Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XIII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-23, 14:03   #181
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XIII

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
pierwsze slysze jakos nie wyobrazam sobie, zeby do domu przywiezc zmarla osobe szczegolnie bliska i ja ogladac... Ja jestem w ogole za kremacja
No to kwestia otoczenia w jakim sie przebywa i wychowania i tradycji...
Inaczej bys podchodziła do sprawy gdybyś z tym obcowała kiedykolwiek

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 14:06   #182
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ja mam dwa imiona i nigdy mi to nie przeszkadzało
Zupke cebulowa właśnie zjadlam pycha dobrze ze tz dzis gotuje bo ja juz całkiem z sil opadlam.
Tak mowia osoby, ktore maja jedno imie. Ja sie ciesze, ze mam dwa i sobie inaczej nie wyobrazam, ale tz ma jedno i mowi, ze to przeszkadza, tylko w czym to juz nie wyjasnia... ja daje dwa imiona bedzie pewnie Maciek Mateusz, a Maja ma Magdalena na drugie, aczkolwiek tak miala na pierwsze dopoki do domu nie wrocilismy ze szpitala

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
No to kwestia otoczenia w jakim sie przebywa i wychowania i tradycji...
Inaczej bys podchodziła do sprawy gdybyś z tym obcowała kiedykolwiek
Mozliwe tylko to nie wynika u mnie ze strachu, bo tego sie nie boje, ale bardziej chodzi o higiene, bo zdaje sobie sprawe co z cialem sie dzieje po smierci, mnostwo procesow chemicznych... wycieki ze wszystkich dziur itp.. wiec nigdy bym nie chciala by moje cialo lub kogos innego bylo wystawiane do ogladania

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 14:07   #183
rosarioV
Zakorzenienie

Brat już poszedł do domku
Dziewczyny w ciągu ygodnia przytyłam tylko 300 gram.... nie za mało tydzień temu w poniedziałek ważyłam 71,2 a teraz się zważyłam i jest 71,5...

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 14:11   #184
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:

Mozliwe tylko to nie wynika u mnie ze strachu, bo tego sie nie boje, ale bardziej chodzi o higiene, bo zdaje sobie sprawe co z cialem sie dzieje po smierci, mnostwo procesow chemicznych... wycieki ze wszystkich dziur itp.. wiec nigdy bym nie chciala by moje cialo lub kogos innego bylo wystawiane do ogladania
Dlatego w pokoju utrzymuje sie temprerature odpowiednia a teraz zima więc o to nie trudno, zimno jest i nic się nie dzieję i nie trzymasz tego ciała tydzien tylko dziś go w południe przywieżli i jutro w południe chowają, ale jak najbardziej rozumiem twoje podejście bo mialam takie samo zanim się z tym nie zetknęłam...

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Dziewczyny w ciągu ygodnia przytyłam tylko 300 gram.... nie za mało tydzień temu w poniedziałek ważyłam 71,2 a teraz się zważyłam i jest 71,5...

spoko nadrobisz a tak na poważnie to lepiej bo już narzekałaś ze przytyłaś dużo więc nie doszukuj sie raz więcej raz mneij

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-23, 14:12   #185
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
spoko nadrobisz a tak na poważnie to lepiej bo już narzekałaś ze przytyłaś dużo więc nie doszukuj sie raz więcej raz mneij
No właśnie tyłam dużo dlatego mnie dziwi ze tylko tak mało teraz z jednej strony dobrze

Stary 2015-02-23, 14:21   #186
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
pierwsze slysze jakos nie wyobrazam sobie, zeby do domu przywiezc zmarla osobe szczegolnie bliska i ja ogladac... Ja jestem w ogole za kremacja

Padnac to ja bym padla, bo siusiak jest za kazdym razem i jajka! I mnostwo niebieskich ciuszkow

Moja przyjaciolka sie wziela za ostre staranka, juz dziewczyny mamy w tym samym wieku, teraz tez fajnie by bylo jakby zaszla w ciaze to by na grudzien zdazyla jeszcze. Czy bralyscie duphaston starajac sie o dziecko?
Ja brałam jak się udało
na podtrzymanie

Cytat:
Nie za mało

Ja od makaszki pralam kocyk ale bez wypełnienia. Podusie z wypełnieniem od innego sprzedawcy pralam i troche wypeln.sie zbilo ale naprawilam.
Rożek nie minky pralam i ok.
Stary 2015-02-23, 14:30   #187
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dziewczynki a powiedzcie mi coś o tym dolegranie... bronić sie przed nim czy w razie potrzeby zezwolić na podanie? wiem że wywołuje on kontrowersje ale za wiele nie słyszałam o nim tylko że powinno sie go podawać za zgodą rodzącej ale pytanie czy sie zgadzac? naświetli ktoś coś?

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-23, 14:31   #188
violka848
Zakorzenienie

Nadrabiam i gotuję pomidorówkę w między czasie.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Cashmere, Hanka - gratki kolejnych tygodni!

Miałam się położyć, ale chyba idę poprasować pieluchy.
Potem moze spacer po auto zaliczę jak słonko nadal będzie tak pięknie świecić
Oj biedna z tą ranną przygodą, ale pogoda cudna chociaż już słońce zasżło i ciut chłodniej jest. Ale i tak czuję wiosnę w powietrzu

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
tez czytałam je ostatnio i jestem przerażona

dzięki za głosy, widzę, że Alicja póki co wygrywa
mi się bardzo to imię podoba, od początku było brane pod uwagę ale zniechęcało mnie zdrobnienie Ala, bo moim zdaniem nie jest tak urokliwe jak pełna forma
no cóż, nie można mieć wszystkiego..
A mi skróta Ala się podoba

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ja czytam wrzesien pazdziernik 2013 i tam dalej nie przespane noce
O rany aż tyle to trwa chyba o 2014 chodziło? oby deprechy nie złapać, tak to jakoś pójdzie i boję się durnych rad rodziny, że każdy od siebie coś, a ja będę rozdrażniona.

Cytat:
Moje typy imion:https://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/cool.gif
Tymon
Patryk
Julian
Podoba mi się też Tobiasz

Typy Tż - Jan, Aleksander, Dawid, Michał

Padły też imiona - Karol, Miłosz, Damian, Piotr/Krzysztof (te dwa to chyba żeby mnie zdenerować)

Czyli zgodność zerowa
No to się pokrywają

Tymon, a z Tż Dawid, a z osttanich żadne

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
no i zapomniala. witam sie w... 9 MIIESIACU! w 36tc
brzmi poważnie

Cytat:
Witam w 36 tygodniu, a wiec w 9tym miesiacu
brzmi poważnie

Cytat:

ale Wam zazdroszczę tych tygodni i 9 miesiaca, ja w zeszły czwartek dopiero 8-my zaczęłam
Ja nie zazdroszczę jeszcze potrzebuję z miesiąc

Cytat:
Niez no normalnie masakra
Maz wlasnie wpadl do sdomu, okazalo sie, ze nie dojechal do pracy, tylko znalazl sie autem w rowie. Jeeszcze tesc go nie dal rady wyciagnac to musial zaplacic ponad 200 eu za fachowca (za samo wyciagniecie, bez holowania czy odtransportowania do domu).
Ale on caly i auto tez.
ojej, ale dobrze że mąż cały

Cytat:
sprawdziłam przesyłkę i zaraz przyjdzie panel do łóżka, stresuje się czy trafiłam z odcieniem szarego
miał być na początku marca a udało się wcześniej
Fajnie ja też na paczuchy czekam 6 w realizacji

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Wczorajsza imprezka Młodego udała się na medal. Dzieciaki przyszły więc Młody zacieszony, tort się podobał. M spisał się na medal bo zajmował się gośćmi i jak trzeba było to dzieciakami. Pomagał mi. No na prawdę fantastyczny był. Posprzątał potem a ogarnęłam rozgardiasz u Młodego. Dziś tylko podłogi odkurzyłam i mam mega porządek i kupę zarcia Nawet kwiatki od synka dostałam. Fajnie było. Nawet bavarie przeniczna wczoraj wypilismy (ja, M piwko) jak synek usnął. Strasznie się cieszę że tak się udalo. Bez nerwów, szarpania, kłótni.
Super że jesteś zadowolona
Stary 2015-02-23, 14:32   #189
lekkaatletka
Zadomowienie

To o czym pisze Gossip to i u nas na wsiach sie praktykuje. Kiedys pogotowia czy szpitala nie bylo, ktos zmarl w domu i chodzilo tez o to zeby sie "upewnic" ze na pewno nie zyje.. dlatego przez 1-2 dni zegnano w domu, a nie od razu chowano.
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 14:32   #190
siempre
Wtajemniczenie

Właśnie się obudziłam, zmoglo mnie trochę pasuje się trochę ożywić ale nie mam pojęcia jak.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 14:35   #191
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dziewczyny tak nieśmiało zapytam, bo nie jestem z Wami na super-biezaco. Macie juz wozki, albo chociaz wybrane wozki? Przyznam, ze ja nie mam i szukalam inspiracji w watkach Mam z poszczególnych miesięcy (moze my tez zrobimy?). Zwyczajnie sie nie znam. Ide dalej ogladac...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 14:41   #192
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak nieśmiało zapytam, bo nie jestem z Wami na super-biezaco. Macie juz wozki, albo chociaz wybrane wozki? Przyznam, ze ja nie mam i szukalam inspiracji w watkach Mam z poszczególnych miesięcy (moze my tez zrobimy?). Zwyczajnie sie nie znam. Ide dalej ogladac...

ja mam już wózek kupiłam go w 5 miesiącu...fotelik tez mam... z wyprawki dla małej zostało mi wanienka, nożyczki, materacyk do łóżeczka i pampersy i chusteczki i chyba tyle miałabym normalnie już wszystko ale opóźniło sie to wszystko ze względu na sytuacje jaką mamy w rodzinie...

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-23, 14:44   #193
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Dziewczynki a powiedzcie mi coś o tym dolegranie... bronić sie przed nim czy w razie potrzeby zezwolić na podanie? wiem że wywołuje on kontrowersje ale za wiele nie słyszałam o nim tylko że powinno sie go podawać za zgodą rodzącej ale pytanie czy sie zgadzac? naświetli ktoś coś?
Ja bym nie brała. Może zaszkodzić dziecku. Poza tym po co skoro jest zzo o wiele bezpieczniejsze.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Nie wiem czy w de to ten dolargan wogole jest.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Nadrabiam i gotuję pomidorówkę w między czasie.

Oj biedna z tą ranną przygodą, ale pogoda cudna chociaż już słońce zasżło i ciut chłodniej jest. Ale i tak czuję wiosnę w powietrzu

A mi skróta Ala się podoba

O rany aż tyle to trwa chyba o 2014 chodziło? oby deprechy nie złapać, tak to jakoś pójdzie i boję się durnych rad rodziny, że każdy od siebie coś, a ja będę rozdrażniona.

No to się pokrywają

Tymon, a z Tż Dawid, a z osttanich żadne

brzmi poważnie

brzmi poważnie

Ja nie zazdroszczę jeszcze potrzebuję z miesiąc

ojej, ale dobrze że mąż cały

Fajnie ja też na paczuchy czekam 6 w realizacji

Super że jesteś zadowolona
Nie no 2013, to dzieci w wieku mojego syna. Ale uważam ze w sporej części rodzice sami są temu winni.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 14:46   #194
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja mam już wózek kupiłam go w 5 miesiącu...fotelik tez mam... z wyprawki dla małej zostało mi wanienka, nożyczki, materacyk do łóżeczka i pampersy i chusteczki i chyba tyle miałabym normalnie już wszystko ale opóźniło sie to wszystko ze względu na sytuacje jaką mamy w rodzinie...
A jaki macie wozek? To sobie popatrze
Pozostale Mamy tez prosze o podanie modeli, jesli to nie problem, bo przegladam all i wozkow jest od groma, az miesza sie w oczach.

Stary 2015-02-23, 14:49   #195
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

Kupiłam miesiac temu i mam Camarelo Carera Ale używany i wygląda jak nowy

Stary 2015-02-23, 14:50   #196
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki macie wozek? To sobie popatrze
Pozostale Mamy tez prosze o podanie modeli, jesli to nie problem, bo przegladam all i wozkow jest od groma, az miesza sie w oczach.
Jaką kwotą dysponujesz na wózek przede wszystkim.... ?

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-23, 14:52   #197
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
U nas na wsi jest jeszcze taki zwyczaj. W mieście czuwanie odbywa się w zakładzie pogrzebowym
U nas tak samo. Poprostu na wsiach nie ma domów pogrzebowych, a nie ze wszystkich wiosek blisko do miasta i robią w domach.

Cytat:
Napisane przez Maddy84 Pokaż wiadomość
Obstawiam Lidię

Ja mam kombinezon 68. Nie zamierzam kupować innego. Jak nie będzie pasować i będzie dużo za duży wtedy pokombinuję z kurteczkami i kocami. Się objedzie ten jeden raz i w razie W będę później dumać

Wg mnie też. To tak jak niektórzy twierdzą, że Anna i Hanna to jedno i to samo. Ok kiedyś tak się wymiennie wołało ale później te imiona zaczęły żyć swoim życiem. To tak jak Oliwia i Liwia już przytoczona - to samo. Swoją drogą do szału mnie doprowadza jak na Hanię ktoś mówi Ania. Znów ciotkę tż jak na nią ktoś woła Hania. Trochę szacunku dla imienia i jego nosiciela proszę :P

Co do imion jeszcze to gdybym miała córcię drugą to na pewno byłaby Helenka, po mojej babci. Tż podobała się jeszcze Aniela. Gdybym w poprzedniej ciąży miała chłopaka dałabym Emil, ale znajomi nas wyprzedzili i obecnie to imię z ich dzieckiem mi się kojarzy. A teraz na tapecie były dwa Henryk i Lucjan. Dopóki nie dowiedziałam się płci bardziej obstawiałam z tż-em Lucka, a gdy wychodziliśmy z gabinetu bogatsi w wiedzę o płci obydwoje stwierdziliśmy, że bardziej Henryk brzmi jak nasz syn. Teraz córcia już mówi na dzidziusia w brzuszku Henio więc zmieniać nie będziemy. Tylko teściowa tam na mszę pewnie jeszcze da żeby zmienić Hahah no cóż każdy ma inne gusta, ważne żeby do dziecka rodzicom pasowało Będzie parka: Hania i Henio
Bo kiedyś tak było że ksiądz nie chciał ochrzcić mojej mamy siostry Hanna i babcia ochrzciła Anna a nazywamy na nią Hanka
Helenka też mi się podoba Mam babcię Helenke i dziadka Henia
Hania i Henio fajnie oryginalnie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ogarniam pokoje po gościach, z grubsza juz jest zrobione do tego 3 prania poszly zastanawiam się czy jeszcze zasłony prac ale chyba dam sobie z tym spokój moze bliżej porodu się z tym ogarnę
Masz się z tymi gośćmi ale i tak zazdroszczę że mieszkasz w górach tak samo jak dziewczynom mieszkającym nad morzem. Od nas wszędzie daleko.

Cytat:

Ja już mam i większość z nas też ma działaj działaj
Stary 2015-02-23, 14:54   #198
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Gossip - współczuję śmierci teścia i życze Wam siły, żebyście ten okres przetrwali w spokoju
Kordelka, dobrze, ze nic sie Twojemu mężowi nie stało, no ale przykre że dodatkowy wydatek, Wy mieszkacie tak bardziej na zachodzie Niemiec? bo u mnie (na zachodzie Polski) to prawie wiosna, boję sie ze śnieg do nas zawieje od Was
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 15:01   #199
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Jaką kwotą dysponujesz na wózek przede wszystkim.... ?
Do 2500pln

Stary 2015-02-23, 15:02   #200
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
dziewczyny gratuluje kolejnych tyg podczytalam was ale jakos wcale nie umiem sie odniesc, nic mi dzis nie idzie, wiec pewnie pojde spac, a co
Pospalas?

Cytat:
Maz wlasnie wpadl do sdomu, okazalo sie, ze nie dojechal do pracy, tylko znalazl sie autem w rowie. Jeeszcze tesc go nie dal rady wyciagnac to musial zaplacic ponad 200 eu za fachowca (za samo wyciagniecie, bez holowania czy odtransportowania do domu).
Ale on caly i auto tez.

dobrze ze nic mu nie jest uff

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
To ze z Martyny robi sie Martynke to wiem ale nie ma typowych zdrobnien jak Alicja Ala Paulina Paula..

Tobiasz mi sie podoba najbardziej z tych typow, po za tym Olaf, Tymon, Mikolaj jak bym miala syna kolejnego..

KORDELKA o rany! Dobrze ze maz caly!

MALINKA to ty wywolywany bedziesz miec skoro date macie ustalona?

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

GOSSIP ciezka sytuacja wspolczuje ;(

Ja juz w domu.. w lozku mulí mnie na drzemke wiec chyba skorzystam z tego ze mlodziez w szkole

pospala?

Cytat:
Wczorajsza imprezka Młodego udała się na medal. Dzieciaki przyszły więc Młody zacieszony, tort się podobał. M spisał się na medal bo zajmował się gośćmi i jak trzeba było to dzieciakami. Pomagał mi. No na prawdę fantastyczny był. Posprzątał potem a ogarnęłam rozgardiasz u Młodego. Dziś tylko podłogi odkurzyłam i mam mega porządek i kupę zarcia Nawet kwiatki od synka dostałam. Fajnie było. Nawet bavarie przeniczna wczoraj wypilismy (ja, M piwko) jak synek usnął. Strasznie się cieszę że tak się udalo. Bez nerwów, szarpania, kłótni.
Super!
Alez on kochany;*
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 15:04   #201
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Do 2500pln

no i kolejne pytanie czy chcesz wielofunkcyjny czy samą gondolę a spacerówkę kupić potem? czego od wózka oczekujesz?
Aluminium? koła pompowane czy piankowe? jaka waga? czy mieszkasz w bloku? jesli tak to czy na piętrze i czy masz windę? czy w domu swoim mieszkasz?

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-23, 15:06   #202
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Do 2500pln

Oj to masz duże pole do popisu z taką kwota ale większość dobrych wózków dostaniesz za 1500 zł

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
no i kolejne pytanie czy chcesz wielofunkcyjny czy samą gondolę a spacerówkę kupić potem? czego od wózka oczekujesz?
Aluminium? koła pompowane czy piankowe? jaka waga? czy mieszkasz w bloku? jesli tak to czy na piętrze i czy masz windę? czy w domu swoim mieszkasz?
Gossip wywiad pełną parą ale dobre pytania moze wtedy pomożemy Ci dobrać wózek i zaproponować parę modeli

Stary 2015-02-23, 15:12   #203
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale on caly i auto tez.
cale szczescie, ze z nim wszystko w porzadku auto to rzecz nabyta- trudno

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Gratuluję 9 miesiaca! Ja w piatek i juz sie nie moge doczekac kwietnia lub koncowki marca oczywiście po 28 marca
ja juz tez nie moge sie doczekac. i troche bije sie z myslami..r az czuje euforie, ze to juz a drugi raz jestem cholernie spanikowana, bo sa obawy jak to bedzie ale nie ukrywam, ze chcialabym juz przytulic do piersi mojego syna

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
My też mamy dylemat z imieniem teraz na tapecie jest Paulinka ale znów im dłużej sie zastanawiam tym bardziej mi sie podobac przestaje....
i już sama nie wiem...
Rozmawiałam teraz z mężem przywieźli teścia do domu ze szpitala
w jakim stanie jest mój mąż możecie sie domyślać....
Ale nie gadamy o tym tylko pyta co robie, co słychać, więc co zagaduję co zrobiłam do tej pory jaką pogode mamy.... a on biedny że martwi się o mnie że mnie jest przykro bo on wie ze chciałabym być z nimi teraz...
Jestem bezsilna ale znów zagaduję to o córci naszej no już cuda wymyślam ale wiem że to tylko na chwilę jak słyszę jego głos to mi gul w gardle staje i nie umiem słowa wypowiedzieć....
trzymajcie sie, to dla Was bardzo trudny okres, ale dacie sobie rade. nikt niestety nie moze przewidziec takiej kolei rzeczy..

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Przyjechał. Moje auto zostało pod przedszkolem. Czuje się w porządku, tyle że niewsypana
moze to byl jakis skok cisnienia, albo spadek cukru. dobrze, ze juz lepiej, odpoczywaj

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 15:13   #204
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Oo wielofunkcyjny, 2w1 wystarczy. Chcialabym zeby byl w.miare lekki, ale chyba wiekszosc wozkow podobnie wazy kola- nie maja znaczenia wiekszego chyba. Mieszkam w malym bloku, na parterze, ale nie mam zadnego schodka do pokonania zeby wejsc do mieszkania

Cytat:
Oj to masz duże pole do popisu z taką kwota ale większość dobrych wózków dostaniesz za 1500 zł

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Gossip wywiad pełną parą ale dobre pytania moze wtedy pomożemy Ci dobrać wózek i zaproponować parę modeli
No wlasnie dobre pytania, fajnie, byłabym Wam wdzieczna

Stary 2015-02-23, 15:15   #205
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za wsparcie
jutro bd najgorzej bo pogrzeb i tak sobie myśle że całe szczęscie że nie pojechałam bo jestem pewna że by mnie brzuch bolał z nerwów i emocji...
Ale tez mężowi powtarzam że najgorzej dzisiaj i jutro kulminacja wszystkiego bo pogrzeb a że po pogrzebie sie zacznie wszystko uspokajać i normować.. bo nie dociera do nas to jeszcze i cięzko sie z tym pogodzić...

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-23, 15:15   #206
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
oby tak czesciej, wszystko da sie zorbic bez nerwow jesli sie chce. ciesze sie, ze ty sie cieszysz

JAŚ

Stary 2015-02-23, 15:18   #207
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Oo wielofunkcyjny, 2w1 wystarczy. Chcialabym zeby byl w.miare lekki, ale chyba wiekszosc wozkow podobnie wazy kola- nie maja znaczenia wiekszego chyba. Mieszkam w malym bloku, na parterze, ale nie mam zadnego schodka do pokonania zeby wejsc do mieszkania

No wlasnie dobre pytania, fajnie, byłabym Wam wdzieczna

no to jak juz mamy wszystko jasne to szukaj coś w firmach tako, mutsy, xlander, maxi cosi, bebbetto dziewczyny mają, ja mam baby design lupo,

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-02-23, 15:19   #208
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
U nas na wsi jest jeszcze taki zwyczaj. W mieście czuwanie odbywa się w zakładzie pogrzebowym
Cytat:
Mi się podoba Maria ale TŻ to jakieś dziwaczne wymyśla typu carlotta. Mi sie to z włoska prostytutka kojarzy :banghead:
Carlotta masz racje, to taka wloska kurr.wa tez tak mi sie kojarzy

za to Marysia mi sie podoba

JAŚ

Stary 2015-02-23, 15:20   #209
rybcia2309
Wtajemniczenie

Ja mam coletto marcello art ze wszystkim
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-23, 15:27   #210
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Cashmere, Hanka - gratki kolejnych tygodni!

Cytat:
Matko, ja ne nie moge, ile sniegu nawalilo, doslownie po pas chyba i dalej sypie.
Oz kurde a u nas wiosna ciepełko i słoneczko
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Gratki kolejnych tygodni dziewczyny!

Cytat:

To chyba brak kondycji, zmęczenie, mało tlenu, tak myślę.
Mi sie tak stało co prawda na podwórku jak tylko z auta wysiadłam, więc juz sama nie wiem, potem po wejsciu po schodach.
Ja zauważylam ze faktycznie kondycja spadła na łeb na szyję... zawsze miałam trochę umięśnione ramiona, a wczoraj Tż mówi pokaż swoje mięsnie, a tu... WIELKIE NIC
A z tym zasłabnięciem też tak miewam okropne to jest, człowiek ma wrażenie ze zaraz sie przewróci i odpłynie.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości