Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-21, 12:07   #4621
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII

Cytat:
Napisane przez slowiczek27 Pokaż wiadomość
Witajcie Mamusie przygarniecie mnie do grupy ?
Witaj, napisz cos o sobie

Ja bylam w pracy, ale lekarze zajęci bo nagle tłumy sie zrobiły, no nie przewidzisz kiedy luz bedzie. Szefowa sie śmiała ze ja tak pacjentów przyciągam :-P
Chwile pogadalismy tylko.
Dzis na obiad zeberka z wczoraj i fryty które tz sobie zażyczył
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 12:09   #4622
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, czesc napisz cos wiecej!

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 12:28   #4623
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Początkowo chciałam conversy ale jednak materiałowe są a jak deszcz się trafi a wiosną lubi... Dlatego szukałam skorkowych i padło na lacosty, zwykle białe i nawet nie wiesz jak też marzę o dzinsach takich jasniutkich juz niedługo
Ja sobie sprawiłam zwykle skórkowe z CCC dwie pary,jedne czarne,drugie granatowe bo ja lubię te takie niziutkie całkiem pod kostkę a potem mi rozmiary wykupią i kicha...

Gossip ja problem z dwójką mam całą ciążę

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 12:29   #4624
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Padlam!! hahaa..
Widziałam to wczoraj na FB. Jakiś ostatni hit chyba, wszyscy to wrzucają

Cytat:
Przygarniemy Witaj!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 12:47   #4625
slowiczek27
Raczkowanie

To moja pierwsza ciąża. Tp 01.04.2015 czekamy na Kubusia / Antosia ( jeszcze nie zostało uzgodnione) w każdym razie chłopak.

Czy którejs z mam dokucza spojenie łonowe ??? U mnie jest co raz gorzej, zwlaszcza w nocy. Nie moge przewrócic sie z boku na bok. Czasami aż czuje i słyszę jak te kości przeskakują o staniu na jednej nodze moge zapomnieć...znajoma nastraszyla mnie ze podczas porodu sn moze mi sie całkowicie to spojenie rozejsc i wtedy czeka mnie lezenie na wyciagu przez kilka tygodni
slowiczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 12:52   #4626
Maddy84
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Maddy84

Cytat:
Witaj !
Stary 2015-02-21, 13:08   #4627
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
To nie mam pytań dzięki wielkie, a jak jeszcze przy dziecku ma się przydać to już wogole bo najbardziej myślałam o zielonej herbacie 80 stopni i kawie. Stanę się jego posiadaczką i problem z głowy
Ale to i tak chyba trzeba najpierw całkiem zagotować prawda?bo w przeciwnym razie bakterie i wirusy i cała reszta zanieczyszczeń przecież nie zostanie usunięta...

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Jestem dzis do dupy :/ nie wiem, czy to ciśnienie czy co.. Oby jutro było lepiej, idziemy do mamusi na obiad a potem jedziemy trochę na wies dziadka odwiedzić, mysle, ze świeże powietrze dobrze mi zrobi u Was dziś od rana pracusiowo a ja leze.. Żałuję, ze kiedykolwiek wspomnienialam, ze nie wiem co to zgaga. Ostatnimi czasy chce mnie zezrec :/ no, ale dość marudzenia, chyba pora na drzemkę
Polecam Rennie albo takie mleczko Gelatum Aluminii też się dobrze sprawdza ;-) ja w dzień staram się przemeczyc, ale na noc łykam żeby móc spokojnie spać

U nas dzisiaj od rana akcja,bo kot miał w nocy jakąś biegunkę,a ze długie futro ma to całą dupe sobie umazal i gdzie usiadł tam co nieco zostawial... Dobrze że ostatnio go wywalam nad ranem z sypialni żeby spokojnie spać,to tylko kuchnię przedpokój i łazienkę musiałam wyszorować domestosem bo salon na szczęście też oszczedzil tak więc u nas dzień zaczął się od kąpieli kota i szorowania domestosem wszystkiego, oczywiście okna pootwieralam ale i tak mnie głowa teraz boli jedyny plus taki,że o 10.30 miałam już wszystko w domu sprzątnięte

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2015-02-21, 13:08   #4628
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
To moja pierwsza ciąża. Tp 01.04.2015 czekamy na Kubusia / Antosia ( jeszcze nie zostało uzgodnione) w każdym razie chłopak.

Czy którejs z mam dokucza spojenie łonowe ??? U mnie jest co raz gorzej, zwlaszcza w nocy. Nie moge przewrócic sie z boku na bok. Czasami aż czuje i słyszę jak te kości przeskakują o staniu na jednej nodze moge zapomnieć...znajoma nastraszyla mnie ze podczas porodu sn moze mi sie całkowicie to spojenie rozejsc i wtedy czeka mnie lezenie na wyciagu przez kilka tygodni
Ja tak mam jak ty :-( moze nam sie nie rozejdzie co?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-02-21, 13:08   #4629
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj. Pierwsze słysze o tym, nie słuchaj znajomej bo tylko Cię niepotrzebnie straszy !!! a spojenie to chyba normalne że boli teraz bo dziecko się już powoli wypycha a widzę że termin masz na początek kwietnia Nie słuchaj znajomych bo oni potrafią tylko straszyć

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 13:11   #4630
Nati_kk
Zakorzenienie

U nas na obiad dzisiaj resztka zupy jarzynowej z wczoraj i spaghetti

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2015-02-21, 13:17   #4631
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj od rana akcja,bo kot miał w nocy jakąś biegunkę,a ze długie futro ma to całą dupe sobie umazal i gdzie usiadł tam co nieco zostawial... Dobrze że ostatnio go wywalam nad ranem z sypialni żeby spokojnie spać,to tylko kuchnię przedpokój i łazienkę musiałam wyszorować domestosem bo salon na szczęście też oszczedzil tak więc u nas dzień zaczął się od kąpieli kota i szorowania domestosem wszystkiego, oczywiście okna pootwieralam ale i tak mnie głowa teraz boli jedyny plus taki,że o 10.30 miałam już wszystko w domu sprzątnięte
Współczuję Ale przynajmniej jaka mobilizacja do sprzątnia

Jak mi się nic nie chce... Nawet iść do tych znajomych. Najchętniej bym przeleżała dziś pod kocem cały dzień

jestem mamą
Stary 2015-02-21, 13:25   #4632
rybcia2309
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Współczuję Ale przynajmniej jaka mobilizacja do sprzątnia

Jak mi się nic nie chce... Nawet iść do tych znajomych. Najchętniej bym przeleżała dziś pod kocem cały dzień
Ja tez ale mam 5 latka w domu i męża poza domem
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 13:26   #4633
slowiczek27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja tak mam jak ty :-( moze nam sie nie rozejdzie co?
W piątek mam wizyte u swojego gina to go poproszę, żeby dokładnie sprawdził na usg ile mm sie rozeszło. Jak oleje temat to jeszcze sie przejde do ortopedy. Przeczytałam gdzieś w necie, że rozejscie do 1 cm jest fizjologiczne a jeżeli jest powyżej to trzeba robić cc. Ja bardzo nie chce ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie byc unieruchomiona przez kilka tygodni po porodzie lepiej tego przypilnować...
Zaglądam też na wątek marcowych mam i tam 2 dziewczyny mają skierowanie na cc własnie z powodu spojenia

35/40
slowiczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 13:26   #4634
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć
Koleżankę w obu ciążach bolało i po porodzie nie miała komplikacji. Rodziła sn

Sylwia - boolecam tabl. Gaviscon na zgagę

Cashmere - super że szyszki się udały

Maddy - pokaż foto tej baklawy

Ja już tak się urobiłam sprzątaniem że mam dosyć. Ogarnięty jest tylko dół i to niecały :/ Jeszcze łazienka.
Zaraz kolejne pranie trzeba wywiesic. Na obiad mam kotlety i gołąbki od teściowej ufff
Stary 2015-02-21, 13:27   #4635
gossip_girl21
Zakorzenienie

A ja byłam w sklepie i oczywiście targałam ciężką siatę zakupów
zrobiłam wafla z krówki siedzi w lodówce właśnei żeby sie zastygła ta krówka trochę i potem ją pokroję... czekam na mężulka
kupiłam kurę na rosół na jutro potem sie za niego wezmę żeby jutro nie stać przy garach
podjadłam trochę krówki w trakcie i młoda szaleje

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 13:27   #4636
Maddy84
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Maddy84

Cytat:
Ale to i tak chyba trzeba najpierw całkiem zagotować prawda?bo w przeciwnym razie bakterie i wirusy i cała reszta zanieczyszczeń przecież nie zostanie usunięta...

Oczywiście najpierw trzeba zagotować, ale później wystarczy już tylko podgrzać.

A co do długiego futra i "rewelacji" które za sobą niesie to znam ten ból tyle tylko, że z psem. Współczuję!
Stary 2015-02-21, 13:46   #4637
Hanka20
Zakorzenienie

Ja juz zdążyłam obiadek ugotować ( dziś pieczarkowa), pozmywac i poprasowac. Tz robi dodatkowa pólke do szafy w przedpokoju, bo się przestajemy mieścić z tym wszystkim także mam stukanie i wiercenie od dwóch godz. U nas też dziś ładna pogoda, słoneczko pieknie swieci
Po południu przyjeżdża siostra będziemy smazyc nalesniki
Cytat:
Cześć!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 13:49   #4638
kamilove
Zakorzenienie

hej
mąż pojechał mi po wyniki przeciwciał a ja sprzątnęłam w między czasie mieszkanko.. jak wróci trzeba się wybrać na spacer, cieplutko się wydaje

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
ja adidasy tylko noszę w celach sportowych, na co dzień bym nie założyła, ale co innego takie delikatne trampeczki
u mnie w pracy też dress code i dlatego od czasu do czasu przyjemnie się było tak na luzie ubrać choć latem to głownie chodzę i tak w sukienkach i sandałkach(obcas/koturna/płaskie) no ale na wiosenne spacerki z wózkiem pewnie nie raz śmignę w trampkach
ja też adidasów niet mam 1 na rower

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

A co do balerin to chyba sobie zazycze z gino rossi w tym roku na urodziny

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Tak.cale z gumy. Nawet bez skarpet super sie chodzi i pamietam trafilam na promocje bo dalam duzo mniej bylo -20%
nieee tylko nie g.ówno rossi nie dawaj im zarobić, naprawdę nie polecam tej firmy szczerze Wszystkim zawsze odradzam z mężem

co do mel też bym chciała baleriny jedne ale bardziej to sandałki i chyba w tym roku się skuszę w końcu

Cytat:
Tak patrzę że Ci Warszawscy mężczyźni to pedanci że też mój nic nie ma z Warszawiaka :P:
Tzn nie jest brudasem, ale do pedanta mu daleko
prawda, mój też pedant

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ja wstaje - jak najszybciej chce posprzątać i miec z Glowy

Dziewczyny ostatnio od gina wzielam taka paczuszkę z poradnikiem i plytka z Nivei i tam reklamowali taka apke Dziennik maluszka wydaje sie byc fajna.

http://www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/Maluszek_app
fajna się wydaje, ściągnę sobie

Cytat:
Maddy mówisz że ustawiasz temperaturę na 40 stopni? hmmm jak tam patrzę to jest zakres od 70 do 100 ? może to nie ten sam?

Niestety Majka podlasie swoimi prawami się rządzi

Ja też lubie tanich kilka ale mąż mnie próbuje tego oduczyć, bo mówi że sobie nogi paskudzę tylko. On lubi ecco i ma nóżki rzeczywiście nie skalane a ja ciągle muszę pumeksować, ale ecco ma problem z wyglądem damskich butow

Najgorsze są niechciane prezenty my mamy jakiś brauna w spadku z tz chaty, tak to działa ale nie pasuje do kuchni totalnie i przycisk trzeba podwazac sposobem - bo ma już z 10 lat na pewno. Będzie jako zapasowy albo na działkę czy coś .
mąż wie co dobre a dla dzieci które już chodzą nie ma lepszych butów niż ecco tylko pojechali z serią biom bo dla maluszków wg mnie się nie nadają niestety

Cytat:
Hej!
Nie proznujecie od rana
Ja tez wole balerinki, szpilki to tylko na wyjscia ostatnimi czasy, ale dobre trampki trzeba miec Bede chodzic na off-roadowe spacery to sie przydadza.
Meliski mi sie wydaja niewygodne, ale patrzac co mowia posiadaczki to chyba sie myle
Dzis idziemy w odwiedki do znajomych, poznam ich 2miesiecznego synka. Musimy tylko wczesniej wskoczyc do H&M kupic mu cos ladnego.
fajne są te odlewki dla maluszków na odcisk rączki lub stópki, kupiłam ostatnio w rossie po 25zł bodajże koleżance jak też jechaliśmy w odwiedziny, bardzo się ucieszyła bo taki inny prezent, w końcu nie ciuszki i zabawki których ponoć dostali full

Cytat:
Napisane przez Maddy84 Pokaż wiadomość
Promod z punktu widzenia pracownika to bardzo dobra firma. Pracując tam miałam wszystko na czas, wszystkie prawa przestrzegane. Rzeczywiście klient to priorytet, ale to też przez to, że pracownicy są dobrze traktowani to i wszystkich wymagań postawionych przez centralę przestrzegają. Regularnie wszystkie sklepy są kontrolowane i spr przez tajemniczych klientów. Ja akurat gustuję jedynie w ich biżuterii ew. obuwiu, ale mam ogromny sentyment
teraz to już każda większa firma praktykuje "mystery shopper" śmieszne to bo i tak pracownik z reguły wie, że takiego obsługuje

Cytat:
hej

Cytat:
Ja sobie sprawiłam zwykle skórkowe z CCC dwie pary,jedne czarne,drugie granatowe bo ja lubię te takie niziutkie całkiem pod kostkę a potem mi rozmiary wykupią i kicha...

Gossip ja problem z dwójką mam całą ciążę
pewnie lepiej wcześniej się zaoptarzyć, lada chwila będzie jakiś weekend zniżek i już rozmiary polecą

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ja juz zdążyłam obiadek ugotować ( dziś pieczarkowa), pozmywac i poprasowac. Tz robi dodatkowa pólke do szafy w przedpokoju, bo się przestajemy mieścić z tym wszystkim także mam stukanie i wiercenie od dwóch godz. U nas też dziś ładna pogoda, słoneczko pieknie swieci
Po południu przyjeżdża siostra będziemy smazyc nalesniki

Cześć!
hihi my też to przerabialiśmy, potrzebna była dodatkowa półka do szafy bo już miejsca brak

Edytowane przez kamilove
Czas edycji: 2015-02-21 o 13:52
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 13:50   #4639
rybcia2309
Wtajemniczenie

Witam sie i ja czytam was caly czas, ale nie mam co pisać
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 13:50   #4640
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Maddy - pokaż foto tej baklawy
O właśnie też chętnie zobaczę to cudo, w życiu tego nie jadlam nawet nie wiem z czego to się robi

Stary 2015-02-21, 13:52   #4641
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Jak synek?
Stary 2015-02-21, 13:52   #4642
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej.
Ja od rana na nogach sprzatnelam pieterko, pranko zrobione, suche zlozone, obiad podszykowany i lekcje odrobione z mlodym teraz relaksik polozylam sie i leze i was nadrabiam bo mam 20stron. Maz konczy prace o 14 wiec obiad na 15 bedzie

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 13:53   #4643
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Hehe no bo znow weekendowy zastój nam się wlaczyl, przynajmniej szybko się nadrabia

Stary 2015-02-21, 14:03   #4644
cashmere
Zakorzenienie

KAMILOVE dobry pomysl z tym odciskiem Tylko ciekawe czy nie maja. Jak sie wkurze i nic nie znajde wezme Pampersy :p

jestem mamą
Stary 2015-02-21, 14:07   #4645
madzixx88
Zakorzenienie

Ja juz wrocilam, ah jak przyjemnie sie zrelaksowac i posluchac, ze nic nie przytylam hehe jasne
Brwi mam superasne, od razu czlowiek wyrazniej wyglada...moglabym takie miec na stale.

Witam nowa Mamusie

Cashmere-pokaz fotki tych szyszek bo pierwsze slysze o tym i gratki!

Maddy-Ty tez kulinarnie szalejesz

Kamilove-tez mam 1 adidasy, na rower i do biegania, choc nie lubie biegac
A czemu gino rossi nie polecasz? Ja jestem zadowolona z ich podejscia do klienta i robieniu zera problemow przy reklamacji

Mnie naszlo na tunczyka i w drodze powrotnej zaszlam do biedry i wzielam salatke vital fresh, jaka pyszna
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 14:17   #4646
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
W piątek mam wizyte u swojego gina to go poproszę, żeby dokładnie sprawdził na usg ile mm sie rozeszło. Jak oleje temat to jeszcze sie przejde do ortopedy. Przeczytałam gdzieś w necie, że rozejscie do 1 cm jest fizjologiczne a jeżeli jest powyżej to trzeba robić cc. Ja bardzo nie chce ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie byc unieruchomiona przez kilka tygodni po porodzie lepiej tego przypilnować...
Zaglądam też na wątek marcowych mam i tam 2 dziewczyny mają skierowanie na cc własnie z powodu spojenia

35/40
Tez powiem doktorowi zeby to sprawdził na wizycie.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Byliśmy z tz na spacerku. Sąsiadka jechała i nas ochlapala glupia pipa.

Musimy dzis skoczyć po spozywke.

Cos mnie brzuch pobolewa.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-02-21, 14:20   #4647
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
KAMILOVE dobry pomysl z tym odciskiem Tylko ciekawe czy nie maja. Jak sie wkurze i nic nie znajde wezme Pampersy :p
Ja będę prosić o pampki. Ciuszki mam. Zabawki też. Najlepiej żeby kasę przynosili ale to mało prawdopodobne
Stary 2015-02-21, 14:21   #4648
gosiak0512
Zakorzenienie

Co do zwolnienia to ja poszlam bodajze od 8/9 tyg ale od 5/6 tyg mialam 3 tyg urlopu wziete na slub nasz wiec konczac urlop wizyta u gina zaczelam zwolnienie tak wiec od potwierdzenia ciazy po pracowalam max 10dni na malych obrotach bo uprzedzilam kierowniczke o ciazy potwierdzonej testem i zdjeto ze mnie wlasciwie wszystkie obowiazki takie jak tankowanie gazu, sprzatanie wc dla klientow czy rozladowywanie dostaw. dostalam krzeslo i Siedzialam pupa na kasie i to wszystko.

GOSSIP super ze maz wraca mojego 3 dni nie bylo i masakra byla..

Ja nie widzialam tego o tym dzieciaczku i moze to i lepiej..

Obwod brzucha 109cm

KORDELKA chlopaki u mnie tez delikatniejsze byly a mala to silaczka naparza i nie patrzy.,

SONIA to nie koniecznie musza byc nozki pod zebrami moj glowa w dol a nozki mam po prawej stronie bo maj lezy wzdluz lewego boku i pupe ma nad pepkiem a nozkami wierzga po prawej wlasnie

NIEZAWSZE gratki wozka i fotelika

Ja mam wlosy juz za zapieciem stanika ale podetne tylko plus balejaz. Scinac na krotko nie bede bo nie bedzie czasu potem ukladac a tak w kucyk zwiaze i po sprawie

Ja nic nie podkladam na lozko. Z chlopakami oba pecherze mialam przebijane wiec pewnie i teraz tak bedzie.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-21, 14:27   #4649
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
no pampki zawsze się przydadzą

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Ja juz wrocilam, ah jak przyjemnie sie zrelaksowac i posluchac, ze nic nie przytylam hehe jasne
Brwi mam superasne, od razu czlowiek wyrazniej wyglada...moglabym takie miec na stale.

Witam nowa Mamusie

Cashmere-pokaz fotki tych szyszek bo pierwsze slysze o tym i gratki!

Maddy-Ty tez kulinarnie szalejesz

Kamilove-tez mam 1 adidasy, na rower i do biegania, choc nie lubie biegac
A czemu gino rossi nie polecasz? Ja jestem zadowolona z ich podejscia do klienta i robieniu zera problemow przy reklamacji

Mnie naszlo na tunczyka i w drodze powrotnej zaszlam do biedry i wzielam salatke vital fresh, jaka pyszna
można zrobić makijaż permanentny brwi, ciekawe jak to się robi i w ogóle
a bo przez niemiłe wspomnienia męża, ogólnie buty nie tanie a straszny szajs, zwróć uwagę, prawie zawsze widać jakiś klej, niedopracowanie a buty często po 500 zł.. generalnie poza tym często buty wykonywane ze świńskich skór która nie oddycha, nazwa włoska made in słupsk oj dużo bym mogła jeszcze napisać ale to nie miejsce

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

A mój brzuś 92cm, w porywach do 93cm
Stary 2015-02-21, 14:40   #4650
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
no pampki zawsze się przydadzą

można zrobić makijaż permanentny brwi, ciekawe jak to się robi i w ogóle
a bo przez niemiłe wspomnienia męża, ogólnie buty nie tanie a straszny szajs, zwróć uwagę, prawie zawsze widać jakiś klej, niedopracowanie a buty często po 500 zł.. generalnie poza tym często buty wykonywane ze świńskich skór która nie oddycha, nazwa włoska made in słupsk oj dużo bym mogła jeszcze napisać ale to nie miejsce

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

A mój brzuś 92cm, w porywach do 93cm
Mozna, mozna chcialabym taki, ale bez efektu chamsko namalowanych krech tylko takie delikatne podkreslenie, obila mi sie uszy nazwa piorkowanie...moze Hanka cos podpowie ?

Co do butow to moze faktycznie bo mialam letnie sandalki od nich, pochodzilam 2 miesiace i podeszwa w jednym bucie zaczela sie rozklejac i starla sie zlota warstwa z tylu..ale reklamowam i oddali hajs. Maz natomiast po reklamacji swoich zimowych butow dostal nowa pare, ale po roku znowu ta sama wada sie ujawnila Za to moje szpilki na poprawiny sa extra, wygodne bardzo i sa dalej ok, moze dlatego, ze mialam je pare razy

Ojj to przebilam Cie z brzusiem, u mnie w pepku bite 95
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości