Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-22, 11:59   #4861
kamilove
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XII

hej

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Hej.

Zachcialo mi sie lodow przez was. Wy niedobre....

Czekam az tz wylezie z wanny, chyba zasnal, zaraz mu wode wypuszcze.

Mnie pobolewa czasami brzuch, nieregularnie, ale jednak szyjka skrocona. Leze ile moge...ale nie zawsze sie da.

Tez sie boje jak dam rade z dwojka, ogarnac to wszystko itp. Trzeba bedzie sobie poradzic.

Orientuje sie ktoras z was w trzynastkach? Bo mam pytanie. Dostalam pismo ze dostane, a w necie nic konkretnego nie ma.

Melise mozemy pic?

Sliczne brzuszki wstawilyscie.

Mam nadzieje ze mi sie zdj z tel doda.
Ostatnio szukalam zdj z poprzedniej ciazy bo wydawalo mi sie ze mam maly teraz w porownaniu do tamtej ale rosnie tak samo.

U mnie juz 33 tydz
jaki spory już brzuszek

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
To ja jestem druga też już nie mam weny do spania
Wczoraj byliśmy na Ani mrumru uśmieliśmy się - pierwszy raz na takim występie byłam. A wiecie ile nas było razem 28 osób niezła ekipa - rzedko kiedy aż tyle osób się zbiera na raz Potem pojechaliśmy na kolacje ale już nie wszyscy razem bo i tak ciężko było miejsce znaleźć dla połowy nawet Generalnie bardzo udany wieczór
Nasza malutka na takie głośne występy mocno reaguje kopaniem, tak samo jak na ostatniej parapetówce - myślicie że powinnismy unikać teraz głośnych miejsc czy to nic nie szkodzi dzieciom?
poszłabym na taki kabaret, nigdy nie byłam.. chcieliśmy na urodziny paranienormalnych ale za późno się obudziliśmy i już miejsc nie było

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
W ogole witamy sie w 32w0d
gratki

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
hej laski u nas załamka Wczoraj Tż przyjechał około 18 był w domu i dziś musiał wracać..... Niestety... Teść nas zostawił.... Nie pojechałam bo faktycznie emocje jakie tam bedą teraz w domu panować mogą nam zaszkodzić a tak chociaż Tż bd o tyle spokojny że my jesteśmy bezpieczne...
Kurde tak mi źle że nie mogę byc w tej chwili z nim i go wspierać....
Ale musze myśleć o naszym maleństwie....
o matko przykro mi bardzo trzymajcie się

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Musiałam reagowac szybko i psa na podwórko wypuszczac zwłaszcza jak synek zasnął na dole. Spał przy radiu, nigdy w ciszy.
Twój Tż będzie sprzątal. Mojemu to brud nie przeszkadza ech

Majka i dobrze, przynajmniej nikt Ci nie bedzie szural odkurzaczem nad uchem. Szczerze nie cierpie tego odglosu, a mamy ultra silencera...

Gossip bardzo mi przykro

Pisalam wczoraj, ze nic nie boli, za to teraz bardzo boli, dwie nospy juz wzielam, ale boli nadal
widzisz nie ma się co chwalić oby przeszło szybko

Edytowane przez kamilove
Czas edycji: 2015-02-22 o 12:01
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 12:18   #4862
Majka232
Zakorzenienie

Gosiak - masz dziś mój wymarzony obiad

Mnie ostatnio w pracy dziewczyny o bóle głowy spytały i powiedziałam że już mi nie dokuczają. To było w środę. Od czwartku przez 3 dni mnie bolała. Nie jestem zabobonna, ale akurat pytań o zdrowie nie lubię. Jak schowam inhalator czy syropy to zaraz coś wyłazi grr
Stary 2015-02-22, 12:31   #4863
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Jakby Ci igielki wbijali? Mnie tak boli jak mleko sie robi i cieknie

no coś takiego... w sumie mąż mi zdążył wymiętosić piersi więc też może dlatego...
kurde ale spadnie teraz na tego mojego Męża... Ciekawe na kiedy to wesele przełożymy ale decyzję pozostawiam im ale pewnie na przyszły rok no bo teraz to za wcześnie nawet jeśliby na jesień przekładać to za wczas..
i co mnie boli to nad okiem głowa, a z tej dziurki wysmarkuję czerwone smarki może od tego mnie boli...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 13:04   #4864
blackberry89
Zakorzenienie

Niedzielna cisza na wątku
My sie wykapalismy z tztem i niedlugo ruszamy do moich rodzicow. Juz głodni jesteśmy :-D
Miłej niedzieli dziewczyny
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 13:06   #4865
lekkaatletka
Zadomowienie

Gossip współczuję Ci bardzo Na Twoim miejscu nigdzie też bym nie jechała. Potrzebujesz spokoju, pomodlisz się za teścia w domu, czy w kościele. Rodzina zrozumie.
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 13:10   #4866
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
W ogole witamy sie w 32w0d
Gratki

Cytat:
Dzieki Kochana
Od rana mysle o mc flurry i kuraku z rozna

Cytat:
hej laski u nas załamka Wczoraj Tż przyjechał około 18 był w domu i dziś musiał wracać..... Niestety... Teść nas zostawił.... Nie pojechałam bo faktycznie emocje jakie tam bedą teraz w domu panować mogą nam zaszkodzić a tak chociaż Tż bd o tyle spokojny że my jesteśmy bezpieczne...
przykro mi bardzo kochana
SONIA ja jadlam w piątek te lodowe marzenie, napisane jest ze niby jakaś posypać a nic nie dali, tylko duża porcja lodów zalana polewa na to śmietaną i znow polewa. Ale dobre nie powiem; )

Nasz Filipek jest z nami od 19.04

Edytowane przez Hanka20
Czas edycji: 2015-02-22 o 13:12
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 13:16   #4867
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Tak mi przykro. Ja sama nie wiem jaką decyzję bym podjęła, ale najgorsza nie byłaby dla mnie trasa ale ta cała atmosfera w domu jeden wielki lamęt i w dodatku jeszcze bardziej płaczliwe jesteśmy to by mogło źle na dziecko wpłynąć. Trzymaj się

Majka też byłam w tych dwóch traskach ale mi się przypomniała traska do Bułgarii ciekawieee było Nie wiem jaką trasą jechaliście ale ja byłam zauroczona Karpatami w Rumunii cudowne widoki

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

A my nie mamy na dziś ani obiadu ani planu coś się wymyśli narazie to mąż jeszcze chrapie Na pewno chce mi się na spacer - jakoś tak wiosnę już czuję
Hehe i co byl spacer i sa plany obiadkowe?

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
M niech się wykaże
u nas na pwno większość sprzątania spadnie na męża

Kochana bardzo mi przykro

hej
my dziś jednak zaliczyliśmy biedronkę i byliśmy chwilkę u moich rodziców. Mąż robi obiad. Chciałam go po południu na miasto wyciągnąć, ale chyba olejemy może jutro sama się wybiorę.

mała wczoraj szalała, dziś też szaleje i żal mi jej, bo pewnie jest jej już niezbyt wygodnie..

o i co z biedry dobrego wpadlo?
Co dobrego maz gotuje?

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MAJKA najgorsze będzie parę pierwszych dni.. potem już jak się dotrzesz z malutkim to się da góry przenosić

VIOLKA ja w pierwszej ciąży zauważyłam że dziecko chyba za głośne dźwięki przeszkadzają wręcz straszą.. poszłam do kilna w 8 miesiącu i młody tak dokazywał że myślałam o wyjściu z sami po pierwszych 10 minutach.. tak mnie skopał że potem musiałam swoje odleżeć bo brzuch aż się spiął... powiedziałam nigdy więcej i na nic głośnego nie chodziłam już potem w żadnej ciąży.

SONIA lody pycha oczywiście mąż się dołożył do nich ale na dziś jeszcze mi zostało trochę a na tosty było wpaśc bo zostało nam pieczywka jeszcze i Gratki kolejnego tygodnia!

Co do delikatności sutków to mi od 2 dni "przeszkadza" koszula, zrobiły się tak delikatne że aż bolą czasem..

GOSSIP przykro mi.. tulam mocno

mąż poszedł do kościoła z Mateuszkiem a ja zostałam ze starszym i idę po leżakować.. obiad podszykowany już buraczki, ziemniaczki i mielone.

O jaki obiad,zjadlabym!

Kusisz mnie znow

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Niedzielna cisza na wątku
My sie wykapalismy z tztem i niedlugo ruszamy do moich rodzicow. Juz głodni jesteśmy :-D
Miłej niedzieli dziewczyny

milego kochana;*

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Gratki

przykro mi bardzo kochana
SONIA ja jadlam w piątek te lodowe marzenie, napisane jest ze niby jakaś posypać a nic nie dali, tylko duża porcja lodów zalana polewa na to śmietaną i znow polewa. Ale dobre nie powiem; )
kurde chyba daruje sobie lodowe marzenie

My po kosciele. Zaraz ziemniaczki obiore na pozniej do gotowania.
Mamy czerwona kapuste i zrazy od mamy na dzis i jutro :O takze mam obiady z glowy. We wtorek robie na wtorek i srode spaghetti.
Po obiadku tzn wieczorem jedziemy po mc flurra z kit katem,musze go miec
I zajedziemy do tesco po jakies lody na wynos jeszcze
Moze tez wezme wafle i mase krowkowa

Poki co mam kakao,zrobilam nam. Pranko sie konczy
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 13:21   #4868
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę o dziecku nie o sobie.... pomyślcie o emocjach jakie tam bedą w domu cały czas... trasa to jest 10-12godzin jazdy nie daj Bóg coś by się mi zaczęło dziać z nerwów i stresu i doszlo by do kolejnej tragedi.... Albo boleć by mnie zaczął brzuch i mieli by stres o nas.... po co im dokładac zmartwień?
A tak wie że jesteśmy bezpieczne tu że w razie czego mam na kim polegać tu.... Moim zdaniem dobrze że nie pojechałam....

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

No dokładnie i tak jak my to wiemy co znaczy taka trasa...
Dzięki, bo mam okropne wyrzuty sumienia bez tego że nie pojechałam... ;(
Myślę że w takiej sytuacji tak naprawdę nie ma dobrego wyjścia, bo czy byś pojechała czy nie tak czy tak nie jest dobrze. Tyle że bezpieczniej dla maluszka, a to teraz ważne. Trzymaj się ciepło jakoś to będzie

Stary 2015-02-22, 13:33   #4869
Majka232
Zakorzenienie

My jedziemy na cmentarz a potem mały spacer.
Stary 2015-02-22, 13:39   #4870
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
My jedziemy na cmentarz a potem mały spacer.
Milego
Stary 2015-02-22, 13:45   #4871
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę o dziecku nie o sobie.... pomyślcie o emocjach jakie tam bedą w domu cały czas... trasa to jest 10-12godzin jazdy nie daj Bóg coś by się mi zaczęło dziać z nerwów i stresu i doszlo by do kolejnej tragedi.... Albo boleć by mnie zaczął brzuch i mieli by stres o nas.... po co im dokładac zmartwień?
A tak wie że jesteśmy bezpieczne tu że w razie czego mam na kim polegać tu.... Moim zdaniem dobrze że nie pojechałam....

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Ja nie oceniam, napisalam co zrobiłabym ja. Każda ma swoj rozum i za swoje decyzje odpowiada. Trzymaj sie

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 13:58   #4872
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Witaski.
My wstaliśmy koło 9:00,zjedliśmy śniadanko,pojechaliśmy na cmentarz zapalić świeczki u teścia i dziadków emka a teraz mąż śpi-kac po wczorajszej wizycie u znajomych trzyma a ja też chyba się zdrzemnę bo u Nas za oknem szaro-buro-ponuro.
Młody dziś mega ciśnie, ledwo chodziłam.
Co do obiadu to u Nas łosoś,fryty i mix sałat.

Pozdrawiam
Malinka
U nas było pięknie wiosennie rano, w sumie dalej ciepło jest 10 stopni na plusie ale słonko coś zachodzi wiec może popada wieczorem.
Pycha obiadek mniam mniam!

Jak bym mogła do tesco to bym poszła po suche rurki waflowe mają pyszne potrafię cała paczkę zjeść od razu no ale niestety tesco mamy daleko a tż właśnie do pracy pojechał wiec musze się obejść smakiem. Ale za to po lody jakieś skoczę później do żabki

My dziś na obiad roladki wieprzowe do tego kluski śląskie.

Stary 2015-02-22, 14:06   #4873
kordelka85
BAN stały

U mnie słońce, takie rażące. Rolety to super wynalazek. Mały byk z tata na spacerku, ja bym pokezala, ale zgaga mi nie daje.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 14:14   #4874
slowiczek27
Raczkowanie

Dobrze ze mam doktorka w srode,bo coraz czesciej czuje bol jak na miesiaczke, bole spojenia..:/
A to pddobno przepowiadajace..:/[/QUOTE]

Ja mam tak od 3-4 dni ;/ w piątek wieczorem pojawiły sie skurcze dość mocne i regularne co 5 min..przestraszylam się bo oczywiście nie jestem jeszcze spakowana wlazłam do wanny i jakos przeszlo ale dzisiaj od rana boli mnie brzuch tak jak na miesiączkę ...
Stary 2015-02-22, 14:25   #4875
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Moj synek wydaje sie byc umiarkowanie spokojny i licze ze bedzie w miare grzeczny

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Nati rozpusc w szklance ciepłej wody smecte i 3 razy dziennie mu daj po 50ml najwygodniej strzykawka. Do jedzenia dobrze byloby taka specjalną karme ale to tylko u weta kupisz. Moze mu ryż ugotuj z marchewka i to daj bo nie mam lepszego pomyslu. Jak di jutra mu nie przejdzie to idźcie do weta lepiej.
Dzięki za info póki co wytrzymam się z tą smecta,bo nic się nie dzieje,ma tą marchewkę ugotowana i dostał trochę mokrego jedzenia z nia,poszalal i teraz poszedł spać. Zobaczymy jak będzie dalej, a jak nie to jutro na pewno do weta skoczymy z nim....

my juz pojedlismy i posprzatalismy po obiedzie,koktajl bananowy na deser do ciasta zrobiony (maslanka do wczoraj miała termin ),odpoczne chwile i chyba.pójdziemy na jakiś spacer,nie wiem czy sama z Szymkiem czy Tż tez się skusi

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 14:30   #4876
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
U nas było pięknie wiosennie rano, w sumie dalej ciepło jest 10 stopni na plusie ale słonko coś zachodzi wiec może popada wieczorem.
Pycha obiadek mniam mniam!

Jak bym mogła do tesco to bym poszła po suche rurki waflowe mają pyszne potrafię cała paczkę zjeść od razu no ale niestety tesco mamy daleko a tż właśnie do pracy pojechał wiec musze się obejść smakiem. Ale za to po lody jakieś skoczę później do żabki

My dziś na obiad roladki wieprzowe do tego kluski śląskie.

o oby lodziki smakowaly
Ja wlasnie zamiast ziemniakow podam bulki na parze

Cytat:
Napisane przez slowiczek27 Pokaż wiadomość
Dobrze ze mam doktorka w srode,bo coraz czesciej czuje bol jak na miesiaczke, bole spojenia..:/
A to pddobno przepowiadajace..:/
Ja mam tak od 3-4 dni ;/ w piątek wieczorem pojawiły sie skurcze dość mocne i regularne co 5 min..przestraszylam się bo oczywiście nie jestem jeszcze spakowana wlazłam do wanny i jakos przeszlo ale dzisiaj od rana boli mnie brzuch tak jak na miesiączkę ...[/QUOTE]

Bolesnych skurvzy czy cos jeszcze nie mam. Tylko twardnienie brzucha czasem.
Stary 2015-02-22, 14:49   #4877
AniaPrzyszlaMamaLidki
Raczkowanie

Cytat:

Kochana, dobrze zrobiłaś, nie rób sobie wyrzutów. Trzymaj się ciepło

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Dziewczynki, mam takie pytanie: co powiecie o kąpieli w ciąży? Jest wiele informacji, zupełnie sprzecznych. Jakie są Wasze doświadczenia? Moja Małą strasznie zaczyna kopać podczas kąpieli i może jej się to nie podoba?
Stary 2015-02-22, 14:52   #4878
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AniaPrzyszlaMamaLidki Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Dziewczynki, mam takie pytanie: co powiecie o kąpieli w ciąży? Jest wiele informacji, zupełnie sprzecznych. Jakie są Wasze doświadczenia? Moja Małą strasznie zaczyna kopać podczas kąpieli i może jej się to nie podoba?
Niby można, ale woda maks 37 stopni.
Ja wole cieplejsza wiec się wogole nie kopie.
Stary 2015-02-22, 14:57   #4879
AniaPrzyszlaMamaLidki
Raczkowanie

Dziś zmierzę temp wody w wannie chyba

Edytowane przez AniaPrzyszlaMamaLidki
Czas edycji: 2015-02-22 o 14:58
AniaPrzyszlaMamaLidki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 15:05   #4880
madzixx88
Zakorzenienie

Hej Kochane

My dopiero wrocilismy do domu, bo wczoraj po kinie zrobilismy u szwagra imprezke, byl jeszcze jeden kuzyn i kumpel z zonami, bylo tak smiechowo i w dobrej formie dalam rade do 3:30, az szok
Dzis wszyscy zdychali a ja cwaniak po Bavarii

Jak sie zebralismy to podjechalismy do tk maxx, maz sobie koszule i sweter kupil a ja buszowalam na ubrankach, byla jakas dostawa bo pelno nowosci i to jakich pol wyplaty bym tam zostawila! Jakas pani do mnie podeszla i powiedziala, ze mi zazdrosci coreczki bo takie cudenka sa potem sie poryczalam w przymierzalni jak mama z corka(ok 3 latka) mierzyly sukienki i mala stwierdzila, ze chce zlota bo bedzie jak ksiezniczka, no taki slodziak a ja szklanki w oczach bo wyobrazilam sobie mnie w takiej sytuacji za pare lat
heh hormony
Uff to sie nagadalam

Sonia-film zly nie byl ale szalu na mnie nie zrobil, muzyka za to idealnie dobrana do kazdej sceny
Wspolczuje bolu brzucha, dobrze, ze gin w sr

Viola-fajnie, ze wieczor udany
Co do glosnosci to tez sie nad tym zastanawialam bo u nas tez glosno bylo i mala nie spala caly czas ale raz kiedys to chyba nic jej sie nie stanie

Gossip-bardzo mi przykro z powodu tescia co do decyzji Twojej to uwazam, ze dobra, co innego droga kilka h a 12..
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 15:08   #4881
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej Kochane

My dopiero wrocilismy do domu, bo wczoraj po kinie zrobilismy u szwagra imprezke, byl jeszcze jeden kuzyn i kumpel z zonami, bylo tak smiechowo i w dobrej formie dalam rade do 3:30, az szok

Jak sie zebralismy to podjechalismy do tk maxx, maz sobie koszule i sweter kupil a ja buszowalam na ubrankach, byla jakas dostawa bo pelno nowosci i to jakich pol wyplaty bym tam zostawila! Jakas pani do mnie podeszla i powiedziala, ze mi zazdrosci coreczki bo takie cudenka sa potem sie poryczalam w przymierzalni jak mama z corka(ok 3 latka) mierzyly sukienki i mala stwierdzila, ze chce zlota bo bedzie jak ksiezniczka, no taki slodziak a ja szklanki w oczach bo wyobrazilam sobie mnie w takiej sytuacji za pare lat
heh hormony
Uff to sie nagadalam

Sonia-film zly nie byl ale szalu na mnie nie zrobil, muzyka za to idealnie dobrana do kazdej sceny

Co do glosnosci to tez sie nad tym zastanawialam bo u nas tez glosno bylo i mala nie spala caly czas ale raz kiedys to chyba nic jej sie nie stanie

Gossip-bardzo mi przykro z powodu tescia co do decyzji Twojej to uwazam, ze dobra, co innego droga kilka h a 12..
O to super spedziliscie wczorajszy i dzisiejszy dzionek;*
Stary 2015-02-22, 15:20   #4882
kordelka85
BAN stały

Ja mam dylemat. Kończą mi się witaminy ciazowe, sratcza na jakieś 2 tygodnie. I nie wiem czy kupować i ile...
Stary 2015-02-22, 15:21   #4883
gosiak0512
Zakorzenienie

MAJKA tak za mna chodzily buraki i mielone ze inaczej byc nie moglo

Po obiadku poleguje maz z chlopakami na dwor poszedl, mialam isc z nimi ale nie mam sily doczytalam ksiazke do konca i drzemke chyba zrobie.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 15:22   #4884
kamilove
Zakorzenienie

My już po spacerku, znów po lesie połaziliśmy, mąż znalazł deskę rozdzielczą od focusa i wykręcił komputer szalony, nawet na spacerze musi noo

teraz gotuje jajka i będę smażyć kotlety z jajek, pieczarkami i szczypiorkiem, do tego fryty i surówka dokupiłam też lody sorbet owoce leśne bo te wczorajsze to taaakie słodkie, że muszę je czymś zrównoważyć

Cytat:
Napisane przez AniaPrzyszlaMamaLidki Pokaż wiadomość

ja się nie kompie, prysznic szybki jedynie od dłuższego czasu
ale podobno w nie za ciepłej wodzie można się kąpać

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej Kochane

heh hormony
Uff to sie nagadalam

to fajnie było
byliśmy w tk maxx ostatnio po okulary, Tż w końcu namówiłam bo mi ciągle podbierał w samochodzie fajne mają ceny, my trafiliśmy na polaroida z polaryzacją za 60zł i takie fajne aviatorki sobie nie brałam choć było wieeele fajnych m.in. vivienne westwood, steve madden, skagen ale mam z zeszłego roku dobre zresztą też z tk maxx, więc nie chciałam już kasy niepotrzebnie wydawać
Stary 2015-02-22, 15:32   #4885
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dziękuję Wam dziewczynki za ciepłe słowa dodają otuchy
wiem że dobrze zrobiłam zostając, coś mnie brzuch ciągnie do dołu ja wstaję matko niech dzidzia nie wymodzi nic przed powrotem taty bo on się zamartwiac bedzie....

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-22, 15:33   #4886
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde to ja miewam je 3-4 razy dziennie:/
Od dwoch-trzech dni.

No wlasnie chcialam pisac ze jak taki cwany to niech sam sprzata
Ale nie powinnam Cie denerwowac dodatkowo
Ja tez myslalam czy kogos nie zatrudnic zeby mi przed porodem na blysk wysprzatal mieszkanko,ale nie dosc ze kasy nie mam na to to wydaje mi sie ze to fanaberia jakas moja.
Sonia mnie tez takie bole nachodza, gin mi zalecil nospe forte 3x1 do 37 t.c. Ty ja bierzesz? Nie ma co sie meczyc

Cytat:
Bardzo mi przykro, moje kondolencje
Uwazam ze dobrze zrobilas ze zostalas w domu.

U nas dzis goscie, wpadaja dwie pary i bedzie 3 dzieci Zrobilam salatke Flight Teraz musze sie ogarniac, bo mnie zastana w domowych ciuchach

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 15:38   #4887
gossip_girl21
Zakorzenienie

Jutro wam wrzucę zdjęcia rożka i pościeli bo mąż wczoraj przywiózł ale towar zgodny z opisem śmierdzi ciutkę ale wszystko jest
no i właśnie prać kołdrę i podusie i ochraniacz na szczebelki? ręcznie bym to wygniotła bo to śmierdzi taką chemią... co myślicie?

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-22, 16:09   #4888
rosarioV
Zakorzenienie

# strony tylko więc nie dużo ide was nadrabiać
jedynie co zobaczyłam
Gossip tak mi przykro ale dobrze że zostałas w domku to nie jest trasa dla cieżarnej i jeszcze nie wiadomo jakbyś ją zniosła trzymaj sie kochana

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 16:31   #4889
gosiak0512
Zakorzenienie

GOSSIP daj na krotkie pranie, co bedziesz recznie gniotla i to wykrecala potem..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-22, 16:36   #4890
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
GOSSIP daj na krotkie pranie, co bedziesz recznie gniotla i to wykrecala potem..
Moja pralka chyba takiego programu nie ma albo o nim nie wiem bo to stary model.... nie wiem zobacze jutro dziś nie robię nic ale jutro i przez reszte dni musze sobie zajęcie wyszukiwać

Nasz skarb 26.04.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości