|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 28
Cytat:
|
|
|
|
|
#4892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
khloe - co tutaj jest nie na temat w mojej odpowiedzi? Jest uważany za antypolski ponieważ nie przedstawia Polaków w dobrym świetle A to w jakich kategoriach był nominowany to zupełnie inny temat więc o czym do mnie piszesz? Co ma wspólnego kategoria najlepszy obraz nieanglojęzyczny oraz zdjęcia do tego że jest antypolski? ![]() I podaj mi proszę inne przykłądy tematów na które się wypowiadam w którym nie znam się - bo bardzo mnie tym zaciekawiłaś
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2015-02-25 o 06:05 |
|||
|
|
|
#4893 |
|
Konto usunięte
|
Mi chodzilo o to, czemu na filmwebie i roznych "prawicowych" facebookowych stronach sa komentarze takie jak Friese wkleila. Wiec nie wiem czy jej odpowiedz byla az tak nietrafiona i jakie ma znaczenie kategoria nominacji...?
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiełkownicy na wkładce nawet nie komentuję, bo tak głupiego pomysłu to jeszcze nie widziałam
|
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Czy to możliwe żeby 3 dni po całkowitym wyzdrowieniu po jelitowce, mieć kolejna jelitowke
?
|
|
|
|
#4896 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nikt się nie obraził, ale większość znanych mi blondynek potrafi czasem zadać tak oczywiste i głupie pytanie że aż z nóg ścina. Pytanie o artykuły higieniczne dla kobiet Znajdę jakiś tanszy zamienik wkładek discreet (bez tej ceratki pod spodem i bezzapachowych)? który będzie dorównywał im jakością i cena będzie niższa (discreet 100 szt za 11zł) ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Czy na poczcie onet można w łatwy sposób dodać nadawcę do czarnej listy? Klikam wiadomości jako spam i potem znów mam te same maile od tego samego nadawcy w skrzynce odbiorczej. W ustawieniach jest coś takiego jak antyspam. I tam trzeba wpisać adres niepożądany i to co jest w polu temati to co w polu do. Chyba lekka przesada. Mam już dosyć tej poczty, ale to mój główny e mail Teraz na przykład chcę usunąć spam który przysyła onet, jakieś bzdety od banków i to wcale nei chce się dodać do czarnej listy..... Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2015-02-25 o 09:17 |
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Polećcie sklep online gdzie kupie rozmaite herbaty w przyzwoitych cenach? Najlepiej sypane i torebki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4898 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;5040963 2]Jak tak patrzę na swoje otoczenie to zaczynam się przekonywać że to nie stereotyp
Mam nadzieję, że nikt się nie obraził, ale większość znanych mi blondynek potrafi czasem zadać tak oczywiste i głupie pytanie że aż z nóg ścina. Pytanie o artykuły higieniczne dla kobiet Znajdę jakiś tanszy zamienik wkładek discreet (bez tej ceratki pod spodem i bezzapachowych)? który będzie dorównywał im jakością i cena będzie niższa (discreet 100 szt za 11zł) ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Czy na poczcie onet można w łatwy sposób dodać nadawcę do czarnej listy? Klikam wiadomości jako spam i potem znów mam te same maile od tego samego nadawcy w skrzynce odbiorczej. W ustawieniach jest coś takiego jak antyspam. I tam trzeba wpisać adres niepożądany i to co jest w polu temati to co w polu do. Chyba lekka przesada. Mam już dosyć tej poczty, ale to mój główny e mail Teraz na przykład chcę usunąć spam który przysyła onet, jakieś bzdety od banków i to wcale nei chce się dodać do czarnej listy.....[/QUOTE] Skrzynki marzen (spam onetu) nie uduniesz i nie wstawisz do spamu. Możesz wykupić pro wtedy będzie bez reklam Mytea.pl |
|
|
|
#4900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4901 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Pozdrawiam, blondynka
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4902 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;5040963 2]Jak tak patrzę na swoje otoczenie to zaczynam się przekonywać że to nie stereotyp
Mam nadzieję, że nikt się nie obraził, ale większość znanych mi blondynek potrafi czasem zadać tak oczywiste i głupie pytanie że aż z nóg ścina. Pytanie o artykuły higieniczne dla kobiet Znajdę jakiś tanszy zamienik wkładek discreet (bez tej ceratki pod spodem i bezzapachowych)? który będzie dorównywał im jakością i cena będzie niższa (discreet 100 szt za 11zł) ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Czy na poczcie onet można w łatwy sposób dodać nadawcę do czarnej listy? Klikam wiadomości jako spam i potem znów mam te same maile od tego samego nadawcy w skrzynce odbiorczej. W ustawieniach jest coś takiego jak antyspam. I tam trzeba wpisać adres niepożądany i to co jest w polu temati to co w polu do. Chyba lekka przesada. Mam już dosyć tej poczty, ale to mój główny e mail Teraz na przykład chcę usunąć spam który przysyła onet, jakieś bzdety od banków i to wcale nei chce się dodać do czarnej listy.....[/QUOTE] Spróbuj facelle - marka z rossmanna wysłane z telefonu |
|
|
|
#4903 | |
|
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4905 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
yonce dziekuje za Twoj post, juz sie przestraszylam ze jakas choroba mi sie zaczyna po wyrzucie khloe ale czekam na Jej odpowiedź, chciałabym zrozumieć o co chodzi---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że nikt się nie obraził, ale większość znanych mi blondynek potrafi czasem zadać tak oczywiste i głupie pytanie że aż z nóg ścina. [/QUOTE] hehehe dzięki za odp, teraz juz wszystko jasne
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie jakąś aplikację radiową na Androida? Tylko nie Radio FM - tam nie ma połowy stacji a niektóre w ogóle nie działają.
Ile czekałyście na wyniki badania krwi z Alabu? Robilam w sobotę, pani zapewniała, że na następny dzień są wyniki (czyli oczywiście nie w niedzielę ale w poniedziałek) a u mnie do tej pory ich nie ma.
|
#4907 |
|
❤ bee happy ❤
|
Gdzie najtaniej kupię kapsułki do ekspresu Dolce Gusto?
Jakieś markety? allegro?
|
|
#4908 |
|
Konto usunięte
|
kupię gdzies taniej peeling enzymatyczny Lirene? W rossku jest po 12,99
http://www.rossnet.pl/Produkt/Lirene...284,promocja14 |
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to nie jest normalne radio?
Ja bym chciała takie do słuchania tych realnych stacji radiowych
|
#4911 |
|
ja.
|
[allegro]
mam zapisane w przegladarce login i haslo. chcialam sie dzis zalogowac, a tam taki komunikat wyskakuje: Ten formularz stracił ważność, wyślij go ponownie. zalogowac sie nie moge. co to znaczy?
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
zaloguj się wpisując hasło i login ręcznie, bez korzystania z zapamiętanych danych
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak samo Jakaś awaria
|
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z alabu robiłam badania koło 10 i zawsze w granicy 15-16 były juz. |
|
|
|
|
#4915 | ||
|
ja.
|
Cytat:
próbowałam, to samo :-\ Cytat:
![]() wystukano na kalkulatorze. |
||
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi być coś u nich
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki. Okazało się, że pani dając mi naklejkę z kodem pomyliła kody
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Czy lecąc samolotem kosmetyki w bagażu podręcznym (tzn w małej walizce, nie w torebce) też muszę mieć w woreczkach? Golarke można mieć czy to już niebezpieczny przyrząd?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

?
Staram się blogować kuliarnie

ale czekam na Jej odpowiedź, chciałabym zrozumieć o co chodzi
Jakaś awaria