|
|
#3841 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
https://www.eastend.pl/buty-palladiu...uff-wp-lux-671Idę zjeść gołąbka ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Parabel to masz tu Stathama https://www.youtube.com/watch?v=9aHpZKXC4q8 Ja biorę Jakea https://www.youtube.com/watch?v=FjZeONKOjZ0
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3842 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. mam wrażenie, że po użyciu hydrolatu się pogarsza. Przetestuję na tę okoliczność. Róziowe więc odpadają
|
|
|
|
|
#3843 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja codziennie 1200kcal + osławiony skalpel Chodakowskiej, zobaczę, czy faktycznie da jakieś efekty
|
|
#3845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A no to luzik, myślałam, że może to Towje pracowe menu wiem po sobie, że kiedyś nam zrobiły kuku z chuopinem. Cytat:
2. A tak serio serio to obserwacja kothów to chyba najbardziej rozluźniające psychę zajęcie Cytat:
|
|||
|
|
|
#3846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Probowalam kiedyś poćwiczyć z Chodakowską...bosz...to nie sa ćwiczenia dla normalnych ludzi, tylko dla superwomen jakiś, o mało co się nie połamałam ![]() Nigdy wiecej |
|||
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także z tą naturą też trzeba uważać |
|
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz mam 4
|
|
#3850 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A propos sea food to w weekend robiłam remanent w zamrażalniku, czego efektem była zupa rybna
nic mi nie spuchło
|
#3851 |
|
Nindżopesz
|
Wracając do historii mojej choroby...
Siedze se teraz w robocie i nagle pach, zaczęło mnie swędzieć drugie oko i objawił się bąbel... Uczulenie jak nic. Ciekawe na co.
|
|
|
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też tylko alergia do głowy przychodzi... ![]() Cytat:
ostatecznie jakoś przeżyłam, bo bardzo mało spałam a koleżanka jeszcze mniej i jakoś tak sie ogólnie mijałyśmy raczej ![]() poza tym się okazało ze ona myje włosy i maluje się więcej razy dziennie niż ja więc nikt mi się nie dziwił ![]() no w sumie było spoko, aczkolwiek dla osoby która tak jak ja nie uprawia żadnych sportów ani nie spożywa alkoholu bywało trochę nudnawo, ale dałam radę. Na pocieszenie że nie mogłam korzystać z innych atrakcji poszłam sobie na masaż Poza tym nawet całkiem sie integrowałam. W sumie pobyt w fajnym hotelu z pełnym wyżywieniem itp bez wydania ani złotówki nie jest zły
|
||
|
|
|
#3853 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak w piątek wieczorem przyjechałam to poszła umyć (przed wieczorną "imprezą" ), a na pewno myła też rano, bo mówiła że zawsze myje, tak jak ja. Potem w sobotę umyła rano, a później po graniu w piłkę znowu. Przed wieczorem znów myślała czy by nie umyć ale jednak zrezygnowała
|
|
|
|
|
#3855 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3856 | ||||
|
BAN stały
|
Mediumiczna kotha
Cytat:
![]() Cytat:
Taaa, ja postanowiłem rzucić słodycze, to od wczoraj sernik w kuchni leży i kusi ![]() Cytat:
![]() M. robił? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3857 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dzis w Rossmanie i nie kupilam nic do włosow Ale za to kupilam w aptece,żel aloesowy I już prawie miałam w lapie balsam do mycia włosw Sylweco, tylko oprzytomniałam....może kiedyś ![]() Fajowa ta apteka. Maja Fitomed, Sylveco, Biowaxa,Seboradin masę innych fajnych rzeczy...dobrze że mam do niej nie po drodze ![]() I jestem skąpa jednak...mialam wziąść sobie suschi w biedrze, ale...no szkoda mi było dac 10 zl za kilka kawałków ryżu owiniętego w glony. Sobie zrobię listę składników ( ściągnę z neta) , kupię nastepnym razem wszystko co trzeba i zrbię tyle żeby wszyscyw domu mogli pojeść/spróbować porządnie...pewnie nie będzie ladne i kształtne, ale co tam.... |
||||
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() wczoraj się ukwasiłam (przypalając kawałek policzka pod okiem), dziś uhennowałam brwi i końcówki rzęs (grafitowa venita w dużym opaku trzyma mi się na włoskach ponad 2 tygodnie) nakremowałam włosy ![]() zrzuciłam prawie 2 kg w tydzień (przez chorobę) i mam 2 miesiące żeby móc pokazać brzuch... i nie tylko ![]() więc nacieram i masuję, a jak ozdrowieję, to może za jakieś ćwiczenia się wezmę ![]() Cytat:
![]() ja znalazłam idealny ryż do sushi szkoda tylko, że w centrum londynu jest o połowę tańszy.... ![]() algi też mają po £1,39
|
|
#3859 | |
|
BAN stały
|
Jestem taki dumny!!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcesz wiedzieć ile tam najtańsze fajki w barze kosztują
|
#3861 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mnie zastanawia jeszcze kwestia przyznawania premii, oceny pracowników itp. Nadal będą to robić kierownicy? Czy wg wskaźników? BTW dowalili siostrze Orusa? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
wyjazdowe obżarstwo...
ale powiedzmy, że to już zeszło ![]() a teraz to nie wiem, wolałabym się wyrzeźbić trochę, bo i tak mi wszystkie spodnie zjeżdżają z zadu... ![]() tylko schuść łatwiej, bo ćwiczyć nie trzeba
|
#3863 | |||
|
BAN stały
|
Dajesz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Korzystał kto z opcji "e-przesyłka/paczka 48"? Bo tera siedzę i paczę, że postęp zawitał na moją prowincję
|
|||
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w polskim sklepie u hindusa 10-tka pall malli niecałe £4 ![]() tzn można i po 13 i więcej... dla porównania piwo tam 5, podnieśli od maja ![]() odbierałam taką
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-02-23 o 15:58 |
|
|
|
|
#3865 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbka załatwiłaby sprawę, mam chyba po 2 szt każdego. Cytat:
Czyli do przeżycia ale nigdy więcej ?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-23 o 16:46 |
||
|
|
|
#3867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój drogi..ale tylko w Ross byłam twarda, ten zel to myslaleś,że do czego ![]() ![]() To dobrze ![]() Cytat:
Jak masz fajnego listonosza i jest zmotoryzowany, to i do domu ci przywiezie. Tak jak moj to zawsze robi ![]() Cytat:
Nie ślij Właśnie dla tego oprzytomniałam ,że do mycia wolę jednak cos konkretnego, rypacze tzw,zeby mi kudly aż skrzypialy Moze zaszaleję, jak mi się zmieni...kiedyś Także szkoda zachodu
|
|||
|
|
|
#3868 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3869 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dzię dobry
macham znad poczucia niszowości nie można mieć depresji jak normalny człowiek, trzeba mieć zaburzenia dwubiegunowe ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fariatka ![]() ![]() A to macham znad umytych włosów ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

na wagę to juz nie patrzę ile , ale w cm to tak ze trzy zewsząd albo i 4 nawet

nic mi nie spuchło
Siedze se teraz w robocie i nagle pach, zaczęło mnie swędzieć drugie oko i objawił się bąbel... Uczulenie jak nic. Ciekawe na co.

dlatego nie jeżdżę na wyjazdy integracyjne 

fariatka