![]() |
#301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cytat:
![]() Ale piękna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
w rzeczywistości ładnie wygląda i jest bardzo mięciutki
![]() Cytat:
![]() Mój ważył w 20tc 391 g ![]() ![]()
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do rozwodów to dokładnie tak jest, że nie wiemy co się u kogo dzieje. I z doświadczenie, nie tylko swojego, wysuwam wniosek, że często im mniej ktoś mówi tym gorszą ma sytuację. Bo jak koleżanka narzeka na męża, mówi, że się pokłócili, żali się to przynajmniej znaczy, że są tam emocje. Często w tych pozornie dobrych małżeństwach dzieje się najgorzej. Generalizując... Faceci są wygodni i brak im odwagi więc zazwyczaj zdradzają, kobiety najczęściej odchodzą i chcą zmian. Ja nie bronię rozwodów, zdecydowanie uważam, że o związek powinno się walczyć. Ale czasem te małżeństwa to wcześnie popełnione błędy...
![]() |
#304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
Princeska cudowna ta sukieneczka
![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jesteśmy parą dość burzliwą.. Potrafimy sie w jednej minucie kłócić i przytulać. Ale niczego przed sobą nie ukrywamy, atmosfera jest czysta. I wole tak niż takie dziumdzianie do siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
noo niestety...ja w zeszłym roku byłam świadkiem na rozwodzie swojej przyjaciółki ![]() Cytat:
![]() bry ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Konto usunięte
|
Cudowna
![]() Hej dziewczyny! Miałam takie koszmary w nocy, mój Tż siedział już 8 mcy w więzieniu i akurat miało się zadecydować czy wyjdzie za dobre sprawowanie czy jeszcze ponad 4 lata sobie posiedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale znowu z drugiej strony jest też tak, że jedna, dwie większe kłótnie i koniec, nie dogadujemy się, no to rozwód. Albo dzieje się źle ale zostańmy ze sobą na siłę dla dobra dziecka. Różne są sytuacje ale jak np. znajoma mówiła mi o swojej koleżance która dobrze wiedziała z kim się wiąże, co facet ma za uszami (i to nie jakiś kiepski charakter tylko no..zachowania patologiczne) a teraz nagle narzeka i dziwi się, że jest jak jest.. Nie wiem no, każdego sprawa co mu się dzieje w związku. Różne są sytuacje, każda jest inna.
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po raz enty śniło mi ise że tż ma dziecko z inną babą.. i tooo.. juz takie duże, 16letnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też mnie rano kopała, aż mi sie nie chciało wstać. Cytat:
Śliczna sukienka, jaki wzięłaś rozmiar? Cytat:
![]() Mi się raz śniła jakaś wojna, ze uciekaliśmy grupą a za plecami ciągle do nas strzelali i co chwilę ktoś padał. Aż w jednym momencie byliśmy w jakimś pokoju, strzelali z okien, ja położyłam się na podłodze koło łózka i po chwili ktoś mi przystawił lufe do głowy i obudził mnie dźwięk jak pociagał za spust i z takim lękiem z zamkniętymi oczami czekałam aż strzeli... Obudziłam sie z tak szybko bijacym sercem i oddechem, że normalnie nie mogłam się uspokoić. Z rzeczy przyziemnych to zajechałam wczoraj do lumpiku, kupiłam 5 bodziaków i jedne spodenki. Jak dziś sie okaże, ze to jednak nie dziewczynka to będę musiała kogoś obdarować ![]()
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja znam z rodziny i znajomych tylko 1 osobę po rozwodzie U mnie leje od rana jak z cebra. Ale nawet mi to nie przeszkadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ja mam koszmary już od kilku tygodni, codziennie budzę się w nocy albo tuż nad ranem zlana potem z przyspieszonym biciem serca ![]() Mam już dość, chodzą mi pogłowie strasznie dziwne niepokojące myśli, boję się o dziecko i zrobiłam się strasznie zazdrosna o Tżta, gdzie wcześniej 100 % mu ufałam teraz jest dramat... Nie wiem czy to hormony w ciąży czy po prostu po kłótniach z nim fiksuje... ![]()
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a komplecik trzeba było wziąć- w lecie czasami jest nieźle zimno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Oooo i Putin mi sie snił
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||
Zakorzenienie
|
następna
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez sie tak wydaje ze to przez to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
Kaja w takim razie piąteczka.
![]() Najgorsze jest to, że mam poczucie winy z tego tytułu, że tak mu nie ufam. A jestem tak podejrzliwa i czujna, że równie dobrze mogłabym pracować w Kryminalnych Zagadkach Miami :/ Też mi się tak wydaję, bo no niestety już nie chodzę w rozmiarze 34 i szpilkach tak jak wcześniej...
![]() Edytowane przez Moschina Czas edycji: 2015-02-25 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#321 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
abz, mam 68 rozmiar
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam to samo... Mój Tż jest taki że mi tak żartobliwie dokucza, nie przeszkadzało mi to nigdy, on po prostu tak wyraża swoje uczucia, ale w ciąży to mi się od razu płakać chce ![]() Siacha - nie stresuj się, mój Mały w 19w6d wyglądał wymiarowo na tydzień młodszego i ważył tylko 262g, potem jak byliśmy na echu serca 3 tygodnie później to dopiero nadrobił do terminu OM ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tam nam kilka osób po rozwodzie. Ale siostra meza cały czas narzeka marudzi ze maz jej pije chociaz wiedziała to od kat sie poznali. On zasuwa na 2 etaty. Rano szkoła jako woźny potem tartak i na nocki tez czesto cos znajduje a ona nazeka tylko zamiast tez mu troche pomóc. Jestem ciekawa kiedy ma tak pic skoro non stop pracuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Konto usunięte
|
Ja nigdy nie byłam zazdrosna o Tżta i teraz też nie jestem jeśli chodzi o koleżanki, dalej z nimi chodzi na siłownię czy na rolki, ale zrobiłam się zazdrosna o jego rodzinę... tzn. nie wiem czy to jest zazdrość, ale wcześniej nie przeszkadzało mi jak gadał z nimi przez telefon a teraz cholera mnie strzela. Ale już gadaliśmy o tym i jest ok
![]() Ale nerwowa jestem jak cholera ![]() Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-02-25 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie w rodzinie, daleeekiej jest ciotka która ma rozwód ale ona go brała jakieś 15 lat temu. A tak to nikt, więc pewnie to potęguje u mnie to zdziwienie. Cytat:
![]() Cytat:
A teraz? Czuję się super, brzuch mam wielki i w ogóle mi to nie przeszkadza ![]() ![]() No ale wiadomo-każda z nas reaguje inaczej. Pewnie to minie ![]() Cytat:
Ale wiem, staram się zrozumieć, że jest tj. napisałaś. Dużo mi też dało napisanie pracy nt. przemocy wobec kobiet. Coś tam swoje wiedziałam ale.. po przeczytaniu masy materiałów rozjaśniło mi się w głowie, zrozumiałam parę rzeczy.. No, może nie, że zrozumiałam ale bardziej wczułam.. To tak już delikatnie odchodząc od rozwodów a mówiąc o totalnej patologii, przemocy.. Cytat:
![]()
![]() |
#327 |
Konto usunięte
|
Aaaa dzisiaj środa, PLL wrzucą, lecę oglądać, chyba popcorn sobie "szczelę"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
dziendobry dziewczyny!
princesika bardzo ladna ta sukieneczka! jak takie widze to troche mi lyso ze chlopca w nie ubrac nie moge ![]() co do rozwodow to sie zgadzam... czesto te pozornie zgodne pary maja problemy o ktorych nikt nie wie.. a najgorsze, jak wszyscy wiedza, ze sie zdradzaja na prawo i lewo (albo ze zdradza jedno z nich) a wspolmalzonek nic nie wie... eh... ja tez mialam koszmar dzisiaj, snilo mi sie, ze bylam jeszcze z moim bylym ale tak jakby to byl moj maz, pelna sielanka, wszystko ok i nagle on poznaje jakas przepiekna blond modelke ktora go podrywa i mi go odbija i on mnie zostawia dla niej, a ja wiem, ze ona to robi dla kasy (jakiej kasy? bogaty wcale nie byl! ![]() ![]() mysle, ze tak jak mowicie, takie sny maja podloze w zmieniajacej sie figurze i zakompleksieniu... ![]() wczoraj na wizycie wszystko ok, malyjuz ustawiony glowa w dol (ale przeciez jeszcze ma miejsce zeby fikolki robic... to jeszcze sie moze obrocic?) sisiolka nie widzielismy po raz drugi niestety... wyniki krwi i moczu mam dobre, gin sie dziwi, ze bez suplementow takie ladne zelazo i hemoglobina hehe Edytowane przez poldzik Czas edycji: 2015-02-25 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Mój tż to aż się śmieje, a jak mu opowiadam o moich snach to już zaczyna sie denerwować ze sobie coś wymyślam..
![]() Ale na serio, keidyś wyszedł do kolegi, i nie odbierał telefonu.. o boże już byłam gotowa iść do tego kolegi pod dom ![]() Ale zrobiłam sobie pyszną kanapkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.