|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maniaczki książek- ploteczki moli książkowych
Arwen jestem pod wielkim wrazeniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1134
Ale niesamowicie ![]() ![]() A poza czytaniem dziewczyny, macie czas jeszcze na inne hobby, jak Arwen123? ![]()
![]() |
![]() |
#1143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Arwen123 supper! ja czytam, mam koty, biegam, na wiosne planuje zaczac jezdzic konno znowu zaczelam procz kinga czytac '52 zmiany' leo babauty o regine brett 'bog nigdy nie mruga'
![]() |
![]() |
#1144 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i teatr. To też moja pasja, aczkolwiek odkąd zaczęłam studia to nie jestem aktywna teatralnie. Tzn, na spektakle chodzę, ale za czasów liceum sama trochę "aktorzyłam". ![]() Cytat:
![]() No i bardzo dziękuję każdej z osobna za te wszystkie miłe słowa. Cieszę się, że prace Wam się podobają i jeszcze bardziej czuję się zmotywowana do dalszego tworzenia. I coraz poważniej rozważam drugi kierunek, tym razem właśnie gdzieś na ASP. A tak tematycznie- dzisiaj w nocy obudził mnie zatkany nos i jak poszłam na dół po kropelki, to potem do 4 rano czytałam "Drogę królów". Coś czuję, że dzisiaj będę chodziła jak zombie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() też staram się chodzić na basen bo pływanie uwielbiam - ale tu kolejny problem - z włosami mojej długości to na basen można tylko autem jechać, bo pływając godzinę kolejną godzinę suszyłabym kłaki ![]() poza tym od kiedy mam futrzaka w domu, to coraz bardziej specjalizuję się w królikach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Teraz wezmę się albo za książkę z czytnika(moje oczy ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() Ja bawiłam się w teatr w gimnazjum, od szkoły średniej bawię się w samorządy :P czyli zazwyczaj jestem w zarządzie i coś działam. Myślałam teraz o wolontariacie.. a do teatru zbieram się od dłuższego czasu. Nawet kiedyś szukali wolontariuszy do pomocy w teatrze - niestety się nie załapałam. Wyobrażałam sobie wtedy jak dostaję wejściówki na seans i wręczam je sorce od polskiego ![]() W Lublinie działa grupa improwizatorska - jak mam czas to z chęcią idę na ich występy ![]() ![]() Arwen123 zmieniasz stopkę? Ja już mam 10 książek , jest 9 tydzień roku czyli wychodzi jedna książka tygodniowo i jedna w zanadrzu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | |
catsanova
|
Arwen obiecane tytuły:
N. Jordan- Usidlić piękność (cała seria o siostrach jest bardzo fajna) M. Balogh- Sekretna kochanka M.Balogh- Potem uwodzenie (tu też cała seria o siostrach) G. Foley- Pani pożądania E.James- Rozkosz za rozkosz TUTAJ masz wszystkie z tej serii, a TUTAJ wszystkie w Matrasie (choć pewnie w księgarniach stacjonarnych znajdzie się więcej i z lepszymi promo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
![]()
You'll become one of those hunchbacked, lonely old men, sitting in the corner of a crowded cafe, mumbling to yourself ''My ass is twitching. You people make my ass twitch''. Edytowane przez aneidra Czas edycji: 2015-02-23 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 2.Wrzucaj, wrzucaj. Ja tam chętnie popodziwiam ![]() 3. No niestety jestem w plery już- utknęłam na ósmej książce. Przede wszystkim przez to zlecenie malarskie, bo przez tydzień w ogóle nie miałam czasu na czytanie. A że książka swoje rozmiary ma (960 str) to też idzie wolniej. Ale postaram się teraz podgonić ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
catsanova
|
Jak masz możliwość to zaglądnij jeszcze do Dedalusa
![]()
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
aż mi się zachciało iść na spacer do księgarni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj skończyłam czytać "Tabu", a z biblioteki wzięłam dziennik Jerzego Stuhra "Tak sobie myślę...Dziennik czasu choroby" nagle zapragnęłam odmiany Mam już/dopiero 8 książek, 3 w styczniu, 5 w lutym, a 6 zaczęłam, to forum działa mobilizująco ![]()
Nie ma bardziej szczerej miłości, niż miłość do jedzenia George Bernard Shaw Edytowane przez zimna woda Czas edycji: 2015-02-23 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Rozeznanie
|
Trochę spód się błyszczy bo dałam dużo lakieru.
Powiedzcie mi dziewczynki, czy się nadaję? (tył jest cały biały więc nie cykałam zdjęcia). Czy do tego filcu(wnętrza) zrobić jeszcze różyczki filcowe czy tak jest okej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dedalus mi trochę nie po drodze, ale i tak będę musiała niedługo jechać dokładnie w te okolice po odbiór książek z allegro, więc pewnie i Dedalusa oblecę w końcu. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Raczkowanie
|
ja się wreszcie poszłam zapisać tu do biblioteki
![]() bo zawsze albo swoje miałam, albo przywoziłam zapasy ze swojej biblioteki, albo z czytnika ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
![]() |
#1157 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za miłe słowa dziewczyny
![]() ![]() Zabrałam się za Pierwszy Dotyk Ognia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 | ||||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam psa, któremu poświęcam dużo czasu. Treningi, spacery, mizianie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no mój zwierz nie ma za bardzo ochoty na żadne treningi, za leniwy jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | |
catsanova
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1161 |
Wtajemniczenie
|
małgos fajna ta szkatułka. co prawda nie wiem jak miałyby te rózyczki wygladac ale i tak w srodku na klapie jest motyw rózy jakbys dodała cos jeszcze to mogłoby byc za duzo.
fajne macie te zainteresowania ![]() ![]() no i mam jeszcze manie zbierania starych niepotrzebnych rzeczy i reanimowania ich. cos na zasadzie- nogi od maszyny na stolik, stary czajnik na osłonke do kwiatka itd. z targów staroci wychodze nieomal z płaczem ze budzet skromny i jedyne czego zazdroszcze mieszkancom duzych miast to śmietników ![]() Arwen tej znajomej twojej mamy to ja sie nie dziwię -ale jak cos to pamietaj ze moge cie adoptowac ![]() ![]() przeczytałam Geritssen "Czarna Loteria" i jestem troche rozczarowana. od razu sie kapnełam kto zabija a autorka zamiast sie skupic zeby tak prosto nie było to sie skupiła na watku romansowym na zasadzie ach kiedyz on zerwie z niej te szmaty bo ich płomien pozadania spali. nie powiem szybko sie czyta ale lepsze oj lepsze gerritsen ksiazki pisywała.najbardziej sie boje ze zaczyna pisac na ilosc nie jakosc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
wypożyczyłam sobie między innymi "Drzwi do piekła" Nurowskiej, bo ostatnio jakoś mi się ta autorka ciągle gdzieś przewijała i to z pozytywnymi komentarzami, a póki co to średnio mi się czyta
![]() no ale może się jeszcze rozkręci... ![]() czytała któraś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Wtajemniczenie
|
ja czytałam Nurowskiej wszystko. nie zebym była fanką ale akurat dyrektorka biblioteki chyba nia jest i ciagle kupuje (aczkolwiek nie widze zeby ta nurowska była rozchwytywana)
to co Ty czytasz to o tej lasce co meza zabiła? no cóz tyle pamietam ![]() bardziej pamietam "panny i wdowy" :-D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1165 | |
Rozeznanie
|
Puntodivistano to jest ciężko określić, jak się jest zagorzałym kibicem
![]() ![]() ![]() Prócz czytania lubię jeszcze kosmetyki, buszowanie w necie, czytanie pudelka, malowanie paznokci, zakupy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]()
Nie ma bardziej szczerej miłości, niż miłość do jedzenia George Bernard Shaw Edytowane przez zimna woda Czas edycji: 2015-02-24 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czytałyście "Strefa cienia. Trzy lata z psychopatą" Wiktorii Zender? Chyba wezmę dzisiaj do dyliżansu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zimna Wodo a jaki to wasz ulubiony zespół? "prawo krwi" tez czytałam i podpisuje sie pod Twoim wpisem obiema rekami."czarna Loteria" ma taka sama okładkę zastanawiam sie czy to aby nie taka seria-szybko-niezbyt skomplikowane+romans. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
Marianno, pytasz o muzykę, czy o piłkę?
![]() ![]() Ostatnia książka, którą czytalam, Tabu była niezła, też szybko łatwo ale jednak bardziej kryminał, jednak w moim mniemaniu nic nie pobije "mojego" Harrego H ![]()
![]() |
#1169 |
Wtajemniczenie
|
w sumie to o zespół muzyczny pytałam ale pochwal sie tym i tym. Z zagorzałym kibicem mieszkałam 20pare lat w domu i w sumie na złosc jemu wielbiłam konkurencyjna druzynę
![]() ![]() ![]() tak zgodze sie ze i te serie gerritsen da sie przeczytac ale wiesz ta autorka ma duzooo duzo lepsze ksiazki i jak sie najpierw trafi na te lepsze potem na te to jest jakis element rozczarowania. oswiec mnie kto to jest Harry h? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Rozeznanie
|
Harry Hole, bohater serii autorstwa Jo Nesbo, najlepszy papierowy śledczy
Ja się na którymś wyjazdowym meczu znalazłam w samym środku wielkiej grupy wielkich kibiców, dobrze, że mnie mąż jakoś wypchnął a policjant pilnujący wyciągnął, bo by mnie zgnietli. Ulubiona grupa muzyczna to Oberschlesien, kiedyś brali udział w Must be the music, może kojarzycie. Jedna z ostatnich książek które czytałam, była o policjantce, która była lesbijką, miło się zdziwiłam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.