Maniaczki książek- ploteczki moli książkowych - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-22, 22:42   #1141
marianna144
Wtajemniczenie

Dot.: Maniaczki książek- ploteczki moli książkowych

Arwen jestem pod wielkim wrazeniem masz Kobieto wielki talent: i pisze to która wielbi wszelkie talenty a sama bez linijki prostej linii nie narysuje duzo sobie liczysz za taka prace np ołówkiem?
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-23, 06:53   #1142
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1134
Ale niesamowicie Jest talent

A poza czytaniem dziewczyny, macie czas jeszcze na inne hobby, jak Arwen123?

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-23, 07:04   #1143
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Arwen123 supper!

ja czytam, mam koty, biegam, na wiosne planuje zaczac jezdzic konno znowu

zaczelam procz kinga czytac '52 zmiany' leo babauty o regine brett 'bog nigdy nie mruga'
Stary 2015-02-23, 08:09   #1144
Arwen123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
Arwen jestem pod wielkim wrazeniem masz Kobieto wielki talent: i pisze to która wielbi wszelkie talenty a sama bez linijki prostej linii nie narysuje duzo sobie liczysz za taka prace np ołówkiem?
To zależy od formatu w jakim jest praca no i właśnie czym jest wykonana. Za ostatnie prace farbami na formacie 70x50 brałam 70 zł. Wydaje mi się, że to dobra cena jak się weźmie pod uwagę czas, pot i krew przelane podczas tworzenia . Zazwyczaj też rysowałam dla bliższych znajomych, więc albo dostawali ode mnie portrety w prezencie, albo kasowałam ich raczej symbolicznie (powiedzmy koło 20 zł za ołówek na A4). No i moją największą fanką i stałą klientką jest moja mama. Już całe piętro w domu obwiesiła moimi pracami . Na ogół jednak nie zarabiam na rysowaniu, robię to bardziej dla siebie, chociaż przyznam, że i taką opcję brałam pod uwagę.

Cytat:

Nie wiem czy to się liczy, ale moją kolejną pasją są perfumy i w ogóle zapachy. Fascynuje mnie to i staram się poznawać jak najwięcej zapachów, jak najwięcej rozpoznać itp itd. Może mało czasochłonna pasja, ale za to obciążająca dla portfela.
No i teatr. To też moja pasja, aczkolwiek odkąd zaczęłam studia to nie jestem aktywna teatralnie. Tzn, na spektakle chodzę, ale za czasów liceum sama trochę "aktorzyłam". Uwielbiałam stać na scenie.

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
Arwen123 supper!

zaczelam procz kinga czytac '52 zmiany' leo babauty o regine brett 'bog nigdy nie mruga'
Zawsze chciałam nauczyć się jeździć konno, ale jakoś się nie złożyło jeszcze. Może kiedyś...

No i bardzo dziękuję każdej z osobna za te wszystkie miłe słowa. Cieszę się, że prace Wam się podobają i jeszcze bardziej czuję się zmotywowana do dalszego tworzenia. I coraz poważniej rozważam drugi kierunek, tym razem właśnie gdzieś na ASP.

A tak tematycznie- dzisiaj w nocy obudził mnie zatkany nos i jak poszłam na dół po kropelki, to potem do 4 rano czytałam "Drogę królów". Coś czuję, że dzisiaj będę chodziła jak zombie...

Cytat:
„Nie ma dla mnie wystarczająco dużej filiżanki herbaty ani wystarczająco długiej książki.”-
- C.S. Lewis
Arwen123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-23, 08:40   #1145
impossivel
Raczkowanie

Dzień dobry

Cytat:

hmmm... też kiedyś stawałam na scenie i całkiem dobrze się przy tym bawiłam, ale w wyniku braków czasowych przestałam gdzieś na etapie liceum to było faktycznie mocno czasochłonne hobby teraz jedynie bywam na spektaklach

też staram się chodzić na basen bo pływanie uwielbiam - ale tu kolejny problem - z włosami mojej długości to na basen można tylko autem jechać, bo pływając godzinę kolejną godzinę suszyłabym kłaki

poza tym od kiedy mam futrzaka w domu, to coraz bardziej specjalizuję się w królikach
impossivel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-23, 11:41   #1146
malgos93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Arwen123 Pokaż wiadomość
O, to tym bardziej wpisuję na listę, bo lubię książki, w których do końca nie wiadomo jak się skończy a potem na ostatnich stronach następuje opad szczęki do samej podłogi .

Właśnie skończyłam, nie będę zdradzać akcji całej powieści ale rozpłakałam się na koniec. Im bliżej zakończenia tym bardziej to wszystko składa się w logiczną całość. Jeśli dopadniesz tą książkę - to pogadamy o niej bo nie chcę spoilerować
Teraz wezmę się albo za książkę z czytnika(moje oczy ) - albo została mi jeszcze jedna interesująca z biblioteki, chyba 2 z nich oddam bo wydają mi się średnie.. Muszę kupić sobie internet w komórce to na bieżąco będę sprawdzać opinie na LC - bo niestety w dużej mierze się nimi kieruję.

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:

wcześniej wrzuciłam dziewczynom moje pracę, ogólnie zajmuję się decoupage. Dziś postaram się wrzucić wam skończone pudełeczko bo potrzebuję opinii czy dokleić różyczki jeszcze na filc, czy taki wygląd już jest w porządku

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
To zależy od formatu w jakim jest praca no i właśnie czym jest wykonana. Za ostatnie prace farbami na formacie 70x50 brałam 70 zł. Wydaje mi się, że to dobra cena jak się weźmie pod uwagę czas, pot i krew przelane podczas tworzenia . Zazwyczaj też rysowałam dla bliższych znajomych, więc albo dostawali ode mnie portrety w prezencie, albo kasowałam ich raczej symbolicznie (powiedzmy koło 20 zł za ołówek na A4). No i moją największą fanką i stałą klientką jest moja mama. Już całe piętro w domu obwiesiła moimi pracami . Na ogół jednak nie zarabiam na rysowaniu, robię to bardziej dla siebie, chociaż przyznam, że i taką opcję brałam pod uwagę.

Nie wiem czy to się liczy, ale moją kolejną pasją są perfumy i w ogóle zapachy. Fascynuje mnie to i staram się poznawać jak najwięcej zapachów, jak najwięcej rozpoznać itp itd. Może mało czasochłonna pasja, ale za to obciążająca dla portfela.
No i teatr. To też moja pasja, aczkolwiek odkąd zaczęłam studia to nie jestem aktywna teatralnie. Tzn, na spektakle chodzę, ale za czasów liceum sama trochę "aktorzyłam". Uwielbiałam stać na scenie.

Ja próbowałam coś sprzedawać ale nie wyszło wiec moje prace idą po znajomych lub rodzinie
Ja bawiłam się w teatr w gimnazjum, od szkoły średniej bawię się w samorządy :P czyli zazwyczaj jestem w zarządzie i coś działam. Myślałam teraz o wolontariacie.. a do teatru zbieram się od dłuższego czasu. Nawet kiedyś szukali wolontariuszy do pomocy w teatrze - niestety się nie załapałam. Wyobrażałam sobie wtedy jak dostaję wejściówki na seans i wręczam je sorce od polskiego
W Lublinie działa grupa improwizatorska - jak mam czas to z chęcią idę na ich występy Zazwyczaj przy okazji organizowanej imprezy "Jarmark Jagielloński", byłam też na ich płatnym występie, teraz bym się wybrała bo mają robić impro serial - ale niestety mam zajęcia w środy od 8 do 20

Arwen123
zmieniasz stopkę?
Ja już mam 10 książek , jest 9 tydzień roku czyli wychodzi jedna książka tygodniowo i jedna w zanadrzu

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez impossivel Pokaż wiadomość
Dzień dobry

hmmm... też kiedyś stawałam na scenie i całkiem dobrze się przy tym bawiłam, ale w wyniku braków czasowych przestałam gdzieś na etapie liceum to było faktycznie mocno czasochłonne hobby teraz jedynie bywam na spektaklach

też staram się chodzić na basen bo pływanie uwielbiam - ale tu kolejny problem - z włosami mojej długości to na basen można tylko autem jechać, bo pływając godzinę kolejną godzinę suszyłabym kłaki

poza tym od kiedy mam futrzaka w domu, to coraz bardziej specjalizuję się w królikach
Ja też lubię pływać, w podstawowce i gimnazjum mieliśmy basen w ramach wf-u. Później żałowałam, że w szkole średniej ani na studiach tego nie ma. Usilnie próbowałam się zapisać na aqua fitness - ale właśnie ze względu na długie włosy jakoś ten pomysł umierał w zarodku. Ja ostatnio staram się być regularna i chodzę na piłkę nożną kobiet. Wcześniej w wakacje sobie kopałam, niestety jak przyszedł rok akademicki i też dziewczyny prawie do zimy biegały po dworze - to zrezygnowałam i czekałam aż będą zajęcia na hali.
malgos93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-23, 12:56   #1147
aneidra
catsanova

Arwen obiecane tytuły:
N. Jordan- Usidlić piękność (cała seria o siostrach jest bardzo fajna)
M. Balogh- Sekretna kochanka
M.Balogh- Potem uwodzenie (tu też cała seria o siostrach)
G.
Foley- Pani pożądania
E.James- Rozkosz za rozkosz

TUTAJ masz wszystkie z tej serii, a TUTAJ wszystkie w Matrasie (choć pewnie w księgarniach stacjonarnych znajdzie się więcej i z lepszymi promo )

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Chciałabym w ogóle mieć jakieś hobby oprócz czytania, które w takim samym stopniu będzie mnie pochłaniać

Edytowane przez aneidra
Czas edycji: 2015-02-23 o 12:58
aneidra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-23, 15:45   #1148
Arwen123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malgos93 Pokaż wiadomość
1.Właśnie skończyłam, nie będę zdradzać akcji całej powieści ale rozpłakałam się na koniec. Im bliżej zakończenia tym bardziej to wszystko składa się w logiczną całość. Jeśli dopadniesz tą książkę - to pogadamy o niej bo nie chcę spoilerować

2.wcześniej wrzuciłam dziewczynom moje pracę, ogólnie zajmuję się decoupage. Dziś postaram się wrzucić wam skończone pudełeczko bo potrzebuję opinii czy dokleić różyczki jeszcze na filc, czy taki wygląd już jest w porządku

3.Arwen123
zmieniasz stopkę?
Ja już mam 10 książek , jest 9 tydzień roku czyli wychodzi jedna książka tygodniowo i jedna w zanadrzu
1. Postaram się ją gdzieś dopaść. Mam nadzieję, że się uda.
2.Wrzucaj, wrzucaj. Ja tam chętnie popodziwiam .
3. No niestety jestem w plery już- utknęłam na ósmej książce. Przede wszystkim przez to zlecenie malarskie, bo przez tydzień w ogóle nie miałam czasu na czytanie. A że książka swoje rozmiary ma (960 str) to też idzie wolniej. Ale postaram się teraz podgonić .

Cytat:
Napisane przez aneidra Pokaż wiadomość
Arwen obiecane tytuły:
N. Jordan- Usidlić piękność (cała seria o siostrach jest bardzo fajna)
M. Balogh- Sekretna kochanka
M.Balogh- Potem uwodzenie (tu też cała seria o siostrach)
G.
Foley- Pani pożądania
E.James- Rozkosz za rozkosz

TUTAJ masz wszystkie z tej serii, a TUTAJ wszystkie w Matrasie (choć pewnie w księgarniach stacjonarnych znajdzie się więcej i z lepszymi promo )
Strasznie, strasznie Ci dziękuję! Wszystkie tytuły już wpisane na listę, jutro idę polować do Matrasa.

Cytat:
„Nie ma dla mnie wystarczająco dużej filiżanki herbaty ani wystarczająco długiej książki.”-
- C.S. Lewis
Stary 2015-02-23, 16:13   #1149
aneidra
catsanova

Jak masz możliwość to zaglądnij jeszcze do Dedalusa
Stary 2015-02-23, 16:35   #1150
impossivel
Raczkowanie

aż mi się zachciało iść na spacer do księgarni
Stary 2015-02-23, 16:36   #1151
zimna woda
Rozeznanie

Cytat:

Ja mam czas tylko na czytanie, a poza tym nie umiem rysować, śpiewać itd, chociaż nie, jestem kibicem piłki nożnej, tyko to więcej niż hobby
Dzisiaj skończyłam czytać "Tabu", a z biblioteki wzięłam dziennik Jerzego Stuhra "Tak sobie myślę...Dziennik czasu choroby" nagle zapragnęłam odmiany

Mam już/dopiero 8 książek, 3 w styczniu, 5 w lutym, a 6 zaczęłam, to forum działa mobilizująco

Edytowane przez zimna woda
Czas edycji: 2015-02-23 o 16:38
zimna woda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-23, 17:23   #1152
malgos93
Rozeznanie

Cytat:
aż mi się zachciało iść na spacer do księgarni
ja z tej radości zaszłam do biblioteki i dorwałam 2 książki
Stary 2015-02-23, 17:25   #1153
malgos93
Rozeznanie

Trochę spód się błyszczy bo dałam dużo lakieru.
Powiedzcie mi dziewczynki, czy się nadaję? (tył jest cały biały więc nie cykałam zdjęcia).
Czy do tego filcu(wnętrza) zrobić jeszcze różyczki filcowe czy tak jest okej?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150223_16_30_35_Pro.jpg (86,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150223_16_30_49_Pro.jpg (94,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150223_16_30_55_Pro.jpg (77,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150223_16_31_05_Pro.jpg (73,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150223_16_31_17_Pro.jpg (66,3 KB, 6 załadowań)
Stary 2015-02-23, 17:59   #1154
Arwen123
Rozeznanie

Cytat:
Powiedzcie mi dziewczynki, czy się nadaję? (tył jest cały biały więc nie cykałam zdjęcia).
Moim zdaniem jest bardziej niż okej, ale jak ci się chce to dorób jeszcze te różyczki, bo na pewno będą fajnie wyglądać. Chyba że bardzo ci się nie chce to zostaw jak jest, bo jest dobrze.

Dedalus mi trochę nie po drodze, ale i tak będę musiała niedługo jechać dokładnie w te okolice po odbiór książek z allegro, więc pewnie i Dedalusa oblecę w końcu.

Cytat:
- C.S. Lewis
Stary 2015-02-23, 19:00   #1155
impossivel
Raczkowanie

Cytat:
ja z tej radości zaszłam do biblioteki i dorwałam 2 książki
ja się wreszcie poszłam zapisać tu do biblioteki
bo zawsze albo swoje miałam, albo przywoziłam zapasy ze swojej biblioteki, albo z czytnika

Cytat:
ślicznie jest
Stary 2015-02-23, 19:09   #1156
zimna woda
Rozeznanie

Cytat:
ślicznie jest
tak, tak śliczności
Stary 2015-02-23, 19:21   #1157
malgos93
Rozeznanie

Dziękuję za miłe słowa dziewczyny, mam nadzieję że koleżanka będzie zadowolona z prezentu
Zabrałam się za Pierwszy Dotyk Ognia
Stary 2015-02-23, 20:08   #1158
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
Lubię patrzeć na konie. Są takie majestatyczne.

Cytat:
To ciekawe, dosyć osobliwe Może kiedyś sama jakiś zapach stworzysz

Cytat:
To tak jak ja w psach

Cytat:
Chciałabym w ogóle mieć jakieś hobby oprócz czytania, które w takim samym stopniu będzie mnie pochłaniać
Oj tak, z czasem jest kiepsko Ale ponoć jak się chce to doba się rozciąga Nie wiem jak bo moja w dalszym ciągu 24 h

Cytat:
Napisane przez zimna woda Pokaż wiadomość
Ja mam czas tylko na czytanie, a poza tym nie umiem rysować, śpiewać itd, chociaż nie, jestem kibicem piłki nożnej, tyko to więcej niż hobby
Czyli co?

Ja mam psa, któremu poświęcam dużo czasu. Treningi, spacery, mizianie To mój drugi sposób na życie

Cytat:
Mi się tak podoba, bez różyczek

Stary 2015-02-23, 20:18   #1159
impossivel
Raczkowanie

Cytat:
Lubię patrzeć na konie. Są takie majestatyczne.

To tak jak ja w psach

Ja mam psa, któremu poświęcam dużo czasu. Treningi, spacery, mizianie To mój drugi sposób na życie
no mnie też konie zachwycają od zawsze chciałam się nauczyć jeździć, ale jakoś nie było okazji...

no mój zwierz nie ma za bardzo ochoty na żadne treningi, za leniwy jest za to uwielbia mizianki, a ja jakbym tylko miała możliwości to mogłabym na niego patrzeć i patrzeć i patrzeć...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-23, 20:54   #1160
aneidra
catsanova

Cytat:
Oj tak, z czasem jest kiepsko Ale ponoć jak się chce to doba się rozciąga Nie wiem jak bo moja w dalszym ciągu 24 h
W moim przypadku nie o czas chodzi, chociaż czasem przydałoby się więcej godzin w dobie Mi bardziej chodzi o to, żeby mnie to zafascynowało i wkręciło. Kiedyś chodziłam, wręcz latałam na step czy aerobik (trener swoją drogą był genialny- wymagający niesamowicie, wyciskał nas bez oporów, ale po takim wojsku zadowolenie z siebie niewyobrażalne ). A teraz do wszystkiego co się zabieram, to na początku z werwą a potem już jakoś zapał stygnie
Stary 2015-02-23, 22:06   #1161
marianna144
Wtajemniczenie

małgos fajna ta szkatułka. co prawda nie wiem jak miałyby te rózyczki wygladac ale i tak w srodku na klapie jest motyw rózy jakbys dodała cos jeszcze to mogłoby byc za duzo.

fajne macie te zainteresowania u mnie poza ksiazkami jest mania grzebania w ziemi (a mam jej mało co:-P ) czyli wyzywam sie na kwiatkach doniczkowych w lecie. (ciekawostka- jak dbam o kwiatki w ciemno to jest ok jak sie naczytam o uprawie danego gatunku to wychodzi mi na odwrót)
no i mam jeszcze manie zbierania starych niepotrzebnych rzeczy i reanimowania ich. cos na zasadzie- nogi od maszyny na stolik, stary czajnik na osłonke do kwiatka itd. z targów staroci wychodze nieomal z płaczem ze budzet skromny i jedyne czego zazdroszcze mieszkancom duzych miast to śmietników fajne rzeczy tam ludzie wystawiają. (podobno widziałam to tylko w necie ale i tak zazdroszczę)

Arwen tej znajomej twojej mamy to ja sie nie dziwię -ale jak cos to pamietaj ze moge cie adoptowac dobrze gotuje sprzatac lubie a ty tylko siedz i rysuj

przeczytałam Geritssen "Czarna Loteria" i jestem troche rozczarowana. od razu sie kapnełam kto zabija a autorka zamiast sie skupic zeby tak prosto nie było to sie skupiła na watku romansowym na zasadzie ach kiedyz on zerwie z niej te szmaty bo ich płomien pozadania spali.
nie powiem szybko sie czyta ale lepsze oj lepsze gerritsen ksiazki pisywała.najbardziej sie boje ze zaczyna pisac na ilosc nie jakosc.
Stary 2015-02-23, 22:25   #1162
impossivel
Raczkowanie

wypożyczyłam sobie między innymi "Drzwi do piekła" Nurowskiej, bo ostatnio jakoś mi się ta autorka ciągle gdzieś przewijała i to z pozytywnymi komentarzami, a póki co to średnio mi się czyta
no ale może się jeszcze rozkręci...

czytała któraś?
Stary 2015-02-23, 22:57   #1163
marianna144
Wtajemniczenie

ja czytałam Nurowskiej wszystko. nie zebym była fanką ale akurat dyrektorka biblioteki chyba nia jest i ciagle kupuje (aczkolwiek nie widze zeby ta nurowska była rozchwytywana)
to co Ty czytasz to o tej lasce co meza zabiła? no cóz tyle pamietam jak i to ze na pewno jest kontynuacja.
bardziej pamietam "panny i wdowy" :-D
Stary 2015-02-24, 11:24   #1164
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
W moim przypadku nie o czas chodzi, chociaż czasem przydałoby się więcej godzin w dobie Mi bardziej chodzi o to, żeby mnie to zafascynowało i wkręciło. Kiedyś chodziłam, wręcz latałam na step czy aerobik (trener swoją drogą był genialny- wymagający niesamowicie, wyciskał nas bez oporów, ale po takim wojsku zadowolenie z siebie niewyobrażalne ). A teraz do wszystkiego co się zabieram, to na początku z werwą a potem już jakoś zapał stygnie
Mam to samo. W sumie poza książkami i malowanie paznockci (o ile to drugie można w ogóle nazwać hobby) nic mnie nie przyciągnęło na dłużej. Miałam tylko jakieś chwilowe fascynacje. Wyglądało to tak, że na początku szał, a potem entuzjazm słabł i porzucałam daną "pasję". Pewnie można by powiedzieć o mnie, że jestem człowiekiem bez zainteresowań. Przykre.

mc266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-24, 11:41   #1165
zimna woda
Rozeznanie

Puntodivistano to jest ciężko określić, jak się jest zagorzałym kibicem więcej niż hobby, ale nie będę się rozpisywać, bo popadnę w banały, a i to nie to forum kiedyś, jak byłam niedzieciata, to biegałam z meczu na mecz, jeździłam na wyjazdy...ehhh teraz, jak piszecie, dla mnie doba też ma za mało godzin, niestety.
Prócz czytania lubię jeszcze kosmetyki, buszowanie w necie, czytanie pudelka, malowanie paznokci, zakupy lubię gotować i jeść. Chodzę na mecze i oglądam je w tv. Lubię spacerować, więcej nie pamiętam. No może dodam jeszcze nicnierobieniesłuch anie muzyki i takie tam. Czasem chodzimy z mężem na koncert naszej ulubionej grupy, ale to rzadko.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
przeczytałam Geritssen "Czarna Loteria" i jestem troche rozczarowana. od razu sie kapnełam kto zabija a autorka zamiast sie skupic zeby tak prosto nie było to sie skupiła na watku romansowym na zasadzie ach kiedyz on zerwie z niej te szmaty bo ich płomien pozadania spali.
nie powiem szybko sie czyta ale lepsze oj lepsze gerritsen ksiazki pisywała.najbardziej sie boje ze zaczyna pisac na ilosc nie jakosc.
ja ostatnio czytałam Geritssen prawo krwii, to też bardziej romas, nawet nie z wątkiem kryminalnym, tylko o córce, która szuka zaginionego ojca. I masz rację, szybko i łatwo, za łatwo. Teraz czytam dzienniki Stuhra, też mi szybko wchodzą

Edytowane przez zimna woda
Czas edycji: 2015-02-24 o 11:38
zimna woda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-24, 12:01   #1166
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez mc266 Pokaż wiadomość
Wyglądało to tak, że na początku szał, a potem entuzjazm słabł i porzucałam daną "pasję". Pewnie można by powiedzieć o mnie, że jestem człowiekiem bez zainteresowań. Przykre.
Dlaczego? Właśnie w taki sposób szuka się tego co Cię zakręci najbardziej

Cytat:
Puntodivistano to jest ciężko określić, jak się jest zagorzałym kibicem więcej niż hobby, ale nie będę się rozpisywać, bo popadnę w banały, a i to nie to forum
Czyli, że to prawdziwa pasja

Czytałyście "Strefa cienia. Trzy lata z psychopatą" Wiktorii Zender?
Chyba wezmę dzisiaj do dyliżansu

Stary 2015-02-24, 12:16   #1167
marianna144
Wtajemniczenie

Cytat:
Puntodivistano to jest ciężko określić, jak się jest zagorzałym kibicem więcej niż hobby, ale nie będę się rozpisywać, bo popadnę w banały, a i to nie to forum kiedyś, jak byłam niedzieciata, to biegałam z meczu na mecz, jeździłam na wyjazdy...ehhh teraz, jak piszecie, dla mnie doba też ma za mało godzin, niestety.
Prócz czytania lubię jeszcze kosmetyki, buszowanie w necie, czytanie pudelka, malowanie paznokci, zakupy lubię gotować i jeść. Chodzę na mecze i oglądam je w tv. Lubię spacerować, więcej nie pamiętam. No może dodam jeszcze nicnierobieniesłuch anie muzyki i takie tam. Czasem chodzimy z mężem na koncert naszej ulubionej grupy, ale to rzadko.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

ja ostatnio czytałam Geritssen prawo krwii, to też bardziej romas, nawet nie z wątkiem kryminalnym, tylko o córce, która szuka zaginionego ojca. I masz rację, szybko i łatwo, za łatwo. Teraz czytam dzienniki Stuhra, też mi szybko wchodzą

Zimna Wodo a jaki to wasz ulubiony zespół?

"prawo krwi" tez czytałam i podpisuje sie pod Twoim wpisem obiema rekami."czarna Loteria" ma taka sama okładkę zastanawiam sie czy to aby nie taka seria-szybko-niezbyt skomplikowane+romans.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-24, 12:55   #1168
zimna woda
Rozeznanie

Marianno, pytasz o muzykę, czy o piłkę? taka seria szybko+łatwo+romans nie jest zła, ale jest jakiś niedosyt
Ostatnia książka, którą czytalam, Tabu była niezła, też szybko łatwo ale jednak bardziej kryminał, jednak w moim mniemaniu nic nie pobije "mojego" Harrego H
Stary 2015-02-24, 13:25   #1169
marianna144
Wtajemniczenie

w sumie to o zespół muzyczny pytałam ale pochwal sie tym i tym. Z zagorzałym kibicem mieszkałam 20pare lat w domu i w sumie na złosc jemu wielbiłam konkurencyjna druzynę przeszło mi jak w szaliku tejze konkurencji wlazłam w sam srodek manifestacji kibiców bo sie chciałam rozejrzec za bratem. na szczescie wsród tych dryblasów nikt nie zwrócił uwagi na taka pchłę jak ja i uszłam z zyciem bo jak zwykle najpierw robie potem mysle

tak zgodze sie ze i te serie gerritsen da sie przeczytac ale wiesz ta autorka ma duzooo duzo lepsze ksiazki i jak sie najpierw trafi na te lepsze potem na te to jest jakis element rozczarowania.

oswiec mnie kto to jest Harry h?
Stary 2015-02-24, 13:31   #1170
zimna woda
Rozeznanie

Harry Hole, bohater serii autorstwa Jo Nesbo, najlepszy papierowy śledczy

Ja się na którymś wyjazdowym meczu znalazłam w samym środku wielkiej grupy wielkich kibiców, dobrze, że mnie mąż jakoś wypchnął a policjant pilnujący wyciągnął, bo by mnie zgnietli.
Ulubiona grupa muzyczna to Oberschlesien, kiedyś brali udział w Must be the music, może kojarzycie.
Jedna z ostatnich książek które czytałam, była o policjantce, która była lesbijką, miło się zdziwiłam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości