|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Ja najczęściej patrzę po przedszkolu jakie są imiona.. U blanki w grupie są dwie blanki, trzy czy cZtery gabrysie, dwie basie, vanessa, agatka, marysia.. Dla chłopców jest dwóch wiktorów, szymonów, maksow, i trzech kubusiów. Raczej takie normalne imiona..
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo to Gabrysia rządzi
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
W moim otoczeniu jest masa Franków. Sama byłam przekonana ze syn będzie Franek ale jak zobaczyłam ike ich w około, jeszcze papież Franciszek to nazwalam syna Maciej.
A teraz nie mam imienia. Miała być Zośka i to było pewne jak słońce od zeszlej ciąży. Ale ze jest sisior....
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
O nie!!! Pocytowałam wszystko w starym wątku jeszcze
Ilonus - Ja też wchodzę w spodnie sprzed ciąży i nawet się zapinam, ale ostatnio nabawiłam się takich otarć w kroku, że z jeansów już zrezygnowałam... Mehja - bardzo spodobał mi się Twój sen Princeska - piękne kocyki i dzięki za radę odnośnie kolorów Co do niań elektronicznych to kupuję na pewno. Widziałam jak ułatwiła życie mojej ciotce, gdy w dzień gotowała na parterze w kuchni czy robiła inne rzeczy, a mała spala w pokoju na górze. Nie musiała co chwilę do niej biegać. Ale modelu jeszcze nie wybrałam. Szuuu - ja kupuję bawełniane prześcieradła, bo nienawidzę frotte. Dla mnie są okropne w dotyku. ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- A tak poza tym to witam się w nowym wątku Kaja proszę o dopisanie wizyty 17.03. Byłam dziś u lekarza rodzinnego. Na szczęście narazie obeszło się bez antybiotyku, ale mam się pojawić przed wyznaczoną kontrolą jakby coś więcej się działo. Wczoraj miałam gorączkę pod 39 stopni, dziś utrzymuje się ok. 37,5 - 38,0. Przeżywam to okropnie. Mam straszny kaszel, bolą mnie płuca i mięśnie brzucha. Bańkę mam 3 razy większą niż zwykle - i to wcale nie z powodu mądrości
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kaja, mi też możesz dopisać wizytę 9 marca. |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku
Jaki on śliczny i taki...nowy ![]() Witam się z kubkiem mleka z miodem i czochem i wracam do łóżka bo gardło mnie boli od rana i chyba coś mnie rozkłada, ale nie dam się drugi raz nabrać na antybiotyk...o nie! nadrobie Was z łózka |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
nowy wątek w miesiąc!!! wow
![]() za godzinę mam wizytę- zaczynam się denerwować, oby było ok
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie też lubie takie majtkowe kolory
![]() Cytat:
![]() za wizyte trzymam kciuki, bedzie doooobrze ![]() co do avonowskiego lakieru z poprzedniego wątku, myboy, o ten mi chodziło ![]() chyba nawet ten kolor mam
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O to poczytam o nim
|
||
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Ale pędzicie
![]() ja bylam u rodziców odebrac pocztę i mi marudzili...a po co chcesz już kupować kocyk, a po co już wozki jedziecie ogladać ( JUŻ ? Prawie za 3 miesiące czerwiec ) że wózek to się "zawsze" kupowało po porodzie to że kiedyś się dzieciaka owijalo w becik a nie zapinało w fotelik samochodowy to to pewnie mało istotne ![]() Jeszcze troche a pewnie uslyszalabym że mamy kupic karton tetry zamiast pampków ale uciekłam :Ptak mi na marudzili że sobie na poprawe humoru kliknelam Minky w niebieskie sowy na szarym tle
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mycha, Selis zdrówka życzę |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm a ja w starym próbowałam odpisać....
Soleil zdrowia małej. <br /> <br /> Irmusia interesująca historyjka )) na pewno miło takie rzeczy się wspomina <br />A co do zdjęć... to... trudno. Jak będą rozstępy to będą, byle mały był zdrowy. Chociaż smaruję się tymi paściami po to, żeby nie było jedynie na piersiach mam, urosły bardzo szybko z miseczki A (nosiłam B i wkładałam podwójne poduszki, bo przykro mi było, że ja jedyna nie mam piersi) do sporego C. W monent. Cóż, coś za coś, nie ma nic za darmo <br />Ale Twoje słowa są dużą pociechą! <br /><br /> Tassia w moim mieście w pl też ciężko o takie tanie lumpki. Bluzki trzy lata temu po 10-15zl były, dla dzieci nie wiem, ale też nie tak tanio. Może trzeba wiedzieć gdzie kupować... gdzieś zdala od centrum miasta?<br /> <br /> Ja nawet w nogach ani pupie nie przytylam, o dziwo. Za to w piersiach, ramionach i po twarzy mi te 6kg widać. No i w talii <br /><br /> Dominicia, my też będziemy laski )) poważnie chciałabym się pozbyć tego, co mi przybyło zimą i wiosną, latem zamiast ćwiczyć złamałam kość ogonową i ZADNE ćwiczenia nie wchodziły w grę. Marzy mi się, żeby wrócić do biegania, bo nic tak nie działa na stres.<br /><br /> Kaja u nas też śniegi topnieją. Wczoraj byłam na spacerze i czuć było wiosną, do momentu, aż weszłam na górę, gdzie jest mój zakład pracy - tam nadal zima. ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Dzisiaj byłam w pracy pierwszy raz po 2,5 tyg.... i mały tak szalał, że się skupić nie mogłam! Odzwyczailam się od wstawania o 6... jakoś tak lubię moją pracę, ale po raz pierwszy wolałabym w domu zostać i robić zakupy przez net
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam wynagrodzenie za luty
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Oooo kolejna czesc watku
![]() Dobry wieczor ![]() My z tz bylismy dzis kupowac materacyk i udalo sie ![]() marei jasne, ze bedziemy laski ja tez chce wrocic do cwiczen - do zumby na pewno i trampoliny - daja mega power
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam od lekarza. Dostalam syrop i tabletki homeopatyczne a jak za 3-4 dni nie przejdzie to mam recepte na antybiotyk
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Kaja i jak bedziesz miala chwile dopisz u mnie imie malej Liliannamam katar, ale czuje si eogolnie dobrze.. przytylam 3 kg i wszytsko poszlo w brzuch ide robic kolacje - spaghetti ![]() a pozniej Was nadrobie
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Cos trzymam kciuki,żeby było lepiej!
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za radę. Pewnie też bym wyprała minky w 60st. Większość tak piorę.
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Melduneczek w nowym wąteczku!!!!!
![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
pfff, rozumiem że szał pały
Cytat:
aaale ślicznie, uwielbiam zdrobnienie "Lili" , nawet ostatnio myślałam, czy mojej Gosi nie zmienić na Lili właśnie , ale nieeeeeeeeee, całe życie wiedziałam że bedzie Gośka, nie zrobie tego dziecku w ostatnim momecie ![]() ja też mam póki co +3 kg od wagi wyjściowej , ale coś czuje że bede teraz coraz szybciej przybierać, non stop mnie ciągnie do słodyczy.... chyba znalazłam fryzurke, o którą prawie, mniej- więcej mi chodzi, tylko co? nie wytłumacze, bede musiała fryzjerce zdjęcie w telefonie pokazać....taka ło ![]() co myślicie? znacie mojego pyska z klubu, nada sie?
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No szał... Kwota dwucyfrowa... Nawet na trzy biedronkowe proszki by nie starczyło... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Uff, po wizycie ok
Cytat:
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
nom...
![]() Cytat:
ale sie obzarlam, maz tez... teraz prysznic i do lozka.. jutro znow do pracy ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cos zdrowka
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
Wyszłam na chwilkę z domu a po powrocie juz nowy wątek
Melduje, że nadal będę Was podglądać i pytać o rady PS. Co do tego lakieru z Avonu to jest on dla cierpliwych bardzo, bardzo długo schnie
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#58 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może doczekałabym się małej pindy![]() Cytat:
Ja już leków nie biorę- przechodzi mi powoli, ale trwa to już 10 dni... Cytat:
Cytat:
![]() I też mi tak cyce rosną w tej ciąży... Było prawie jak u Ciebie, tyle że ja już muszę D kupić Przynajmniej mąż wniebowzięty![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#59 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No kpiny... Aż mnie zatkało, ciekawe kiedy reszta... Za niecałe 50 zł to niby co ja mam sobie... Spożywkę na jeden dzień chyba, no dwa... Żeby nie Tż to ja nie wiem co bym zrobiła, chyba tynk ze ścian jadła do momentu jak mi wypłacą resztę... No ja pamiętam jak się zarzekałaś I dobrze, nie będę sama w próbach stworzenia pindy |
||
|
|
|
#60 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale może to kwestia partii
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

[/RIGHT]

<br />