|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII
|
|
|
|
#1142 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodziło mi, że nie usunie swojego cudzych to wiadomo co jak co, ale na polskim yt urodowym jest znana i ludzie zwracają uwagę co i gdzie pisze gdyby ktoś anonimowy napisał komentarz i ludzie by po nim jechali, to gdyby go usunięto nikt nie zwróciłby uwagi a jeśli Laura swój usunie to ludzie skojarzą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1144 |
|
Konto usunięte
|
TESS1777 kojarzę od dawna z komentarzy.
zawsze dosadna. to do Laurki: TESS17721 minut temu "Po raz kolejny pokazalas swoja prawdziwa twarz- zawistnej szm*ty. Zwykle nie pisze tak mocnych komentarzy, ale ty nigdy nie zdobedziesz mojego szacunku. " |
|
|
|
#1145 |
|
Rozeznanie
|
Nic się nie dzieje w moim subach.
![]() Rozmarzona dodala filmik ale http://youtu.be/_cOpcLDj74I |
|
|
|
#1146 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
raz mówi ż krytykować nie można a raz sama ironizuje.
|
|
|
|
|
#1148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
No więc właśnie. Czytający jej bloga mają komentarze zachować dla siebie, bo ona sobie tego nie życzy i ją to nie interesuje. Ona jest widocznie uprzywilejowana. Niestety, tam gdzie nie może moderować komentarzy wychodzi jak postrzegają ją widzowie. Podobnie było jak Basia CMB opublikowała filmik, w którym polecała kilka youtuberek (m.in Laurę) i tam również widzowie bardzo nieprzychylnie się o niej wypowiadali.
|
|
|
|
#1150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Laura, opublikuj swoje poglądy na temat makijażu Jessici na własnym FB, blogu czy gdziekolwiek, albo zachowaj dla siebie. |
|
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Konto usunięte
|
Dziołchy, pokasowali komenty!
|
|
|
|
#1153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1154 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie?
|
|
|
|
#1155 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Konto usunięte
|
Test tuszu u...
no zgadnijcie po focie ![]() https://www.youtube.com/watch?v=ay1KWqnBrZA piękne te Twoje oczyska |
|
|
|
#1157 |
|
Konto usunięte
|
haha u Rysi ? Słabo tam się czułam, ogólnie do chrzanu się czuję, chyba coś mnie choróbsko rozkłada ![]() Obejrzałam filmik Jemerced i uważam, że mega tragedii nie ma - użycie kilku korektorów zaleciało mi Nicole albo Carli, trochę dziwne tuszowanie rzęs przed nałożeniem cieni, jednak kto co lubi . Brawa dla Jess, że rozróżnia konturowanie od ocieplania ( ). Z tym rozświetlaczem pod oczami to mnie rozbawiła. Poprawi technikę, zminimaluzje rozświetlacz i jak nauczy się, że nos jest szeroki a nie gruby to będę oglądać jej następne produkcje, bo uważam, że jest słodziutka (szczególnie okolice 0:40 jak jej prawie cień upadł )
|
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
Weszłam, żeby sprawdzić filmik u Mercedes i został komentarz od Laury tylko z łapkami w górę
Coś mnie ominęło. Ale Maxi zaprasza Jessi na makijaż ;p
|
|
|
|
#1159 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiosna idzie, a Ty się rozkładasz! Nawet sympatyczna ta Jessica, nigdy wcześniej jej nie oglądałam i myślałam, że jest bardzo wyniosła, a tu zdziwko. Aż sobie włączę tę 40 sekundę ![]() Takie coś przed spaniem... Karpatka u Weroniki Domogród. Swoją drogą, to jeszcze nigdy nie popełniłam karpatki własnej roboty. https://www.youtube.com/watch?v=TJV_ukFJ8DU Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-02-23 o 21:36 |
|
|
|
|
#1160 |
|
Konto usunięte
|
Maxi pod filmikiem Mercedes
Jessi, jak będziesz kiedyś w Łodzi to zapraszam na makijaż, z chęcią Cię ugoszczę ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Skomentowala tez Juszes Juszes 1 dzień temu Ok, już się pochwaliłam, że byłam pierwsza, a po dokładnym obejrzeniu czas na sensowniejszy komentarz! Widzę właściwie w Tobie spory potencjał. Poczucie estetyki jest! Ciekawe produkty... Brakuje odrobinę techniki. Np. bardziej wydajnej kolejności używania kosmetyków czy bardziej przemyślanej techniki nakładania produktów np. wklepywania niektórych z nich zamiast rozmazywania i zmiatania z twarzy pędzlem (w ten sposób zużywałabyś też mniej kosmetyku, a że nie są to tanie rzeczy, szkoda by się niepotrzebnie zużywały). Każdy ma swoje mocne strony, Twoją ewidentnie jest moda, a jeśli zechcesz kiedyś poprawić się w dziedzinie wizażu to internet pęka od blogów i filmików na YT, które mogą w tym pomóc. Efekt końcowy jednak bardzo mi się podoba i po samych zdjęciach zgadywałabym, że naprawdę znasz się na rzeczy, więc ostatecznie chyba nie jest źle! Nie daj się tylko zniechęcić do nagrywania filmików, czekamy na więcej! ^_^Komentarz pod komentarzem RGP Odezwała się profesjonalistka która nawet odrostów przez kilka miesięcy nie potrafi zafarbować. Ty jesteś jednym wielkim chodzącym prima aprilis. |
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Konto usunięte
|
Obejrzałam filmik Boguśki o Zoevie - widzicie, też się zachwyca bazami
Gabi, testowałaś swoją próbkę? Obiecałaś podzielić się opinią
|
|
|
|
#1163 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=VkTqx5xVmhA na Avonie Hania opowiada o podkładach tak wymalowana i ubrana, jak w swoim ostatnim prywatnym filmie - twarz pokazana jest bardziej z bliska, nie mogę się napatrzeć, przepięknie wygląda! |
|
|
|
|
#1166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój osobisty faworyt
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę, muszę się przyznać, że wiadomo jak każdy- mam na yt swoje bardziej i mniej ulubione vlogerki, jednak raczej nie wzbudzają one we mnie jakichś bardzo negatywnych emocji. Nie ruszają mnie z reguły osobowości internetu, co najwyżej irytują ich pewne zachowania (np. Bogusi
) i tyle. W tej kwestii Laura jest całkowitym wyjątkiem od reguły. Staram się omijać jej wszelkie aktywności szerokim łukiem, jednak ciekawość rzecz ludzka i niekiedy kliknę coś tam wychodzące z jej kamerki, czy też "pióra" i po prostu zawsze się zdenerwuję. Ta dziewczyna jest w moich oczach tak wykreowana. zadufana w sobie, że szok. Byłabym w stanie to przetrawić gdyby było to spowodowane samozachwytem wobec własnej wybitności w jakiejś dziedzinie, ale ona tak naprawdę poza sztucznym uśmiechaniem się do kamery, czy aparatu, reprezentuje (dla mnie) sobą wyłącznie wątpliwej jakości filozofie na SWÓJ temat i brak jakiejkolwiek pokory odnośnie swoich nie zawsze rozsądnych wypowiedzi (nie mylić z fałszywą skromnością, po prostu osoby bez pokory nie można wg mnie określać w kategoriach osoby posiadającej klasę, a za taką Laura bardzo chce uchodzić). Jest niesamowicie pewna siebie, co oczywiście w pewnym stopniu jest dużą zaletą, jednak podkreślanie tego w iście gimbusiarski sposób (jaranie się koszulką z napisem suka itp...) imponuje chyba tylko nastoletnim dziewczynkom. Wielokrotnie też jej wypowiedzi spełniały wszelkie warunki by w moim słowniku określić je zwyczajnym chamstwem. Z góry przepraszam jej wszystkie fanki, ale musiałam to z siebie wyrzucić. Oczywiście to subiektywna opinia, może któraś z Was darząca ją sympatią wyjaśni mi co ma ta dziewczyna w sobie fajnego? Całkowicie bez złośliwości pytam, po prostu jest dla mnie totalnie odpychająca, a ma bardzo dużo subskrybentów więc sądzę, że nie jest to przypadek i coś ich do niej przyciąga, stąd moja ciekawość .
Edytowane przez RosaPuff Czas edycji: 2015-02-23 o 22:11 Powód: błąd językowy |
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
|
#1169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

cudzych to wiadomo 
raz mówi ż krytykować nie można a raz sama ironizuje.

. Brawa dla Jess, że rozróżnia konturowanie od ocieplania (
). Z tym rozświetlaczem pod oczami to mnie rozbawiła. Poprawi technikę, zminimaluzje rozświetlacz i jak nauczy się, że nos jest szeroki a nie gruby to będę oglądać jej następne produkcje, bo uważam, że jest słodziutka (szczególnie okolice 0:40 jak jej prawie cień upadł
Coś mnie ominęło. Ale Maxi zaprasza Jessi na makijaż ;p