|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
moniisia
za 30 tc ![]() pokażesz linki do koszul? ola no też chciałam zabić, srałam ogniem na kilometr Tien ja dokładnie z takiego samego założenia wychodzę i tym bardziej się dziwie jak ona jako kobieta w ciąży może gadać takie brednie Santilia 6 to elegancko ![]() Wszystkie zamawiałyście katarek z tej strony: http://www.katarek.pl/ ?
|
|
#4052 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
i chyba juz nie będę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Takie wpisy napawają mnie optymistycznie Cytat:
![]() Jaka farbą malowaliscie? Cytat:
![]() Najlepszą ofertę jaką znalazłam była nie żadna HIPER PROMOCJA kłamliwych dziadów a normalna oferta regularna w tesco ![]() http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/Produc.../2003120025935 Przeliczałam cene za 1 pieluszke. Cytat:
zamordowałabym jestem kompletnie niewyrozumiała do takich akcji ![]() Cytat:
Co za bicz! ![]() Za taką akcję nie chciałabym miec z nią nic wspólnego, pomijam fakt że nie odwołałabym ślubu przez jej "widzimisię" jakas psychiczna ta dziewucha ![]() Koleżanka do mnie zmierza a ja zapyziala taka siedze wiec lece sie szybko ogarnac
|
|
#4053 |
|
Konto usunięte
|
Bo wg nich to było tak - co nam szkodzi itp no i tz trochę im przyznał rację bo wtedy też wierzyl tej siostrze. A w dzień planowanego ślubu pojechałam do niej z nim bez zapowiedzi i była w domu. Wyobraz sobie jak się poczułam. A i tzowi ciezko było uwierzyć że nas tak załatwiła. Podłamało go nieźle.
Było minęło, teraz ja już mam mocno skrzydła podciete. 2 raz to wszystko latwic.. A i teraz to będę się bała że znowu ktoś coś wywinie.. Czy tak ciężko zrozumieć ze nie ma opcji żebym brała kościelny bo po prostu nie chce? |
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, tą szwagierke to bym w dupe kopła i w kosmos wysłała -.- bez kitu jak można być takim głupim jak ona, serio...nie kumam
![]() Tien, chętnie, ale stopy mi sie chyba rozeszły i raczej bym ich nie wcisła mówicie ze nie głupie pompony dla chłopca... hmm, pomyśle jeszcze tylko skąd ja tiul wezme ej, ja pierdziele Wyczyściłam szafe, drzwi, listwy i mi sie nie chce nic dalej jeszcze okno trzeba, szafe u góry i lampe, ale to wszystko TŻ musi bo jakos nie uśmiecha mi potem na ip wyladować, bo pewnie by to sie odbiłoo na mnie jak w 10 tc ;/ ja jeszcze musze podłoge na mokro przelecieć.... kiedyś to wszystko dawno miałabym zrobione, a w 7 msc ciązy jak słoń w składzie porcelany, puffffam wzdycham, sapie, kazdy gnat mnie boli... kosmos :/
|
#4056 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No teraz to i ja się czuje jak słoń, wystarczy że podłogę myje i zaraz sapie... |
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
tüll
nawet nie drogie to Musze sie temu przyjrzeć
|
#4058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zayebałabym laske! to lepszą promkę wyczaiłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
kasienka
ja również nie rozumiem, nigdy nie akceptowałam i nie zaakceptuję. Tak jak pisałam, każdy potrzebuje czasu dla siebie, ja też lubię wyjść z koleżankami, ale takie chlańsko na umór i brak kontaktu to jest nie do zaakceptowania. A o tym kolesiu nie ma co gadać, on zawsze o sobie mówił że potrafi dobrze zaru^^^chać, szedł na imprezę i wyrywał laski a jego dziewczyna w domu Zastanawiałam się niejednokrotnie czy ona nie widzi tego wszystkiego czy po prostu wygodnie jej nie widzieć.
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś trakcie spaceru do biedronki tak się zasapałam że aż mi głupio było jak stare babcie mijałam w lepszej formie
|
|
#4061 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4062 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję przeżyć z hemoroidami :/ Oby szybko była ulga ! Cytat:
![]() Co do formy to mam nadzieję nawet trochę zrzucić po ciąży. Bardzo chciałabym ważyć kiedyś 58/59 kg Teraz waga pokazuje tak 69,5 / 70 i liczę, że do końca ciąży przytyję jeszcze tylko około 5 kg. A jak będzie to się zobaczy ![]() Z tą płcią to ehh... Powiem tak, nie jestem złośliwa, ale sprawiedliwość aż by wymagała, żeby miała córkę. Choć z drugiej strony jakby faktycznie miała to być dla niej porażka życiowa, to niech będzie syn, bo córki by mi było szkoda... Zachowanie żenujące, podsumowując. Cytat:
![]() A co do CC to chyba zależy też od samej kobiety. Choć powyżej 4500 raczej powinni zrobić. Jak ktoś drobniejszej budowy to i powyżej 4kg. A niektóre kobietki ze względu na wąską miednicę nie mogą w ogóle SN rodzić. Cytat:
![]() Cytat:
Od razu widać lepszy humor u Ciebie![]() Oby tak dalej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to teraz mają, żadnego ślubu i będzie "nieślubne" dziecko. Patrząc z perspektywy ich mentalności to straszna rzecz się stała... Siostra siostrą, ale po takiej akcji ostatnia rzecz jakiej bym chciała to żeby była matką chrzestną. Wredna egoistyczna żmija. Aż mną trzepie normalnie Cytat:
![]() Cytat:
Więc nie pogniewam się jak nic teraz nie przybędzie ![]() Ja dużo łobuzów widziałam, siostra ma dwoje szkrabów, też aniołami nie byli... ale tamten chłopiec przebija autentycznie wszelkie znane mi miary. Przeraża mnie ![]() Zdjęcia kuchni zaraz wam ogarnę
|
|
#4063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja katarek kupiłam w aptece
|
|
#4065 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Te takie nadmuchane to mi się wydaje, że mało przewiewne są![]() Cytat:
![]() Wybacz kochana ![]() Gratuluję kolejnych tygodni i zazdroszczę, że niektóre z nas już są tak daleko Zaczynam się stresować piątkową wizytą, oby wszystko było ok ![]()
|
||||||||
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam że katarek mogę dostać w aptece
W takim razie resztę zakupów kosmetycznych i pielęgnacyjnych ze swojej listy wyprawkowej kupię już stacjonarnie I tak musimy z Tż podjechać za komodą to wtedy już dokupię co mi brakuje i będzie git No i jak tylko łóżeczko będzie już u mnie to zamawiam pościel i rożek
|
|
#4068 |
|
Zadomowienie
|
Moja wyczekana kuchnia
![]() Starałam się wam w miarę wszystko ująć :P
|
#4069 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja katarek kupilam na gemini
kasienka, dzieki! pytalam Fistaszka bo ona ogarnieta w promocjach![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Piekna
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Lola, myśle, ze jednak jej wygodnie tak było.... znam takie przypadki,.. nie daleko patrząc, obecnie już zona byłego szefa mojego TŻ...kiedyś moja koleżanka...Powiem Ci słabo mi sie robiło jak ONA głupa rżneła, ze jej kochanie nie pije, on taki zmęczony z pracy wraca, wypije piwo i zaraz zasypia...Przemęczony, tiaaa... Walił w tyte cały bozy dzień to jak w dom poprawił piwem to odrazu zasypiał. To samo z pieniędzmi...ona udawała ze nie wie ze ma więcej długów niż ona włosów na głowie...a jak TŻ poszedł do niej to ona w płacz -.-To samo było z wiernością, wszyscy otwarcie mówili ze on po burdelach lata, ale gdzie tam! ona go tak broniła, nie jej misiu pysiu przecież -.-
dziewczyny które maja flanelki już na stanie, czy wasz nówki tez sa takie "sztywne" ?? bo wyciagnełam z pudełka i mówie yyy jakie to dziadostwo.... myslalam ze to milsze bedzie tymbardziej ze motherhood...
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Kuchnię zobaczę z kompa
my dziś zamówiliśmy nowe fronty,naszą kuchnię czeka lifting
|
#4072 |
|
Zadomowienie
|
Luzik
Mnie akurat takie rzeczy to wpieniają w kosmos... Nigdy nie zrozumiem tego, jak bardzo ludzie mogą się angażować w mieszanie innym ludziom w życiu. Jasne, siostra, brat, to bliskie osoby, chcemy uchronić je od złego... ale tak zmyślać, bo ktoś postępuje NIE PO NASZEJ MYŚLI, to się w głowie nie mieści... No po prostu sytuacja nie do ogarnięcia i nie do zapomnienia.
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
truskawka, wow! Kuchnia piękna! jak z katalogu
też chciałam kuchnie czerwoną, no ale musze poczekać
|
#4074 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miłość miłością, ale co to za miłość w takim "układzie".Moje flanelki o wiele milsiejsze są po praniu. Przed praniem też stwierdziłam, że totalne badziewie i jak mam tym niby dziecko wytrzeć jak to w ogóle wody nie pije :P ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
Mi się też zawsze marzyła czerwona Uwielbiam kolor czerwony I elementy czerwieni mam też w łazience :POgólnie w końcu wychodzimy z remontu, bo remontowaliśmy generalnie (włącznie z gipsowaniem ścian) od października... I teraz zamawiam detale w sensie jakieś obrazy, ramki na zdjęcia I tak mi dobrze w takim wyremontowanym domku Tylko naszego małego szoguna tu brakuje !
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
truskawka jeszcze co do znieczulenia i ilosci CC nie znam statystyk, ale podoba mi się tutejsze podejście lekarzy.
Znajoma nie chciała ZZO to lekarka przyszła w głowę sie popukała i powiedziała, ze to nie średniowiecze, ze kobiety muszą rodzić w takich bólach i mękach... uświadomiła koleżanke i ta sie na ZZo zgodziła ![]() albo co do wywoływania porodu. Cokolwiek by się nie działo nie pozwolą chodzić dłużej niz tydzień po terminie. Idziesz do szpitala, dostajesz koktajl (z rycyny) potem czopki na rozwarcie i żel jakis...nie podają na wywołanie króplówek z oxycośtam. I generalnie masz 3 dni z tymi czopkami, żelami po tym czasie podobno robią już cesarkę. i dobrze, bo nie dręczą kobiety...
|
#4076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4077 | |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=5099115536
kupiłam najtańsze, bo i tak nie lubie spać w koszulach, a wzorki mieli nawet ładne wzięłam morskie motylki i żółte żyrafki ![]() Cytat:
Santilla - ja kupiłam Bella Happy newborn i Pampers Newbaby, na 2-5 kg, nie wiem czy jeszcze kupować te czy już te większe... a jaka jest różnica między tymi a Premium Care itp to nie wiem do dziś, chociaż kiedyś czytałam ![]() truskawka - super kuchnia!!!
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Truskawka super ta kuchnia!!
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz maja jeszcze córke to juz wgl nie odejdzie bo co ona sama z dzieckiem. ach szkoda gadać. no oby mi sie te pieluchy po pranu ugarneły bo będziemy sie gniewać z MH ![]() a no kuchnia dla mnie tylko i wyłącznie czerwona
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie warte swojej ceny
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

za 30 tc 

a Ty zostaniesz świętą, co do tego nie mam żadnych wątpliwości
i chyba juz nie będę 
I od wczoraj się zachwycam bo wyszła cudowna ! 

tz tez trochę zawiódł ale cóż. przeżyje to jakoś. a raczej przeżyłam. 

no zayebałabym laske! 
no niezle

) moge już podjąc decyzje i jesli chce CC to już ustalam sobie termin
niby pieluchy zawsze potrzebne i lepszy prezent niż kolejny ciuszek czy zabawka, ale jakos mi glupio pieluchy w prezencie kupowac komus...
Zaczynam się stresować piątkową wizytą, oby wszystko było ok