Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-23, 09:01   #4411
Gerokom
Raczkowanie

Dot.: Nasz świat BDSM - cz. II

Dziewczyny - te imprezy nie są mocno reklamowane gdyż organizatorce bardziej zależy na kameralnym ich charakterze. To tak jak z dyskotekami - jedni wolą iść "na mega imprezę na 1000 osób" a inni wolą "klub stałych bywalców ograniczonych ilościowo"... co kto lubi... każda z tych zabaw ma inny charakter, inne priorytety i inne zagrożenia. Tutaj - nacisk kładziony jest na bezpieczeństwo, zaufanie i tworzenie "stałego grona" sukcesywnie powiększanego o nowe osoby a dzięki temu atmosfera tych spotkań jest bardziej intymna, przyjacielska... Z uwagi na fakt, że imprezy są organizowane w wynajętym, ekskluzywnym apartamencie jest zapewniony także wysoki poziom higieny co na "zbiorówkach" jest raczej mało realne. Także dostępne pokoje dodatkowo pozwalają na bardziej intymne przeżywanie swoich fantazji [np dla 2 par, 2+1 itd] osobą które nie posiadają pierwiastka ekshibicjonizmu. Mam nadzieję, że rozumiecie co mam na myśli... To po prostu kameralne spotkania w zaufanym, sprawdzonym gronie prawdziwych miłośników klimatu...

Większość imprez [tych małych i tych dużych] rozpoczyna jakiś występ - oczywiście zgadzam się - to "norma". Jednak tutaj każdy może brać czynny udział w tych pokazach, przyłączyć się, dodać coś od siebie - a nie tylko oglądać... podałem jeden przykład rozpoczęcia imprezy - ale były też pokazy bondage [w różnych odmianach], igieł itp...

Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana uczestnictwem w kolejnej imprezie - proszę o "wiadomość prywatną" i wtedy przekażę więcej szczegółów...

Nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany - nie neguję dużych imprez, nie krytykuję ich - daleko mi do tego - jedynie chciałem powiedzieć, że w Katowicach też są organizowane imprezy - jednak bardziej kameralne.

Pozdrawiam...
Gerokom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 10:03   #4412
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gerokom Pokaż wiadomość
Dziewczyny - te imprezy nie są mocno reklamowane gdyż organizatorce bardziej zależy na kameralnym ich charakterze. To tak jak z dyskotekami - jedni wolą iść "na mega imprezę na 1000 osób" a inni wolą "klub stałych bywalców ograniczonych ilościowo"... co kto lubi... każda z tych zabaw ma inny charakter, inne priorytety i inne zagrożenia. Tutaj - nacisk kładziony jest na bezpieczeństwo, zaufanie i tworzenie "stałego grona" sukcesywnie powiększanego o nowe osoby a dzięki temu atmosfera tych spotkań jest bardziej intymna, przyjacielska... Z uwagi na fakt, że imprezy są organizowane w wynajętym, ekskluzywnym apartamencie jest zapewniony także wysoki poziom higieny co na "zbiorówkach" jest raczej mało realne. Także dostępne pokoje dodatkowo pozwalają na bardziej intymne przeżywanie swoich fantazji [np dla 2 par, 2+1 itd] osobą które nie posiadają pierwiastka ekshibicjonizmu. Mam nadzieję, że rozumiecie co mam na myśli... To po prostu kameralne spotkania w zaufanym, sprawdzonym gronie prawdziwych miłośników klimatu...

Większość imprez [tych małych i tych dużych] rozpoczyna jakiś występ - oczywiście zgadzam się - to "norma". Jednak tutaj każdy może brać czynny udział w tych pokazach, przyłączyć się, dodać coś od siebie - a nie tylko oglądać... podałem jeden przykład rozpoczęcia imprezy - ale były też pokazy bondage [w różnych odmianach], igieł itp...

Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana uczestnictwem w kolejnej imprezie - proszę o "wiadomość prywatną" i wtedy przekażę więcej szczegółów...

Nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany - nie neguję dużych imprez, nie krytykuję ich - daleko mi do tego - jedynie chciałem powiedzieć, że w Katowicach też są organizowane imprezy - jednak bardziej kameralne.

Pozdrawiam...
Okej, po prostu brzmiałeś jakbyś robił wyrzuty, że nikt nie wie o katowickich imprezach a chwali te w innych miastach.

Natomiast trochę mieszasz, bo to co opisujesz to chyba jest play party (popraw jeśli się mylę) a w Polsce dużych zbiorowych imprez tego typu nie ma.
Więc tak naprawdę nie ma co porównywać.

Zamieniając temat, szukam inspiracji o czym pisać na blogu, Właściciel zażyczył sobie planu postów na najbliższe 3 miesiące, więc czy ktoś ma jakieś sugestie o czym powinnam pisać? Nie jako poradnik czy coś, ale z mojego punktu widzenia jak to wygląda
Stary 2015-02-23, 10:52   #4413
Gerokom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BiteAddict Pokaż wiadomość
Okej, po prostu brzmiałeś jakbyś robił wyrzuty, że nikt nie wie o katowickich imprezach a chwali te w innych miastach.

Natomiast trochę mieszasz, bo to co opisujesz to chyba jest play party (popraw jeśli się mylę) a w Polsce dużych zbiorowych imprez tego typu nie ma.
Więc tak naprawdę nie ma co porównywać.

Zamieniając temat, szukam inspiracji o czym pisać na blogu, Właściciel zażyczył sobie planu postów na najbliższe 3 miesiące, więc czy ktoś ma jakieś sugestie o czym powinnam pisać? Nie jako poradnik czy coś, ale z mojego punktu widzenia jak to wygląda
Nie mylisz się - są to imprezy typu play-party i dlatego osobiście wolę je od dużych imprez, które dla mnie osobiście są jak lizanie cukierka przez papierek... ale każdy ma prawo do przeżywania swoich fantazji na swój sposób. Wolę kameralnie, w gronie sprawdzonych i zaufanych osób...

Słyszałem, że na niektórych imprezach "masowych" dla "wybranych" jest dostępny "play-room" - ale nie wiem tego z własnego doświadczenia więc traktuję to z dużą dozą sceptycyzmu...

Odnośnie Twojego pytania -niestety nie znam Ciebie i Twojego związku na tyle, aby ze 100% dokładnością trafić w Twoje upodobania więc moje sugestie mogą Ci całkowicie nie odpowiadać...ale spróbuję - moje propozycje:
- fryzury intymne [zdjęcia] i ich ocena przez Twojego Pana [co 3 tygodnie nowa] a potem wybór tej najbardziej "kręcącej",
- dokumentacja śladów pozostawionych na Twoim ciele i opis sposobu ich pozostawienia wraz z odczuciami jakie towarzyszyły przy ich otrzymywaniu,
- opis tych zabaw, które były dla Ciebie najbardziej "spełniające" - to dodatkowo pozwoli Twojemu Panu podążać w odpowiednim kierunku,

Pozdrawiam...
Stary 2015-02-23, 11:23   #4414
An Ka
Zadomowienie

BiteAddict jakie masz śliczne oczka
Zadaj sobie pytanie o czym chcesz pisać- co jest dla Ciebie wazne i bliskie ,jakie ma byc grono odbiorców, jak duzo chcesz się uzewnętrzniać i czy chcesz by blog był bardzo popularny ( w jakich kręgach?) czy taki niekomercyjny jak ''niszy'' ..
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 12:17   #4415
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gerokom Pokaż wiadomość
Nie mylisz się - są to imprezy typu play-party i dlatego osobiście wolę je od dużych imprez, które dla mnie osobiście są jak lizanie cukierka przez papierek... ale każdy ma prawo do przeżywania swoich fantazji na swój sposób. Wolę kameralnie, w gronie sprawdzonych i zaufanych osób...

Słyszałem, że na niektórych imprezach "masowych" dla "wybranych" jest dostępny "play-room" - ale nie wiem tego z własnego doświadczenia więc traktuję to z dużą dozą sceptycyzmu...

Odnośnie Twojego pytania -niestety nie znam Ciebie i Twojego związku na tyle, aby ze 100% dokładnością trafić w Twoje upodobania więc moje sugestie mogą Ci całkowicie nie odpowiadać...ale spróbuję - moje propozycje:
- fryzury intymne [zdjęcia] i ich ocena przez Twojego Pana [co 3 tygodnie nowa] a potem wybór tej najbardziej "kręcącej",
- dokumentacja śladów pozostawionych na Twoim ciele i opis sposobu ich pozostawienia wraz z odczuciami jakie towarzyszyły przy ich otrzymywaniu,
- opis tych zabaw, które były dla Ciebie najbardziej "spełniające" - to dodatkowo pozwoli Twojemu Panu podążać w odpowiednim kierunku,

Pozdrawiam...
Ja jestem tak bardzo monogamistyczna, że play party są kompletnie nie dla mnie
Play roomy bywają, ale seksu nie ma. Na ostatnim Kinky po prostu były porozstawiane meble po całym klubie, kto chciał to korzystał, dużo lania tu i ówdzie, drugie tyle sznurków.

A odnośnie odpowiedzi na pytanie... Blog ma być bez ograniczeń wiekowych, więc jakiekolwiek zdjęcia z nagością odpadają. A zwłaszcza z moją nagością
Ale coś o narzędziach i pozycjach do lania... Może...

Cytat:
Napisane przez An Ka Pokaż wiadomość
BiteAddict jakie masz śliczne oczka
Zadaj sobie pytanie o czym chcesz pisać- co jest dla Ciebie wazne i bliskie ,jakie ma byc grono odbiorców, jak duzo chcesz się uzewnętrzniać i czy chcesz by blog był bardzo popularny ( w jakich kręgach?) czy taki niekomercyjny jak ''niszy'' ..
Dziękuję
Z popularnością zobaczymy co wyjdzie, ale nie chcę niszowego, raczej fajnie by było przybliżyć bdsm laikom, ale w taki mało dosadny sposób (blog bez ograniczeń wiekowych). Stąd pytanie, może ktoś mi podsunie jakiś temat o którym początkujący chciałby poczytać
Poza tym i tak będę pisać o kosmetykach (lekka forma kosmetykoholizmu ) i pewnie o DIY, bo uwielbiam
Stary 2015-02-23, 21:42   #4416
Intrygujacy26
Raczkowanie

Gerokom, byliśmy na play party w Katowicach, oraz na piwie przy bacie w Krakowie. Faktycznie, to Katowicach, bardzo kameralne spotkani. Nie polecałbym go nikomu na początek. Selekcja gości działa bardzo dobrze i na imprezie były osoby z wysoką kulturą osobistą, wszyscy trzymali się zasad. Nie mniej, pytania czy czasem nie zmieniliśmy naszych zasad w trakcie wieczoru, zdarzały się często. Organizatorka przesympatyczna osoba, stara się dogodzić wszystkim. Ci którzy się znają, są bardzo ze sobą zżyci a świeżynki mogą czuć się bardzo nieswojo. My nie mamy w sobie nic swingującego, i chyba dlatego nie wybraliśmy się na tą imprezę kolejny raz. Szukamy czegoś w podobnym klimacie, ale większego - bardziej anonimowego.
W Krakowie, czy też (jak mniemam również w Katowicach, bo tu też organizowane są takie spotkania) jest dużo więcej osób. Średnia wieku dużo niższa, ale dla tych co w klimacie siedzą od dłuższego czasu, powiewa bdsmową nudą. Naszym zdaniem warto jednak poświęcić wieczór na rozmowy z osobami o dużej praktycznej wiedzy, o szerokich horyzontach. Asymilacja z grupą przebiega dużo szybciej, a dla kogoś nowego w klimatach, pokaz np shibari zrobi wrażenie.

Z tego co piszesz Vall, impreza której szukamy odbywa się w Warszawie 100 osób, play party, dress code... super! Na 28. na pewno nie zdążymy, ale na następna musimy poszukać noclegu w dobrej cenie (z wiadomych powodów nie pojadę do znajomych) i ruszyć na stolicę.

Coś na wesoło:

http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/184912a5/Ba...Twarzach-Greya
Intrygujacy26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 08:08   #4417
Gerokom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Gerokom, byliśmy na play party w Katowicach, oraz na piwie przy bacie w Krakowie. Faktycznie, to Katowicach, bardzo kameralne spotkani. Nie polecałbym go nikomu na początek. Selekcja gości działa bardzo dobrze i na imprezie były osoby z wysoką kulturą osobistą, wszyscy trzymali się zasad. Nie mniej, pytania czy czasem nie zmieniliśmy naszych zasad w trakcie wieczoru, zdarzały się często. Organizatorka przesympatyczna osoba, stara się dogodzić wszystkim. Ci którzy się znają, są bardzo ze sobą zżyci a świeżynki mogą czuć się bardzo nieswojo. My nie mamy w sobie nic swingującego, i chyba dlatego nie wybraliśmy się na tą imprezę kolejny raz. Szukamy czegoś w podobnym klimacie, ale większego - bardziej anonimowego.
W Krakowie, czy też (jak mniemam również w Katowicach, bo tu też organizowane są takie spotkania) jest dużo więcej osób. Średnia wieku dużo niższa, ale dla tych co w klimacie siedzą od dłuższego czasu, powiewa bdsmową nudą. Naszym zdaniem warto jednak poświęcić wieczór na rozmowy z osobami o dużej praktycznej wiedzy, o szerokich horyzontach. Asymilacja z grupą przebiega dużo szybciej, a dla kogoś nowego w klimatach, pokaz np shibari zrobi wrażenie.

Z tego co piszesz Vall, impreza której szukamy odbywa się w Warszawie 100 osób, play party, dress code... super! Na 28. na pewno nie zdążymy, ale na następna musimy poszukać noclegu w dobrej cenie (z wiadomych powodów nie pojadę do znajomych) i ruszyć na stolicę.

Coś na wesoło:

http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/184912a5/Ba...Twarzach-Greya
Witaj... Bardzo sporadycznie na imprezie są osoby całkowicie nowe w klimacie. Jeśli takie bywają to przeważnie w towarzystwie drugiej osoby "wprowadzającej", która powinna ułatwić zasymilowanie się z innymi na imprezie. To, czy ktoś przekracza swoje granice w trakcie zabawy, to jak wiesz, jest jego całkowicie dobrowolną decyzją. Mnie bardzo się podoba właśnie ten kameralny klimat, pełny zrozumienia, zaufania a także wysoki poziom kultury uczestników. A co do "swingu" - jak wiesz, tam nikt nikogo do niczego nie zmusza i każdy robi to na co ma ochotę. Właśnie "nadzór" organizatorki powoduje, że te imprezy są na takim dobrym poziomie i brak jakichkolwiek nieprzyjemnych sytuacji.
Oczywiście - każdy lubi klimat "we własnym wydaniu" i jednych kręci duża impreza całkowicie anonimowa a drugich mniejsza z większym zaangażowaniem interpersonalnym.
Całkowicie zgadzam się z Tobą, że rozmowy z doświadczonymi i obytymi w klimacie osobami, posiadającymi dużą kulturę osobistą dla "młodych" są bardzo pouczające. Jak wiesz, na imprezie Katowickiej w "głównym pokoju" rozmawia się na wiele tematów i wymienia się swoimi doświadczeniami, dlatego osobiście uważam, że są one bardzo dobre zarówno dla tych mniej wtajemniczonych jak i dla "starych wyjadaczy"... Nowi mogą posłuchać, ewentualnie pooglądać innych a także - jeśli zechcą - pobawić się sami ze sobą [para] lub przyłączyć się po akceptacji do innych...
Na szczęście - każdy z nas jest inny, każdy ma "swój sposób na klimat" - i dlatego jedni wolą "masówki" a inni "kameralne spotkania" - co kto lubi...
de gustibus et coloribus non est disputandum...

Pozdrawiam...
Stary 2015-02-24, 11:20   #4418
Midnight___
Rozeznanie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

dziewczyny, a polecicie jakieś fajne (podniecające;p) ksiązki gdzie przewija się taka tematyka?
tylko błagam, nie Greya , przeczytałam 1 część (na siłę, 2 i 3 leżą i po nie nie chce nawet sięgać..)
Midnight___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 11:26   #4419
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7
Konto usunięte

Podbijam
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 11:27   #4420
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Midnight___ Pokaż wiadomość
dziewczyny, a polecicie jakieś fajne (podniecające;p) ksiązki gdzie przewija się taka tematyka?
tylko błagam, nie Greya , przeczytałam 1 część (na siłę, 2 i 3 leżą i po nie nie chce nawet sięgać..)
Trylogia o Śpiącej Królewnie Anne Rice, Historia O Pauline Reage, Klara i półmrok. Ktoś polecał serię o Kuszielu, ale tej osobiście nie znam.

Tak poza tym temat lektur był wałkowany kilkanaście razy....
Stary 2015-02-24, 11:34   #4421
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Przeczytałam serię '80 dni...' 5 tomów, lepsze niż Grey, ale nic nie urywa
'Śpiąca Królewna', ale tam jest strasznie infantylny język w tłumaczeniu.
'Historię O' zaczęłam, ale znudziło po paru stronach.

Za to mam gdzieś fantastycznego erotyka (w sensie opowiadanie), jeśli ktoś lubi po angielsku czytać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-24, 11:36   #4422
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Za to mam gdzieś fantastycznego erotyka (w sensie opowiadanie), jeśli ktoś lubi po angielsku czytać
O, ja lubię - a mogę poprosić na @?
Stary 2015-02-24, 11:42   #4423
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
O, ja lubię - a mogę poprosić na @?
Wysłałam

Swoją drogą, czytałam kiedyś opowiadanie erotyczne z kategorii erotic horror, gdzie dziewczyna uprawiała seks ze strachem na wróble, który zamiast penisa miał kukurydzę, zamiast jąder orzechy a sperma to był popcorn Ludzie czasem mają ciekawe pomysły
Stary 2015-02-24, 11:48   #4424
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Wysłałam

Swoją drogą, czytałam kiedyś opowiadanie erotyczne z kategorii erotic horror, gdzie dziewczyna uprawiała seks ze strachem na wróble, który zamiast penisa miał kukurydzę, zamiast jąder orzechy a sperma to był popcorn Ludzie czasem mają ciekawe pomysły
Hmmm...w Kocim oku Atwood, które aktualne czytam,mala dziewczynka wyobraża sobie spermę jako nasionka marchwi - też oryginalne
Stary 2015-02-24, 11:53   #4425
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Hmmm...w Kocim oku Atwood, które aktualne czytam,mala dziewczynka wyobraża sobie spermę jako nasionka marchwi - też oryginalne
Fakt

Wśród ciekawszych które czytałam też jest historia o nawiedzonym domu, gdzie każdej nocy bohaterkę 'napastuje seksualnie' inny element domu/inne stworzenie (łącznie z gnomami, rzeźbą konia w ogrodzie i roslinami), opowiadanie o nawiedzonej karuzeli i opowiadanie o ludzkim seksualnym zoo, gdzie można się wcielić w różne zwierzątka (koń, gazele - ofiara dla 'lwów' i syrenki np).

Cóż, lubię dziwne erotyki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-24, 11:57   #4426
201607040946
Konto usunięte

E tam, ja czasem takie sny miewam
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 11:59   #4427
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Fakt

Wśród ciekawszych które czytałam też jest historia o nawiedzonym domu, gdzie każdej nocy bohaterkę 'napastuje seksualnie' inny element domu/inne stworzenie (łącznie z gnomami, rzeźbą konia w ogrodzie i roslinami), opowiadanie o nawiedzonej karuzeli i opowiadanie o ludzkim seksualnym zoo, gdzie można się wcielić w różne zwierzątka (koń, gazele - ofiara dla 'lwów' i syrenki np).

Cóż, lubię dziwne erotyki
Nie wiem, co to, ale pęta mi sie po pamięci, ze gdzieś się zetknęłam z podobnym pomysłem
Stary 2015-02-24, 12:04   #4428
An Ka
Zadomowienie

Cytat:
Mnie nie podniecała ale fajnie sie czytało Driven K.Bromberg teraz na dniach ma wyjśc druga część.

Nasionka marchewki i popcorn- nie powinnam w pracy takich rzeczy czytać
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 12:04   #4429
WhySoSerious
multitasking ninja

BiteAddict, ja też poproszę na pw, jeśli mogę

Przebudzenie Śpiącej Królewny było nawet podniecające, ale tłumaczenie niestety leży i kwiczy ("wzięła do ręki jego fajfusa"...)
Stary 2015-02-24, 12:12   #4430
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
E tam, ja czasem takie sny miewam
Zazdroszczę

Cytat:
Nie wiem, co to, ale pęta mi sie po pamięci, ze gdzieś się zetknęłam z podobnym pomysłem
Bo pomysł fajny

Cytat:
Napisane przez An Ka Pokaż wiadomość
Mnie nie podniecała ale fajnie sie czytało Driven K.Bromberg teraz na dniach ma wyjśc druga część.
Nasionka marchewki i popcorn- nie powinnam w pracy takich rzeczy czytać
Ja o popcornie czytałam jak Właściciel próbował pracować na komputerze, trochę go rozpraszały wybuchy śmiechu

Cytat:
Napisane przez WhySoSerious Pokaż wiadomość
BiteAddict, ja też poproszę na pw, jeśli mogę

Przebudzenie Śpiącej Królewny było nawet podniecające, ale tłumaczenie niestety leży i kwiczy ("wzięła do ręki jego fajfusa"...)
Nie wiem czy nie gorsze były 'kwiatuszki', 'perełki' i 'guziczki' w odniesieniu do kobiecych genitaliów
Wyslałam
Stary 2015-02-24, 12:13   #4431
WhySoSerious
multitasking ninja

I "wilgotna norka rozkoszy"
Stary 2015-02-24, 12:15   #4432
BiteAddict
Rozeznanie

Taaa Tego się w ogóle na poważnie nie da czytać
Ktoś sprawdzał, czy w oryginale też jest tak słodko?
Stary 2015-02-24, 12:54   #4433
201607040946
Konto usunięte

A czemu nie członek, penis? Może być (jak już ma być romantycznie) męskość

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-24, 13:01   #4434
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Jego nabrzmiała męskość wniknęła w jej wilgotną norkę rozkoszy
Stary 2015-02-24, 13:12   #4435
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Jego nabrzmiała męskość wniknęła w jej wilgotną norkę rozkoszy
Jak widzę słowo 'norka' to przed oczami stają mi chomiki i inne gryzonie, w połączeniu z wilgocią i męskością robi się dziwnie...
Stary 2015-02-24, 13:15   #4436
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Jak widzę słowo 'norka' to przed oczami stają mi chomiki i inne gryzonie, w połączeniu z wilgocią i męskością robi się dziwnie...
No ale może właśnie włożył sobie penis w norkę, perwersja taka

(przepraszam,ale sobie zwizualizowałam takiego zaskoczonego gryzonia, który gryzie w obronie własnej )
Stary 2015-02-24, 13:20   #4437
201607040946
Konto usunięte

Stary 2015-02-24, 13:26   #4438
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
przepraszam,ale sobie zwizualizowałam takiego zaskoczonego gryzonia, który gryzie w obronie własnej
I całą moją powagę szlag trafił, widzę chomiki

Cytat:
...duża ta norka... Wejdzie penis wraz z właścicielem
Stary 2015-02-24, 13:36   #4439
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
I całą moją powagę szlag trafił, widzę chomiki
Przestań! Ze mną jeździ pociągiem taka pani, zdecydowanie w weku 50+ i grawitacja ma na jej twarz zdecydowanie zauważalny wpływ i ona po drodze żuje gumę ( a może - jak to mój kolega ujął - Może ona nie żuje gumy tylko układa sobie w środku sztuczną szczękę ) w każdym razie chomika przypomina jako żywo

A to na zdjęciu to jest całkiem pokaźna nora, nie żadna norka
Stary 2015-02-24, 13:38   #4440
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości