|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
Kocurku 100 lat
Jesteś młodsza ode mnie, a ja popadam w kompleks "3" w metryczce, więc ani słowa o starości Pani, już się martwiłam o Ciebie. |
|
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 04:42 ---------- Poprzedni post napisano o 04:40 ---------- monia ja też się boję kolek szkoda mi też tz bo ją w dzień coś pośpię a on musi iść do pracy a w nocy się budzi jak karmię Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurku - wszystkiego co najlepsze!!!! Młodziutka jesteś na Maxa!!!
Berbie chcemy fotelik mieć na stałe w aucie a ten drugi do wózka - nie opłaca się kupować adaptera (raczej do tego wózka nie ma), bo bez fotelika ten sam wózko-zestaw kosztuje ok. 150zł mniej. Mleb - najważniejsze, że karmisz kochana ========================= ========================= = A my wyruszyliśmy...oby młody się dobrze ułożył
|
#64 |
|
Konto usunięte
|
rena na usg?
kciuki Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
Kocurku wszystkiego naj!
Rena kciuki, niech Królewicz się ładnie ułoży i pokaże wszystko co tam trzeba obejrzeć ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Rena - kciuki za usg.
Dla mnie sens fotelika na stelazu jest kiedy nie musisz przekladac dziecka i np. zasypia w samochodzie, bierzesz z fotelikiem na wozek i idziesz do lekarza, na zakupy albo niesiesz do domu bo tak ogolnie to dziecko nie powinno spacerowac w foteliku, ani to wygodne, ani nie jest to odowiednia pozycja dla malenstwa. A na stale w samochodzie w jakim sensie? Nie wiem jak ten recaro ale maxi cosi jesli byl na pasy to zeby wsadzic/wyjac dziecko i tak trzeba bylo pas odpiac/rozmontowac go wiec nie mogl byc na stale zamontowany (chyba ze na bazie). |
|
|
|
#67 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocurku sto lat!
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() wszystkiego najlepszego Cytat:
![]() Witam się w nowym wątku dziękuję za kciuki za moje testowanie |
|
|
|
|
#69 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jak wyjmę z samochodu
![]() STO LAT! jaka stara? taka sama jak ja ![]() Cytat:
Cytat:
myślałam, że nikt Krzysia nie pobije. a tu widzę już dawno na głowę Franek go załatwił.Cytat:
czekamy na wieści Cytat:
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za całuski
Inutil, Natalia gratulacje dla Was Kochane!!! Dziewczynki u nas chyba początek katarku albo ja już schizuję...jak dziecku pomóc aby się nie rozkręciło?? Monika ma być lovela w biedrze?? edit. już mam Rena a ja nie rozumiem w takim układzie po co Wam ten fotelik razem z tym wózkiem skoro i tak kupicie drugi....napisz do sprzedawcy że chcesz kupić wózek ale bez nosidełka i już i jaka cena... Czy któraś z Was kupowała coś na all z przesyłką inpost all??? Bo ja zakupiłam w zeszłym tyg i dostałam zaraz od sprzedawcy nr nadania a jak sprawdzam to widze że przesyłka nadal wisi u doręczycie ??
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2015-02-23 o 09:17 |
|
|
|
#71 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam takie osoby wiec to serio jest możliwe... jest nawet stronka i forum naturalniepocesarce... ja niestety nie mam warunków - pomiary są jednoznaczne (choc i tak mam zamiar to zweryfikowac przed porodem) miednica ogólnie ścieśniona
"Tego dnia Aniołek Upadł duch Wygięła się do wewnątrz Bezpowrotnie elipsa ma" Wiktor Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka Edytowane przez Alfahelisa Czas edycji: 2015-02-23 o 09:21 |
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
inuti natalia moje gratulacje
![]() Kocurwszystkiego najlepszego Ja tam jestem starsza od Ciebie i czuję się młodo. Paradoksalnie rozwód mnie odmłodził . Przewartościowałam całe swoje życie. Kiedyś moje potrzeby się nie liczyły a teraz jestem dla siebie najważniejsza. Liczne się ja i dzieci!Rena trzymam kciuki.
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Królewna Nie ma sensu się zamartwiać na zapas
Więc trzeba być dobrej myśli Barbie Obawiam się, że F. bije większość dzieci na głowę. Czasem mi się wydaje, że to jest spowodowane tym, że za dużo czasu przebywamy razem, jak czasem wychodzę na 1-1.5 h do dentysty to potrafi spokojnie wytrzymać i nawet da się uśpić babci na rękach co u mnie by było nie do przyjęcia bez cyca
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Królewna ze mna na sali była dziewczyna która miała 3 cc... dała radę ! ciut gorzej się jej to goiło ale goiło sie rana i to najwazniejsze!
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Hey
![]() Widzę nowy wątek Kochane zdrówka dla chorych ![]() rena za usg ![]() Ja ostatnio ciągle kłóce sie z R, bo musiałam zacząć kopać rów na kanalizacje, gdzie jego matka wielce chciała a nigdy nie mogła...musiałam uważać na sb i robić to powoli, noi szlak mnie trafiał bo ta baba widziała że kopie a wode puszczała !!!tempa dzida...przyjeżdża jej fagas, chłop jak dąb i zamiast kopać rów na kabel od prądu to leży przed tv cały czas....mój też sie daje wykorzystywać, bo kopał dół pod komin a tamta miała problemy z dołkiem na prąd to on kopał... Głupia się zdziwi i mam nadzieję, że będzie jej wstyd jak się dowie że mając w brzuszku jej wnuczka/e zapierdzielałam jak wół... Inna sprawa, że w środe badania a za tydzień w czwartek wizyta a przed nią założą mi karte ciąży Po za tym w pracy tylko majstrom i koleżance która mnie zastąpi powiedziałam o ciąży a tu przychodzi chłopak z hali i pyta czy to prawda,, że będę miała drugiego dzidziusia... ![]() Żeby nie było powiedziałam, że mam dzidzie w niebie a to drugie może ktoś sobie wymyślił bo ostatnio na bdaniach u gin bylam, no i odpuścił... Sorki że znowu o sobie...czuje, że jestem przewrażliwiona przez ciąże....
Edytowane przez michasia429 Czas edycji: 2015-02-23 o 10:35 |
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Nasz skarb waży już około 480g i wszystko jest bardzo dobrze - potwierdzony chłopak
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie gratulacje
![]() Cytat:
![]() tak pierwszą ciążę z Inutil miałyśmy identyczną, miałyśmy rodzić w ten sam dzień ![]() drugą mamy chłopaków z 2 miesięczną różnicą a teraz tp 1 dzień różnicy ![]() Niestety u mnie nie wiem jak będzie ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
bardzo się cieszę
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie możesz kupić wózka bez tego fotelika? Kocur no to wszystkiego naj My w tym samym wieku A my myślimy nad fotelikiem 9-18kg bo w tym cabrio Maks dostaje szału. Nie chce na leżąco jeździć. Cały czas próbuje się podciągnąć ![]() Wczoraj pojechaliśmy do Auchan to przesadziłam go do wózka. Było ok. Ładnie zwiedzał sklep Moja sąsiadka chce trójkę. Jedno ma po cc. A innej opcji niż cc nie bierze pod uwagę. |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurek to i tu wszystkiego najlepszego Kochana
Kucyk ja też ten sam rocznik tylko jam kwietniowa a czasem to ja się zastanawiam ile mam lat ... hehe Natalia napewno jest wszystko dobrze ale rozumiem strach...ahh ja też bym chciała być znów w ciązy tylko żeby było tak pieknie jak w tej z Igorkiem.... Rena No i już połowa! jak to leci!!Dziewczynki mam piekne ubranko do chrztu i nie tylko gdyby któraś była zainteresowana (pisać PW) mogę odsprzedać, założone tylko raz na chrzest!
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2015-02-23 o 11:40 |
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
T był dzis godzinke w żłobie.
Swietnie sie bawił ![]() TZ go zaprowadził, zero problemu przy rozstaniu, po prostu pobiegł do dzieci ![]() Był ponoć cały czas zadowolony, zainteresowany, bawił sie głownie .... liczydłem Jutro idzie poniwnie. Teraz padnięty spi. ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Inutil, Natalia gratuluje! Rena, super ze super Byłam w dwoch buedronkach i nie było kolorowanek. Bu. |
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Rena piękna wiadomość
Kocur spóźnione życzenia urodzinowe
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
mogę, ale nie chcę
![]() Cytat:
![]() ----------------------------------------------------------------------- jadę na kilka dni pobyczyć się do mamusi będę bez neta.buziaki
|
|
#86 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
inutil, natalia, gratuluję
renia, super wieści ![]() iza, dobrze, że lekarz zaradził Twojemu problemowi
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#88 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że myślisz o fotelikach rwf? Maks mi się mały wydaje do tego większego, my jeździliśmy długo bo do 17mca ale Wiki dopiero wtedy wagę odpowiednią osiągnął.... ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
nie można go było oderwać :P
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
kocurku, spóźnione, ale serdeczne życzenia urodzinowe
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#90 |
|
Konto usunięte
|
Wika jak sprawy mieszkaniowe?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Jesteś młodsza ode mnie, a ja popadam w kompleks "3" w metryczce, więc ani słowa o starości 

[COLOR="Silver"]

taka sama jak ja 
myślałam, że nikt Krzysia nie pobije. a tu widzę już dawno na głowę Franek go załatwił.
. Przewartościowałam całe swoje życie. Kiedyś moje potrzeby się nie liczyły a teraz jestem dla siebie najważniejsza. Liczne się ja i dzieci!

dzień w dzień, do tego Julek choruje od trzech tygodni a ja i tż na zmianę wraz z nim.
jak to leci!!