![]() |
#4411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasz świat BDSM - cz. II
Dziewczyny - te imprezy nie są mocno reklamowane gdyż organizatorce bardziej zależy na kameralnym ich charakterze. To tak jak z dyskotekami - jedni wolą iść "na mega imprezę na 1000 osób" a inni wolą "klub stałych bywalców ograniczonych ilościowo"... co kto lubi... każda z tych zabaw ma inny charakter, inne priorytety i inne zagrożenia. Tutaj - nacisk kładziony jest na bezpieczeństwo, zaufanie i tworzenie "stałego grona" sukcesywnie powiększanego o nowe osoby a dzięki temu atmosfera tych spotkań jest bardziej intymna, przyjacielska... Z uwagi na fakt, że imprezy są organizowane w wynajętym, ekskluzywnym apartamencie jest zapewniony także wysoki poziom higieny co na "zbiorówkach" jest raczej mało realne. Także dostępne pokoje dodatkowo pozwalają na bardziej intymne przeżywanie swoich fantazji [np dla 2 par, 2+1 itd] osobą które nie posiadają pierwiastka ekshibicjonizmu. Mam nadzieję, że rozumiecie co mam na myśli... To po prostu kameralne spotkania w zaufanym, sprawdzonym gronie prawdziwych miłośników klimatu...
Większość imprez [tych małych i tych dużych] rozpoczyna jakiś występ - oczywiście zgadzam się - to "norma". Jednak tutaj każdy może brać czynny udział w tych pokazach, przyłączyć się, dodać coś od siebie - a nie tylko oglądać... podałem jeden przykład rozpoczęcia imprezy - ale były też pokazy bondage [w różnych odmianach], igieł itp... Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana uczestnictwem w kolejnej imprezie - proszę o "wiadomość prywatną" i wtedy przekażę więcej szczegółów... Nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany - nie neguję dużych imprez, nie krytykuję ich - daleko mi do tego - jedynie chciałem powiedzieć, że w Katowicach też są organizowane imprezy - jednak bardziej kameralne. Pozdrawiam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast trochę mieszasz, bo to co opisujesz to chyba jest play party (popraw jeśli się mylę) a w Polsce dużych zbiorowych imprez tego typu nie ma. Więc tak naprawdę nie ma co porównywać. Zamieniając temat, szukam inspiracji o czym pisać na blogu, Właściciel zażyczył sobie planu postów na najbliższe 3 miesiące, więc czy ktoś ma jakieś sugestie o czym powinnam pisać ![]() ![]()
![]() |
#4413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Słyszałem, że na niektórych imprezach "masowych" dla "wybranych" jest dostępny "play-room" - ale nie wiem tego z własnego doświadczenia więc traktuję to z dużą dozą sceptycyzmu... Odnośnie Twojego pytania -niestety nie znam Ciebie i Twojego związku na tyle, aby ze 100% dokładnością trafić w Twoje upodobania więc moje sugestie mogą Ci całkowicie nie odpowiadać...ale spróbuję - moje propozycje: - fryzury intymne [zdjęcia] i ich ocena przez Twojego Pana [co 3 tygodnie nowa] a potem wybór tej najbardziej "kręcącej", - dokumentacja śladów pozostawionych na Twoim ciele i opis sposobu ich pozostawienia wraz z odczuciami jakie towarzyszyły przy ich otrzymywaniu, - opis tych zabaw, które były dla Ciebie najbardziej "spełniające" - to dodatkowo pozwoli Twojemu Panu podążać w odpowiednim kierunku, Pozdrawiam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zadomowienie
|
BiteAddict jakie masz śliczne oczka
![]() Zadaj sobie pytanie o czym chcesz pisać- co jest dla Ciebie wazne i bliskie ,jakie ma byc grono odbiorców, jak duzo chcesz się uzewnętrzniać i czy chcesz by blog był bardzo popularny ( w jakich kręgach?) czy taki niekomercyjny jak ''niszy'' .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Play roomy bywają, ale seksu nie ma. Na ostatnim Kinky po prostu były porozstawiane meble po całym klubie, kto chciał to korzystał, dużo lania tu i ówdzie, drugie tyle sznurków. A odnośnie odpowiedzi na pytanie... Blog ma być bez ograniczeń wiekowych, więc jakiekolwiek zdjęcia z nagością odpadają. A zwłaszcza z moją nagością ![]() Ale coś o narzędziach i pozycjach do lania... Może... Cytat:
![]() Z popularnością zobaczymy co wyjdzie, ale nie chcę niszowego, raczej fajnie by było przybliżyć bdsm laikom, ale w taki mało dosadny sposób (blog bez ograniczeń wiekowych). Stąd pytanie, może ktoś mi podsunie jakiś temat o którym początkujący chciałby poczytać ![]() Poza tym i tak będę pisać o kosmetykach (lekka forma kosmetykoholizmu ![]() ![]()
![]() |
#4416 |
Raczkowanie
|
Gerokom, byliśmy na play party w Katowicach, oraz na piwie przy bacie w Krakowie. Faktycznie, to Katowicach, bardzo kameralne spotkani. Nie polecałbym go nikomu na początek. Selekcja gości działa bardzo dobrze i na imprezie były osoby z wysoką kulturą osobistą, wszyscy trzymali się zasad. Nie mniej, pytania czy czasem nie zmieniliśmy naszych zasad w trakcie wieczoru, zdarzały się często. Organizatorka przesympatyczna osoba, stara się dogodzić wszystkim. Ci którzy się znają, są bardzo ze sobą zżyci a świeżynki mogą czuć się bardzo nieswojo. My nie mamy w sobie nic swingującego, i chyba dlatego nie wybraliśmy się na tą imprezę kolejny raz. Szukamy czegoś w podobnym klimacie, ale większego - bardziej anonimowego.
W Krakowie, czy też (jak mniemam również w Katowicach, bo tu też organizowane są takie spotkania) jest dużo więcej osób. Średnia wieku dużo niższa, ale dla tych co w klimacie siedzą od dłuższego czasu, powiewa bdsmową nudą. Naszym zdaniem warto jednak poświęcić wieczór na rozmowy z osobami o dużej praktycznej wiedzy, o szerokich horyzontach. Asymilacja z grupą przebiega dużo szybciej, a dla kogoś nowego w klimatach, pokaz np shibari zrobi wrażenie. Z tego co piszesz Vall, impreza której szukamy odbywa się w Warszawie ![]() Coś na wesoło: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/184912a5/Ba...Twarzach-Greya |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście - każdy lubi klimat "we własnym wydaniu" i jednych kręci duża impreza całkowicie anonimowa a drugich mniejsza z większym zaangażowaniem interpersonalnym. Całkowicie zgadzam się z Tobą, że rozmowy z doświadczonymi i obytymi w klimacie osobami, posiadającymi dużą kulturę osobistą dla "młodych" są bardzo pouczające. Jak wiesz, na imprezie Katowickiej w "głównym pokoju" rozmawia się na wiele tematów i wymienia się swoimi doświadczeniami, dlatego osobiście uważam, że są one bardzo dobre zarówno dla tych mniej wtajemniczonych jak i dla "starych wyjadaczy"... Nowi mogą posłuchać, ewentualnie pooglądać innych a także - jeśli zechcą - pobawić się sami ze sobą [para] lub przyłączyć się po akceptacji do innych... Na szczęście - każdy z nas jest inny, każdy ma "swój sposób na klimat" - i dlatego jedni wolą "masówki" a inni "kameralne spotkania" - co kto lubi... de gustibus et coloribus non est disputandum... Pozdrawiam... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4418 |
Rozeznanie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
dziewczyny, a polecicie jakieś fajne (podniecające;p) ksiązki gdzie przewija się taka tematyka?
tylko błagam, nie Greya ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Konto usunięte
|
Podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Tak poza tym temat lektur był wałkowany kilkanaście razy....
![]() |
#4421 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 'Śpiąca Królewna', ale tam jest strasznie infantylny język w tłumaczeniu. 'Historię O' zaczęłam, ale znudziło po paru stronach. Za to mam gdzieś fantastycznego erotyka (w sensie opowiadanie), jeśli ktoś lubi po angielsku czytać ![]()
![]() |
#4422 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4423 |
Rozeznanie
|
Wysłałam
![]() Swoją drogą, czytałam kiedyś opowiadanie erotyczne z kategorii erotic horror, gdzie dziewczyna uprawiała seks ze strachem na wróble, który zamiast penisa miał kukurydzę, zamiast jąder orzechy a sperma to był popcorn ![]() ![]()
#4424 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4425 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wśród ciekawszych które czytałam też jest historia o nawiedzonym domu, gdzie każdej nocy bohaterkę 'napastuje seksualnie' inny element domu/inne stworzenie (łącznie z gnomami, rzeźbą konia w ogrodzie i roslinami ![]() Cóż, lubię dziwne erotyki ![]()
![]() |
#4426 |
Konto usunięte
|
E tam, ja czasem takie sny miewam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasionka marchewki i popcorn- nie powinnam w pracy takich rzeczy czytać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
multitasking ninja
|
BiteAddict, ja też poproszę na pw, jeśli mogę
![]() Przebudzenie Śpiącej Królewny było nawet podniecające, ale tłumaczenie niestety leży i kwiczy ("wzięła do ręki jego fajfusa"...)
![]() |
#4430 | |||
Rozeznanie
|
Zazdroszczę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyslałam ![]()
![]() |
#4431 |
multitasking ninja
|
I "wilgotna norka rozkoszy"
![]()
#4432 |
Rozeznanie
|
Taaa
![]() ![]() Ktoś sprawdzał, czy w oryginale też jest tak słodko ![]()
#4433 |
Konto usunięte
|
A czemu nie członek, penis? Może być (jak już ma być romantycznie) męskość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
niecnotliwa dziewica
|
Jego nabrzmiała męskość wniknęła w jej wilgotną norkę rozkoszy
![]()
#4435 |
Rozeznanie
|
Jak widzę słowo 'norka' to przed oczami stają mi chomiki i inne gryzonie, w połączeniu z wilgocią i męskością robi się dziwnie...
![]()
#4436 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() (przepraszam,ale sobie zwizualizowałam takiego zaskoczonego gryzonia, który gryzie w obronie własnej ![]()
![]() |
#4437 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ...duża ta norka... Wejdzie penis wraz z właścicielem ![]()
![]() |
#4439 |
niecnotliwa dziewica
|
Przestań! Ze mną jeździ pociągiem taka pani, zdecydowanie w weku 50+ i grawitacja ma na jej twarz zdecydowanie zauważalny wpływ
![]() ![]() ![]() A to na zdjęciu to jest całkiem pokaźna nora, nie żadna norka ![]()
#4440 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.