|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XIII
no na prawde wole jak sie kokosi mimo ze boli...
zapycham sie słodkim i czekam coś tam sie ruszyło ale daje jej jeszcze ze dwie h niby nózki wypchnęła w bok bo ja po nich smerałam ale dziwne jakby miała mnei w nosie i sobie spała to do niej niepodobne.... Eh mały terrorysta
|
|
#452 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super ze tez masz takie podejscie ![]() myslalam ze to ja dziwacze. Cytat:
![]() Ja tez juz nie spie najlepiej no i sie budze po 8. Wstajemy z wyra,ogarniac sniadanko itd ![]() Potem spacer z Kaperkiem ![]() I mamy dzis tylko zamiesc i zetrzec ser zolty do spaghetti mniam!![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------
|
|||
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
O sonia to dzis relaxik?
![]() Ja dzis na 17 wizyta. Na obiad wyjme pierogi bo nie chce mi sie nic robic.
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
obudziła sie chrabianka z czkawką
ufff co matce dziecko stracha napedziło
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy ja mam wrażenie, czyt urósł?
![]() pomiędzy zdjęciami jest tydzień różnicy
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-02-24 o 09:15 |
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
7juz jest urusł
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam jeszcze raz
|
|
|
|
#459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
My dzis zostaliśmy w domu, bo w nocy znów synka bolał brzuszek :/ Rano zrobił brzydka kupę ze śluzem i jakby czymś różowym, mam nadz.że nie była to krew Poza tym standard czyli przytkany nos i sporadyczny suchy kaszel ![]() Do lekarza brak miejsc trzeba przyjsć i czekać. Ech po wczorajszych przebojach z moim samopoczuciem troche sie boję jak zniosę siedzenie w przychodni Jak czytam o patologicznych zachowaniach niektórych członków waszych rodzin to naprawdę Wam współczuję - alkoholizm, agresja itp. Straszne to, współczuję Dziewczyny Cytat:
![]() Ja to w ogóle mam takie dziwne podejscie, że wolę cos kupić i moze się nie przydać bo wtedy i tak mi nie szkoda tej kasy i sie cieszę, ze niepotrzebne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zgadzam się. Ja mam je liczyć i to jest bez sensu, bo mój często najbardziej szaleje jak sie juz położę czyli po 21 i zanim wstanę czyli ok.7, a ruchy mam liczyć od 9 do 21. Poza tym w ciagu dnia jak coś robię to nie koncentruję sie na nich i tak w niedzielę nic nie policzyłam bo to spacer, to zakupy... Cytat:
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-02-24 o 09:18 |
||||
|
|
|
#460 |
|
BAN stały
|
Moja czasami cos tam puknie 2 razy i potem długo cisza, podejrzewa, ze śpi, przeciągnięcia się i potem spi dalej. Dlatego uważam ze to liczenie jest bez sensu bo niby mialabym panikowac w każdej takiej sytuacji bo nie ruszyła się 10 razy?
|
|
|
|
#461 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() My już też nie śpimy, zjadłam śniadanko i oglądam ddtvn ![]() Dzisiaj mam dzień lenia może jakieś spaghetti później zrobie albo pizze mam czas do 17 bo Tż wraca wtedy z pracy![]() Malinka-gratuluje rozpoczęcia decydującego miesiąca ![]()
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
gossip Ty osiwiejesz do porodu albo padniesz na zawał jak będziesz tak analizować młodej ruchy.
Ja właśnie wcinam śniadanko a na 11:00 jadę na pedicure. FlightlessBird zmienił pozycję i jest bardziej piłkowy brzusio Pozdrawiam Malinka
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam że każda ogarnięta i świadoma ciążówka czuwa nad ruchami i wie kiedy coś jest nie tak i to nie chodzi o to żeby liczyć ruchy a zwracać uwagę czy jest ok
|
|
#464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratki 9 miesiąca! !!Cytat:
do mnie nigdy nie dzwonią, raz się może zdarzyło. Ale brat tz ma podkrasc kasę mamie? Jak to?? To niech tesciowa nic mu nie gada ze ma, schowa przy sobie nosi w kieszeni. Cytat:
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak na poważnie to sie zmartwiłam bo jak Majka napisała każda wie kiedy coś jest nie tak bo wie ile dizecko sie ruszac powinno kiedy i po czym i dlatego sie zaniepokoiłam bo moja do spokojnych nie należy a spała ze mną spokojnie w nocy i sie nie tłukła i sie obudziłam rano i zaczełam jej dokuczac... ae teraz na szczeście sie trochę przebudziła.... Id eśniadanie wciągnać bo zjadłam 3 słodkie wafelki na pobudzenie jej ale to musi byc konkret śniadanie a nie takie coś ![]() Dzis pogrzeb teścia rodzina się zjeżdza już do domu tam... ehhh żeby jakoś przebrneli przez to
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u nas smutne wieści od rana, dziadek męża, na którego 90tce bawiliśmy się podczas Świąt jest w szpitalu zabrała go karetka, miał w nocy trudności z oddychaniem, ma słabe serce ehh ale wierzę, że będzie dobrze..kocham go jak własnego dziadziusia, którego już nie mam ![]() wzięłam się do roboty, żeby odgonić czarne myśli i się narobiłam za cały dzień już:
|
#467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jutro na 15![]() Relaksik ach relaksik;D Pranie tylko sciagne z suszarki bo o nim zapomnialam.Cytat:
|
||
|
|
|
#468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja tesciowa to taka rozgarnieta, a raczej naiwna ze jej nie ufam. No ale jak wyjscia nie bedzie to jej zostawię, tylko nagadam zeby schowała. Cytat:
Na pewno przebrna. ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
|
#469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Współczuje u mnie też jest nie ciekawie z Moim dziadkiem , od Nowego Roku miał już 3 operacje i teraz wrócił do domu ale nie ten człowiek... nie je, schudł...nie wiem jak to dalej będzie ale 85lat do świąt jeździł jeszcze samochodem a teraz ledwo chodzi...:/W ogóle zauważyłam nie tylko ja że bardzo dużo starszych ludzi "się sypie" że tak brzydko powiem:/ gdzie się nie obejrzę to albo ktoś umiera albo szpital...nie wiem co to się dzieje :confused :
|
|
#470 |
|
BAN stały
|
Ale to ma się niby ruszyć 10 razy w ciągu godziny.
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz a ja wolę kupić jak juz będzie potrzeba, i pewnie zaczniemy od jakiegoś dostępnego w aptece a jak nie będzie skutkować to za mówimy ten sab simplex.
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem co czujesz... kciuki oby było wszystko dobrze.
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dziadka ![]() różne są szkoły. Jedne mówią, że od rana ma się liczyć do 10 ruchów i jak się naliczy to można przestać, a jedna, że w ciągu godziny... U mnie nie ma nigdy 10 ruchów każdej godziny |
|
|
|
|
#474 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no i nieraz w ciągu 5-10 minut naliczyłam te około 10 ruchów, przeciągnięć juz teraz raczej, a czasem w ciągu pól godziny nici chyba sie wciaz nie przekręciła, bo pięty i plecy czuję tam gdzie na usg były- a siedziała miednicowo po 34 tym tygodni to coraz mniejsza szansa na obrócenie sie, nie?
|
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Dziewczyny
![]() co do ruchów to u mnie są bardzo często, czasem w ciągu 5 min mam 10 ruchów ![]() i jeszcze nigdy nie musiałam budzić córy, ruszać brzuchem czy coś...
|
#476 |
|
BAN stały
|
Nalozylam sobie henne. Kssztan
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Madzix kciuki za dziadka
|
|
|
|
#478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Spala pewnie albo nie miala ochoty na aerobik ![]() Cytat:
Zdrowka dla dziadka! Rozne sa szkoly z tymi ruchami, ale widze Flight juz mnie ubiegla
|
|
#479 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamawiam właśnie kocyk u Makaszki i wybieram sposób dostawy i mam do wyboru np Allegro Polecony InPost: 0,00zł
![]() Może mi któraś powiedzieć na czym to polega bo nie korzystałam jeszcze z tego ![]() ![]() ![]()
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po sniadaniu sie melduje
chlopaki w szkole a ja z praniem walcze. 2 pralki juz na strych wyniesione, to co suche założone, a to co do prasowania na kupcenna komodzie.. myslalam ze wiecej tego uff ale poki co to ogarnelam szafki chlopakow i kolejne za male ciuchy odlozylam, maz kartony przywiezie to spakuje i wyniose na strych zeby mi to sie nie przelewalo to.. zyskalam tez sporo miejsca w szafie i mam gdzie sukienki malej powiesic No i torbe sobie przynioslam, ale najpierw ja do pralki dam i jak jutro bedzie sucha to pakuje.BLACK jak za pobraniem to pewno zadzwoni i tak jak cie nie bedzie. U mnie roznie raz dzwonia raz nie.. GOSSIP spokojnie mala ma pewnie leniwszy dzien, choc js tez spokojnie wtedy nie siedze tylko ja tracam.. BLACKBERRY kciuki za wizyte ![]() Co do liczenia ruchow to sa dwie szkoły jedni kaza liczyc w określonych godzinach, a drudzy w aktywnych godzinach dziecka.. moja mniej wiecej co 2-3h jest aktywna, wieczorem nawet mocniej sie rozciaga MADZIX zdrowka dla dziadka. Zjadlam paczke zelkow.. to przez was! Zaczytalam sie goniac was i nie wiem kiedy torba sie pusta zrobila.. Ide wieszac pranie i poleze
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

bo wtedy chociaż wiesz, że jest wszystko ok 

ufff
7

u mnie też jest nie ciekawie z Moim dziadkiem , od Nowego Roku miał już 3 operacje i teraz wrócił do domu ale nie ten człowiek... nie je, schudł...nie wiem jak to dalej będzie ale 85lat do świąt jeździł jeszcze samochodem a teraz ledwo chodzi...:/