2 tyg do wizyty, to zaryzykowaliśmy... Nie było to przyjemne, bo cały czas się bałam, ale po tym, jak nic mi sie nie działo kolejne "razy" były już udane dobrze było zaryzykować " No i się wydało, że jej nie posłuchałam ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-02-20 o 22:02 |
||
|
|
|
#4893 | ||
|
Rozeznanie
|
hahahhahha hahahahhahah hahahahhah
moj by mi powiedział prawdę bo takiprostolinijny jest ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
ale krew różowa to mogło byc jakieś naczynko ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Anooo i ja idę spać jutro standardowo pobudka o 6 i cały dzień pełen roboty czeka ![]() do jutra MAmusie! |
||
|
|
|
#4894 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam
odprawiłam Tż spowrotem w trasę ale jutro wróci Z kościołem a w zasadzie z księdzem wszystko załatwione Musze tylko donieść mój akt chrztu bo wczoraj po niego bylam ale ksiądz zamiast wpisać w dacie 2015 r to wpisal 2014 r no i juz nie ważne ale chwilowo przymknal oczko
|
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
hej mychy, przyszłam ale widzę że spać idziecie.
Słodkich snów zatem, temat sexu poruszony więc ja już tam wiem jak wy spać będziecie bzykadełka wy ![]() Ja nie mam problemów z tymi sprawami, ochota jest od początku ciąży. Tylko teraz musimy kombinować zmieniając pozycje, bo wszystkie nasze ulubione gniotą brzuch... a od jakiegoś czasu wywaliło go i przeszkadza już. I czasem kilka minut kombinujemy i zmieniamy i się śmiejemy tylko... Ząb nadal mnie boli, jestem po 3 apapach, jak weszłam modliłam się co byście o jedzeniu nic nie pisały bo ja tylko kiepskie śniadanie zjadłam, po dentyście wczorajszą pomidorówkę i wieczorem jajecznicę z mięciutkim chlebkiem... I nadal boli. Mam nadzieje że do jutra już będzie ok... Wymiote pół lodówki chyba aż mnie zasysa z głodu ale no nie da się jeść. Pobzykajcie się i do spanka... Płaczliwe dziś jutro z uśmiechem się obudzą Z bolącymi głowami wstaną wypoczęte, piękne i rozpromienione Udanej wizyty jutro, nie pamiętam na którą godzinę ale trzymam kciuki mocnoooo . Daj szybko co ten lekarz wyczytał w tych wynikach. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
łoj i sama na noc w domku.... jak się czujesz ? duzo dziś nalatałaś się chyba nie? ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- idę lulać, pa mamuśki
|
|
#4896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a to że sama w nocy to przyzwyczajona jestem bo jak kierowca to jak w poniedziałek wyjedzie to w sobotę wraca... Ale juz sie przyzwyczaiłam
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za wszystkie kciuki
Ja juz dzisiaj z jednej strony padnieta bo goście przed 24 poszli a byli z 2,5 letnia córeczka - mój junior przed 23 powiedział wszystkim grzecznie dobranoc i poszedł spac a ta agregatka mała rozwaliła mu cały pokój ![]() Nerwy biorą gore, chyba dzisiaj nie zasnę... Co do seksu to u nas nic, raz na wczasach jakies przytulanki ale zanim doszło do konkretów to mi sie jakos odechcialo... Zreszta TŻ dalej mysli, ze nie wolno, mi pasuje wiec układ idealny... Ja sie dzisiaj dziwnie czułam bo zawsze u mnie goście mogli pojeść rożnych rzeczy a dzis ani chęci ani smaków zbytnio i strzeliłam im gorące banany z masłem i cynamonem z lodami bakaliowymi a pozniej postawiłam tace z kanapkami i było. Ale to nie ja... Zawsze jakies kolacje na ciepło czy cos a tu takie zwykle kanapki... Ale zajadali wiec git ![]() Powiem Wam jeszcze jedno - macie limit na poranek z postami, nie dam rady juz wczesniej raczej założyć nowy wątek - pewnie bedzie po powrocie od lekarza - wiec szanujcie ![]() No nic . Zmykam spac, dobrych snow
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. Założyłam.
Jak sie tutaj nabije 5.000 to zapraszam do nowej czesci https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=803464 Jutro tam wszystko pouzupełniam itd ![]() Dobranoc
|
#4899 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana. Już od 4.30 spać nie mogę...
Cytat:
Cytat:
Chociaż czasem dobrze się wypłakać. Lepiej jak to tylko hormony niż byłby powód![]() Cytat:
Dziękujemy![]() Roxana kciuki trzymam mocno W końcu sobota i się wyjaśni wszystko![]() Wczoraj wieczorem chyba poczułam Maluszka, Aż zaczęłam wołać TŻ i biedny z wanny wyskoczył bo nie wiedział co się stało. Mam nadzieję, że to było to i już często będę czuć i będę spokojniejsza. Miłego dnia Wam życzę
|
|||
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ! Ja tez nie śpię prawie cała noc dzisiaj... Ale w koncu ranek i moja upragniona wizyta !!!!!!! Uffff... Lece jakies sniadanko ogarnac, odprawić TŻ do pracy i sama sie wyszykować. Miłego dnia pełnego radości, milosci, pozbawionego smutku i bólu głowy !
|
|
#4901 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam mocno kciuki, napewno wszystko bedzię dobrze Daj znać jak tylko wrócisz |
|
|
|
|
#4902 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby co to już dawno bym była w szpitalu. W nich chyba z 10 razy wstawałam i czysto. Wczoraj akurat ani razy nie brałam na ręce młodego. Mam nadzieję, że to tylko naczynko i więcej się nie powtórzy. Na twarzy też mi kilka pękło. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4903 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was w piękną sobotę
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
magdowe , moniska139
belleza_ines jaka piękna ?! u nas szaro, buro i ponuro... Az sie niczego człowiekowi nie chce... jesli masz ładna pogodę to szczerze zazdroszczę !
|
#4905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że to jest normalne teraz. Ja znowu mam cały czas krew w nosie, nie leci mi ciurkiem, jak teraz mam mały katar to widzę na chusteczce, że jest trochę zaschniętej krwi. To samo mam z dziąsłami, przy myciu zębów zawsze trochę krwi mi poleci, ale w tym przypadku może też być to spowodowane aparatem na zębach. Chociaż nie koniecznie, ponieważ na samym początku, kiedy miałam przesuwane zęby, rzadko dziąsła krwawiły, a odkąd zauważyłam, że mam krew w nosie to i dziąsła częściej krwawią. |
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam to samo. Przy wybieraniu nosa dosc trochę krwi leci a jak myje zeby to odklad zaszłam w ciąże to zawsze dziąsła mi krwawią... A NIGDY wcsesniej tego problemu nie miałam ...
|
|
#4907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie jest całkiem całkiem Oczywiście bywało lepiej więcej słońca i większa temp, ale teraz ciszę się z każdej poprawy, nawet najmniejszych promieni słońca już nie mogę doczekać się wiosny
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zadomowienie
|
Roxana_lu
za wizytę.
|
|
|
|
#4909 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś rzuciło mi się w oczy jak czytałam o ciąży, że możemy zauważyć takie objawy. Każda z nas inaczej to przechodzi, więc i pewnie takie małe krwawienia mogą się pojawić. Dla pewności na wizycie trzeba lekarzowi powiedzieć. Jeżeli będą zdarzać się częściej to pewnie położy do szpitala, na kontrolę. Moja koleżanka miała małe, ale częste krwawienia i kilka dni leżała w szpitalu, ale nie było żadnego zagrożenia.
|
|
|
|
#4910 |
|
Zadomowienie
|
Dziąsła mi nie krwawią ale strasznienie poranione mam. Od.jabłek, chleba i.szczotkowania zębów. Denerwują mnie te ranki. Co jakaś się zagoi to kolejne są.
Kaszel zaczyna mnie męczyć. Oby z tego nic gorszego się nie rozwinęło. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ROXANKO trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę wczoraj szybko zasnęłam i wstałam po 2 mega głodna oj ale nutelli nie ruszę jak na razie bo wychodzi mi uszami
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana właśnie wciagnelam miskę płatków. Powodzenia dziś u gina roxana.
Mi czasem tez krwawia dziąsła ale ja mam delikatne wrażliwe zawsze i zęby i dziąsła. Czasem tylko mi niedobrze nie wiem czemu przy myciu.
|
#4913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam mega soft i pastę sensodyne polecam dla wrazliwcow
|
#4915 |
|
Raczkowanie
|
Witam o poranku
![]() roxana trzymam kciuki, i wysyłam pozytywną energię ![]() Czekamy na wieści. |
|
|
|
#4916 |
|
Wtajemniczenie
|
Roxana i my trzymamy kciuki! Maz zrobil mi sniadanie do lozka
Co do sexu to moze i ochota jest ale jak mlody zasnie, tz najczescuej z nim i wtedy o 22 przychodzi to jedyne o czym marze o sen |
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym dniu
Roxana trzymam kciuki
|
#4918 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() No właśnie powodzenia roxana..trzymam kciuki na którą masz wizytę?
|
#4919 |
|
Rozeznanie
|
Witam w upragniony weekend
![]() Roxana powodzenia u lekarza Ja akurat jak narazie nie mam problemu bo mi nigdzie nie leci krew wiec sie cieszę a ledwo sie wejdzie na forum i pyszne kanapki chyba sie komuś cos należy teraz musze wstać i wyslac kogoś do sklepu
|
|
|
|
#4920 |
|
Rozeznanie
|
witam sie i ja
Dziś się super wyspałam,bo junior spał do 6:30 (oczywiście pobudki w nocy na picie były chyba z 4 albo 5)belleza_ines a gdzie jest t aka ładna pogoda???? u mnie póki co słońca nie widać i jakoś zimnawo jest ostatnio... a jak ogladam pogode z Polski to tam u Was jest teraz bardzo ciepło Miłej soboty Mamusie ![]() Roxana = cały czas kciuki trzymam 3maj się! będzie dobrze! ![]() a mój Junior właśnie wyrszucił wszyściutkie zabawki na podłoge, wyciągał sobie jedna za drugą hihii i teraz jest SAJGON ale póki co siedzi i się bawi hahahahaha
Edytowane przez 12mu05 Czas edycji: 2015-02-21 o 08:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

Siedze napuchnieta od placzu i teraz jeszcze ten bol glowy ... Moj lek na cale zło jak mnie zaraz zobaczy to chyba zszokowany bedzie 

więcej słońca i większa temp, ale teraz ciszę się z każdej poprawy, nawet najmniejszych promieni słońca
za wizytę.
oj ale nutelli nie ruszę jak na razie bo wychodzi mi uszami