Marcowe Mamy 2015 cz. IX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-24, 09:39   #481
kasia_adm
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. IX

Rona Alunia gratulacje !!!
Martwi mnie milczenie Marci, mam nadzieję że ok u niej i tuli córeczkę.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 09:46   #482
żona_marcina
Rozeznanie

Chwilę poleżałam i już mi lepiej.

Zadzwoniłam do tej pani od sprzątania i da mi znać co i jak. Na razie pracuje całymi dniami u kogoś w sadzie a oprócz tego sprząta u 2 innych osób przez cały dzień. Gdybym miała dla niej pracę na cały dzień to by nie było problemu, ale tak na 3 czy 4 godziny to ona raczej wolałaby pracować cały dzień w tym sadzie. Rozumiem ją, bo kobieta przyjechała do Polski, żeby jak najwięcej zarobić i przesyłać pieniądze dla swoich małych dzieci. A swoją drogą to współczuję jej, bo zostawiła dwóch synków w wieku 6 i 9 lat z dziadkami, a sama przyjechała do Polski na zarobek.

Ech, biorę się za mopa

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 09:46   #483
gosiaczek221
Raczkowanie

rona1906 , Alunia79 wielkie gratulacje jak cię ciesze że macie już swoje maleństwa na świecie

nocka dziś nawet nawet, udało mi się przespać kilka godzin więc nie jest źle jestem już po kąpieli, głowa umyta, wysuszona i zaraz do piekarni muszę skoczyć po jakieś bułki na śniadanie bo głodna jestem strasznie, malutka chyba też bo tak mnie wali po żołądku jak nigdy

Napisane przez żona_marcina
A wczoraj mąż mnie tak wku...., że miałam ochotę udusić. Powiedziałam mu o tej pani do sprzątania a ten do mnie, że obca baba nie będzie mu prasować koszul. To ja mu powiedziałam, że w takim razie od dzisiaj sam sobie prasuje a poza tym sprząta w domu bo ja się nie rozdwoję przy dziecku. Za chwilę ten zadowolony do mnie, że się umówił ze swoją mamą, że ona będzie mu prasować. Chyba go porąbało, po moim trupie...
Biedny ten mój mąż. Wraca o 15.30 do domu z pracy, w której się nie przemęcza. W domu już ma posprzątane i ugotowane. I w tym wszystkim nie ma czasu uprasować sobie koszuli. Ale już wszystkie głupie filmiki w necie musi codziennie obejrzeć.

Chyba czas na porządną resocjalizację męża

dokładnie co jakiś czas trzeba przypominać tż że nie tylko oni pracują i że ogarnianie chaty to też praca

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 09:49   #484
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Gratulacje Alunia

Ale ten czas leci, a mówią że ostatni miesiąc się dłuży

I zaraz wszyscy sąsiedzi będą pewnie wiedzieć, jaką nieporadną ma ten twój biedny mąż Resocjalizacja, to dobry pomysł byle szybko.

Bardzo łagodnie przechodzi i dobrze byle gorączki mała nie dostała

To na pewno pieczarki... Mi się tak marzyła któregoś dnia pizza z której spływał seeeeer, a pieczarki były ułożone z górką, chrupiące ciasto, mmmm. No i na marzeniach się skończyło.

Przypomniało mi się jak kilka lat temu zatrułam się taką mrożoną pizzą. Masakra. Myślałam, że umrę. Gorączka 40stopni, drgawki, poty i zimno na zmianę, siedziałam i wisiałam na kibelku na zmianę, a ze mnie się dosłownie lało i górą i dołem. Trzymało mnie tak całą noc i pół dnia... Co gorsze, albo lepsze dzień wcześniej TŻ mi się oświadczył hehehe, śmiał się że to moja reakcja na jego wyznanie

Moja noc dla odmiany dzisiaj spokojna. Tylko przed snem młoda tak szalała jakby co najmniej się czegoś nawąchała hehe

Hahaha - moze to reakcja na zaręczyny była

Ja jestem pewna na pieczarki bo jak o nich mysle to mi niedobrze .
Cieżko było jest strawić bo pływały tylko w żółci żołądkowej a cała reszta została strawina .

Moje odczucia bardzo podobne do Twoich tylko bez tem - puls mam wysoki ...
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 09:52   #485
aaakarolina
Wtajemniczenie

dzień dobry
witam się w dwupaku i tak mi dobrze na razie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Hej. My juz po. Urodzilismy sie o 16.47 i 16.48. Coreczka byla owinieta pepowina 3 razy... Po 3 zapisach ktg zarządzono CC na cito i takim oto sposobem moje skarby juz sa na swiecie. Alicja 49 cm i 2490 g oraz Piotr 51 cm i 3250. Leza w inkubatorze i grzeja sie razem do jutra

Z racji tego, ze cesarka miala byc jutro nie zdazylam oporzadzic pipki i pani mnie golila na lozku. Na dodatek 20 min przed zjadlam PIEROGI haha. Cala droge na sale ryczalam, bo nie wiedzialam co sie dzieje, zr biegna ze mna na cięcie.... Na szczescie maluszki odrazu po wyciagnieciu zaplakaly i dostaly po 10 pkt. Dali mi ich do pocalowania i jutro kolo 9 moze juz mi ich przywioza.

ps. Leze na sali pooperacyjnej razem z luzna, wiec zaczelysmy imprezke bez debraM i hottie
gratulacje!! ale śliczne maluchy i jak słodko, że mogą razem leżeć

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Witam się w nowej części z nowym dzieciątkiem u boku
Rozpakowałam się 9 minut po północy z datą wydania na świat małego cudu 24.02.2015r. Kumulacja miłości waży 3,580 g i mierzy 53cm. Poród sn dość ciężki ale na szczęście dość ciężki. Zdjęcie pokżę jak nabiorę sił.
gratulacje!! czekamy na zdjęcie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
W ogóle to czuje normalnie ze po urodzeniu to forum już nie to samo... Kiedyś było 100 ponad postów do nadrobienia od popołudnia do rana a dziś juz tylko 28mialam... TŻ się śmieje ze mnie ze samiutka zostane i będę pisać sama ze sobą he
nieee...teraz właśnie jeszcze piszemy bardzo dużo, 2 tygodnie i wątek zakończony, kiedyś było dłużej ale jak urodzimy na pewno będzie tego trochę mniej...ale myślę, że pisać będziemy na pewno!!

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
yyyyyyyyyyyyyyy ale ten czas zleciał...

Przed chwilą dzwoniłą do mnie mamuśka z którą leżalam na patologii -urodziła! Ale mowiła że oddziały tak przepełnione że laski nie mają gdzie rodzić..... moje najgorsze obawy sie spełniają.... jak mnie nie przyjmą do tego szpitala to ja nie wiem....
musisz jechać w takim momencie żeby już nie mogli Cię nie przyjąć

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
No, doczytałam już wszystkie posty.

Niunia_ona i smv - ja niby cała noc przespana a chyba znowu się położę. Zupełnie opadłam z sił pod koniec ciąży.
Musze tylko pamiętać, żeby zadzwonić do tej pani od sprzątania, bo okna mi trzeba umyć...

A wczoraj mąż mnie tak wku...., że miałam ochotę udusić. Powiedziałam mu o tej pani do sprzątania a ten do mnie, że obca baba nie będzie mu prasować koszul. To ja mu powiedziałam, że w takim razie od dzisiaj sam sobie prasuje a poza tym sprząta w domu bo ja się nie rozdwoję przy dziecku. Za chwilę ten zadowolony do mnie, że się umówił ze swoją mamą, że ona będzie mu prasować. Chyba go porąbało, po moim trupie...
Biedny ten mój mąż. Wraca o 15.30 do domu z pracy, w której się nie przemęcza. W domu już ma posprzątane i ugotowane. I w tym wszystkim nie ma czasu uprasować sobie koszuli. Ale już wszystkie głupie filmiki w necie musi codziennie obejrzeć.

Chyba czas na porządną resocjalizację męża
ehh to teściowa by miała satysfakcję nie daj się, rób co uważasz za najlepsze, a teściowej nie daj się wtrącać!

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Ja mojego tz chce też nauczyć i juz mu mowie.. Ze jak mloda sie urodzi on zmywa odkurza powiesi pranie bo ja sama nie dam rady prac gotować dziecko sprzątać i jeszcze może się lamowac he he he.. Ze skarpetami to przegięcie mój na szczęście porządek zostawia po sobie jak się kapie brudne rzeczy w koszu tylko buty na środku w przedpokoju zostawia ale się nauczy xd
takich rzeczy to trzeba od początku uczyć, bo teraz to już może być za późno jak przyzwyczajony, że wszystko ma podane i zrobione
dobrze, że mój z domu dużo wyniósł i od samego początku był równy podział obowiązków
Stary 2015-02-24, 09:52   #486
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Ech, biorę się za mopa
Zagoń teściową jak taka chętna A potem zrób test białej rękawiczki i powiedz, że się nie sprawdziła
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 09:56   #487
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
Zagoń teściową jak taka chętna A potem zrób test białej rękawiczki i powiedz, że się nie sprawdziła
ojej to był by policzek
Stary 2015-02-24, 10:00   #488
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
No będę musiała hi hi... Ciekawe czy się uda
nie mamy na to wplywu. tylko modlic sie mozna
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 10:00   #489
Lila_17
Rozeznanie

Aneet Hottie dziękuję
Luzna, Rona, Alunia ogromne gratulacjeklas ki:cudownie, że Maleństwa już po tej stronie ze swoimi Mamusiami:roz a:

A tak w ogóle to się witam, u mnie zauważyłam zmiany, zamiast wstawać 1 w nocy na siusiu wstaję 4... i przez te pogody TŻ zaczyna na 90% od poniedziałku pracę, więc hmm muszę zaplanować poród koniecznie na weekendz jednej strony to dobrze, ale z drugiej liczyliśmy, że jeszcze zima pobędzie chwilę, aż urodzę;P mam nadzieję tylko, że jak już się zaczyna ta wiosna to nie przyjdzie jeszcze później zima. W razie czego tata i brat pracują minutę od naszego mieszkania, więc będę dzwonić, jakby Oluś zaplanował sobie wyjść jak jego Tatuś będzie w pracy;P
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 10:01   #490
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to nie mam pojęcia co dziś na obiad jaaa.. Nie chce mi się nic robić a tz dziś mięso chce.. Nie chce mi się nic..
ja robie shoarme bo nie mam innego pomyslu a mam przyprawe do tego myslalam nad schabowym ale za duzo packania

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Zwymiotowalam o wiele mniej mdli mnie teraz ale słaba sie stroniłam strasznie - rece mi sie trzęsą i głowa boli ;(
Chyba zatrulam sie domowymi zapiekankami tzn nie tylko co zatrulam to mój żołądek nie mógł pieczarek strawić i mi siedziały ;(
Juz nigdy wiecej pieczarek !!!!
ja tak mam codziennie dobrze ze juz ci lepiej
Stary 2015-02-24, 10:02   #491
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cześć dziewczyny!!! Witam się w nowym wątku, ale mam nadrabiania..

Luzna, Ronna i Alunia GRATULACJE

Ja dzisiaj zaczynam 39tc, zostały 2 tyg Wczoraj miałam wizytę u gina, mała waży ok 3049, szyjka skrócona w 70% MAM ROZWARCIE na luźny paluch. Jak do tygodnia nie urodzę mam jeszcze wpaść na badanie za tydzień.
Złe wieści są takie, że w szpitalu gdzie chciałam rodzić i pracuje mój lekarz zamknęli oddział, są jakieś bakterie i gronkowiec, w necie czytałam plotki o 3 zmarłych przez to noworodkach gin powiedział, że najlepiej, żebym przez tydzień jeszcze nie rodziła. I co ja mam począć?? Pozostałe szpitale mają skrajnie różne opinie, szczególnie gdy nie ma się prowadzącego tam lekarza...w jednym pozew zbiorowy o którym głośno nawet w tv (kilka zgonów).
Czy któraś z Was rodzi w szpitalu, w którym nie zna żadnego lekarza?
Jestem załamana RATUNKUUU
Stary 2015-02-24, 10:02   #492
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia. Pokaż wiadomość
hej

witam nowe dzieciaczki na świecie i gratuacje dla rona i alunia - dzielnych mamusiek

crystal Ty sie nie zastanawiaj co to za swędzenie tylko wynocha do lekarza

Mam dzisiaj wizytę, ciekawe czy coś się zadziało w temacie porodu, bo mam wrażenie, że niedługo urodzę
pojde pojde no ale dzis nie pojde TZ ma dokumenty przy sobie a tam karta z ubezpieczenia 3mam kciuki za wizyte
Stary 2015-02-24, 10:03   #493
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Hej. My juz po. Urodzilismy sie o 16.47 i 16.48. Coreczka byla owinieta pepowina 3 razy... Po 3 zapisach ktg zarządzono CC na cito i takim oto sposobem moje skarby juz sa na swiecie. Alicja 49 cm i 2490 g oraz Piotr 51 cm i 3250. Leza w inkubatorze i grzeja sie razem do jutra

Z racji tego, ze cesarka miala byc jutro nie zdazylam oporzadzic pipki i pani mnie golila na lozku. Na dodatek 20 min przed zjadlam PIEROGI haha. Cala droge na sale ryczalam, bo nie wiedzialam co sie dzieje, zr biegna ze mna na cięcie.... Na szczescie maluszki odrazu po wyciagnieciu zaplakaly i dostaly po 10 pkt. Dali mi ich do pocalowania i jutro kolo 9 moze juz mi ich przywioza.

ps. Leze na sali pooperacyjnej razem z luzna, wiec zaczelysmy imprezke bez debraM i hottie
Ale cuda nosiłaś pod serduszkiemgratulac je szczęśliwego rozwiązania i dużo sił życzę bo przy dwójce będzie ci tego potrzeba
Stary 2015-02-24, 10:04   #494
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość

Ja dzisiaj zaczynam 39tc, zostały 2 tyg Wczoraj miałam wizytę u gina, mała waży ok 3049, szyjka skrócona w 70% MAM ROZWARCIE na luźny paluch. Jak do tygodnia nie urodzę mam jeszcze wpaść na badanie za tydzień.
Złe wieści są takie, że w szpitalu gdzie chciałam rodzić i pracuje mój lekarz zamknęli oddział, są jakieś bakterie i gronkowiec, w necie czytałam plotki o 3 zmarłych przez to noworodkach gin powiedział, że najlepiej, żebym przez tydzień jeszcze nie rodziła. I co ja mam począć?? Pozostałe szpitale mają skrajnie różne opinie, szczególnie gdy nie ma się prowadzącego tam lekarza...w jednym pozew zbiorowy o którym głośno nawet w tv (kilka zgonów).
o jaka lipa totalna , nie dziwię się że się załamałaś, mnie lekarz też olał na koniec ciąży mimo że z wodami coś się działo
i weż tu ufaj lekarzom jak oni mają wszystko gdzieś

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 10:05   #495
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
ale miałam koszmarna noc, prawie nic nie spałam :-( a tu trzeba się zebrać, umyć włosy i pojechać na miasto pozalatwiac kilka spraw :-(
moze lepiej odpocznij dzis?
Stary 2015-02-24, 10:06   #496
Lillkaa
Zadomowienie

Hej
Rona, Luzna - gratulacje! Ale fajnie, że leżycie razem
Alunia- super, gratuluję!
lesyeux - podziel się wiedzą o diecie karmiących

Lillkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 10:06   #497
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja rodzę w szpitalu gdzie nie ma mojego lekarza. Chyba, że jeszcze mi się coś zmieni Ale nie obawiam się bo to mały powiatowy szpital. A tak to musiałabym gnać na drugą stronę Warszawy około godziny samochodem, a i tak nie byłoby mojego prowadzącego, bo on ma dyżur tylko 2 dni w miesiącu

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 10:07   #498
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Chwilę poleżałam i już mi lepiej.

Zadzwoniłam do tej pani od sprzątania i da mi znać co i jak. Na razie pracuje całymi dniami u kogoś w sadzie a oprócz tego sprząta u 2 innych osób przez cały dzień. Gdybym miała dla niej pracę na cały dzień to by nie było problemu, ale tak na 3 czy 4 godziny to ona raczej wolałaby pracować cały dzień w tym sadzie. Rozumiem ją, bo kobieta przyjechała do Polski, żeby jak najwięcej zarobić i przesyłać pieniądze dla swoich małych dzieci. A swoją drogą to współczuję jej, bo zostawiła dwóch synków w wieku 6 i 9 lat z dziadkami, a sama przyjechała do Polski na zarobek.

Ech, biorę się za mopa

szkoda, no ale wiadomo kobieta przyjechala zarobic moze poszukaj innej mlodej dziewczyny Taka duzo nie wezmie moze za poprasowanie koszul czy za okna? Ja kiedys mylam okna u ludzi w domach i sprzatalam jako nastolatka

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
Rona Alunia gratulacje !!!
Martwi mnie milczenie Marci, mam nadzieję że ok u niej i tuli córeczkę.
napewno napisze dzis albo jutro i napewno z maluszkiem juz
Stary 2015-02-24, 10:07   #499
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:

ja rodzę w szpitalu gdzie nie znam żadnego lekarza i nie uważam żeby to było najważniejsze...
za wizytę, super, że z Wami wszystko ok, waga już ładna
nie denerwuj się tylko spokojnie czekaj na rozwój wydarzeń, może się uda i nie urodzisz przez ten tydzień!
Stary 2015-02-24, 10:09   #500
crystal25
Zakorzenienie

Piekarnia zamknieta byla No to poszlam sobie do lidla kupilam to co na obiad i oponki w czekoladzie byly a ze gazetka promocyjna to wzielam 6 sztuk a zaplacilam za 3 Pyszne zdrowe sniadanie ale zeby nie bylo zjadlam 2 oponki a nie 6 plus szklanka coca coli ;P i jogurt ale na pozniej nie mam silyyyyyyyyy
najwazniejsze ze synek zadowolony bo nawet taki spacer go nie ukolysal jak poczul oponki to i ja go czuje
Stary 2015-02-24, 10:10   #501
irish cream
Raczkowanie

Hej. Kurde jak ja nienawidzę takiej pogody, a juz najbardziej tych wszystkich wstrętnych wirusów w powietrzu! Mąż mi się rozłożył Wziął kocyk i poduszkę i poszedł na dół zdrowieć. Mam nadzieję, że mu przejdzie jak najszybciej.

rona1906, Alunia79 gratulacje!
irish cream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 10:11   #502
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Piekarnia zamknieta byla No to poszlam sobie do lidla kupilam to co na obiad i oponki w czekoladzie byly a ze gazetka promocyjna to wzielam 6 sztuk a zaplacilam za 3 Pyszne zdrowe sniadanie ale zeby nie bylo zjadlam 2 oponki a nie 6 plus szklanka coca coli ;P i jogurt ale na pozniej nie mam silyyyyyyyyy
najwazniejsze ze synek zadowolony bo nawet taki spacer go nie ukolysal jak poczul oponki to i ja go czuje
ooo nie wiedziałam ze taka promocja
ale nie kupuję i tak mój tż co chwila mi jakies slodkosci przynosii i bądz tu zgrabnym

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-24, 10:13   #503
Anneet
Raczkowanie

Witam się

No ston ładnie naklikanych do nadrobienia.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty..ja jutro się wizytuję aż doczekać się nie mogę

rona1906 Gratulacje..fajnie Ci,że masz już maleństwa przy sobie Dzieciątka ślicznePozdrawiam Luzna fajnie,ze się tam spotkałyście

Ja dość nawet miałam noc przespaną i tylko 2 razy na siusiu wstawałam..prócz tych uciążliwych bólów które sie powiększają to uważam za noc udaną w końcu ..was też tak kuje pipka? masakra z tym

Rossi ja rodzę w szpitalu co lekarzy nie znam..gdyż do mojej gin chodzę na kasę chorych i ona nie jest na szpitalu,także ja idę i nie wiem nic jak to będzie,ale skoro w twoim tak jest to lepiej dla maluszka rodzić w innym..
Anneet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 10:13   #504
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
ja rodzę w szpitalu gdzie nie znam żadnego lekarza i nie uważam żeby to było najważniejsze...
za wizytę, super, że z Wami wszystko ok, waga już ładna
nie denerwuj się tylko spokojnie czekaj na rozwój wydarzeń, może się uda i nie urodzisz przez ten tydzień!
Mimo wszystko boję się rodzić w tym szpitalu, nie wierze, że wytępią dziadostwo w tydzień, boję się zaryzykować, ktoś napisał, żeby zadzwonić do szpitala zapytać gdzie rodzą teraz to szoku dostaniemy więc nie mam pojęcia jak teraz oddział funkcjonuje i nawet nie chce wiedzieć... wczoraj czytałam opinie o szpitalach w okolicy i dużo dziewczyn pisało, że zaraz pytają o prowadzącego i inna gadka jak tam pracuje mam stresa, nie wiem, że szpitala nie mam wybranego, wszystkie najbliższe mają straszne opinie, pozostałe to min godzina jazdy bez korków, z nimi to ze 2,5 kurcze na finiszu taki problem :/
Stary 2015-02-24, 10:14   #505
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
C
Ja rodzę w szpitalu w którym nie znam żadnego lekarza. Moim zdaniem nie jest to priorytet żeby przy porodzie znać lekarza
Stary 2015-02-24, 10:14   #506
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anneet Pokaż wiadomość
Witam się

No ston ładnie naklikanych do nadrobienia.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty..ja jutro się wizytuję aż doczekać się nie mogę

rona1906 Gratulacje..fajnie Ci,że masz już maleństwa przy sobie Dzieciątka ślicznePozdrawiam Luzna fajnie,ze się tam spotkałyście

Ja dość nawet miałam noc przespaną i tylko 2 razy na siusiu wstawałam..prócz tych uciążliwych bólów które sie powiększają to uważam za noc udaną w końcu ..was też tak kuje pipka? masakra z tym

Rossi ja rodzę w szpitalu co lekarzy nie znam..gdyż do mojej gin chodzę na kasę chorych i ona nie jest na szpitalu,także ja idę i nie wiem nic jak to będzie,ale skoro w twoim tak jest to lepiej dla maluszka rodzić w innym..
no mnie też kłuję wczoraj myślałam ze na porodowke pojade taki bol , a co to bedą za bole potem

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-02-24, 10:14   #507
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo nie wiedziałam ze taka promocja
ale nie kupuję i tak mój tż co chwila mi jakies slodkosci przynosii i bądz tu zgrabnym
Ja wczoraj się na mojego wydarłam, bo obżera się słodkościami, ciastami, pączkami przed moimi oczami, a mi nie wolno

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 10:14   #508
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

ja rodze w klinice, w ktorej nie znam lekarzy poznalam tylko polozne, jak pojechalam z problemem..... i jakiegos starego lekarza, ktorego sie wystraszylam, jakis nadety dziad :/ ginekolodzy ktorzy tam przyjmuja na tym samym pietrze w tym moj, nie pracuja przy porodach, jeszcze pytalam mojego gina.... Moze lepiej isc tam gdzie bezpieczniej? najwazniejsze wasze zdrowie kochana. To tylko dwa trzy dni i do domku pojdziecie
Stary 2015-02-24, 10:16   #509
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
GRATULACJE!!!!!
Oni są prześliczni : love:

DebraM i hottie - taka impreza was omija

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

No nie mogę, i następna urodziła?
Dla Ciebie też GRATULACJE:ju pi:
Czesc kochane

Koszmarna noc myslalam , ze dolacze do dziewczyn
Skurcze nie dawaly mi spac

Teraz jest oki ale padam na twarz i potwornie boli mnie glowa...

Alunia gratulacje

Ale nam od wczoraj obrodzilo....

DebraM trzymaj sie w szputalu dzielnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-02-24, 10:16   #510
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj się na mojego wydarłam, bo obżera się słodkościami, ciastami, pączkami przed moimi oczami, a mi nie wolno
ja mówię ze nie ma przynosić, bo mi wtedy szkoda wyrzucić, mówię do niego nie przynoś bo się nie długo nie podniosę bo taka gruba będę a on do mnie z tekstem i tak jesteś już

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości