|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Rozkołysz świat na chwilę
Bez szarości we mgle Bowiem są takie chwile w których każdy widzi się w tle Lecz wiem że wprawisz w drżenie układ słoneczny i naszą ziemię bo ty jesteś marzeniem każdego i każdej nutki drżeniem Jawą we śnie i piękna spojrzeniem I rozkołyszesz świat ...Swoim istnieniem -------------------- Obłakany ...obłąkana Chaos umysłu Zmienność nastroju Z dziecinnego płaczu W histeryczny śmiech Obłąkanych ludzi Jestem więzniem Swych skrytych słabości Jestem wariatem Swej normalności Diabelskie oczy Patrzące z pogardą Obsesyjne okrzyki Rzucane w mą stronę Jesteś wariatem W swej złotej klatce Jesteś wariatką Głupich wspomnień Więc pytam BOGA Czy ja to on Czy ona to ja?
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
...Cierpliwość jest gorzka - ale jej owoce sa słodkie..
To moja walka i moje życie, chcę i w końcu będę na szczycie! cuuuudowne opisy.....
|
#1743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy jeszcze potrzeba ![]() * a to wszytsko po to, by nikt nie wiedział... że uśmiech skrywa łzy... * Czy wiedziałeś, że łzy smieją się... kiedy są zbyt duże? * I wciąż widzisz uśmiech... dobrze, że serce skrywam głębiej... * Ona cały czas śmieje się... ale śmieje się, żeby nie płakać... * A jeśli myślisz, że uśmiech to oznaka radości... mylisz się... to maskowanie łez... * Gdybym kiedyś miała odwage rozpłakać się komuś w oczy.. zamiast uśmiechem koić ból.. * Bo może tak już ma być... że za uśmiechem twarzy chowa się smutek duszy... pozdrawiam... mzoe cos sie przyda;]
|
|
|
#1744 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy dwoje ludzi laczy milosc,to nie patrza na siebie nawzajem
lecz patrza w tym samym kierunku. Wolalabym poniesc porazke,ale z Toba przy boku,niz odniesc sukces,ale z kimkolwiek innym. Wszystko,co kocham,traci polowe wartosci,jesli Ciebie naie ma w poblzu, abys to dzielil ze mna. |
|
|
|
#1745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1746 |
|
BAN stały
|
mój obecnyy:
'' Dobrze jest mi w niebie, nie schodze na ziemię ;D" Słuchajcie dziewczyny, macie jakieś opisy o czekoladzie? |
|
|
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem TAKA jaka jestem =] a wiem, że jestem oniryczna i magiczna
Z abnegatem nie rozmawiam bo czuje do takich abominacje nie wierze w radne obietnice mowie co widze... Wiem że są rzeczy które bolą wiem że są takie co jak kamień toną Tysiąc pytań żadnych odpowiedzi Zastanów się, czy warto mieć to co nagle mineło... nie odmienisz losu bo on i tak zrobi to co chce
|
#1748 |
|
Rozeznanie
|
Kiedy Ci źle zaopatrz się w źródło magnezu. Koniecznie mleczne z orzechami.
Opis którejś z Wizażanek
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli w niebie nie mają czekolady, nie idę! - z wizażu ^^
|
#1750 |
|
Wtajemniczenie
|
Namietność ma smak czekolady....
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym być Twoją słodką, mleczną czekoladką ![]() I nie chcę innej zabawki, chcę akurat tego misia.!
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Przez żołądek do serca-mawiały babki,więc bądź mą czekoladą..
bądź mą gorącą czekoladą w zimną bezksiężycową noc..
|
#1754 |
|
Przyczajenie
|
Nie dyskutuj z kimś, kto ma nad tobą pół litra przewagi...
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Happysad ![]() ![]() **ile były warte nasze słowa kiedy probowaliśmy wszystko odnowa [?] od nowa
|
|
#1756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Rozeznanie
|
widzę odzew, więc dodam coś jeszcze na poprawę humoru
![]() *Szczyt sadyzmu: wystraszyć strusia na betonie! *Ślepy powiedział do głuchego że szczerbaty łysemu włosy powygryza ![]() *Gdy cie nie ma kogos mi brak......- ale przynajmniej mam spokój :P * Chcesz wiedzieć co myślę? Zamów prenumeratę mojego opisu... *szczyt złośliwości?Zepchnąć teściową ze schodów i zapytać się dokąd tak się spieszy ![]() *Jabłek nie jadam!! Zmądrzałem. ADAM. *Leci bocian borem lasem, wymachując swym... ogonem *jesteś zły? trzaśnij drzwiami obrotowymi *Patrzcie umiem pisać bez patrzenia na klawiaturę jgsayugfHVYTEAKJNB *Palma mi odbija , przepraszam wszystkich kturzy dostali kokosem ![]() *Kiedy nie ma Cie przy mnie.... Mam wiecej miejsca do spania.... :-P *Lech i Harnaś pojechali polować na Żubry do Żywca (będzie się działo) *SąDwieZasady:1.NieMęczSi ęNadMałymiRzeczami.2.Wszy stkieRzeczySąMałe. ![]() *Nauka jest jak balsam do ciała?ale tylko idiota balsamuje się za życia *Grzebień w kieszeni łysego świadczy o jego silnej woli. |
|
|
|
#1758 |
|
Przyczajenie
|
eee soya nie wolno odgapiać od kolegów hehe
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
Milosci nie mozna uzasadnic,
nie mozna jej zagubic w wielkich ambicjach, czy pragnieniu wielkosc. Milosc to drugie zycie, wrasta w dusze,ogrzewa krew, uderza z kazdym pulsem. Milosc to krotkie slowo,ale zawiera w sobie wszystko- to niewyrazalny stan zamkniety w kilku literach. |
|
|
|
#1760 |
|
Rozeznanie
|
You can reach your heaven love if you really fight (; // Możesz zdobyć swoją wymarzoną miłość, jeśli będziesz naprawdę walczył
You can get it if you really try (; // Możesz to mieć, jesli naprawdę spróbujesz You're driving me insane again, baby don’t let it end // Znów doprowadzasz mnie do szaleństwa, kochanie nie pozwól żeby to się skończyło
|
|
#1761 |
|
BAN stały
|
Bo to historia... Bo to marzenia... GODNE PRZYPOMNIENIA !
(tylko to dziś mi przyszło do głowy )
|
|
|
|
#1762 |
|
BAN stały
|
dziękuję bardzo za opisiki o czekoladzie
jesteście kochane
|
|
|
|
#1763 |
|
Zadomowienie
|
zzaaakradlam sobie jeden o czekoladzie
|
#1764 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze jeszcze sie przydadza
![]() Chce byc Twoja słodka, mleczna czekoladka Chwila czekoladowego zapomnienia.. ![]() To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim sposrod mozliwych miejsc..
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
I wish you'd stop ignoring me, because it's sending me to despair. - chce żebyś przestał mnie ignorować, ponieważ doprowadzasz mnie tym do rozpaczy
is just a memory and those dreams. - to tylko pamięć i te sny I live in a pineaple under the sea. - żyje w ananasie na dnie morza I Need Some Fine Wine And You, You Need To Be Nicer - ja potrzebuje troche dobrego wina a ty, ty powinieneś być milszy
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
|
|
|
#1766 |
|
Zadomowienie
|
Tak naprawdę słowa,mają moc gdy płyną, prosto z głebi duszy...
Ciągle czuję brak naszych wspólnych chwil... Nie mogę dłużej marzyć, próbuję cofnąć czas... Nie będę Ci tłumaczyć co kryje w moich snach... W każdy dzień w każdą noc, przywołuję obraz, który w sercu mam Jeden dzień, jedna noc mogą rozwiać mro, rozpalić płomień w nas... Jeśli muszę i wybrać będę mógł jak odejść... chciałbym umrzeć przy Tobie... Tęsknię... i sięgam po lustro spomnień Słucham serca i słyszę Cie w nim Widzę jak przytulasz mnie, widzę jak nieśmiało dotykasz ust... po raz pierwszy Nawet gdyby cały świat przeciwko był Ty drcyduj, to Twoj los Słuchaj tylko tego co mówi Tobie serca głos... Tylko Ty tak umiesz kochać, za to jaka jestem... Moje szczęście to Ty, już teraz mam dla kogo żyć Tyle ciepła w sobie mam... |
|
|
|
#1767 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak poważnie to super opisiki
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
Najpiekniejsze dla mnie jest wiedziec,jak bardzo mnie kochasz.
Jest tylko jedno szczescie w zyciu:kochac i byc kochanym. Dwie rzeczy sa niezmienne od dawien dawna az do dzis: bieg wody i milosci dziwna slodycz. Milosc nie jest uczuciem chwili- jest swiadomą decyzja o sposobie zycia. ...na dobre i na zle, w dostatku i biedzie, w zdowiu i chorobie.. Milosc nie zna por roku,ani godzin,dni,miesiecy,ktore sa tylko strzepami czasu. |
|
|
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
Dla pijaka bohaterem jest ten kto moze wypic wiecej.
Zle przyzwyczajenia sa jedynymi przyzwyczajeniami,ktorych ludzie nie potrafia ie wyrzec bezbolesnie. Jeden pocalunek mezczyzny moze zlamac cale zycie kobiety. Ludzie ktorzy sie nie smieja nie sa powazymi ludzmi. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

Nie dyskutuj z kimś, kto ma nad tobą pół litra przewagi...