Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-22, 10:16   #781
Joskelyn
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Ktoś pytał o kosmetyki z Ziaji niedostępne dla "ogółu". To nie jest przypadkiem tak, że produkty z serii Pro mogą kupić osoby tylko z wykształceniem kosmetycznym? Gdy szukałam tego popularnego peelingu z Ziaji uzyskałam taką odpowiedź i w końcu kupiłam go na Allegro.

A co do wypowiedzi KasiiD na temat używania kwasów pod oczy - może chodziło jej o kwas hialuronowy, a ktoś przekręcił?
Ja pamietam, ze uzywala Triacnealu pod oczy. Zdziwilo mnie to, ale myslalam, ze moze tak jestna ulotce i wolno. Przeciez niektore toniki z kwasami z BU dedykowane sa tez pod oczy i jest to napisane na stronie i w instrukcji.

Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2

Perfumowe szaleństwo

Filmowy blog
Perfumowy blog

Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml!

Edytowane przez Joskelyn
Czas edycji: 2015-02-22 o 10:21
Joskelyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 10:26   #782
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Moje nowe odkrycie kanał o herbatach:

Nowy filmik Osii - rosyjskojęzyczna yuotuberka

TheKateClapp rosyjskojęzyczna youtuberka
Неделя Влогов: Я БЕЗ КОСМЕТИКИ!!!

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 10:39   #783
Munkaa
Zakorzenienie

Jest tu może specjalistka/specjalista od sushi, a właściwie od przygotowania takiego domowego? Tata się zachwycił i chcę mu zrobić, oglądam mnóstwo przepisów, dotyczących przygotowania ryżu, ale różnią się od siebie - może ktoś poleciłby mi sprawdzony przepis dla żółtodzioba?
I czy kupię wszystko co potrzebne do 50 złotych? Mówię raczej o podstawie, bo składniki to wiadomka, że różne
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 10:46   #784
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Julia Austria rosyjskojęzyczna youtuberka
Новый Супер-Уход за волосами/Поговорим о SLS и Силиконах?

tanyarybakova rosyjskojęzyczna youtuberka
Филиппины влог ♥жизнь на острове Боракай #TanyaTravel

Liza Lash
EYEBROW TUTORIAL by Liza Lash

Stary 2015-02-22, 10:52   #785
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Jest tu może specjalistka/specjalista od sushi, a właściwie od przygotowania takiego domowego? Tata się zachwycił i chcę mu zrobić, oglądam mnóstwo przepisów, dotyczących przygotowania ryżu, ale różnią się od siebie - może ktoś poleciłby mi sprawdzony przepis dla żółtodzioba?
I czy kupię wszystko co potrzebne do 50 złotych? Mówię raczej o podstawie, bo składniki to wiadomka, że różne
mój mężczyzna robi często. każdy przepis jest raczej podobny i łatwy - kwestia dodatków i zwijania. najłatwiejsze są z Nori na wierzchu. i za 50 zł raczej kupisz. są takie gotowe zestawy np w piotrze i pawle, w biedrze czasami, w almie etc gdzie masz ryż, mate, wasabi, nori i chyba sos sojowy. najbardziej opłaca się kupować na allegro, ale to są już większe ilości. i taka mala podpowiedź do wykonania: należy przede wszystkim bardzo dobrze wypłukać ryż.

Edytowane przez anjia
Czas edycji: 2015-02-22 o 10:54
anjia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 10:56   #786
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
mój mężczyzna robi często. każdy przepis jest raczej podobny i łatwy - kwestia dodatków i zwijania. najłatwiejsze są z Nori na wierzchu. i za 50 zł raczej kupisz. są takie gotowe zestawy np w piotrze i pawle, w biedrze czasami, w almie etc gdzie masz ryż, mate, wasabi, nori i chyba sos sojowy. najbardziej opłaca się kupować na allegro, ale to są już większe ilości. i taka mala podpowiedź do wykonania: należy przede wszystkim bardzo dobrze wypłukać ryż.
Chcę zrobić uramaki, więc z nori w środku, mam nadzieję, że ogarnę ugotowanie ryżu, bo od tego zależy cały efekt w sumie Almy nie mam, PiP też nie, przejdę się do Auchan, bo to mam pod nosem, może się uda.
Stary 2015-02-22, 10:58   #787
Bellitudoo
Zakorzenienie

KlatkaNaPtaszka, Bardzo lubię tego "pana" od herbat Tylko z tego co pamiętam powielał mit herbaty z cytryną, glinem i chorobą alzhaimera
Stary 2015-02-22, 11:00   #788
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Chcę zrobić uramaki, więc z nori w środku, mam nadzieję, że ogarnę ugotowanie ryżu, bo od tego zależy cały efekt w sumie Almy nie mam, PiP też nie, przejdę się do Auchan, bo to mam pod nosem, może się uda.
to jest pierwsze sushi zrobione przez TŻ w domu (przepraszam za jakość):
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131212_190323.jpg (96,4 KB, 279 załadowań)
Stary 2015-02-22, 11:02   #789
dispersi
Rozeznanie

Obejrzałam sobie właśnie łazienkę CMB. Również nie lubię luźno porozstawianych kosmetyków po całej łazience, o wiele ładniej prezentują się ułożone w jakimś koszyczku, pudełku, czy jakimkolwiek innym pojemniku, no ale to już jest kwestia gustu. Osobiście nie lubię widoku kurzu na tych wszystkich kosmetykach, dlatego od razu rzuciły mi się w oczy waciki, które niczym nie są przykryte... no, ale to mój schiz.
Stary 2015-02-22, 11:05   #790
201605301111
Konto usunięte

https://instagram.com/p/zYcgMaKlJ6/
ktos chętny na soczewki od Bogusi?
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 11:11   #791
201702061026
Konto usunięte

Ale w jakim filmie Kasia D mówiła o tym, że swoją pielęgnacją katowała swoją skórę i przez to wygląda starzej? Oglądałam ten jej ostatni filmik i nie mówiła o tym ani słowa. A tak swoją drogą, jak można przy tak poważnych objawach nie zauważyć poważnej choroby skóry?
201702061026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 11:17   #792
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bvbarmy Pokaż wiadomość
Ale w jakim filmie Kasia D mówiła o tym, że swoją pielęgnacją katowała swoją skórę i przez to wygląda starzej? Oglądałam ten jej ostatni filmik i nie mówiła o tym ani słowa. A tak swoją drogą, jak można przy tak poważnych objawach nie zauważyć poważnej choroby skóry?

Można. Jak się jest bardzo przekonanym co do swojej wiedzy, tego co napiszą we ffhrrancuskich gazetach i własnej nieomylności, w końcu jest ekspertem i bjiutii guru.

Nie mówiła o tym, że przez błędy w pielęgnacji jej skóra wygląda starzej, ale nie oszukujmy się tak nie powinna wyglądać twarz 37 latki, zwłaszcza skupionej dość mocno na zachowaniu młodego wyglądu.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 11:24   #793
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/zYcgMaKlJ6/
ktos chętny na soczewki od Bogusi?
no i oczywiście odstępuje za groszę, bo chcoiaż nie potrzebuje to nie może za free oddac

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
KlatkaNaPtaszka, Bardzo lubię tego "pana" od herbat Tylko z tego co pamiętam powielał mit herbaty z cytryną, glinem i chorobą alzhaimera
nie obejrzałam jeszcze wszystkich filmików więc nie wiem co tam "nawywijał" ale zawsze to jakas fajna alternatywa dla typowych beauty lifestylowych youtuberke

Stary 2015-02-22, 11:32   #794
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Można. Jak się jest bardzo przekonanym co do swojej wiedzy, tego co napiszą we ffhrrancuskich gazetach i własnej nieomylności, w końcu jest ekspertem i bjiutii guru.

Nie mówiła o tym, że przez błędy w pielęgnacji jej skóra wygląda starzej, ale nie oszukujmy się tak nie powinna wyglądać twarz 37 latki, zwłaszcza skupionej dość mocno na zachowaniu młodego wyglądu.
nie śledzę jej, obejrzałam ten ostatni filmik i zaczęłam się zastanawiać właśnie jak to wyglądało, ten rumień, że ją to nie zastanowiło? ona gdzieś dodawała jakieś zdj/film na którym pokazuje stan swojej cery? z pobieżnego oglądania kanału chyba wszedzie jest w makijażu.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
może jestem dziwna ale w życiu nie zrobiłabym sobie takich gimbusiarskich pazurów jak Oleska
i ten tytuł filmiku "hybrydki na naturalkach" jak mniamniuśnie yt cofa niektórych w rozwoju..
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 11:33   #795
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
nie śledzę jej, obejrzałam ten ostatni filmik i zaczęłam się zastanawiać właśnie jak to wyglądało, ten rumień, że ją to nie zastanowiło? ona gdzieś dodawała jakieś zdj/film na którym pokazuje stan swojej cery? z pobieżnego oglądania kanału chyba wszedzie jest w makijażu.

Nie oglądam jej ( nie uznaję jej podejścia do pielęgnacji, drażni mniej jej sposób mówienie i gestykulacja) widziałąm kilka starych filmików, mówiła tam o skórze naczyńkowej i skłonności do zaczerwienień. W makijażu wyglądało to źle, bez makijażu nie widziałam, z bliska również.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 11:34   #796
201607111054
Konto usunięte

Cytat:

i ten tytuł filmiku "hybrydki na naturalkach" jak mniamniuśnie yt cofa niektórych w rozwoju..
Też mnie to rozbawiło
201607111054 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 11:41   #797
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Coco Lili
Waist Training / Corset Training

Nicole Guerriero
DiorSkin AirFlash Spray Foundation | Review + Dem
o

MakeupByEvon
Dramatic Liner Haifa Wehbe Makeup Tutorial Using Anastasia Cream Contour

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:

irytuje mnie strasznie takie nagminne używanie zdrobnień, a najgorsze ze wszystkich jest zdrobnienie pieniążki Zauważyłam,że szczególnie sprzedawczyni w sklepach mają tendencje do nadużywania zdrobnień

Stary 2015-02-22, 11:51   #798
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie oglądam jej ( nie uznaję jej podejścia do pielęgnacji, drażni mniej jej sposób mówienie i gestykulacja) widziałąm kilka starych filmików, mówiła tam o skórze naczyńkowej i skłonności do zaczerwienień. W makijażu wyglądało to źle, bez makijażu nie widziałam, z bliska również.
hmm dla mnie to trochę mija się z celem. w sensie nagrywanie takiego filmu jak ten o wizycie u dermatologa, bo co przeciętny widz może z niego wynieść?? siedzi jakaś baba i coś opowiada o rumieniu, że na takie rzeczy to już leki trzeba, że to i tamto, a widz nawet nie wie jak to wygląda, o czym jest mowa, jaki stan jest alarmujący itd. nie musi zaraz robić super zbliżeń i opowiadać ze szczegółami (choć ja bym wolała takie szczegóły niż opowieść o mężu) ale jakieś zdjęcie poglądowe mogłaby wrzucić. A już na pewno takie które pokazywało działanie tej super magicznej maści za dwie stówy wtedy byłby jakiś pożytek z tego typu filmów.
Stary 2015-02-22, 12:01   #799
201702061026
Konto usunięte

A najlepsze było to opowiadanie o tej całej magicznej maści przez prawie cały filmik jaka to ona nie jest dobra i wgl, a na końcu powiedzenie, że jednak nie i ją oszukano
201702061026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 12:03   #800
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bvbarmy Pokaż wiadomość
A najlepsze było to opowiadanie o tej całej magicznej maści przez prawie cały filmik jaka to ona nie jest dobra i wgl, a na końcu powiedzenie, że jednak nie i ją oszukano
ja zrozumiałam, że ostatecznie, po kilku godzinach podziałało na nią nawet powiedziała, że ją zakupiła. dlatego się zdziwiłam, że nie pomyślała o wrzuceniu zdj z efektem przed i po.. cokolwiek.
Stary 2015-02-22, 12:05   #801
kiziamizia91
Koteł

Pamiętacie xwomanland ? kiedyyyys tam nagrywala, pozniej zniknela z youtuba i pisala tylko bloga, teraz wraca w nowej odslonie
http://www.betterhalf.pl/
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 12:05   #802
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Stary 2015-02-22, 12:19   #803
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
wlasnie sobie ogladnelam nic nowego sie nie dowiedzialam. a co do uprzejmosci w sklepach to w polsce tez juz to jest na porzadku dziennym. przynajmniej ja to zauwazylam, ze w sieciowkach jest co raz lepiej pod tym wzgledem.
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 12:24   #804
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Obrzydliwe. Jak mozna byc az taka fleją? Przeciez to sa podstawy zadbania o siebie.
ja też nie pojmuję...
Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
zazwyczaj tylko podczytuję wątek, ale to mnie przeraża... Zastanawia mnie czy w takich "przypadkach" rodzice się w ogóle nie interesują wychowaniem dzieci...
mnie jeszcze zastanawia po co dziecku takie wielki telewizor w pokoju

Cytat:
Napisane przez Persephone_ Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/media/set/?...1096954&type=3

A tu wszystkie. Jak dla mnie - Karolina i Martyna.
żaden mnie nie zachwycił, ale jak już miałabym wybierać to Martyna

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Z bitwy na pędzle również najbardziej podoba mi się makijaż Martyny, dobrze oddaje klimat. Make-up Agnieszki jest super, tylko kompletnie nie kojarzy mi się z zadanym tematem... Zmalowana mocno przesadziła z tą czerwienią, wygląda to strasznie agresywnie. Brwi Kitulca w stosunku do makijażu oka => A Natalia zrobiła się trochę na taką Matkę Boską z Guadalupe Karolina Zientek tym razem mnie nie urzekła. W ogóle to te wielkie soczewki mnie przerażają.
mnie też wygląda jak kosmitka, a nie arabska księżniczka - zepsuła nimi cały efekt niestety.

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
hahahahah
ja zamiast dodawać do ignorów po prostu nie czytam postów niektórych osób, tylko sobie skrolluję dalej

https://www.youtube.com/watch?v=dMNpYU4tPkU

THE 'NON' INSTAGRAM BROW TUTORIAL
już po tytule wiedziałam czyj to filmik

Cytat:

w 50zł spokojnie sie zmieścisz. Jak masz L.Eclerca to tam jest dość duży dział z produktami azjatyckimi (dział typu kuchnie świata) i mają duży wybór oraz taniej niż np. w Carrefourze. Niedawno był też azjatycki tydzień w Lidlu, sporo rzeczy jeszcze zostało

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 12:29   #805
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
kojarze ją z filmików bez makijażu jeszcze ze starych filmów, jak kanał nazywał sie makijaże kasi d np. TU od 7:35
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 12:32   #806
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

w 50zł spokojnie sie zmieścisz. Jak masz L.Eclerca to tam jest dość duży dział z produktami azjatyckimi (dział typu kuchnie świata) i mają duży wybór oraz taniej niż np. w Carrefourze. Niedawno był też azjatycki tydzień w Lidlu, sporo rzeczy jeszcze zostało
Mam już, mam Na początek kupiłam zestaw z House of Asia za 42 złote w Auchan (jeden z fajniej wyposażonych sklepów, tak swoją drogą )- ale tak, jak codziennie w Biedronie jest pełno avocado, tak dzisiaj wstąpiłam i nie było

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=sxfY8yqwlDo łobuzy (ogląda ktoś nowy kanał Darka?)

https://www.youtube.com/watch?v=twilb1JpsTg vlog u Aggie
Stary 2015-02-22, 12:43   #807
maddzia007
Zakorzenienie

Dziewczyny chciałabym kupić mojej mamie jakieś podstawowe pędzelki do makijażu, bo to co teraz używa to są jakieś miotełki. Pomyślałam o Hakuro, polecicie jakieś konkretne modele do różu, bronzera i cieni (do nakładania jednego koloru na całą powiekę) które są w miarę łatwe w obsłudze dla osoby totalnie niewprawionej?
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 12:44   #808
Adamantium01
Karo

Kretka ma super kolor włosów

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 12:52   #809
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałabym kupić mojej mamie jakieś podstawowe pędzelki do makijażu, bo to co teraz używa to są jakieś miotełki. Pomyślałam o Hakuro, polecicie jakieś konkretne modele do różu, bronzera i cieni (do nakładania jednego koloru na całą powiekę) które są w miarę łatwe w obsłudze dla osoby totalnie niewprawionej?
z hakuro polecam do bronzera h21
do pudru h 55
do cieni h79 sprawdzi się świetnie zarówno do cienia na całą powiekę jak i do wycieniowania smoky eye
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 13:19   #810
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
wlasnie sobie ogladnelam nic nowego sie nie dowiedzialam. a co do uprzejmosci w sklepach to w polsce tez juz to jest na porzadku dziennym. przynajmniej ja to zauwazylam, ze w sieciowkach jest co raz lepiej pod tym wzgledem.

nie wszystkie jej filmik coś wnoszą, ale lubię ją oglądać

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości