|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37
Cytat:
![]()
|
|
#3122 |
|
Raczkowanie
|
czy posiada ktoś torbę BRINKLEY? katalog 3 str.120 czarno-beżowa
czy jest to solidnie wykonana torba, opłaca się kupić?
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Przyczajenie
|
Kiedy wchodzi zapach Rare Amethyst
. Bo jest już na KWC. I teraz nw czy coś przegapiłam, ale chyba nie.https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...thyst-edp.html |
|
|
|
#3125 |
|
Wtajemniczenie
|
z CT bardzo lubię tusz. Niebieskie opakowanie biała nakretka !
PATUSIA ... widzę że jesteś z Olsztyna ... kto jest Twoim koordynatorem ? tez kiedys mieszkałam w Olsztynie i tam właśnie nalezałam do avon. Napisz mi na pv
|
|
#3126 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ja dziś z nietypowym pytaniem - co w przypadku nagłej śmierci konsultantki ? Na kogo przechodzi dług, nieopłacona faktura ?
|
|
|
|
#3127 |
|
Wtajemniczenie
|
moze na tego kto dziedziczy jakiś spadek . ze spadkiem bywają przypadki ze dostaje się w pakiecie dlugi
|
|
#3128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? Niedługo wybieram się na dość poważną operację i tak mnie ostatnio nachodzą różne myśli, i właśnie rozkminiam co jeśli nie opłacę faktury do tego czasu haha :P.Męża, dzieci brak. Od niedawna nie pracuję, więc żadnych też funduszy czy oszczędności nikt po mnie nie dostanie :P. Więc komu dadzą dług :P ? Nikt poza podpisem lidera na umowie nie figuruje, więc też nikt nie jest kimś w stylu pełnomocnika, wierzyciela itp ;p |
|
|
|
|
#3129 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3131 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziwne. Może skład zmienili?
Cytat:
Tylko policzki, czoło, nos, szyję, brodę.A testowałaś ten co wszedł w k03? Może coś w nim kombinowali? |
|
|
|
|
#3132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ten miętowy zegarek jest piękny- może namówię tż aby mi zafundował na dzień kobiet ;] i rodzieństwo dostałam wczoraj swoje zamówienie z kat 5: zamówiłam reklamówki małe i średnie i te średnie przyszły te co zawsze a te małe dostałam z motylkami torba miętowa z kat 5 taka siaka - ale stwierdziłam że zostawię na basen się przyda , jak mały zaśnie wrzucę fotki na katalogowy
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=HoneyIlove;50355733]moja sister mówi że raz jej zaszwankował tablet tak jak mówicie - dyskoteke sobie robił to poczekała aż się rozładuje i naładowała od nowa i go załączyła i więcej nie miała takich przygód
ja mam na oku 3 sztuki i zastanawiam się nad nimi - tzn czekam na nowe programy motywacyjne i jak nie bedzie nic na lakiery to wtedy wezmę z demo ten miętowy zegarek jest piękny- może namówię tż aby mi zafundował na dzień kobiet ;] a jakie kolory sobie wybralas???
|
#3134 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Rzeczywiście ten olejek śródziemnomorski jest już od dawna - to po co dali dzwoneczek, że wycofują, a w następnym katalogu jako nowość? A jest to samo opakowanie i wszystko...
Co za głupia polityka. |
|
|
|
#3135 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja reklamówki małe i średnie dostałam w motylki
Macie coś na oku z czwórki? Jakiś taki ubogi ten katalog...Kupiłam młodemu zestaw do kąpielowej koszykówki (3739 0) i zabawy przy tym pełno. Przywiesiłam do szafki w salonie i rzucaliśmy całe popołudnie
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2015-02-21 o 20:04 |
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
![]() jesli chodzi o color trend, to zamówiłam również ten różowy nowy tusz, i jestem bardzo zadowolona! ogólnie zawsze uważałam CT za badziew... Kosmetyki, które używam : puder prasowany z luxa poczwórne cienie (mam 5 paletek) kredki diamentowe o oczu szampony, serum na końcówki z AT planet spa - fajne olejki do ciała, włosów, maseczki, peelengi do ciała z zapachów lubię Incandessence ![]() płyny do kąpieli, żele pod prysznic, mydła w płynie puder brązujący w kulkach - jest ze mną od lat ![]() co do nowego katalogu. Na pewno wezmę Cherish, 32zł za zestaw, trzeba wziąść! ale program, 40sztuk i ekspres za 1zł.. no dla kogo to jest? może sprzedam 10szt, ale 40..??? i właśnie dlatego dziewczyny zniżają ceny, bo normalna konsultantka nie sprzeda ich tyle!
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
dekoracyjny lakier (z serii tej piórkowej) Frayed Edges - ten biały? albo srebrny? ciężko mi teraz stwierdzić jaki to kolor
i z diamentowych chciałabym: Rose Quartz i Diamond nowa woda summer white bright pachnie zieloną herbatą
|
#3140 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja z k04 zamawiam wyrównującą bazę pod lakier, szminkę Zmysłową Rose Bouquet, róż Luxe Couture Rose, szczoteczkę do rzęs, krem jaśminowy do rąk (jest świetny), no i próbki nowych kremów do twarzy.
|
|
|
|
#3141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3142 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie złożyłam zamówienie, ale zapomniałam o jednej rzeczy :/ Czy jeśli teraz złoże kolejne zamówienie tylko z tą jedną rzeczą to je dopiszą do tamtego tak żebym nie musiała płacić tego 10zł za małe zamówienie?
|
|
|
|
#3143 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() dla mnie 4,5 i 6 to słabe katalogi (ufff,może wreszcie poużywam zapasy) ale krem Anew na noc wezmę (jeszcze nie wiem który) bo mam zamówienie na 5 sztuk a jest zniżka 45% więc warto niestety nie...dawniej doliczali jeśli nie było zafakturowane,z tego co wiem,teraz nie ma takiej możliwości niestety... |
||
|
|
|
#3144 |
|
Raczkowanie
|
Czym nakładacie korektor z demo k3? Palcami czy jakimś specjalnym pędzelkiem?
Niedługo mi przyjdzie paka i już się zastanawiam :P Jaka pomadka Waszym zdaniem pasuje do czerwonych włosów i w miarę opalonej cery? Wcześniej miałam czarne włosy i bardzo mi pasowały takie ciemne, wręcz 'chamskie' róże a teraz to nie wiem
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oba są fajne, aczkolwiek ten z logo jest szerszy i lepiej mi się nim nakłada, mówię o nakładaniu pod oczy, bo jak potrzebuję punktowo gdzie indziej to palcem
|
|
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładnie wygląda wklepany palcami, ale używam też gąbeczki GlamSponge i pędzelka GlamBrush O8
|
|
|
|
#3147 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Świetna jest gąbeczka Beauty Blender do podkładu i korektora, ale dużo pitolenia z myciem, także nie używam. Może czerwona lub czerwono-pomarańczowa? |
|
|
|
|
#3148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Zamówiłam 3 szminki zmysłowa przyjemność i dostałam róż w prezencie. Tylko, że jedna z tych szminek się klientce nie podoba i będę ją zwracać. Czy powinnam też im zwrócić w takim razie róż? Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
#3150 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

. Bo jest już na KWC. I teraz nw czy coś przegapiłam, ale chyba nie.