|
|
#3841 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Cytat:
i jesteśmy bez kasy i płacimy za jej długi także sytuacja nieciekawa..lliczymy, że do końca przyszłego roku odda nam te pieniądze, ale czy tak będzie to niewiadomo.. także chcieliśmy dobrze, a jak zawsze zostaliśmy oszukani I tak już 3 lata mieszkamy w teściowej. Ja mam totalnie dosyć, bo bardzo źle się tu czuje. Mąż ma do mnie o to pretensje i tak już kilka afer wynikło z tego powodu. Może uda się nam kupić coś w ramach tego MDMu, ale to dopiero w lipcu/ssierpniu bo podobno wtedt się zmieniają warunki na korzystniejsze. Zazdroszczę Wam własnego domu, na prawde ja mówię mojemu M, że mogłabym nawet w małej kawalerce się kisic, byle na swoim ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() O kurcze, niefajnie. Powinni Was poinformować o chorobach. To, że się od męża nie zarazilas, to nie znaczy przecież, że od innych nie możesz. Różnie bywa. A teściową się nie przejmuj
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam się, dopiero po śniadaniu, co za wstyd :-P
|
|
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My mamy leniwy weekend z tztem lezymy i ogladamy oscarowe filmy wczoraj tylko przerwa bo tz zawody mial to pojechalam z nim i pospacerowalam 2 godzinki nad morzem piekna pogoda u nas <3Iluzja gratulacje!!!! ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Dorka ja tez uwazam ze sie zachowali nie w porzadku, rozumiem.Cie u nas ostatnio podobnie bo szwagierka (tez w ciazy) zaprosila nas na urodziny synka ale zapomniala wspomniec ze jej dzieciaki na ospe choruja...brak mi slow na ludzi czasem
|
|
#3845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kuźwa co za ludzie- teraz szwagierka do mnie wypisuje sms-y żebyśmy nie przesadzali, że to żadna choroba tylko katar i kaszel-że oni też kaszel mieli jak byli u nas ostatnio
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale na mnie też się w zeszłym roku obrazili bo nie przyjechałam na urodziny dziecka które 2 dni wcześniej wyszło za szpitala bo miała zapalenie płuc
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam ze nie ma co ryzykowac zarazenia w ciazy jak ktos tego nie rozumie i sie obraza to dla mnie dno totalne. ..
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Halo halooo gdzie sie wszystkie podziały?
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Ze mna dzis kiepsko jest
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
3majcie mnie , bo nie wytrzymam
|
#3852 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
zdrówka życzę chorowitkom. Martuss współczuję niechcianego "gościa", co za typ Nie zazdroszczę mieszkania z teściami... Ja sobie nie wyobrażam mieszkać z którymiś dziadkami. I jedni i drudzy są fajni ale na odległośćDorka to faktycznie teściowa ma powód do focha Też bym chciała kiedyś domek Ale póki co nie narzekam, mamy mieszkanko w bardzo spokojnym osiedlu, dzieci tu mnóstwo, terenu do spacerów też dużo. Jest git Jedyne co mnie wkurza strasznie, to wszędobylskie psie kupy Zero kultury u ludzi w tym temacie.. Nadzieja Twój tż nie byłby facetem, gdyby nie musiał czasem postawić na swoim ![]() U nas dziś dom pełen gości, wszyscy właśnie wyszli na spacer, to mam chwilę dla siebie. Zmęczona już jestem, a synek jeszcze bardziej... |
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie leżę i stękam bo się obżarłam
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Scotasia, ale dlaczego on musi stawiać na swoim wtedy kiedy nie ma?
![]() Emilko, zaczęliśmy remont i jak przyszło co do pasów to mi moja wizje chce popsuć Wgl najpierw musieliśmy powynosić te wszystkie rzeczy z pokoju i wiecie co? Pojęcia nie mam gdzie to się tam mieściło... 1/3 tych rzeczy chwilowo stoi w salonie, 1/3 w sypialni i 1/3 w piwnicy i dosłownie NIE MA MIEJSCA!!! ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Jezu daj mi cierpliwość.... on sie dziś ze mną nawet kłóci w którym miejscu ma stać łóżeczko no co za stary osioł
|
#3856 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej witam sie dopiero teraz, bo wczesniej czasu nie bylo.
Zasnelam wczoraj po 2 w nocy a wstalam o 7 wyspana ![]() Nie wiem co sie dzieje ale spac nie moge... ale dzien dluzszy i duzo mozna zrobic wiec rano kosciol a pozniej spacer z kawka i ciachem Malz mnie zarazil.. gardlo boli, zatoki, katar ![]() Zastanawiam sie co jeszcze mnoe spotka ![]() Dorka ja po zobaczeniu na zywo camarelo zawiodlam sie strasznie, okazal sie dla mnie zbyt przesadny, duzy i w ogole zupelnie inny niz na zdj w internecie. Dziewczyny wspolczuje sytuacji rodzinnych... z rodzina dobrze na zdjeciu, ale nie zawsze.. Zdrowka i milej niedzieli
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co z hanka bo chyban przeoczylam jak to sie skonczylo jestw szpitalu czy prowadzacy pozwolil jej jeszcze w domu zostac ?
|
|
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
Fistaszek
wyobrażam sobie, że z budową jest pewnie dużo stresów, ale jak już będzie po wszystkim to będziecie mieli swój dom, działkę i spokój a z mieszkaniem to jednak zawsze inaczej, dom to pełen komfort ![]() chociaż ja tak jak mówiłam, wolałabym ciasne ale własne dom to szczyt moich marzeń, ale jakby jakies mieszkanko się znalazło to bym już była mega szczęśliwa. .. ![]() W ramach rekompensaty, że pół dnia dziś spędziliśmy z dziadolem, zrobiłam dla poprawy humoru zakupy na all co prawda dużo nie kupilam, ale wszystko co najpotrzebniejsze na te pierwsze dni mam teraz tylko czekam z niecierpliwością na paczuszki
Edytowane przez maartussss Czas edycji: 2015-02-22 o 16:11 |
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Jutro mam glukoze. Trzymajcie.kciuki.
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero ?ja to juz nie pamietam kiedy to bylo hehe. 5 stycznia to juz poltora miesiaca temu |
|
|
|
|
#3861 |
|
Zadomowienie
|
Baset trzymamy mocno
![]() agnes kupiłam rożek, pieluchy tetrowe i flanelowe, smoczek, podkłady do szpitala i podkłady do przewijania, wkładki TT laktacyjne, gruszke do nosa i chyba wsio.. jeszcze zostały mi apteczne zakupy, ale to po wypłacie
Edytowane przez maartussss Czas edycji: 2015-02-22 o 16:58 |
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie mala gniecie tak ze chce mi sie wymiotowac i sikac na zmiane ale tylko na chceniu sie konczy ale wygniecione w srodku mam wszystko a jak wstaje z lozka mam wrazenie jakby miala mi wypasc macica
|
|
|
|
#3863 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
O kurcze aż tak?? Mnie w zasadzie tylko lekko przydusza. No ale zgaga już mi daje nieźle popalić. Dosłownie.
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Wierze z ta zgaga bo przed dieta mialam straszna. No wzielam nospe bo wsztstko mnie boli wczoraj sie ulozyla jakos tak ze ledwo siedze leze nie mowiac o chodzeniu
|
|
|
|
#3865 |
|
Zadomowienie
|
A my oglądaliśmy dziś wózki
i holland chyba najlepszy, camarello za wielkie, Jeszcze bebetto flavio fajny, ale ma jakiś taki płytki kosz na zakupu, no i gondola w holland większa i bujana i pewnie jakbyśmy byli autem to wzięlibyśmy zestaw z foteliekim tym co ruska pisała Cybexa teraz siedzę i analizuje wózki, foteliki i już w głowie mi się kręci i kolor szary, na białym stelażu, ale to już wiem od dawna ![]() i do tego jak szłam pod schodach to jeszcze rąbnęłam na kolana w sumie nic się nie stało, tż mnie złapał a ja tylko przyklękłam, no ale się wystraszyłam, chyba bardzo brak mi już koordynacji, brzuch zasłania czy co, ale trzeba uważać, nie ma żartów.
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Baset kciuki za glukoze!
|
#3867 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam ochotę coś kupić ale w zasadzie nie wiem co bo po zakupach u rp prawie wszystko juz mam, brakuje mi ciuszków i kosmetyków ale to już stacjonarnie bym chciała... Chyba poszukam koszuli do karmienia:P
|
#3868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie mamy zestaw z cybexem aton 3 i też szary na białym stelaży czyli to samo nam się podoba
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
czesc!
mam wrażenie że przez ostatnie 2 dni mega urósł mi brzuch, no zatrważające tempo! ![]() czuję się już jak słoń, w pachwinach ciągnie jak cholera i sapię jak stara lokomotywa... Dżizas a jeszcze tyle czasu... cudnie! Wróciłam od mamy niedawno, raz jeszcze przebrałam ciuszki, odłożyłam jednak te bardziej chłopięce bo zwyczajnie mam tego za duzo i i tak bym nie ubrała. Przygotowałam sobie rozmiary takie do 5 mcy mniej wiecej i mam po ponad 20 szt z kazdego rodzaju bielizny w tym ponad 25 bodziakow z krotkim i tyle samo z dlugim rekawkiem... Możliwe ze w przyszłym tygodniu jak bedzie ładnie, bedziemy już prać. Moja mama zabiera sie juz za robienie szydelkowych kwiatków i bedzie mi je doszywac do czapeczek czy sweterkow szalona...Iluzja gratulacje!! Czekamy na zdjęcia małej piękności No i zdrówka chorobźdźile!!!
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie przyniosłam rożek ze strychu
Taki jest, juz mi się w sumie nie podoba
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

i jesteśmy bez kasy i płacimy za jej długi
ja mówię mojemu M, że mogłabym nawet w małej kawalerce się kisic, byle na swoim
nosz ku.ra i nikt nie powie nam, bo po co. I jeszcze głupi tekst-"bez przesady, przecież ja się nie zaraże, jak od I. się nie zaraziłam to i od nich nie. A poza tym, żebym nie przesadzała"

ala:

Ale póki co nie narzekam, mamy mieszkanko w bardzo spokojnym osiedlu, dzieci tu mnóstwo, terenu do spacerów też dużo. Jest git
Jedyne co mnie wkurza strasznie, to wszędobylskie psie kupy
wyobrażam sobie, że z budową jest pewnie dużo stresów, ale jak już będzie po wszystkim to będziecie mieli swój dom, działkę i spokój