Marcowe Mamy 2015 cz. IX - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-24, 16:03   #721
meganka18
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. IX

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
co za babsko

pisałam Wam, ze mi od wczoraj odchodzi czop?:dziękuję: a to zonacza jedno, że mogę urodzić nawet za dwa tygodnie

Ja mysle ze szybciej pojdzie a jak sie zorientowałas ze to on ?
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 16:07   #722
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
dziś wypróbuję i mam nadzieję, że pomoże
a farbę nakładam sama, mam sprawdzone odcienie, takie naturalne kolory, nakładam na głowę i masuję jak szampon do włosów i nikt mi jeszcze nie powiedział, że jest gdzieś nierówno, a na fryzjera mi teraz szkoda, przed chrztem, jak powrócę do żywych, to pójdę odświeżyć końce do fryzjera i może wtedy na coś się skuszę
Ja też nakładam sama, w epoce farb w piance to sama przyjemność. W tamtym tygodniu zaszalalam i wzięłam nowy odcień, platynowa blond, końcówki owszem nawet platynowa, ale żeby efekt był naprawdę wow potrzebne będzie jeszcze jedno podejście za może 2 mies ogólnie bardzo podoba mi się taki zimny odcień blondu, aż sama jestem zaskoczona. No i mam dziki plan zapuścić włosy na razie sięgają ramion.

Edytowane przez dziewczynazgitara
Czas edycji: 2015-02-24 o 16:15
dziewczynazgitara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 16:09   #723
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anneet Pokaż wiadomość
Dziewczyny wybaczcie mi ale muszę się tu odstresować bo kur..mać, ja pier...le jak być ☠☠☠a..ną kaciałą to po całej bandzie bo gdzie by inaczej☠☠☠☠a rozje...am lodówkę,tak ja
Pamiętacie jak wspominałam,ze musimy mieć w pokoju i ona była już używana i coś się stało z drzwiczkami,nie domykały się całkiem tzn był 1/2mm luzu noi na około się zbierał lód,ledwo się je otwierało i nie do końca..więc mądra Anetka jak zwykle to robiła tak dziś wzięła sie za bicie lodu i nożem tam trochę podbijałam i tak mi się wbił,że poszedł w hydro było tylko ssssssssssss..i poszedł cały gaz i lodówka do wy☠☠☠ania teraz..mąż zły ale widzi ,że ja oczy pełne łez wziął na luzie i próbuje nie opieprzać..
Ale co my teraz kur...a robimy kasy brak na nową,a używaną nie opłaca się kupować,ja zaraz na porodówkę ku...kur....
tak jak już dziewczyny pisały sprawdź na olx, tam można za darmo albo za grosze dostać. My ostatnio kanapę na 50 zł sprzedawaliśmy to mąż nie nadążał z odbieraniem telefonów

Cytat:
Napisane przez Anneet Pokaż wiadomość
Mało kto teraz fejsa nie ma pisze do kogo mogę i kilka osób już się zajęło poszukiwaniem
Ja też wystawiałabym za okno ale u nas już wiosna się robi cieplutko za oknem,wiadome,że na bieżąco można kupić ale co teraz z tym co mamy już kupione a brak miejsca..chwilowo mamy na samym dole w jakiejś ledwo zipiącej,ale jest i szukamy innej

A tak z innej beczki kurcze wczoraj mała taka ruchliwa a dziś mało co się rusza,już ją proszę o ruchy a ona uparta to normalne,że raz ruchliwe raz nie 3 tyg przed terminem?
ja się wczoraj przez chwilę martwiłam, że mała się nie rusza, mąż do niej pogadał i popukał, to później się śmiałam, że obudził potwora
do 1 w nocy nie dawała mi spokoju ale wolę tak niż jak się nie rusza długo

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Pyta sie wczoraj co dzis na obiad będziemy jeść - mówiłam jej ze upiekłam wczoraj nogi z kurczaka i zostaną nam na jutro ( nie wiem po co sie tłumacze ). Ona do mnie z żalem ze lepiej abyśmy pierogi jej zjedli bo ona nie bedzie ich mroziła - a ja mowie ze dziękujemy ale zjemy nóżki bo sie zepsują i lepiej pierogi zamrozić . Jeszcze mowi do mnie ze zupy tez powinnismy jeść -"Ty jak nie chcesz to nie jedz ale TZ powinien jeść bo cieżko pracuje ...
"
Dzis przychodzi do mnie znów z pretensjami a zarazem współczuciem w głosie ze jak my dobie damy rade z tym sprzątaniem ze ona tez juz nie ma tyle siły aby nam sprzątać - zaraz zaczyna zmów o tych pierogach ... Ze moze lepiej by je Marcin zjadł jak js dzis na sucharach . Mowie jej ze Marcin powiedział ze jak wróci z pracy to sobie odgrzeje obiad z wczoraj .
Schodzę do teściów na dol bo chciałam sobie jabłka prażone przynieść ze spiżarki a ta słyszę jak dzwoni do TZ i pyta czy nie zjadł by pierożków i kiedy bedzie ....
Dziewczyny nie wiem czy juz przesadzam ale tak jest ze wszystkim zwariować idzie !!
Zrobiliśmy łazienkę u siebie a ona do robotników ze lustro za wysoko bo jak ona sie bedzie przeglądać ... Mimo ze ma swoją łazienkę na dole . Robotnik popatrzył sie na mnie i uśmiechnął .
Kolor w naszej sypialni wg niej jest zecydowanie za ciemny ( jedna ściana czekoladowa ) wszystko musi byc z nia uzgodnione .
Nawet ustaliła nam sie zeby jeszcze ostatni pokoj u nas wyremontować - i do robotników mowi ze musza to zrobić bo nie będziemy juz pózniej sie z tym babrać - nawet nie zapytała wcześniej czy mamy na to ochotę i kase ...

Na walentynki TZ kupił mi tulipany czerwone ale nie zgadniecie swojej mamie tez brzoskwiniowe i róże dla bratowej . Teściowa do mnie wczoraj ze jej tulipany sie lepiej trzymały i zaczyna śpiewać piosenkę o matce ;/

Moge tak pisac godzinami ...
współczuję serdecznie...nie wiem co mogłabym doradzić, ale chyba po prostu jednym uchem słuchać a drugim wypuszczać, bo inaczej to się psychicznie wykończysz ja chyba powinnam codziennie dziękować, że mieszkamy sami jak czytam Wasze historie...

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam dzisiaj wielkiego doła, nic nie idzie tak jak powinno, wszystko mnie dobija, ospa małej, moja mama chora, ciągle myślę o tym zasranym półpaścu czy go dostanę czy nie i w takich warunkach ma przyjść na świat mój synek, normalnie ręce opadają.
Najbardziej zaczynam się martwić mamą, już tydzień ją trzyma, wczoraj była znowu u lekarza, a ten nawet jej nie osłuchał, jak jej powiedziała że odstawiła antybiotyk bo się źle po nim czuła, to stwierdziła że dobrze zrobiła i kazała pić coś na grypę i brać witaminę c

A tak chciałam urodzić jak mam będzie w domu bo wiedziałam że zostanie mi z małą w razie co, a teraz nie chcę żeby mała miała kontakt z moją mamą bo ospa przecież osłabia i jeszcze mi jest potrzebna z tego powodu jakaś infekcja u córki. Wiedziałam że decydując się na drugie dziecko nie będzie lekko, ale że aż tak i to na samym starcie, już się boję co to będzie jak się mały urodzi.

Meganka- współczuję ci akcji z teściową, moja robi tak samo dzwoni czy potrzebuję to czy tamto a jak jej mówię że nie to ona i tak dzwoni do męża żeby po ta przyjechał, zawsze przywozi coś od niej, a mnie to wkurza bo ona to chyba myśli że u nas w lodówce to nie ma nic do jedzenia tylko dzięki niej mąż jeszcze jakoś funkcjonuje, czasami ręce opadają
zdrówka dla Was i oby humor się poprawił!!

my się dzisiaj umówiliśmy ze znajomymi na jakieś jedzonko na mieście i właśnie przejrzałam menu i mają pizze z nutella i bananami
Stary 2015-02-24, 16:09   #724
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Mnie na ostatniej wizycie też bardzo badanie bolała, lekarz mnie od razu ostrzegł, że teraz badanie jest boleśniejsze, bo wszystko napięte i głęboko musi sprawdzić czy jest rozwarcie. Ale na szczęście nie plamiłam,ale miałam wrażenie,że jak zejdę z fotela to mi mała wyleci.

Zmykam po córkę do szkoły.
Uf wiec nie tyko ja tak miałam, tez mnie bolało ostatnie badanie, aż się krzywilam...do auta szłam jak kaczor :p
Stary 2015-02-24, 16:14   #725
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mysle ze szybciej pojdzie a jak sie zorientowałas ze to on ?
wujek google pomógł plus jest odrobina krwi no a z TŻ nie lamujemy także nic innego mi nie pasuje
Stary 2015-02-24, 16:16   #726
asiulek8
Wtajemniczenie

meganka18 = współczuje akcji z teściową. Ja bym chyba psychicznie nie wytrzymała. Mam nadzieję, że jak dziecko się urodzi to się wam trochę okiełzna i już nie będzie wściubiać tak nosa. Chociaż, to przeważnie jest na odwrót.

Matko i córko! Przyszedł do mnie brat - "jak on ma wstawić pranie"!! Kapsułki wrzucił tam gdzie proszek się sypie !!! Ku..a, 25 lat ma a uprać se nie potrafi bo wszystko mama za niego robi Wczoraj, chodził i jęczał bo se sera nie mógł zblendować z czymś tam, bo się blender popsul. I co on ma zrobić jak już wszystko ma naszykowane

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 16:18   #727
emily863
Zadomowienie

Dziewczyny farbujące się Lorealem! Od 28.02. w rossmannie casting creme gloss będzie po 17,89 zł, a paris sublime mousse za 19,69 zł. Moja Garnier Color Sensation to już w ogóle taniocha, bo za 9,39 zł
Tak w ogóle od niedawna przynoszą nam gazetki do domu i to z wyprzedzeniem, a kiedyś tylko w sklepach były. Podoba mi się to.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 16:31   #728
Anneet
Raczkowanie

meganka18
Z tymi teściowymi to faktycznie masakra,moja też się wtrąca dalej ale my to już zaczynamy słuchać jednym uchem a wypuszczać drugim i robić swoje,a jak powie,że mówiła nam żeby inaczej to mówimy,że nam się tak podoba i tego się trzymamy

Wczoraj brat dzwonił,że kolejny mandat dostał i żebym nie krzyczała na niego i nie dawała kazań to pierwsze powiedział bym ciuszki trzymała jak mała wyrośnie bo im się przydadzą,jak rozmowa była nieco luźniejsza przyznał się,że to ściema tylko po to bym o ten mandat się nie siepała..
brat pisze lub dzwoni codziennie pytając sie czy ja w domu czy na porodówce,tak postanowiłam mu odp,że ja wykończona na łóżku leżę i czekam na małą jak mi przyniosą,ze nie dam rady pisać bo mi tel pada
on na to,że taaa jasne,jakby tak było od rana dzwoniłabym do nich z wieścią
no to mu pisze ,że nie dałam rady bo rano obchód,śniadanie i muszę mieć kontakt ze swoimm...Uwierzył i już się brał na szpital przyjechać heeh jak się dowiedział,że to ściema tak zesmutniał..
Ale jak dzwoniłam,że męża tela do niego w sprawie lodówki tak nie było halo tylko z wystraszonym tonem co Aneta rodzi?
Anneet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 16:35   #729
ojustyna
Zadomowienie

Kolejne dzieciaczki już na świecie gratulacje rona i alunia obyście szybko doszły do siebie, maluszki zrowo rosły

Edith tekst teściowej, a raczej jej zakaz oddzwoń i powiedz że wizażanki ją wyśmiały

maganka kolejna teściowa z piekła rodem takie to tylko otruć

a ja po wizycie, nic dobrego znowu przeryczałam pół dnia, antybiotyk narazie biore i oby mała jeszcze w tym tyg nie wychodziła na świat, żebym wyrobiła się z kuracją ale nie wiem czy dotrwam, przez trzy godziny łapały mnie bardzo mocne skurcze w krzyżu, aż się przestraszyłam, dobrze że przeszło
a o 8 rano na ktg żadneo skurczu tylko mała latała w brzuchu jakby wariacji jakiś dostała i leżenie pół godziny na plecach to katorga
i kolejna zła wiadomośc,jak ostatni miesiac przytylam tylko 1 kg tak teraz ponad 7 !!! czyli tyle co niektóre z was przez całą ciąże, ale widze po nogach że tam sporo wody zostało, pozatrzymywało mi się męcze się już w tej końcówce

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2015-02-24 o 16:39
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 16:40   #730
malinka612
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
meganka18 = współczuje akcji z teściową. Ja bym chyba psychicznie nie wytrzymała. Mam nadzieję, że jak dziecko się urodzi to się wam trochę okiełzna i już nie będzie wściubiać tak nosa. Chociaż, to przeważnie jest na odwrót.

Matko i córko! Przyszedł do mnie brat - "jak on ma wstawić pranie"!! Kapsułki wrzucił tam gdzie proszek się sypie !!! Ku..a, 25 lat ma a uprać se nie potrafi bo wszystko mama za niego robi Wczoraj, chodził i jęczał bo se sera nie mógł zblendować z czymś tam, bo się blender popsul. I co on ma zrobić jak już wszystko ma naszykowane
heh, na kapsułkach chyba pisze że wrzuca się je do bębna
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 16:42   #731
meganka18
Rozeznanie

Obudziłam sie poszłam po herbatkę a w kuchni na blacie co ???
Ktoś zgadnie ?
Pierogi ImageUploadedByWizaz Forum1424792516.835053.jpg
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 16:43   #732
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Ktoś zgadnie ?
Pierogi Załącznik 5923149
hahaha teściowa powinna podpisać że dla synusia
Stary 2015-02-24, 16:44   #733
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka612 Pokaż wiadomość
Tak, tylko trzeba wpaść na to, że "instrukcja obsługi" jest napisana przeważnie na opakowaniu czegokolwiek...

Cytat:
Ktoś zgadnie ?
Pierogi
Ja bym schowała

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 16:47   #734
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
a ja po wizycie, nic dobrego znowu przeryczałam pół dnia, antybiotyk narazie biore i oby mała jeszcze w tym tyg nie wychodziła na świat, żebym wyrobiła się z kuracją ale nie wiem czy dotrwam, przez trzy godziny łapały mnie bardzo mocne skurcze w krzyżu, aż się przestraszyłam, dobrze że przeszło
a o 8 rano na ktg żadneo skurczu tylko mała latała w brzuchu jakby wariacji jakiś dostała i leżenie pół godziny na plecach to katorga
i kolejna zła wiadomośc,jak ostatni miesiac przytylam tylko 1 kg tak teraz ponad 7 !!! czyli tyle co niektóre z was przez całą ciąże, ale widze po nogach że tam sporo wody zostało, pozatrzymywało mi się męcze się już w tej końcówce
kilogramami sie nie przejmuj woda zejdzie po porodzie a nogi teraz ściskaj cobyś wydobrzała do porodu

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Ktoś zgadnie ?
będziecie mieć na jutro

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
faceci rzadko czytają instrukcje...oni wszystko intuicyjnie robią....włąśnie widac z jakim skutkiem
Stary 2015-02-24, 16:47   #735
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Ktoś zgadnie ?
Przynajmniej kolacja albo jutrzejszy obiad z głowy
Stary 2015-02-24, 16:47   #736
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Kolejne dzieciaczki już na świecie gratulacje rona i alunia obyście szybko doszły do siebie, maluszki zrowo rosły

Edith tekst teściowej, a raczej jej zakaz oddzwoń i powiedz że wizażanki ją wyśmiały

maganka kolejna teściowa z piekła rodem takie to tylko otruć

nie martw się kochana, ja przez ostatni miesiąc też 5 kg, a przez ostatnie dwa miesiące 10 kg, także będziemy razem zrzucać
a mała niech jeszcze chwilę siedzi, żebys mogła się spokojnie podleczyć

Cytat:
Ktoś zgadnie ?
ehh ja bym chyba na złość wyrzuciła tak żeby zobaczyła...
Stary 2015-02-24, 16:47   #737
87marta78
Zadomowienie

Powoli zaczynam zrzucanie wagi (zeby nie bylo,ze sie odchudzam),przez ostatni miesiac przytylam 300g,a wczoraj jak weszlam to bylo juz 1kg mniej niz po ostatnim pomiarze.jem normalnie jak przez cala ciaze, tylko zwiekszylam picie wody, bo non stop sie czuje jak na mega kacu.
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 16:49   #738
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
ehh ja bym chyba na złość wyrzuciła tak żeby zobaczyła...
szkoda wyrzucać....ja bym chętnie takiego pieroga zjadła...ze skwarkami
Stary 2015-02-24, 16:54   #739
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
szkoda wyrzucać....ja bym chętnie takiego pieroga zjadła...ze skwarkami
no wiem wiem...ale normalnie szkoda słów na takie zachowanie
Stary 2015-02-24, 16:57   #740
emilaa90
Przyczajenie

Kochane ,

Czy możecie mi powiedzieć jakie były u Was sygnały wysyłane przed porodem ?

Jestem w 38 tygodniu dziś pojawiły się u mnie bóle w podbrzuszu i okolicy krzyża takie jak przy miesiączce. Do tego sporo takiej bezbarwnej / białej wydzieliny śluzowej.
Od około 10 .00 rano ten ból wystąpił 4 razy.

Jak było u Was ?
emilaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:00   #741
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
nie tak łatwo czasami mamie przemówić do rozsądku

za asertywność w szpitalu

A listę jak możecie wrzućcie do pierwszego postu
Niestety listy nie wrzucę, bo się nie zmieści ale osoba, która pisała drugi post wątku moze wrzucić. Albo w formie jakiegoś dokumentu do ściągnięcia wrzucimy, wtedy tylko link będzie. Także czekam na decyzje

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:01   #742
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emilaa90 Pokaż wiadomość
Kochane ,

Jestem w 38 tygodniu dziś pojawiły się u mnie bóle w podbrzuszu i okolicy krzyża takie jak przy miesiączce. Do tego sporo takiej bezbarwnej / białej wydzieliny śluzowej.

Jak było u Was ?
Ja mam bole juz jakies 2 tyg,lekarka mowila ze to przepowiadacze.jestem w 40tc i teraz mam takie bole non stop,a skurcze porodowe to takie jakby Ci sie chcialo kupe ale nie moglabys zrobic i takie ciagniecie brzucha w dol
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:01   #743
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emilaa90 Pokaż wiadomość
Kochane ,

Jak było u Was ?
Ja jeszcze nie rodziłam ale od dwóch tygodni czuje się jak przed miesiączką i mam zwiększoną wydzielinę Bóle podbrzusza i okolic krzyża też mnie łapią
Stary 2015-02-24, 17:05   #744
irish cream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
Jeśli ciśnienie zaczyna spadać to mózg daje impuls by serce szybciej krew pompowało i stąd wysoki puls. Jestem niskociśnieniowcem i przed ciążą puls miałam poniżej 100, a teraz często się męczę z takim powyżej 100, niestety nie znalazłam sposobu na obniżenie, najczęściej muszę poleżeć. Chociaż kilka razy pomogła kawa, bo podniosła ciśnienie i puls się obniżył.

Przed ciążą też miałaś tak wysoki puls? Jeśli tak to warto sprawdzić tarczycę. U mojej teściówki wyszło, że ma hashimoto, przy odpowiednim leczeniu puls się unormował
Nie przed ciążą miałam normalny puls... chyba... kurde po ciąży muszę się temu przyjrzeć.

meganka18 no cóż sytuacja nie do pozazdroszczenia, tak to zazwyczaj jest z teściowymi moja nam do życia się RACZEJ nie miesza (mieszkamy z teściami, ale dzielimy z nimi łazienkę i kuchnię). Parę razy tż "ustawił" teściową jak chciała się w coś mieszać i od tego czasu jako taki spokój W kuchni rządzi tylko i wyłącznie teściowa, ja jej tylko pomagam. Nawet nie wiesz co bym dała za swoją kuchnię i łazienkę, ale to już nie w tym domu...

lesyeux dzięki kochana za listę skopiowana i zapisana

Cytat:
Ktoś zgadnie ?
słodka ta Twoja teściowa hihi

Ja pospałam coś ze 2 godzinki i jak to mówi tż będe w nocy rajdać
irish cream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:06   #745
emilaa90
Przyczajenie

To moja pierwsza ciąża i trochę chyba panikuje każdy sygnał śledzę czy to już ...
Wczoraj o 23.00 obudziły mnie mdłości i strasznie wymiotowałam z rana to samo i te bóle ... wcześniej tego nie było i na dodatek straszne wyczerpanie zostałam bez sił, a jeszcze 3 dni temu myłam okna w pokoju maluszka raz jeszcze
emilaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:07   #746
morful
Raczkowanie

Cytat:
Ktoś zgadnie ?
Odgrzała bym sobie i ostentacyjnie sama zjadła albo włożyła do zamrażarki z tekstem że szkoda żeby się zmarnowały

Matko jak ja Ci współczuję... Byłam kiedyś w związku, w którym szanowna mamusia chłopa potrafiła się rozryczeć nawet żeby coś wymusić.. ze łzami w oczach mówiła, że oni się 10 lat o niego starali a on ją teraz tak traktuje...
No ale jak się okazało to jabłko wcale daleko od jabłoni nie upadło

Dziś rano mój TŻ zanim zwlekł się z łóżka do pracy, przykleił się do brzucha i leniwym głosem powiedział:
" - Synek trzeba się zbierać, ja wiem że Ci się nie chce, mi też, ale już trzeba' "
4 dni do terminu porodu !

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
Phil Bosmans
morful jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:13   #747
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morful Pokaż wiadomość

Dziś rano mój TŻ zanim zwlekł się z łóżka do pracy, przykleił się do brzucha i leniwym głosem powiedział:
" - Synek trzeba się zbierać, ja wiem że Ci się nie chce, mi też, ale już trzeba' "
4 dni do terminu porodu !
oby sie posłuchał tatki
Stary 2015-02-24, 17:18   #748
nouvelle2
Zakorzenienie

spotkałam przed chwilą przedziwne zjawisko.... dziecko palące elektronicznego papierosa idą sobie chodnikiem 3 dziewczynki, widać, że normalne, nie jakaś taka patologia, na moje okolo około 12 letnie, w tych pstrokatych kurtkach z lidla, kolorowych rurkach, wesoło kopią piłkę, a jedna nich jara elektroniczną faję
chyba rodzicom podebrała

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:24   #749
niunia_ona
Zakorzenienie

Jestem po wizycie. Ktoś ciekawy jak tam? He

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-24, 17:27   #750
irish cream
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. Ktoś ciekawy jak tam? He
Dajesz, dajesz

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
spotkałam przed chwilą przedziwne zjawisko.... dziecko palące elektronicznego papierosa idą sobie chodnikiem 3 dziewczynki, widać, że normalne, nie jakaś taka patologia, na moje okolo około 12 letnie, w tych pstrokatych kurtkach z lidla, kolorowych rurkach, wesoło kopią piłkę, a jedna nich jara elektroniczną faję
chyba rodzicom podebrała
tak to skomentuję
irish cream jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości