|
|
#4291 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 -Cz. 6
Cytat:
nie będę przekopywac internetu jak matoł..Widzę,że moje żale zostały pominięte..ehh Sama będę wyć zamknę się w sobie i koniec..:/edit: o Nadzieja może żale wyczytała.. 12 był termin wolny to kazał mi na 5 zarezerwować..a teraz dzwoni,że nie będzie na 5 tego..dowiedział się jak po ptokach i termin na 12 zajęty.. Zobaczę czy babka coś znajdzie i wymyśli.. Ale mój ostatnio tak mnie wkurza i denrwuje,że nie wiem czy będę miała ochotę się do niego uśmiechać na tej sesji..!!!
Noszę serce Twoje przy sobie...Noszę je w moim sercu... <3 Karolek<3 Moje Serduszko <3 Edytowane przez majaa86 Czas edycji: 2015-02-24 o 13:20 |
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Co do odwiedzin - nie planuję w szpitalu, jedynie mąż i moja mama. To tylko 3 dni więc chyba się obędą (nie mówię o dłuższym pobycie). A w domu? Trudno, niech się gniewają. Ja w maju nikogo nie przyjmuję. Nie dość, że małe dziecko to jeszcze trzeba samej dojść do siebie a nie jeszcze kawki stawiać. Przez te odwiedziny jedna znajoma znalazła się z dzieckiem w szpitalu. Jej matka jak przychodziła to w kurtce z dworu od razu nad łóżeczko i ciumkała do małej. Teraz malutka leży w szpitalu na zapalenie płuc.
Właczyłam pranie z dzieciowymi ciuszkami. Niech się dzieje wola nieba. Wlałam Lovelę i włączyłam podwójne płukanie. Dobrze? Wahałam się nad zwykłym proszkiem i podwójnym płukaniem...
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4294 |
|
Konto usunięte
|
Maja załatwił Cie nieźle maz... mógł chociaz się zorientowac do kiedy robota.
mój to tez niby się interesuje niby nie. mówię mu o praniu np. to rozdziawia japę " to juuuuuz? " no nie, zamierzam prac 7 maja, dzien przed terminem nie przejmuj się, zagoń go na sesję noworodkową... wtedy nie będzie juz przebacz ! :atyty: nie płacz Nadzieja ja serio nie pamiętam kiedy... chyba w wakacje jechałam 500m do sklepu z dziecmi szwagierki chyba w wakacje. no w kazdym razie wtedy ostatnio, a wczesniej to juz na bank nie pamiętam kiedy
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
hmm mam problem...chciałam wziaść naszą komode malm z sypialni i dostawić w pokoiku K., ale właśnie uświadomiłam sobie, ze nie ma tyle miejsca! Tzn miejsce jest, ale kurcze takie ustawienie kłóci to sie z moja minimalistyczna wersja... wiec chyba pozostaje mi poczekać na TŻ i niech mi doradzi...chociaż troche poczuje ze licze sie z jego zdaniem
![]() no nic pojadłam, to teraz idę głaskać łóżeczko
|
#4296 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tez sie zastanawiam nad zwykłym proszkiem, ale jednak wolę w dzidziusiowym, przynajmniej pierwsze 2-3 mies. boję się jakos w normalnym. potem moze spróbujemy z normalnym. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba przyszedł czas na żale... Od wczoraj mam dość ciąży... Nie wiem jak to wytłumaczyć, wszystko mnie denerwuje... Mój brzuch, bo jest wielki i mnie ogranicza, mój ból pleców, to że nie mam dobrej pozycji do spania i jestem przez to zmęczona, to że co chwilę pędzę do łazienki na siku... Chciałabym, żeby te 3 miesiące szybciej minęły, bo się wykończę przez hormony...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze szkoda... Może pogadaj szczerze z babeczką, mże gdzies was wciśnie...sie nie przejmuj ja tez mam humorki i wścieklice, zreszta każda z nas ma... myśle, ze jak przyjdzie co do czego pięknie się bedziecie uśmiechać ![]() A jak nie to proponuje sesje na ostro Weźmiesz poduche i bedziesz trzepać TŻ Ze niby wściekła ciężarna mógłby być fajny efekt już to widze ty ze złościa na twarzy, włosy rotrzepane, brzuszek oczywiście na wierzchu poduszka w locie i sypiące się pióra a TŻ stoi i tylko troche sie przysłania ![]() Czujesz to jak fajnie by było?
|
|
#4299 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak dobra kasa to rozkręcamy interesa dwie matki polki Cytat:
?i hippa w rossmanie dorwałaś ?
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|||
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
albo tak!
dajcie jej pistolet
|
#4301 |
|
Konto usunięte
|
masakra.. ja bym zgłupiała z takim tłumem odwiedzających a co dopiero synek... to go przeciez rozdrażni jak ciagle ktos bd nad nim się chylał i mu gugał...
|
|
|
|
#4302 |
|
Konto usunięte
|
minę ma dziwną ale koncepcja niezła
![]() ja zamierzam sobie taką fotkę pyknąć, tak na pamiątkę
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Ruska z tym interesem będziemy później gadać
![]() Ola, a no jestem łaskawa, a co niech zna łaskę Pani fajne foto, niezły pomysł ![]() dobra, już serio ide
|
#4304 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No to jak zarezerwowałam wszystko to teraz się dopiero dopytał i robota do 7 go jest..no przecież ☠☠☠☠.ica mnie siepie.. Cytat:
Ale 12 sty mówiła,że zająl się wczoraj i że z tego co pamięta to po 14 stym..a wtedy mojego już nie będzie.. Ale ma sprawdzić.. Tak..fajnie..tylko chyba bym cała mokra przy tym była i zesapana..zdjęcia by były za☠☠☠iaszcze na pewno..tylko przy tym wszystkim to nie wiem czy by mały mi z brzucha nie wyskoczył :p
|
|
#4305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwłaszcza że tż będzie miał urlop ten ojcowski 2 tyg.Moi rodzice, rodzeństwo mieszkają daleko, teściowie też - mam nadzieję że nie wpadną na pomysł przyjechania od razu po porodzie. O ile o rodziców się nie boję bo są opanowani to teściowie może być rożnie. Ale będę walczyć pierwszy tydzień jest tylko dla nas
|
|
#4306 |
|
Wtajemniczenie
|
tak
a zestaw też w rossmanie, mieli dział z ciuszkami z pinokio.net - bardzo dobra jakość, dałam 35 zł za zestawik ![]() bardzo fajne zdjęcia - świetny pomysł
|
#4307 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4308 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
też chcę taką fociszkę ale w 9msc pewnie zrobię dopiero brzucha ![]() Cytat:
dobrze wiedzieć muszę zaglądnąć do rosska bo zestaw super i to jest ręczniczek ?
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|||
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Maja mam nadzieję że dogracie jeszcze jakiś inny termin
![]() Przyszły moje koszule do szpitala, całkiem niezłe, nie czuję się w nich jak kretynka, więc polecam
|
|
#4310 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dużo zakupówco do drugiego tematu co kraj to obyczaj u mnie w szpitalu też woleli żeby z gołym tyłkiem leżeć ![]() Cytat:
inaczej nie będzie i tyle, cieszysz się dzieckiem więc to jakoś przy okazji się dziejeCytat:
przyczepka to rewelacyjna sprawa, zwłaszcza dla dwójki i zwłaszcza dla maluszka, bo foteliki na rower to jak już podrośnie i stabilnie siedzi, my jeździmy w lecie mamy fotelik na rower ale teraz jak brzdąc będzie to już się martwię jak to ogarnąć i pewnie temat przyczepki rozeznam i rozważę, popatrz sobie jest taki blog "odpoczywalnia" dziewczyna dużo wycieczek z dziećmi przerabia, także jak nie chcesz siedzieć w domu to da się ![]() Cytat:
zresztą Nadzieja wyczerpała temat tym niżej ![]() Cytat:
piękneCytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4311 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4312 |
|
Wtajemniczenie
|
a myślałam, ze tylko ja mam taki ciężki dzień..
![]() przyjechał TŻ, oczywiście jakby nigdy nic się nie stało.. zagrzał sobie zupę i pyta, czy później przywiozę mu jakiś obiad do warsztatu.. no niestety przykro mi, wyjęłam tylko pierogi do rozmrożenia, nie ma dzisiaj obiadków maja, nie martw się, ja od początku ze wszystkim jestem sama.. TŻ chyba myśli, ze wszystko samo się zrobi, popierze, a przede wszystkim - kupi więc już się poddałam, zamawiam to co mam zamawiać, jego tylko informuję o kosztach i ewentualnie robi przelewy bo przecież do maja jest jeszcze tyyyyle czasu :/pytam się go, czy rozmawiał ze znajomymi o wyjeździe - w sobotę wyjeżdżamy w góry. jedziemy z jego szefem, z którym dzisiaj się widział.. i co? no taak, coś tam rozmawiałem. w sobotę rano wyjeżdżamy. więc pytam co z jedzeniem (jedziemy w 3 rodziny i każda ma przygotować po 2 obiady dla wszystkich). i co się dowiedziałam? coś tam się pozmieniało, ale nie zrozumiałem o co chodziło, więc już w końcu nie wiem. no tak kur., chyba oćwirknął z radości, jak w piątek wieczorem się obudzi że mam coś przygotować i jeszcze mama.. jest za granicą, dzień w dzień dzwoni i pyta, jak się czuję.. ok - rozumiem.. ale to jest takie wkurzające że nie wiem, szczególnie teraz i wraca 16go maja, ostatnio jak powiedziałam, ze na początku chcę się wszystkiego SAMA nauczyć, to zrobiła oczy, że jak to.. przecież ona jest chętna do pomocy przy dziecku ![]() ☠☠☠☠icy zaraz dostanę
|
#4313 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też sobie nie wyobrażam chodzenia z samym podkładem. To może chociaż stringi można założyćCytat:
A co do podkładów to często podmieniać i tyle Da się przeżyć. Ja tak jak dziewczyny, nie zwracałam jakoś uwagi na to.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jak mąż wraca z pracy to już w ogóle, najlepiej żebym leżała i się nie ruszałaCytat:
A czy dzieci mogą przychodzić w odwiedziny do szpitala po porodzie?? Chyba nie? Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2015-02-24 o 14:06 |
|||||||||
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Ta moja pomysłowość mnie przerasta
Szkoda że nie jestem taka pomysłowa jeśli chodzi o mnie
|
#4315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie
http://allegro.pl/koszula-nocna-do-k...018378120.htmlmam szarą i różową
|
#4317 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny bez humoru łącze się z wami
Wieczorem poklucilam się z TZ i wyłącznie 1,5 h godziny w łazience no ale przeprosił a ja nie umiem się długo gniewac Tien też zamówię te koszule skoro mówisz ze są ok, ty wybrałaś rozmiar M? Mocno luźna jest? Coś jeszcze brałas od tego użytkownika? |
|
|
|
#4319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dokładnie. Przekonamy się same jak pójdziemy rodzić ![]() Myszonka - łączę się w bólu. Ja tez mam coraz częściej załamki. Tak jak jeszcze do nie dawna mała rzecz mnie wkur....iała to teraz się załamuję. Mam doła przez to wszystko co Ty opisałaś! + tż mnie wkurza bo ciągle chce bzykania a ja nie mam możliwości (ból w pachwinach, w plecach). On mysli, że robie mu na złość a mi też brakuje tych szaleństw kawalersko-panienskich. Ale nie wierzy w to. Myśli, że specjalnie mu bronię. Ten ból (głownie pachwina, lewa noga, lewy pośladek) ostatnio okropnie mnie uziemił. Nie moge nogi podnieśc, w łóżku nie przekrece się na lewy bok bez pomocy. To jest straszny, przeszywający ból. Muszę powiedzieć lekarzowi. Chciałabym już zająć się tylko przygotowaniami do porodu a tutaj na uczelni wymagają coraz wiecej. Ciagle egzaminy, prezentacje. A jak to się skońćzy w marcu to magisterka. Myslałam, że odpocznę na tym l4 a tu guzik....... mam dośc. buziak Myszonka, doskonale Cię rozumiem ![]() Wczoraj nie miałam jak ale dla Nadziei - piękny pokoik ![]() I dla dziewczyn po badaniach i wizytach ![]() Dziekuję za odp odnośnie prania - jesteście nieocenione
Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2015-02-24 o 14:15 |
||
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Maja ja mam taki kryzys pierwszy raz i nie potrafię sobie z tym poradzić, pierdzielone hormony
Co do odwiedzin to jestem pewna, że w szpitalu pielgrzymek nie będzie, za to w domu Jak będziemy u moich rodziców to teściowie będą koczować przed domem, żeby pierwsi nas przywitali...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

zamknę się w sobie i koniec..:/
Kurcze szkoda... Może pogadaj szczerze z babeczką, mże gdzies was wciśnie...

niech zna łaskę Pani
dobrze wiedzieć muszę zaglądnąć do rosska bo zestaw super i to jest ręczniczek 

dużo zakupów