|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII
|
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ale kusicie tymi trampkami !! ![]() mam co prawda z zeszłej wiosny białe i miętowe, ale te Wasze takie ładne ![]() i też marzę o obcisłych, jasnych jeansach, lekkiej bluzeczce bez brzucha ![]() Niezawsze-ta mura plus to chyba po prostu nowy model ![]() a co do fotelika to przejrzałam kolorki na tej stronce i nie ma tam POP VIOLET a taki sobie upatrzyłam hmmm
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zamiast trampek przerzucilam sie na balerinki. I wole tak bardziej na pol elegancko sie ubierac
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Noc całkiem przyjemna tylko sny o szpitalach i porodzie się zaczynają. Udanego dnia brzuszki. My dziś jedziemy do rodziców więc w końcu skorzystam z mojego ulubionego fryzjera i będę leniuchować do popołudnia a wieczorem idziemy do znajomych którzy mają kociaki rosyjskie i będziemy mieć wieczór z kotkami ![]() Pozdrawiam Malinka
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie oduczylam sie,a kiedys tylko nike racer nosilam - mam jeszcze biale ubrane 3razy i fioletowe ubrane ciut wiecej ale nie nosze ich czekaja na poleczce ![]() ![]() Za to ciagle jakies eleganckie butki itd,oduczylam sie w sumie juz na studiach,ale najbardziej to jak poszlam do pracy,bo u nas tylko obcas,baleriny itd i trampki poszly w zapomnienie
|
|
|
|
|
#4567 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
Ja już po pobraniu krwi i siusków :p Mam nadzieję, że podskoczyło mi żelazo. Zjadlam świeżutką drożdżówkę ze śliwką i zaraz kładę się spać :p Miłego dnia życzę
|
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie w pracy też dress code i dlatego od czasu do czasu przyjemnie się było tak na luzie ubrać choć latem to głownie chodzę i tak w sukienkach i sandałkach(obcas/koturna/płaskie) no ale na wiosenne spacerki z wózkiem pewnie nie raz śmignę w trampkach
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja podobijam baleriny i jakies nowe zakupie pewnie tez. W tamtym roku kupilam mel cudnie sie nosi
|
|
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
ja od 5:30
![]() mąż mnie obudził bo wstał rano i zaczął sprzątać i tak mam już zmywarkę wypakowaną, mieszkanie odkurzone, łazienkę umytą i śmieci wyniesione hihi teraz pojechał pojeździć na motorku a ja się lenię jeszcze ale o 11 lecę do kosmetyczki. Na 17 to kino z dziewczynami a potem dojeżdzamy do chłopaków i sobie posiedzimy wszyscy przy piwku(tzn kto może to może )![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
|
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pracus jeden. Moj M wczoraj sprzatal ale u nas dzis juz znow wypada podloge ogarnac bo niestety tak to z psem jest ![]() ooo kosmetyczka,najs Madziu ![]() Daj znac jak grey,my we wtorek lecimy ![]() A co do balerin to chyba sobie zazycze z gino rossi w tym roku na urodziny ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
bylo -20%
|
||
|
|
|
#4573 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie śpię od 6:45 bo chciałam być jak najwcześniej w diagnostyce bo później robią się straszne kolejki...
|
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie zbudzilam pół godz temu ale nie chce mi się jeszcze z łóżka wstawać. Czekam aż Tż wstanie i pójdzie po pieczywko świeże dziś na sniadanko mam pyszny twaróg śmietankowy z targu, mama wczoraj przywiozła do tego konfitury z truskawek juz jestem glodna! !!!
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Madzix moj tez by mi mopem zMadzix z rana, ale spi na szczescie po wczorajszym wyjsciu
![]() Nancy wspolczuje pory wstawania ja na szczęście w ciazy mam pierszenstwo u siebie w lab. Tez glownie nosze balerinki lub inne obcas, koturna, ale jak zakladam dresik by wyjsc na chwile z domu to nie pasuja w sumie to sie roznie ubieram i długo nosilam tylko sportowe obuwie, ale ja bylam w klimatach hip hopowych no i noszac do pracy codziennie mundur i szpile to odechciewalo sie juz...
|
|
|
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mura to plus to nowy model - tzn od kilku lat ale najnowszy Ten fotelik pop violet fajny, tez patrzyłam, tylko potem dla chłopca (jakby co) to średnio. To może być model starszy i dlatego może nie być. Bo tapicerki różnią się miedzy 2013 2014 i 2015. Nie wiem czy w funkcjonowaniu tez jest różnica - mam nadzieje ze nie. Cytat:
i mąż jaki kochany mój sam z siebie by się tak nie wziął :P: ale już zapowiedziałam że dzis odkurza![]() Ale w najlepsze śpi pewnie do południa bo o 3 dopiero usnęliśmy![]() Fajny dzień się zapowiada ![]() A ja już jakaś głodna jestem chyba zaraz trzeba się podnieść.
|
|
#4578 |
|
Zadomowienie
|
Niezawsze ja jestem przyzwyczajona do wczesnego wstawania wiec pobudka przed 7 to dla mnie pikuś :p
Teraz mam ochotę się jeszcze położyć bo i tak nie mam nic do roboty na razie Ukradlam jeszcze kanapke Tz i jak mały przestanie wierzgac to ide lulu
|
|
|
|
#4579 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne te melisski, też je oglądałam ale zastanawiałam się czy nie będą obcierać, ale czytałam, że nie ![]() Cytat:
my wczoraj mieliśmy ale z cebulką, pieprzem i solą a Ty na słodko widzę ![]() Cytat:
hehe Twój też pedant
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Tak patrzę że Ci Warszawscy mężczyźni to pedanci
że też mój nic nie ma z Warszawiaka :P:Tzn nie jest brudasem, ale do pedanta mu daleko
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ranne ptaki, bo wczoraj po 22 już spaliśmy ![]() smacznego śniadanka
|
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
dzis mi sie snilo ze zamordowali Radka Majdana i ja to widzialam przez.. wizjer w drzwiach i jakies sluby i suknie slubne, masakra jakas. wstalam taka nie swoja po 4 na siku..
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
dobra wstaje i ja
![]() do później i miłej soboty
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 107 mam
Lecę dzis do pracy szefowa mnie zapraszala
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4586 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam duży sentyment do tego sklepu jako, że na studiach sobie dorabiałam tam jako sprzedawca. Ehhh to były czasy. Cytat:
Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Ze względu na swoje funkcje jest bardzo praktyczny: zrobienie mm dla Hani albo szybka herbata jak się wpadnie zziębniętym do domu trwa dosłownie 2 minuty. Dźwięk włączania i wyłączania jest faktycznie dość głośny, ale szczerze mówiąc nigdy nie przyszło mi do głowy nawet żeby go za to dyskwalifikować. Czasem się to nawet przydaje. Przynajmniej gdy jestem na innym piętrze albo przyjdą goście i jest głośno to nigdy go nie przegapię Poza tym wg mnie nie jest uciążliwy bo to dosłownie piknięcie które trwa nie dłużej niż sekundę. Ma wygodną rączkę. Osobiście wybrałabym drugi raz ten sam ![]() Cytat:
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie mam pytań dzięki wielkie, a jak jeszcze przy dziecku ma się przydać to już wogole bo najbardziej myślałam o zielonej herbacie 80 stopni i kawie. Stanę się jego posiadaczką i problem z głowy
|
|
#4588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o smacznego! ![]() Mniami ![]() Ja zjadlam salatke jarzynowa od tescia. M spi wciaz Cytat:
ja jakos ostatnio sana sie wcsesniej budze i lubie to ![]() Hehe hip hopku ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja do pracy głównie na obcasach chodziłam i raczej elegancko ubrana ![]() Teraz na pewno doceniw moje File,które mialam go biegania i baleriny jakies fajne sobie kupie ![]() My juz po sniadanku. Świeże bułeczki z serem ![]() Teraz zabieramy się za porządki, potem zakupy w biedronce ![]() A potem będę sie bawić moja nowa zabawka,bo wczoraj dostalam juz prezent na urodziny - tablecika
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz dawno chcialam taki czajnik ale dostalismy inny i niestety. Ale jak wyjdzie mm to i tak kupię. Ostatnio widzialam taki z funkcja trzymania temp wiec wolę w cos takiego zainwestować niż w podgrzewacz.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

juz jestem glodna! !!!